Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Amúgy vicces az amazon akciója: KATT

" Oda van írva hogy 110 dollárról van leértékelve, hát megnézem én hogy ez a 4 játék hol kerül amúgy 110 dollárba, az egy baromság.
Jobb oldalt allul már a normál árat látni 35 dollár, vagyis ez 40%-os leértékelés csak...dehát ugye a reklám meg promócionak kell....és ezt szerintem senki nem figyeli csak látja hogy 80-90% off azt ennyi. "

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Oks ha megnyerem megkapod a 2. példányt. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
max 3-t nekem is dobhatod 😄D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
nekem a 2 játék 60GB KB én nyertem...vagy egy Flight Simulator GOTY? az is 60-70 GB? 😄

Fpocok
<#boxer>

Parasite Eve 2, best game EVER!

arty
én elindítok egy witcher2 enhanced editiont és egy rage-t, direkt <#eplus2>

Forza.

DarkSector
Oks akkor leállítom a Max Payne-t meg a Star Wars Force Unleashed-et.

DarkSector
Irták hogy Only SES. 😄

Fpocok
Megkérnék mindenkit, aki steamen tölti le a fillérekért vett játékát, hogy állítsa le a letöltését, mert nálam lassan jön, köszönöm.

ollie
Valszeg úgyis Steam-es lesz... vagy nem.

DarkSector
Alap, de nem a FF 7 online-é lesz ez a megtiszteltetés.

Ha kihagyjuk a Square Enix-et, akkor inkább találni ilyen játékokat. 😊

arty
remélem végüli lesz dobozos, amit beregelhetsz steamre, ami elinditja a square enix klienst, ami pedig elinditja a GFWL-es játékot!

Forza.

DarkSector
Hát kinek király, kinek nem...😄

DarkSector
Online része miért ne érne semmit?
Nekem jó így csak a SES rémiszt meg.

arty
"Available Exclusively on the SQUARE ENIX Store"

király lesz! végre egy új store!

Forza.

Totti5
Az ég világon semmi értelme, hacsak nem normális 16:9. Amúgy erre simán ráférne egy újrakevert audió is, ha már nekiállnak foglalkozni vele, de az nyilván már túllépné a ráfordítottunk 10 fillért keretet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zzeN
Hamilton's Great Adventure-t, egy kalandjáték😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
Nem egy Remake, nem is steames, de jobb mint a semi. 😛

"Final Fantasy VII - újra PC-n

Online lehetõségekkel érkezik a Square Enix frissített játéka."

DarkSector
Grat.
szabad tudni mit? 😊

Lesz 3 sorsolás nekem.

Max 3 + Ghost Recon FS + Spec Ops....Drukkkoljatok majd! 😊

Gratula! Mit nyertél?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zzeN
Megint nyertem Steamgifts-en😄 Az elsõ 47 giveaways körül volt a mostani meg 156-nál. Jó végre nyerni valamit az életben😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Gamestop-on 1700 Ft az Empire Total war és Napoleon total war Goty! Ennél olcsóbb már úgyse lesz!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mellesleg, ha valakit érdekel a játék (mert engem nem), lehet rá jelentkezni: Sword of the Stars II: Lords of Winter giveaway

Nekem 860-ból 6 😊

Shep
Jaaaaa, azt hittem valami tájnyelvi szó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maak
Visszaterve a steamgiftshez, nekem 1343-bol lett 4 winem 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

NEOreg3
verbatim

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Shep
Hozzám hasonló tudatlanokat világosíts már fel mi az a verba!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Jelen állapotában a játék egy verbát sem érne meg. Egyszerûen ócska. Rossz a frém, felemásan néz ki, animációk irreálisak, elnagyoltak, kidolgozatlanok. Az irányítás, kamera kaotikus. Meglátjuk mi lesz belõle, de jelen formájában nem érdekel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

shaddam
Magyarul 10 ajró lesz a játék

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

shaddam
-75% Serius Sam 3 steam voucher érdekel valakit?
Store

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

shaddam
Ja csak olyan fejlett országokban mint Kanada nemrég még 80 giga volt a max letölthetõ 1 hónapban.Most kitolták talán 200-ra. Olyan ország ahol van netflix (ami ellen is lázadnak a szolálgtatók hpgy sok forgalmat generál) meg társai.

Zomil
ezért irtam, h nem olvastam el teljesen, de igy hogy egyrészt nem is törvény, másrészt nem is kötelezik a lehetöség megadására a cégeket sok értelme nincs 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ollie
De ez egyrészt nem törvény, csak egy bírósági határozat egy bizonyos esetben, másrészt nem is úgy szól, hogy lehetõvé kell tenni az eladást.

*Összegezve mind a digitális mind a materiális szoftvereket lehet értékesíteni használtcikk piacon

* hanem szoftver példányokról

Végigolvastam párszor és kicsit módosítanám a történetet:

Döntés úgy szól, hogy ha ez elsõ eladó unión belül eladta 1x az adott példányt (lejárt a kizárólagos terjesztési joga ezzel), utána azt a következõ felhasználó szabadon értékesítheti (elsõ eladó nem jogosult további díj beszedésére a késõbbi értékesítésekbõl).

Arra hivatkozott a felperes, hogy ez nem vonatkozik a digitális termékekre/ licencekre. A bíróság elutasította az érvet, mivel ha helyt adnának neki az újraértékesített termékek utána is további jogdíjakat szedhetne a terjesztõ, ami jogellenes, mivel már részesedett az eladásból (tehát nem lehet gumi módon alkalmazni a szabályt, inkább). Összegezve sem a digitális sem a materiális szoftvereket lehet értékesíteni használtcikk piacon.

Azonban az eladó többszörözheti is a terméket (saját felhasználásra természetesen), de ha rendelkezésére bocsátja másnak, akkor az legálisan töltheti le (Fájlcserélõk most pezsgõt bonthatnak).

Ezt fogalmazza meg a bíróság az uniós irányelv fényében. Nincs itt senki semmire kötelezve. 2. tulaj eladhatja (feltételes mód). Ha nem tudja eladni, mert nincs rá mód, akkor nem adja. Nem kötelezést tartalmaz az irányelv, csak lehetõséget. És erre beveszem a mérget, hogy nem is fogják lehetõvé tenni, mivel nem fûzõdik hozzá érdekik.

Fentebbi bíróság eset abban volt különleges, hogy 1 licenc-el 25 munkaállomásra vált letölthetõvé az adott program. Ezt használta ki az alperes és ezért perelték õket be.

Ergó a kifli eladása legális az más kérdés, hogy szatyor nélkül nem tudod eladni továbbra sem. A szatyor meg azért nem eladható, mert elfogadtad a felhasználói szerzõdést, ami ezt tiltja. Hangsúlyoznám, hogy itt nem accountokról beszélünk, hogy hanem szoftver példányokról (1 példányt 1 db terméknek tekint az irányelv, hogy mi a helyzet a fogyasztói kosarakról az már más tészta).

Zomil
a törvényt pontosan nem olvastam el, de ha a törvény ugy szól, h a kiflit eladhatod, akkor a cégeknek biztositani kell, h a szatyorbol kivehesd és eldhasd a kiflit, viszont, ha csak annyit irnak, h legális az eladása a kiflinek, de a cégeknek nem kötelezö ezt biztositani, akkor végülis a szatyor eladását tették ezzel legálissá.
(ejjj.... 😄)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Egyébként a szatyor nélküli kifli-t már most eladhatod. Gift-nek hívják.

Azt már a pékkel meg megbeszélned.

Hát én úgy értelmezem, hogy ha már megvetted az a kifli már ott fog megrohadni.

A lenti egy speciális 25 felhasználói limites licenc volt, steames meg 1 felhasználós, szóval totál nem értelmezhetõ egy szinten a kettõ.

ZsZso
A kiflit el lehet majd adni, csak azért nem fogod tudni mert szatyorban van.

Na jó, de mi van ha én a brióst szeretem? <#idiota>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Pont az a lényeg, hogy a kifli-t se adhatod el.

zorrobomber
Az acc olyan mint egy szatyor amibe bele van ragasztva a kifli(a játék). Nehogy már az legyen a helyzet hogy a kiflit eladhatod, ja de a szatyrot azt nem.

ollie
De azt továbbra sem adhatod el. Az account egy szolgáltatás, arra meg nem vonatkozik az ítélet.

Fpocok
Ja értem, az más.

grebber
A játékot eladtam volna belõle mivel pc-re letöltöm majd csak a cuccok érdekeltek volna de ilyen áron nem kell.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
1/3-a jah, de a többi sokaknak jó lesz szerintem.

DarkSector
Igen?
Gyenge idegzeted van .......😄

Fpocok
Jobb is. Egy nagy rakás szar a játék.

ZsZso
Én minden téren összecsokiztam magam tõle 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Hát ettõl aztán nem kell félni mert egy shooter játék, egy horor elem van amitõl félned kell az az ÁRA!