Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
"Steam updated with Saints Row: The Third Franchise Pack that includes all the dlc (except the Genki Girls pack.)"
Nagyon jól hangzik - még egyszer 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Hát régi részekkel sokat nyomtam régen.
A CoH-ig ez volt az egyetlen játék ami érdekelt.
Red Alert 1-2

Azóta a Coh-ig 1 rts sem érdekelt, még kipróbálás szintjén sem..

Régi Red Alert-et most a JogoBox-on tolom, ajánlom nagyon.
Mivel full ingyenes kliens és nagyon sok játék elérhetõ.

Többek közt:

Nexuiz (régi változat), Counter Strike 2D....meg ilyenek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Már ezért az egy videóért megérte kicsengetni ezt a kis pénzt 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Na baszki.. megnéztem RA3 opening videóját... WOOOOOOOOOOOOOOOOOOW Ez nagyon állat lett!!!!!!!!!!!!!
Megjegyzem, még sosem toltam ezzel a résszel, csak a régiekkel. Ezek az élõszereplõs videók odabasznak, ráadásul mindhárom színészt szeretem 😄

DarkSector
Uprising nah, nemtudom ez a másik szó miért jutott eszembe...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ez így jól hangzik már csak azt nem értem miért van hogy az alap játék steam-en drágább, míg oroszoknál az alap játék az olcsóbb?
Itt az Unpressing 2.5 euro, ami 750Ft
Oroszoknál majdnem 3000Ft.

wesker24
AZ USA a szovjet és a japán mapok kb 4-5 mission mapok ha profi vagy akkor 2-3 óra latt megvan mind a 3 kampány a 4-dik mission Yuriko az már kicsit huzosabb ! XD

Habár a World Map Challenge az nem órák kérdése mert az náma 18-20 óra játék idö volt mire 100 %-os nem lett !
wesker24
A Red Alert 3 Uprisng 4 hadjáratot tartalmaz !

Az USA a szovjet és a Japán hadjáratok kb 4-5 missiont tartalmaznak de van egy 4-dik hadjárat is na az már nem könnyü hadjárat !

DE az Uprisingban a World Map Challenge mod teszi ki a legnagyobb részt !
DarkSector
Értem köszönöm mind2-õtöknek.
Már csak azt nem tudom, hogy melyik mit takar, mármint eddig megtudtam hogy az Unpressing 4 kisebb kampány, de ez mennyiben kevesebb játékidõ mint mondjuk az alapjátékban?

Fpocok
Nem tudom a másodikat, de azt írja, hogy ez egy standalone kieg... szóval NEM KELL ALAPJÁTÉK.

wesker24
Ez igy van a Red Alert 3 Uprising egy standalone kiegészitõ játszható az alapjáték nélkül is !
DarkSector
Jah bocs...😄
a nem szócskát nem vettem észre...vagyis ez egy olyan kieg ami önnmagában is megy? 😊

Tartalomra több mint az alapjáték vagy ez csak 1 Camping?

Fpocok
"Notice: Does not require the original Command & Conquer 3 Red Alert to play"

DarkSector
Thx de az ára nekem sok. ~2100ft

wesker24
A Red Alert 3 Uprisingban habár 4 hadjárat van de azok nem olyan hosszuak mint az alap Red Alert 3-ban voltak !

Mondhatni ugy hogy az USA szovjet Japán hadjárat kb 4-5 mission azt szevasz de ott van a negyedik hadjárat is ami kicsit nehezebb volt mert egyedül csak Yurikoval mentél !
DarkSector
Pont ezzel akartam lezárni a vitát, az Unpressing olcsó de kell hozzá az 5 euros alapjáték, szóval az Unpressing így 7.5 euro.
Így köszönöm de nem.

Fpocok
IGEn. Én sem vettem full packot, csak a RA3-at meg a kieget.

ZsZso
Köszi, meg is próbálom! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Oks de nekem nem a 4-es pack kéne, hanem csak külön a RA3...azt külön is lehet?

Fpocok
STEAMen le van árazva.

DarkSector
Eladó ez a Red Alert 3? mert engem érdekelne ...😄

Amíg nem jön a CoH2 max ez elé tudnék leülni!

ollie
Az Uprising-ban benne vannak az alapjáték kampányai is?

Fpocok
Szerintem meg az alapjáték drágább, mint az uprising.

ollie
Ezt is megértük, Riddick DRM mentesen.

IMYke2.0.0.0
MerlinW a Te embered - keresd mindenhol õt, de legfõképp a topikjában: Ubuntu Linux (MerlinW a házigazda)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Esküszöm, letesztelem, amint elérhetõvé vált számomra a GOG-os kiadás is 😊
Amennyiben kell, akkor megoldom, hogy kompatibilis legyen vele a játék honosítása. (Tom Evin a technikai segítõm volt)

ZsZso
OFF:
Nem találkozott valaki olyan Ubuntu 12.04 -es hibával, hogy idõnként "megfagy" a rendszer 1-1,5 másodpercre és a hanglejátszás ez idõ alatt loopra veszi a figurát?
Halálra idegesít, s még angol fórumon se találtam rá megoldást.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Shep
Ne bolondíts már 😊 (úgyis csak angolul vittem végig õket)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Nem steam nem kell egyik sem!<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Ja, és a honosítás (na, ki készítette mindkettõ játékét?) is mûködik majd vele, mert MOD-alapú 😊

IMYke2.0.0.0
Nem háklis az új rendszerekre és ebben benne van (!) az elsõ Riddick rész 😊

Shep
Na remélem Riddick nyer, annyit kiszorítanék neki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Még szép, hogy Riddickre s(z)avaztam.

wesker24
Ez a CNC Red Alert 3 Uprising-ban van !

Nem hiába drágább mint az alapjáték mert az USA Szovjet és a Japán hadjáraton kivül van egy negyedik Mission is Yuriko na meg persze a World Map Challenge is !
zorrobomber
Én is Riddick-re szavaztam, de nem feltétlenül azért mert az a jobb game(eleve nehéz összehasonlítani a kettõt). Torchlight 2 mindjárt jön, elõrendeléssel megkapod az 1-et is, plusz ha jól rémlik Riddick azért kicsit háklis az új gépekre/oprendszerekre.

Fpocok
És ez melyikben van?

wesker24
Riddick nem kérdés !
zorrobomber
wesker24
Ez egy fajta Kihivás Mód volt egy fajta Challenge mission profiknak !

Volt egy világ térkép amiket elfoglalták mind az amcsik szovjetek és japánok a cél az volt hogy minden egyes országot el kellett foglalnod !

Egy magad voltál 3 frakció ellen ! Pályakezdéskor választhattál hogy milyen egységet illetve bonus-sal akarsz kezdeni !

Voltak benne egészen idegölö mapok is ahol vért izzadtam mire megcsináltam !

És minden egyes sikeres mission után XP-t kaptál és tudtál belöle új egységeket venni ! Söt ha sikerült teljesiteni idön belül extra jutalmakat kaptál érte !

Mivel én sose voltam vérprofi midig a magam tempojában csináltam meg a missionoket !
Fpocok
"És ugye ebben már benne volt az a világtérképes challenge missionok is !"

Az mi?

Tinman
Egyetértek!

Végül ~5 ezres haszonnal ment el, minden fillérjét megérte <#bohoc>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Grat.

wesker24
Na 2000 Ft-ért beszerezve mind a 4 CNC játék ! 2 ezret nekem simán megért

CNC 3 Tiberium Wars egész jól sikerült föleg a SCrin-nek hadjárata volt jó olyan alien hadsereget csináltam hogy az ellenség azt se tudta mondani hogy MUKK !

CNC3 Kane Wrath ez is nagyon jó lett Kane egy állat birtam a karakterét !

CNC 3 Red Alert 3 ez is jó volt nem kiemelkedõ de azért jó volt

CNC 3 Red Alert 3 Uprising ez se volt rossz föleg a 4-dik kampányban Yurikoval apritottam ezerrel !

És ugye ebben már benne volt az a világtérképes challenge missionok is !

CNC4 egy nagy KUPAC FOSHALMAZ LETT !
IMYke2.0.0.0
Minden tiszteletem a Tiéd, õszintén. 300 óra, nem semmi.
Én, örülök, ha egy játékkal 40-50 órût tudok játszani...
Bár, a SR3-t már lassan 60 órája nyüstölöm, megunhatatlanul 😊

DarkSector
Aki ezért fizet az meg is érdemli. 😄

IMYke2.0.0.0
Én is elsõ körben külföldi oldalakon olvasok - néha random, néha néhány napig mindig ugyanazt az oldalt -, hogy aztán magyar oldalakra is ránézzek, és olvasgassak.
Magyarul azért kényelmesebb olvasni .

wedge31
Én már 300+ óránál tartok ennyit utoljára a BG szériával játszottam, nekem nagyon megérte megvenni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

zorrobomber
én (is?) csak külföldi oldalakat olvasok 😊

IMYke2.0.0.0
"Világosan látható, hogy mind a Blizzard, mind pedig a Paypal leveszi a maga sarcát, elvégre egyik sem árvák otthonát üzemeltetõ nonprofit cég. A Blizzard haszna az üzleteken az európai régióban mindig 1 Euro, míg a Paypal része 15%!"
Forrás

Fabio Capello
Meggazdagodtam a D3-ból:

Item name 1 Daring Slasher
Time of transaction 27 Jun 2012 02:14 PM BST
Sale price EUR3.00
Transaction fee EUR1.00
Transfer fee EUR0.30
Applicable taxes EUR0.00
Your proceeds EUR1.70

<#idiota> Most komolyan. Tranzakciós és átutalási díj is?