Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Tinman
226 pozitívja és 0 negatívja van... csakis mocskosszemétállatlehetakinekcsakapénzedkell. (Nope.)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
A liszensz kerül pénzbe, nem a játékfájlok. Ha van liszenszed, a kutyát sem érdekli honnan van meg az anyag.

[merlinw.org]

arty
millioszor jöttetek már ezzel... a neten hol? steamen? 😊)

torrenten illegálisan van fent, akkor is ha crack nélkül az önmagában nem fut. azt leszedned illegális.

Forza.

Fpocok
/sigh

Ha warezt felrakja és eredeti kulccsal regeli, akkor az felér egy eredetivel.
Mellesleg a neten van nem tört, retail dvd telepítõ is.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Krisztiam
jaja a patch-et is felraktam az 1.0.6-ot azt hiszem

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

arty
patchelted?

Forza.

arty
az nem steames 😊

"Max Payne 3 (Rockstar GSC): 3.990"

sima multikulcs. warezt felrakod, ezzel a kulcsal tudsz menni multizni, semmi többet. ergo ez még mindig warez, hiszen a játék fájljai nem lehetnének a birtokodban, "rockstar gsc"-rõl leszedni nem lehet õket!

Forza.

Krisztiam
sziasztok
halljátok GTA IV -et felraktam a gépre, hozzáteszem eredeti a játék, és meg se mukkan a game 😄D
regisztráltam már social klubon meg minden de akkor sem.. elindítom és semmi 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Renjike
fogalmam sincs mi az steamgift hirdetésnél láttam .... mondjuk a Dio3 fura hogy ottvan.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

TheGrinder
Szerintem csak GSC-os.

Renjike

DarkSector
Hagyjál ezzel a hardverapróval....ott én ilyeneket tuti nem vennék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
mi?hol?

Forza.

grebber
-75%-os kód : REZZED05

Serious Sam 3 BFE-hez GetGames-en (steames)

Next PC upgrade: 2022

Renjike
4000 Ft hardveraprón steames kulcs ... én onnan szeretnék most venni egy példányt 😊

Fpocok
A multi egy fos.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Bence94
Ebben nem értek egyet. Nagyon is jó!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

arty
Szerintem jól tetted, hogy linkelted, csak egy apro megjegyzést hozzátehettél volna 😊 (h nem steames)

Már annyira megörültem 😄

Forza.

davidka003
Gyakorlatilag szopik az ember és még steam-re sem regelhetõ? Akkor inkább a warez és majd jóárasítva késõbb megvenni steam-en.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

grebber
Engem nem is nagyon érdekel olyan ami nem steam-es kivéve a Dice játékai ami érdemesek arra hogy origint is használjak.

Lehet valaki megvenné az oroszt mert nem hiszem hogy nem lehet megbuherálni angolra teszem azt.Meg nem mindenki lakik magyaroszágon meg akadhat olyan is aki ne adj isten tud oroszul!

Sosem lehet tudni.A linkkel csak segíteni akarok!

DarkSector
Akkor fura.
Te nem steam-es játékokkal nem is szoktál foglalkozni...😄
mi ez a pálfordulás?

Meg akkor jogos lenne a kérdésem, minek egy orosz játék amit nem is lehet regelni? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Légyszíves könyörögve kérlek nem csak írogassál.Nézzél és meg valamit amire reagálsz!

NEM STEAM-es!

DarkSector
Steam-esnek tuti steam-es csak orosz régiósak tudtommal...lehet találni worldwide-ot asszem, de nem ezen az oldalon.
Van egy lista csak kizárólag a worldwide cimekrõl ezen az oldalon...azok közt nem látom.

DarkSector
Régiózáras...ennyit nem ér a cseszekedés szerintem...multi egy rakat szar.

arty
steames? nemtok oroszul 😞

Forza.

grebber

DarkSector
Nm.
Most viszont kellene egy EA support link, ha valaki még ma segítene, példát véve rólunk. 😊

arty
Én meg darksectornak. Nem elõször segített 😊

Forza.

DarkSector
3 dollár, mivel 15dollárból 4 játékot haverral lefoglaltunk és lenne még ez az 5....ha valakit ez érdekel...700Ft.
szóval nem nyerészkedés ez.

TBTPumpa
Mennyibe fájna? Érdekelne, mert még nincs meg a játék!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Kár, hogy itt nincs lehetõség + rep pontot adni, mert Ratgab kollégának, most adnék egy felhizlalt példányt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Valakit izgat az EA pakkból egy Burnout Paradise?

DarkSector
Semmi sem muszáj...max választható. 😊

IMYke2.0.0.0
S ezt muszály (arty - just for you <#hehe>) volt így, ebben a formában beírni?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
FIGYELJEN ODA MINDENKI!

MÉG 1X LEÍROM AMAZONNAL KAPCSOLATBAN, MÁR 1X MEGSZÍVTAM AZ MW2-NÉL.
HA VÁSÁROLTOK ÉS A VÉGTELENSÉGIG PÖRÖG A NARANCSSÁRGA KARIKA.
LÉPJETEK KI VAGY EL.
DE ARRA FIGYELJETEK HOGY NEHOGY MÉG PRÓBÁLKOZZATOK, MERT EZESETBEN FÜGGÕBE LÉVÕ VÁSÁRLÁSNAK TEKINTI A RENDSZER.

AZ ACCOUNTODNÁL A "YOUR ORDERS" MENÜPONT ALATT LEHET ELLENÕRIZNI HA BEAKAD EGY VÁSÁRLÁS, ADDIG AMIG OTT FÜGGÕBE VAN NEHOGY MÉG 1X PROBÁLKOZZATOK.
EZEK NEM JELENNEK MEG ADDIG A LIBRARY-BAN EZÉRT NAGYON MEGTÉVESZTÕ....

Tinman
Én meg itt állok a 4-esen... hát kössssz -.-

DarkSector
Tinman-t hivják az 5-ös sorra, Tinmant hívják az 5-ös sorra....😄

Tinman-t várom steamen! Kérem lépj föl!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Hm most néztem csak, hogy megvettem amazonon a Square Enix Ultimate Collection-t van már adó is felszámolva igaz nem sok (0,62 dollár volt).Eddigi vásárlásaimnál nem volt!

arty
muszáj 😄

Forza.

Ha akartok valamit venni steamen, akkor szóljatok elõbb, mert lehet tudok olcsóbban (feleslegesen ne költsetek + pénzt ha nem muszály!)

Kiváltképp ha akció van, mert akkor még olcsóbban tudok szerezni az adott cuccból.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nincs mit!

Ide is kiírom:

Red Alert 3 1000 Ft
Tiberium Wars 750Ft
Kane's wrath 500 Ft
Tiberium Twilight 1000 Ft

zorrobomber
Hát akkor duplán thx, mert még az LA Noire-t se köszöntem meg neked itt 😊

Azt én lestoppoltam, de átadom neked! Úgyis most vettem C&C-ket.

zorrobomber
Én a Lara-t elvinném ha nem stoppolták még le.

Shep
Na mindegy most estig nem leszek de a JC2 érdekelne.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Min kéred a pénzt?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Just Cause 2 ,Lara Croft and the Guardian of Light kell valakinek? (Steam cd kulcsok)

Mert akkor megvenném amazonon a Square Enix Ultimate Collection-t ez a kettõ nem kell belõle!

Jelképes 400ft/dbjárért odaadnám õket!