Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg ezek után neki állna feljebb akkor többet nem is üzletelnék vele.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De az email-ben én kaptam választ és az magától az eladótól jött, nem pedig autómatikus üzenet volt.
Lehet nem írtam le, de BESZÉLTEM vele 2-3 e-amil erejéig.
De mint írtam nem az a legnagyobb gáz hogy néha nem jó a vinya, mert 2500ft-ért nem vártam csodát...okés, benne van a pakliban, de nem 600ft-os értékelírás esetén.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Imyke fizetett hogy megint feldobjam a topikot az elsõ helyre. 😛
(ne is igaz! 😊 )
Alapelvekkel egyetértek de garancia nincs semmire. 😊
Nem a benzinköltségre értette. 😄
Benzinben kurvasok lenne oda-vissza. És nincs rá garancia, hogy otthon találod. Lehet ki sem jön senki vagy pont elutazott. Aztán potyára elfüstöltél ennyi pénzt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én pedig közelebb lakom, de nincs nyugdíjas igazolványom 😞
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként én is vettem tõle merevlemezt, olcsóbban kaptam az eredeti árnál, mert akkor azalatt a pár nap alatt lejjebb ment. Persze használtnál az árváltozás már furább, de az általad leírt pár tõmondat alapján nehéz akár ellene, akár mellette ítélni. Mindenesetre jobb elõre fizetni, mert akkor biztosan annyi pénzt küldesz 😊
Az én alapelveim vásárlóként:
1. Aki eleve gyanús vagy gyökér, azzal nem szabad üzletelni!
2. Készülj fel minden eshetõségre, mintha át akarna verni a(z ismeretlen) partner!
3. De a magad bebiztosításán túl mindig bízzál is benne, ne tételezz fel rosszat, ne vádaskodj, amíg nem derült ki, hogy mi a helyzet! (Mert különben úgy viselkednék, mint az 1-es pontban leírtak.)
4. Az igazadért mindig állj ki!
A 3-as és 4-es pontot nem követted ebben a az üzletben, de persze nem is a te alapelvedrõl van szó. Viszont talán megengedhetem magamnak a feltételezést, hogy mindannyian jobban járnánk, ha mások is hasonló kódexet követnének.
Meg azt tedd hozzá, hogy mekkora összeggel tartoztak neki, hogy jogosnak érezte elvinni a verdát?
Én nem havi 150ezrekbõl élek hogy csak fogommagam és felállok azt vagy ottalszok vagy haza tdok jönni.
Ha lenne normális fizum nem is vásárolnék használt cuccokat!
Sõt ha tehetem manapság is csak boltból újat veszek...ha nem tellik rá akkor várok.
Kevesebb melóval jár. 😊
Max a tudat boldogíthat, hogy rács mögött van pár hónapig de pénzt nem biztos, hogy látsz belõle. Meg én úgy vagyok ezekkel, hogy ha tudja a címed, márpedig tudja, mert vásároltál tõle és megadtad a címed akkor ha feljelented akár pár haverjának is szólhat, hogy jöjjenek el meglátogatni. Házat megrongálják kicsit. Már az is elég, hogy napközben mikor nem vagy otthon akkor az ablakokat betörik vagy az állatokat megmérgezik. Sok lehetséges eset lehet és nem ér meg pár ezer Ft ennyi idegeskedést.
Ugyanis össze lehet kötni a kellemes a hasznossal, lehet igazságért küzdeni, meg közben várost nézni, szórakozni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
DarkSector:
Amikor lemész a tankolás/vonat/buszjegy blokkját tedd el, majd miután rendezte a károd, jöhet az útiköltség térítés. Ha nem tud fizetni, viszed a játékát, akármit... nem fog feljelenteni az 100%, mert ezzel az erõvel magát is feljelenthetné.
Persze, ahogy már írtam ezt 45 kilósan nem lehet elõadni.
Jó pár éves ügy, hogy akkori párom apjának nem fizettek a sokadik felszólításra sem és baromira nem ért rá polgári peres útra terelni a dolgot. 4 rakodással foglalkozó medveboccsal és egy mikrobusszal lecsattogtak kb. 300km-t a címre. Bekopogtak, elmondták a sérelmük és közölték, hogy vagy fizetnek vagy zálogot visznek. Végül egy fehér olasz verdával jött el, a csapat meg a mikrobusszal. Kevesebb, mint 1 hét múlva megkapta az összeget.
Persze ez elég meredek, mert kvázi elhozta más autóját, de amikor a másik fél nagyon sáros, akkor nem igazán ugrál a hatósághoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ez mondjuk elég nagy gond, mert ezzel sokan nagyon fasznán vissza is élnek, úgymond sokan nem tesznek semmit.
Érthetõ okból.
Kis összegnél senki nem fog felutani egy pesti vagy a nála távolabbi eladóhoz személyessen reklamálni...nagy pénznél viszont már igen.
Mondjuk azon csodálkozok, hogy a PH-n az "átvertek" topicban is mennyi ember van aki elõre utal 50-100 ezret egy újoncnak. Aztán meg csodálkozik, hogy nem kap semmit.
Azt az arcot képzeld el, amikor becsöngetsz, harmadmagaddal:
"Szia István! Béla vagyok, tudod a ...... oldalról. Erre jártunk és beugrottunk a pénzért, amivel tartozol. Egyébként szeretném neked bemutatni a barátaim: Feri, és Józsi. Képzeld a TEK dolgozói is játszanak XBOX játékokkal, hát nem csodás?"
Ez már keménykedés? Szerintem ez egy zökkenõmentes tárgyalás :-)
"Nem cigánykodok 2500-3100ft-ért, nekem ennyi elég..."
Az a cigánykodó, aki átver és nem te, aki az igazáért küzd. Bár az is igaz, hogy hagyni egy rohadékot futni, hogy aztán mással is megcsinálja ugyan azt amit veled, azt lehet, hogy nem cigánykodás, de nem éppen helytálló magatartás.
Ha itt valaki nem adná meg a 700 Ft-ot, semmiképpen sem hagynám, mert megteszi majd másokkal is. Ne csak magát védje az ember, hanem a közösséget is!"
Ezzel 1 bajom van, fölöslegesen megyek el, meg reklamálok, nem áldozok még 10 ezret azért hogy akár személyessen elmenjek 3100ft-t miatt, másrészt PONT itt a lényeg, ennyi a max leírtam akkor és most is a véleményem, ezzel indult a mostani téma is.
Leírtam de mindenki azt írja hogy...ááá megbízható 100%-ossan.
Ennyi ÉN HAGYOM HOGY MÁS ÍGY JÁRJON? HÁT ÉN SZÓLATAM.
LEÍRTAM HOGY EZ VOLT.
PONT HOGY NEM HAGYOM HOGY MÁS MEGFONTOLATLANUL MINDENKINEK BEDÕLJÖN.
DE ANNAK AKI MONDJUK MÉG NEM ÉGETTE MEG MAGÁT ELVILEG HIÁBA IS ÍROM LE...NEM FOGJA JOBBAN MEGFONTOLNI MERT NEM TANULNAK SOKAN MÁS HIBÁJÁBÓL.
NEKEM EBBÕL A TANULSÁG AZ HA MÉG 1X DRÁGÁBBAN JÖN VALAMI AZT VISSZAKÜLDÖM A FELADÓNAK.
NEM IS SIRTAM VOLNA A +500FT-ÉRT KB HA MEGY A VINYÓ LEGALÁBB 1-2 HÓNAPIG...DE ELSÕ NAP ELÕJÖTT HOGY NEM MINDIG LÁTTA A VINYÓT A GÉPEM...SEBAJ TÚLÉLEM, VANNAK AKIK ROSSZABB HELYZETBEN IS VOLTAK MÁR.
Én max jelezném a szükséges topicban, hogy ki volt aki átvert de rendõrségre tuti nem mennék. Elég volt nekem mikor egy troll a biciklimet lopta el. Késõbb már bántam, hogy szóltam a rendõröknek.
20 ezer Ft-os bicikli, minimum 4-szer kellett mennem rendõrségre meg bíróságon is voltam. Aztán még a rendõr engem szólt meg, hogy biztos az én hibám, hogy ellopták. Nem is a rohadt tolvaj a hibás hanem a tulajdonos. Már minden világos. A rendõrök faszok és le kell szarni ilyen kis összegnél.
Ahogy elvbõl nem veszek fakardot sem az RMAH-ba, sõt nem is adom el.
Bohóc orral a végén... de legközelebb egy porondmestert is odateszek :-D
Gy.k.: Qrvára nem hiszem, hogy a Steam-es játékainkat eladhatjuk.
Nah én itt be is fejeztem."
Hiba! Ha úgy érzed átvertek, 2000 Ft-ért is utazz le 500km-t és azt is verd le rajta. Persze, ha 40 kiló vagy vasággyal, az úgy nehéz, de haverok csak vannak...
"Nem cigánykodok 2500-3100ft-ért, nekem ennyi elég..."
Az a cigánykodó, aki átver és nem te, aki az igazáért küzd. Bár az is igaz, hogy hagyni egy rohadékot futni, hogy aztán mással is megcsinálja ugyan azt amit veled, azt lehet, hogy nem cigánykodás, de nem éppen helytálló magatartás.
Ha itt valaki nem adná meg a 700 Ft-ot, semmiképpen sem hagynám, mert megteszi majd másokkal is. Ne csak magát védje az ember, hanem a közösséget is!
Mekkora vinyó volt és mibe vetted?
Aznap írtam a srácnak, aki felajánlotta, hogy:
a, Visszaküldöm, pénz vissza.
b, Elviszem poliroztatni, állja az árát.
"B" verzió lett, a lemez tökéletes lett, a srác kifizette a kb. 800 Ft-ot paypalra és mindenki elégedett volt. Természetesen pozitívot adtam neki.
Irtam nek 1-2 e-mail-t, õ meg valamit írt már nem is emlékszem hogy nem tudja mi lehet a vinyóval és asszem pont elment nyaralni vagy mi 1-2 hétre...
Nah én itt be is fejeztem.
Nem cigánykodok 2500-3100ft-ért, nekem ennyi elég...
Azt tudom nekem nem lenne gyomrom mást átbaszni. de különbözõek vagyunk.
Vagys nem átbaszni hanem ilyen félválról venni.
Itt is ha vennék elõre valakinek egy játékot, és mondjuk nem fizetné ki, 1x ráírnék, és mondjuk arty nem adnáá meg a 700ft-os xyz-t.
Nem halnék bele, hagynám a francba, de 2.szorra nem kéne az illetõnek velem üzletelnie.
Korrekt vagyok úgy érzem de csak ha a máik fél is.
Nekem most ez nem jött be, lehet hogy 10-2 emberrel fordul ez elõ, de ugye 2x nem sétál ugyanoda az ember ahol 1x már megbotlott.
Más nyugodtan vásárolgathat.
Értem amúgy amiket írtál, de engem más élmények értek sajnos. És ez miatt másképpen látom a dolgot...
Én is ahogy megkaptam, teszteltem is a lemezt rögtön. Nem ment, csináltam 3 képet, hogy mit ír ki a box így hihetõ volt tényleg, hogy szar a lemez.
De ha mondjuk nem lettem volna itthon 1 hétig és csak akkor tudom tesztelni akkor lehet azt mondta volna az eladó, hogy biztos én csesztem el vagy már végigvittem és így akarom visszakapni a pénzt.
Mit gondolsz kinek lenne ez jó ha ezt megengednék, hát ez egy vicc lenne, erre pénzben is fogadnék.
A postaköltség kérdése nem egyértelmû.
1 hónapja adtam fel látszólag tök egyforma tokos PC játékot. Az egyiket 500 alatt, a másikat 500 felett vitték el, méghozzá azért, mert valami elképeszõten minimális gramm különbség volt a kettõ között és a szabáJJJJJJJJJJ az szabáJJJJJJJ, mondta a postás kisasszony.
Vagyis OTT és AKKOR derült ki, hogy több lett a p.k.!