Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztán borult a buli, addigra már elég sokan kezdtünk panaszkodni rá... (nem volt ujreg!). ami fura, hogy cappkapp 1(!) embert találtam, aki hajlandó volt tenni valamit (rááldozni a napját, hiszen a leutazást én álltam)
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
Forza.
Grat hegyek!!!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
link
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
egy másik sráccal összeálltunk - akit szintén átvágott - és leutaztunk (benyát én fizettem, kb 12e volt, de egy haver kocsijával mentünk, hogy ha elfajul, ne legyünk visszanyomozhatóak, szal a rendszámot ne tudják hozzánk kötni) nagykanizsára (beugorva egy kis faluba valami nõjéhez, ott lakás átkutat, tovább). sajnos ott se volt otthon, ottani nõjével/anyjával veszekedtünk jó hangosan, szomszédok had hallják, kicsit megrugdostuk az ajtót, kb ennyi 😄 hátha anyu/csaj elõveszi a mocskot, amikor hazaért...
be volt készítve a székláb, gázspray - de sajna így jártunk. viszont hátha leesik neki, hogy bizony ez is benne van a pakliban és ha otthonvan akkor picit összetörik ... hátha(!) felhagy a dologgal.
Forza.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez zsír mert nemsokára hozatok kicsi linuxos külyüt...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
No nem az a max payne-es painkiller!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ezelõtt pontosvesszõ vagy pont kellett volna, mielõtt valaki ezen lovagol. Elnézést.
Mindazonáltal én sosem állítottam azt magamról, hogy tévedhetetlen vagyok, alább is elismertem a hibámat. Azt viszont tudom, hogy módszeresen nem szoktam félreérteni senkit, ha valaki szerencsétlen módon félreérthetõ, és ezt megjegyzem, azért nem fogok pirulni. Nem kellene mindezt félremagyarázni némi erõltetett szurkáért.
♫ sie sind das essen und wir sind die jäger ♫
Nem tetszik?
Inkább erre figyeljetek most!!!
Más játékhoz is jo a képen a kód!!!
Kötelezõ vétel:

Tudom, tudom, fél oldalban kellett volna kifejtenem, meg általad is megérthetõen, meg a fene se tudja még milyen kártyák jönnének :-/
Ne érts félre, te jó szándékú gyerek vagy, csak egy efféle történet után fenntartásokkal kezeli az ember a szavaidat, ha egészen biztosan nem hazudtál is.
Lerázott hogy õ elmegy vagy már elment nyaralni vagy hasonló és 1-2 hétig nem lesz, és ennyi, azóta nem írt vissza és akkor sem írta hogy baszod várj meg megoldjuk...csak hogy nem tudja miért szar....bla-bla-bla, a plussz lovéról nem beszélve.
Persze gondolom pont akkor indul nyaralni. 😊
De lényegtelen nem lesz már ebbõl semmi hiába beszélünk róla, kb tavly történt valamikor, hogy õszinte legyek már az sem izgat ha most akarná helyretenni. annyira nem izgat.
"Írtam legalább 1x hogy elment 1-2 hétig nyaralni és nem tudja miért ilyen a vinyó és ezzel be is fejezte!"
oks hogy ha nem láttad a nagy pörgésben de az tény hogy ezt irtam is...😊
És igen ezzel hagytam is (vinyó nem teljessen rossz, csak 20-1x kb nem jelenik meg), mert leszarom, ennyi többet nem vásárolok ott.
A HDD áránál azt kéne tisztázni, hogy mennyit fizettél, és mennyi volt az összes postai díj együtt (külön-külön tételesen), hogy benéztél-e valamit. Lehet, hogy nem, de ha ködösen fogalmazol, akkor nyilván bennem, mint harmadik személyben felmerül.
Egy dolog tény az eddigiek alapján: te annyiban hagytad, nem mentél utána, hogy kibogozd a szálakat.
szóról-szóra ezt írtam...nem is kell ezt taglalnom.
miaz hogy hagytam õt?
ha visszajön nyaralásból akkor sem lehet elintézni?
Értesz engem? nem azt írta hogy te majd megoldjuk 1-2 hét múlva, hanem hogy nem tudja mi lehet és ez van...magyarul lerázott ezzel hogy nem az hogy majd késõbb.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Így ha átver, hamar rájövök és nem bukok sokat + eleve buktának könyvelem el az elsõ vásárlást így nem ér csalódást ha netalántán mégis az (hálistennek ilyen még nem volt).
Ráadásul kevés megbízhatóságú embertõl nem vásárolok, megnézem hogy kommunikált másokkal, ha gyökér én szóba se állok vele.
A lehetõ legilledelmesebben viselkedem és többször is megköszönöm, ha minden jól megy (késõbbi jó kapcsolat kialakításához nagyon fontos szerintem)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezzel mit tudnak kezdeni, hogy amit felépített elbontja? Semmit!
Januárban írt az eladó, hogy emelkedtek a postai díjak és amíg nem utal el még 65 Ft-ot addig nem adja fel a terméket. Hát a pofám leszakadt mikor hallottam. Az ilyen eladótól azonnal visszakérném a pénzt és menne tiltólistára.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
És még akkor van szerencséje, ha nem osztom ki.
1 valamit nagyon fontosnak tartok, ha üzletelek: az adott szót. Ha azt mondom az úgy lesz, akkor úgy lesz. És biznisznél ezt a másik féltõl is elvárom (ha magasabb lenne a posta én inkább a saját bevételembõl vonnám el, de nem hárítanám rá, mert én azt mondtam, ennyi lesz (az más kérdés, hogy elõre megkérdezem, kikalkulálom, hogy mennyi lesz az utolsó vasszögig).
Ha átvernek az az eladó többet a büdös életben nem ad többet el semmit, mert, hogy a fél világnak szétkürtölöm az tuti biztos (ez a legkegyetlenebb dolog egy eladónak szerintem, mikor porig súlytják a megbízhatóságát!)