Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
0 és - persze csak utólag - az írási stílusából tudhattam volna, hogy gáz lesz... de mivel a kutyának se kellettek a hardvereim, õ jelentkezett rájuk, elküldtem és vártam az utalását. azt írta, gyorsba kell azonnal, holnapra, stb, namondom nem akarok lemaradni: végre egy vevõ!

aztán borult a buli, addigra már elég sokan kezdtünk panaszkodni rá... (nem volt ujreg!). ami fura, hogy cappkapp 1(!) embert találtam, aki hajlandó volt tenni valamit (rááldozni a napját, hiszen a leutazást én álltam)

Forza.

Tinman
<#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Nagy semmi kb olyan mintha leszedte volna torrentrõl!Még ha steam-es lenne kéne de így ingyen se!

Next PC upgrade: 2022

Ezmiez amúgy?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Nem mintha sajnálnám (könyvre soha sem sajnálom), inkább a gazdaságot, de azért nem olyan õszinte a mosoly, ha belegondolok, hogy a képen látható könyvek értéke ~70k😊 Vagyis.. az értékük felbecsülhetetlen, az áruk annyi😄

[merlinw.org]

zorrobomber
najó ez most kicsit helyrebillentette a topik egyensúlyát 😊
<#wow1><#eljen>

zorrobomber
pedig már alakul

MerlinW
A kék ég miatt zöldnek tûnsz, de jó vagy így😄

[merlinw.org]

arty
Így van, tényleg nagyon el van havazva a srác, de NAGYON korrekt (jópárszor vásároltam tõle, kollegák is), nem tudom elképzelni, hogy direkt verjen át valakit.

Forza.

Tinman
Látni, hogy sárgulok, vagy üljek kicsit elõrébb?

Grat hegyek!!!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Megérkezett a Gibson, és a Sárkányok tánca, ezzel megtelt a scifi/fantasy polcom (300 könyv) utolsó sora is😊

[merlinw.org]

Tinman
Nem lészen' ittenék' leáld, legalábbis velem biztosan nem.

Tinman
Hány pozitívja volt ph-n?

IMYke2.0.0.0
Majd mesélj 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Úton ;-)

Gamersgate-n complete collection 4.8 euró/4 font:
link

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

arty
4 ezerrel vert át egy patkány ph!-n (de nem csak engem, másokat sokkal többel)

egy másik sráccal összeálltunk - akit szintén átvágott - és leutaztunk (benyát én fizettem, kb 12e volt, de egy haver kocsijával mentünk, hogy ha elfajul, ne legyünk visszanyomozhatóak, szal a rendszámot ne tudják hozzánk kötni) nagykanizsára (beugorva egy kis faluba valami nõjéhez, ott lakás átkutat, tovább). sajnos ott se volt otthon, ottani nõjével/anyjával veszekedtünk jó hangosan, szomszédok had hallják, kicsit megrugdostuk az ajtót, kb ennyi 😄 hátha anyu/csaj elõveszi a mocskot, amikor hazaért...

be volt készítve a székláb, gázspray - de sajna így jártunk. viszont hátha leesik neki, hogy bizony ez is benne van a pakliban és ha otthonvan akkor picit összetörik ... hátha(!) felhagy a dologgal.

Forza.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Már van is egy ideje...egyszer 2-3 hete olvastam egy hírben hogy már van...eddig PC/MAC volt jó pár napja már van LINUX-on is...

Ez zsír mert nemsokára hozatok kicsi linuxos külyüt...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Lesz/lehet STEAM Linuxon is: Youtube videó - riport

DarkSector
278Ft-ért Painkiller beszerezve!

No nem az a max payne-es painkiller!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Hát, meg kell valljam, tényleg 😊)))

DarkSector
Megdolgozom a pénzemért. 😊

IMYke2.0.0.0
Azért a 360+ olvasatlan üzenet nem semmi volt... huh.

ha valaki szerencsétlen módon félreérthetõ, és ezt megjegyzem, azért nem fogok pirulni.

Ezelõtt pontosvesszõ vagy pont kellett volna, mielõtt valaki ezen lovagol. Elnézést.
Szerintem máshol, más jellegû helyek történt civódások utáni elszámoltatásnak nem ennek a topik közönsége elõtt van a helye - de ha a mi homoerotikus iszapbirkózásunkra kíváncsiak, tõlem mehet, megérdemlik. Amúgy rövidesen napokra elhúzok itthonról, szóval ma csak villámmódban tudok kommentelni, és olvasni is, tehát a régi wall of textes idõinket most úgysem kaphatod vissza.

Mindazonáltal én sosem állítottam azt magamról, hogy tévedhetetlen vagyok, alább is elismertem a hibámat. Azt viszont tudom, hogy módszeresen nem szoktam félreérteni senkit, ha valaki szerencsétlen módon félreérthetõ, és ezt megjegyzem, azért nem fogok pirulni. Nem kellene mindezt félremagyarázni némi erõltetett szurkáért.
tanulo91
Payday Heist 4 pack akcióba: link Steamen regelhetõ. Volna kedve még 2 embernek beszállni?

&#9835; sie sind das essen und wir sind die jäger &#9835;

Tinman
Tõlem mindenki azt kapja vissza, amit ad :-)
Nem tetszik?

IMYke2.0.0.0
😊))))))))

Ha kötözködni akarsz, akkor nézd meg azt is (a kedvedért hozzáteszem: értelmezd is), hogy mire írtam, és azt miért tartottam aggályosnak - nem kívánom itt mások szétidézgetésével feltárnia vitatható részleteket, spam lenne. Kívülrõl beszólogatni, kevés információ alapján ítélkezni nem az én asztalom. De szólj, ha ez is flémtopik. És akkor is, ha csak te szeretnéd azzá tenni, vélt vagy valós személyes sérelmek megtorlásával.
Azóta világosan leírtam, hogy nem volt idõm mindent visszaolvasni, csak azért ütötte ki a szemem az idézett részlet, mert korábban más összefüggésben tárgyalt az anyagi helyzeted - ezért meglepett, hogy a gyakorlatban megtennéd (elv szerint én is én is, anyagi okokból viszont kihagynám a túrát). A mai világban pedig ki tudja, sokan ügyeskednek, hogy a tömegközlekedésen kedvezményt kapjanak.
Tinman
Az ilyet mindig lenyelem, mert atomgáz ezen szarakodni.

Tinman
Hopp egy kártya már befigyelt... mindenki helikopter csak én vagyok gõzmozdony <#schmoll2>

DarkSector
😊

Inkább erre figyeljetek most!!!

Más játékhoz is jo a képen a kód!!!

Kötelezõ vétel:

Tinman
Nahát, csak nem az általad olyan gyakran emlegetett értelmezési/szövegértési problémába futottál bele? :-P

Tudom, tudom, fél oldalban kellett volna kifejtenem, meg általad is megérthetõen, meg a fene se tudja még milyen kártyák jönnének :-/

Nem, ami ott van, az esetleg, erõltetetten érthetõ úgyis, de elsõdlegesen azt jelenti, hogy te fejezted be a nyaralás említése után. Nem kívánok ezen lovagolni, úgysem érdekli egyikünket sem a téma. Ugyanakkor bár mindenkivel megeshet némi félreértés, te gyakran fogalmazol furcsán, és gyakran értesz félre hozzászólásokat - így kétségeim vannak afelõl, hogy akkor bizniszelés folyamán mi lehet a helyzet.

Ne érts félre, te jó szándékú gyerek vagy, csak egy efféle történet után fenntartásokkal kezeli az ember a szavaidat, ha egészen biztosan nem hazudtál is.
Tinman
Zala megye, a Horvát határhoz eléggé közeli nagyközségében.

DarkSector
Ott van.
Lerázott hogy õ elmegy vagy már elment nyaralni vagy hasonló és 1-2 hétig nem lesz, és ennyi, azóta nem írt vissza és akkor sem írta hogy baszod várj meg megoldjuk...csak hogy nem tudja miért szar....bla-bla-bla, a plussz lovéról nem beszélve.

Persze gondolom pont akkor indul nyaralni. 😊

De lényegtelen nem lesz már ebbõl semmi hiába beszélünk róla, kb tavly történt valamikor, hogy õszinte legyek már az sem izgat ha most akarná helyretenni. annyira nem izgat.

Keresõvel sem találom az általad idézettet, én viszont eredetileg az alábbi, más jelentésû hozzászólásodra válaszoltam: #45722
DarkSector
Nem kell gondolatolvasás.

"Írtam legalább 1x hogy elment 1-2 hétig nyaralni és nem tudja miért ilyen a vinyó és ezzel be is fejezte!"

oks hogy ha nem láttad a nagy pörgésben de az tény hogy ezt irtam is...😊

És igen ezzel hagytam is (vinyó nem teljessen rossz, csak 20-1x kb nem jelenik meg), mert leszarom, ennyi többet nem vásárolok ott.

Értenélek, ha egyértelmûen fogalmaznál. Ez egy kényes téma, ahol nincs helye gondolatolvasásnak. Sajnos elég sok fúrás-faragást láttam már, amikor jóhiszemûen eljárt embereket feketítettek be félreértések miatt. Gyakran alapból szintén jóhiszemû emberek.

A HDD áránál azt kéne tisztázni, hogy mennyit fizettél, és mennyi volt az összes postai díj együtt (külön-külön tételesen), hogy benéztél-e valamit. Lehet, hogy nem, de ha ködösen fogalmazol, akkor nyilván bennem, mint harmadik személyben felmerül.

Egy dolog tény az eddigiek alapján: te annyiban hagytad, nem mentél utána, hogy kibogozd a szálakat.
DarkSector
Igen
szóról-szóra ezt írtam...nem is kell ezt taglalnom.

miaz hogy hagytam õt?
ha visszajön nyaralásból akkor sem lehet elintézni?

Értesz engem? nem azt írta hogy te majd megoldjuk 1-2 hét múlva, hanem hogy nem tudja mi lehet és ez van...magyarul lerázott ezzel hogy nem az hogy majd késõbb.

Shep
Hát azzal nem sokat de nem csak házépítésbõl áll az építõipar, ráadásul van résszámla is, általában ezzel szokták befogni az ember száját és ha már valami számlázásra került akkor onnantól kezdve nehézkes gond nélkül elkezdeni visszabontani. Arról már nem is beszélek mikor már annyi pénze nincs a vállalkozónak, hogy a gépbe tankolni tudjon, akkor nem igen lesz visszabontás. Az a baj, hogy aki át akarja verni a másikat, meg le akarja húzni az talál rá módot, pedig a többség nem azt nézné, hol tud 10Ft-ot lenyúzni a másikról akkor nem itt tartanánk de hát a pénz megölt mindent. Na de már megint nagyon elkanyarodtunk a topictól.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

2-es ponthoz: Én, amikor elõször veszek valakitõl valamit (használt vagy ne m boltból származó cucc), akkor elõször is veszek valami olcsóbbat.

Így ha átver, hamar rájövök és nem bukok sokat + eleve buktának könyvelem el az elsõ vásárlást így nem ér csalódást ha netalántán mégis az (hálistennek ilyen még nem volt).

Ráadásul kevés megbízhatóságú embertõl nem vásárolok, megnézem hogy kommunikált másokkal, ha gyökér én szóba se állok vele.

A lehetõ legilledelmesebben viselkedem és többször is megköszönöm, ha minden jól megy (késõbbi jó kapcsolat kialakításához nagyon fontos szerintem)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
De az már megvan 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Építõiparról: Egyik ismerõs kõmûves egy nagyobb munka után nem kapta meg, ami járt neki. Mondta az eladónak, hogy jó, de õ akkor elkezdi visszabontani, amit épített. Érdekes módon igen hamar pénz került a zsebébe.

Ezzel mit tudnak kezdeni, hogy amit felépített elbontja? Semmit!

davidka003
Ismerõs mesélte, hogy karácsony után vett valamit vaterán és lebeszélte az eladóval, hogy postaköltséggel utal 3 ezer Ft-ot. El is utalta.
Januárban írt az eladó, hogy emelkedtek a postai díjak és amíg nem utal el még 65 Ft-ot addig nem adja fel a terméket. Hát a pofám leszakadt mikor hallottam. Az ilyen eladótól azonnal visszakérném a pénzt és menne tiltólistára.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hát én biztos bevasalnám! Addig cseszegetném, amíg meg nem adja. Aztán az más kérdés, hogy tõle soha többet semmit.

És még akkor van szerencséje, ha nem osztom ki.

1 valamit nagyon fontosnak tartok, ha üzletelek: az adott szót. Ha azt mondom az úgy lesz, akkor úgy lesz. És biznisznél ezt a másik féltõl is elvárom (ha magasabb lenne a posta én inkább a saját bevételembõl vonnám el, de nem hárítanám rá, mert én azt mondtam, ennyi lesz (az más kérdés, hogy elõre megkérdezem, kikalkulálom, hogy mennyi lesz az utolsó vasszögig).

Ha átvernek az az eladó többet a büdös életben nem ad többet el semmit, mert, hogy a fél világnak szétkürtölöm az tuti biztos (ez a legkegyetlenebb dolog egy eladónak szerintem, mikor porig súlytják a megbízhatóságát!)

Nyilván, de DarkSector hozzászólásaiból nem hámozható ki semmi sem egyértelmûen. Ha már nevesít valaki, akkor a korrektség kedvéért le kellett volna írnia tisztességesen. Akkor mi is okulhatnánk belõle, de így nem egyértelmû, hogy mi történt, ki a hibás. Ez kavarás.
davidka003
De ha utánvét volt, akkor is úgy szokás, hogy elõre jelzem, hogy figyelj postával együtt 2800 Ft lesz. Elõre le kell beszélni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;