Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
"Hehe, a Tegra a csúcsa az androidos készülékeknek"

bullshit. a gpu rész olyan szinten elavult, hogy az vidiának folyamatosan pénzelnie kell a játékkóadókat (már androidon is...), hogy az õ szarjukra írják meg elsõsorban.

Forza.

DarkSector
VÁÁÁÁÁRJ.

nem vettem rossznéven.
Az hogy megveszel egy 1 dolláros csomag játékot és eladod MÁSNAK esetleg drágábban az nem 1 kategória ezzel. 😊
Ezeket én sem szeretem.

Én eddig 2 módon csináltam, ha valami akciós és vettem belõle, vagy odaajándékoztam, vagy ha továbbadom, mondjuk egy 5-ös pakkból ha nem kell valami akkor max ugyanannyiért mint azt más is akcióba megvehetné, szóval nálam égne a bõr az arcomról ha egy packban van 15euro-ért 5 játék, és nem 3 euro-ért passzolnám el ami nem kell...nah ez nyerészkedés igen.
Persze aki eladja az olcsón vett játékait drágábban, engem sem izgat de én nem tudnék ilyet csinálni, nem más itélkezése végett hanem magam miatt.
De ez a gyûjtögetés ha ENGEDVE lenne akkor HASZNÁLNÁM.
Persze erõm nem lenne sok euro-t összeszedni, de 1 vagy max két általam kedvelt játékot igen, amik még hiányoznak.
Deus Ex pl...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
Ne érts félre, nem akartalam ítélkezni feletted. Megértem, hogy ha lehetõséget adnak rá, akkor kihasználod, s esetleg még pénzt is csinálsz belõle. Bennem van vmi, ami meggátolja ezt ambíciózus ingerenciát abban, hogy felszínre törjön. Vannak akik Humble Bundlebõl is vettek egy rakatot 1$ -ért aztán késõbb a többszöröséért értékesítik (NE VEDD MAGADRA - csak példa). Azzal is jól lehet keresni, de nekem valahogy nem elég ... tiszta.
Lehet a jellemembõl fakad: ki nem állhatom, ha kihasználnak, s ezért én sem szoktam másokkal ezt tenni. Fene tudja! Majd egy pszihomókussal egyszer kibeszélem, ha koldusbotra jutok, s elvállal egy GMG játékért 😄.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
De származna ezért van tiltva...😄
Paradoxon. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ollie
Miért, a GreenManGaming-nek nem származna kára belõle? Ha úgy gondolod, hogy nem, miért?

DarkSector
Figy én azt mondom hogy valóban gáz.
DE ezesetben kiskapu, nem mástól veszem el, nem arról van szó hogy van 200 darab és én vinnék el 20 darabot csak mondtam valamit.

Full legális trük lenne, de nem véletlenül nincs ilyen küldés opció.
Én is tudom csak megjegyeztem hogy milyen zsír lenne.

Amúgy ha mások kárára történik na az elég gáz szerintem is. De itt nem limitált játékról van szó.

ZsZso
Na az ilyesféle nyerészkedés viszont távol áll tõlem - sajnos :S.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Én most csodálkoztam rá arra, hogy van egy Disciples 2 Gold -om is a GMG-n. 😊 Számomra már megérte a kínlódás. Egyébként én régóta ki szerettem volna már próbálni ezt a játékot, csak sajnáltam rá a pénzt. Így pont jó lesz!

DarkSector
add nekem. 😊
Sok kicsi sokra megy.
PH-n éppen beszéltem egy taggal õ ebbõl 10-20 ingyen játékkal kb összeszedett 34 euro-t.

Ennyi fáradságot megér, alaphelyzetben 3-4 gombnyomás.

grebber
Már úgyis van 2 ingyen szarom elég régóta és azzal a 0.15 euróval nem vagyok elõrébb.Nem éri meg a szenvedést.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Hát ja elég terhelt.

ZsZso
Behalt a GMG. Mire vásárolni szerettem volna "kitûnt" a kosárból, úgyhogy kezdhettem újra. Most már viszont se elõre, se hátra!

DarkSector
Ennek az a lényege hogy visszaválthatóak...euro-ért. Késõbb!

Jah és kaptok hozzá egy 20%-os OFF kódot is!!!!
Lejárata a 20% off-nak 2012.07.31

grebber
Ezek azok amik ingyen se kellenek!

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Amikor beírtam, akkor...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
De tuti nem az elmúlt fél-1 órában.

ZsZso
Köszöni!

#46444: Ezt is köszönöm!

Tinman
3 perc volt mire "megvettem".

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Csak gyõzd kivárni mire betölt az oldal. 😊

Tinman
GMG-en ingyé' van a Hacker Evolution.

ollie
Hehe, a Tegra a csúcsa az androidos készülékeknek. Egyébként meg nem tudom mit vártok ettõl, ez arra készül, hogy az Androidos készülékekre (telefonokra és tabletekre) készült programokat futtassa. Arra tökéletes lesz, hiszen jelenleg csúcshardvert tartalmaz.

ollie
Nem, nem avult el.

DarkSector
A felbontást egy gagyi kari is tudja...itt nem lesz pixeles a játék, ha erre célzol. 😊
Nem Crysis szintû játékok lesznek fullhd-be futtatva.

DarkSector
Ha már ennyiért kaptál egyet akkor nincs értelme...😄

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
Élõszereplõsnek tervezik... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

benőmenő
Ez most akkor élõszereplõs film lesz?
Lehet jobban járnának, ha úgy csinálnák ezt is, mint a Final Fantasy filmeket. Azok valami eszméletlen jól néztek ki.
IMYke2.0.0.0
"A HR lesz a Deus Ex film alapja - IPON.hu

A Variety értesülései szerint a CBS Film szerezte meg a jogokat, hogy filmes adaptációt készítsen a Deus Ex játékszériából, szoros együttmûködésben az Eidos Montreal csapatával. A mozi a legutóbbi játékot, azaz a Human Revolutiont veszi alapjául.

"A több millió rajongó, akik már több mint egy évtizede játszanak Deus Ex játékokkal is azt bizonyítják, hogy ezek az alkotások egy megnyerõ és releváns univerzumba repítik el a játékost" - nyilatkozta a Square Enix Europe feje, Phil Rogers.

A film producerei Roy Lee (The Departed) és Adrian Askarieh lesznek, a fõszereplõ Adam Jensent még nem tudjuk ki alakítja."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Ha egy üzlet beindul...

"As is clear from the wild success of the game, Square Enix and Eidos-Montreal know how to exceed their audience’s expectations by engineering incredible worlds.
No one knows ‘Human Revolution’ like the team that created it, and we look forward to working with them from day one to make a film adaptation worthy of the ‘Deus Ex’ name."

Square Enix is gushing forth enthusiasm in spite of the universally dire history of Hollywood’s videogame adapted movies:
“As the millions of fans who have played the ‘Deus Ex’ games for more than a decade will tell you, these games catapult you into a universe that is stimulating, engaging and relevant.
We’re firm believers in building strong partnerships, and so we’re thrilled to be working with CBS Films on bringing the unique ‘Deus Ex’ experience to the bigscreen.

benőmenő
Android 4.0 - már elavult, hiszen már gyakorlatilag a jelly bean is kész van
Tegra 3 - OMG ezeket rakják a mostani telefonokba. vajon mennyire lesz kevés konzolként mire lehet kapni a cuccot boltokban?
shaddam
SNES meg PS1 emunak jó ez maximum.Meg ha keveset eszik torrenthuszárkodni.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

arty
el tudod te képzelni, hogy nagytévén hogy nézne ki egy erre írt játék? szerintem nem 😊

egy mai, alap-integrált laptop vga-nál ezek a geforcek kb 10x lasabbak! pedig aztán azokon se fut kb semmi jól ... 3-4-5 colra elmegy, nappaliba szvsz nem.

Forza.

davidka003
Árat nem írtál. De ha 2k-ért adod akkor oké. 😄 Csak, mert ennyiért van lefoglalva jatekaim.hu-n egy jó állapotú.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Guren
ez az elsõ oldal, ahol ezt olvasom. kétlem, hogy a készítõk ne lennének tisztában azzal, hogy esélyük sincs a nagy konzolok ellen.

DarkSector
De nem lesz az, Android 4.0-val...
Wii U sem lesz semminek az ellenfele, max a múlt-é (x360-ps3)

davidka003
"Ez nem más, mint egy hamarosan megjelenõ, új konzol, aminek készítõi nem kisebb célt tûztek ki maguk elé, mint hogy méltó ellenfelei legyenek a következõ generációs játékgépeknek, azaz az XBOX720-nak, PlayStation 4-nek és a Nintendo Wii U-nak."

Tehát az ellenfele akar lenni.
Ouya: Egy új konzol, száz dollár alatti áron

#46431: mekkora összegre gondoltál?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Elsõ részem van eladó.
2. is lenne de az collectors az a baj. 😊

davidka003
Én azon gondolkoztam beszerzem boxra, aztán késõbb 3k-ért majd a 2. részt is, hogy meglegyen a trilógia a 3. résszel.

Totti5
Elsõ egyszer jó volt annak is az elsõ fele, mert Event Horizon, Thing, Alien feeling. Másodikba pár óra után nem beleuntam, hanem érdektelenség okán abbahagytam. A minõségre persze panasz nem lehet. TOP játék.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Az a baj hogy kezdem megunni. Mint néhány másik címet.

davidka003

arty
nekem egy 4 órás ep3 hiányzik, ami lezárja végre a sztorit, ennyi.

utána jöhet még egy pár portál, de a lényeg egy/a TÖKÉLETES steam lenne 😊 ahoz márpedig SZÁMOMRA két dolog kell már csak: gamepados navigálás a kliensben (az említett big picture feature) + el-giftelhetõ extra játékok a bundlékbõl.

Forza.

MerlinW
Relatív. Örülnék egy HL-nak, ugyanakkor rohadtul nem hiányzik😊

[merlinw.org]

DarkSector
Nem grafik a fontos. 😊

#46423:

elég 1 programozó, utána már csak torrent.

davidka003
"És eleve modoolhatod kedvedre"

Jó tudni, hogy mindenki programozó...

DarkSector
#46412!! 😊

Nem úgy kell konzolnak tekinteni mint a mostaniakat...😊
Nem sok ha azt veszed hogy garancia még moddolás mellett is jár hozzá. És eleve modoolhatod kedvedre...magyarul semmiért nem kell fizetned utána!

arty
"geforce" gpu ... és már el is avult 😞

Forza.

davidka003
Nem.

Zomil
pc elött csak görnyedni lehet? 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"