Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Half Life 1,Mafia 2,Rome Total War Gold,Splinter Cell Conviction,AC2,Trine 2,Sid Meiers Pirates,Batman AA,Batman AC,Saints Row 3
Ezek miket majd meg akarok szerezni full olcsón vagy most vagy a karácsonyi gyûjtögetésben márha lesz olyan.
Next PC upgrade: 2022
Ha nem akartok infarktust, este 9-10 elõtt ne üljetek gép elé. 😄
Ha lenne 100 dollárom inkább félreraknám az Xbox 8-ra.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"4 milliónál jár a The Witcher
A CD Projekt RED örömmel jelentette be, hogy a The Witcher-franchise, vagyis a játék két része összesen átlépte a 4 millió eladott példányszámot. Adam Badowski, a cég elsõ embere elmondta, nem számítottak rá, hogy a felnõttes témájú, összetett szerepjáték-sorozatnak ennyi rajongója lesz, de örülnek, hogy tévedtek. Úgy gondolja, a játék mindkét része olyan játékipari alkotás, ami minden játékrajongó polcán kötelezõ elem."
IPON.hu
rengeteg dolgot nem tudnak majd a fejlesztõk megcsinálni ezen a "konzolon", amit minden más gépen igen, ergo uj játékok portolása nehézkes lesz. eközben a mobilokban is sokkal erõsebb vasak vannak már ma is, mi lesz szerinted 2013-ban? kinek lesz kedve a mobiljátékaihoz képest is bénán kinézõ cuccokkal nyomulni nagytévén?
pár geek majd biztos csinál belõle linuxszervert, talán xbmc is lesz rá, de kb ennyi. szvsz játékplatformnak esélytelen ...
Forza.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Akkor most számít a graf egy HW eladásakor vagy mégsem? 😊
Nekem a GF8800GTS 320 megás volt ezelõtt, a mai összes játék ment rajta aránylag szépen.
GF GX2-es kari volt egy idõben a csúcs...régi felépítés és régi technológia, futtas vele egy mai játékot. 😊
Annyi hogy DX9.
De ez nem azt jelenti hogy egy 2013-as gépbe egy GF márkajelû kari DX9-es minõség lesz.
Gondolom eddig ebben egyetértünk.
Jó szar lehet egy régi karin Avatar-t játszani FullHD-val de LEHETSÉGES!
VITA full extra kompromisszumok nélkül. Uncharted VITA része majdnem hozza a PS3as elsõ rész szintjét grafban. Nem sokkal van elmaradva és ez csak egy nyitócím... ilyet kézi eszközön még nem látott senki sehol.
WiiU a mostani generációt képviseli... nincs mit ragozni, sõt a Nintendó ami címeket bemutatott azok egyszerûen rondák voltak... alig mutattak túl egy Wii HD szinten ( és még recefice is volt ).
A következõ generációban ugyan úgy le lesz maradva, max annyi elõnye lesz hogy a mostani multiplat címeket ki lehet rá hozni, de nextgen címek felejtõsek esznek rá, ráadásul az Unreal 4 nem támogatja mint platformot, mert nem elég erõs hozzá.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mint írva volt ez nem X720 és PS4 ellenfelének lesz. 😊
Vagy ennyi erõvel a WiiU-nak már most befellegzett.
Vagy a sony meg nintendo kézikonzolnak is...sõõt minden hordozható játéknak.
Forza.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Bár ez már itt nagyon off sry i2k!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
elõre is nagy thx
Forza.
Az átutalásokhoz egyébként még annyi pozitívum, hogy július 1-tõl ugye már kormányrendelet írja elõ, hogy az elektronikusan benyújtott más banknál vezetett számlára indított átutalások a korábbi egy munkanap helyett legfeljebb négy órán belül célba kell, hogy érjenek. klikk
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
PS3: NVIDIA RSX
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egyébként GMG-n kb. 7-8 játékom van már összesen ~10 Euro értékben, mind free volt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha valaki szét tudná választani a 2 cuccot, akkor az AN kellene csak nekem, a sima episode-ot meg másnak hagynám...de gondolom itt nem lehetséges ez.
Akinek kell valami nyugodtan szóljon. Kérem, hogy legyen valamilyen szervezettség, ne 1 esével keresettek meg a rendelésekkel, hanem gyûjtsétek össze és 1 valaki szóljon, hogy mennyi kell mibõl.
Több nagy értékû megrendelés esetén nem lesz módom kifizetni egyben a rendelt játékokat, így elõfordulhat, hogy elõre kérem az összeget (10k fölötti összértékû rendelés egyszerre).
Az is elõfordulhat, hogy nem tudok mindenkire sort keríteni, ez esetben elõre is bocsánat (dolgozó ember vagyok, így biznisz csak 16 óra után este 21-ig lehetséges: én is ekkor gyûjtöm be a játékokat és ekkor is tudunk cserélni). Hétvégén és péntek délután 14-tõl természetesen jobban ráérek.
Darabszámokat tekintve ne nagyon szálljunk el: Forrásom szerint 5 ugyanazon megvásárolt játék után a steam 1 órára lezár (tehát 1 órán keresztül nem tud venni abból több példányt). Valószínû nála is rengeteg vevõ lesz, így lassan mehetnek a dolgok. Az is elõfordulhat, hogy egyik nap megrendelt játékot csak másnapra kapom meg és tudom odaadni.
Elsõsorban átutalás párti vagyok, de mivel folyamatosan kell nekem is cash (vásárlások fedezésére ugyebár, ha elfogy a pénz nemtudok rendelni, én se kapom hitelbe), ezért aki tud inkább paypal-on fizessen (nekem is gyorsabb és nektek is mivel fizetés után van csak módom átadni a játékot... Akivel már üzleteltem párszor azzal egyéni elbírálás alapján kivételt tehetek és pénz megérkezése elõtt is odaadhatom a cuccot.
Számomra idegen vásárló ilyet ne is kérjen, mert NEM üzletelek vele ebben az esetben. Elõre utal, megveszem neki a cuccot, megkapja, amint nálam van. Így zajlik majd a dolog.
x360-nak is gagyi gfore korabeli vga-ja van.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Egy mai....
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.