Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Fura, nekem valahogy nem jött be a Batman 2. része. Az elsõért oda voltam meg vissza, de az utódot pár óra játék után meguntam...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
RAGE ingyen sem kellene: nincs gépem, ami bírná... 😊(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Engem jelenleg azok közül ami nem régiózáras egy Betmen AC meg esetleg egy Binary Domain érdekelne ha nagyon jó áron mondjuk 1000Ft-ért lenne 😊 Régiózáras közül meg Rage, MP3 de ez utóbbi meg nyilván odébb van még ,hogy 1-2-ezres kategória legyen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jani21
Half-Life 1 még nincs meg? Megszámlálhatatlan alkalommal volt jó áron. Egyszer mindössze 0,99 dollárba került 😊

IMYke2.0.0.0
Batman-eket nekem is végig kellene már játszanom - olyan sok helyen belebotlok, hogy szinte már lelkiismeret furdalásom van, hogy nem ismerem a teljes sztorit 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Felõlem jöhet:

Half Life 1,Mafia 2,Rome Total War Gold,Splinter Cell Conviction,AC2,Trine 2,Sid Meiers Pirates,Batman AA,Batman AC,Saints Row 3

Ezek miket majd meg akarok szerezni full olcsón vagy most vagy a karácsonyi gyûjtögetésben márha lesz olyan.

Next PC upgrade: 2022

ZsZso
😄

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Én csak holnap délelõtt tudok szembesülni az ajánlatokkal 😊

ollie
7 óra múlva steam summer sale.

Ha nem akartok infarktust, este 9-10 elõtt ne üljetek gép elé. 😄

IMYke2.0.0.0

davidka003
Egy nulla és mégis van olyan aki támogatta 100 dollárral. :\
Ha lenne 100 dollárom inkább félreraknám az Xbox 8-ra.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
Konzol-eladás-mániákusok most ne figyeljenek:

"4 milliónál jár a The Witcher

A CD Projekt RED örömmel jelentette be, hogy a The Witcher-franchise, vagyis a játék két része összesen átlépte a 4 millió eladott példányszámot. Adam Badowski, a cég elsõ embere elmondta, nem számítottak rá, hogy a felnõttes témájú, összetett szerepjáték-sorozatnak ennyi rajongója lesz, de örülnek, hogy tévedtek. Úgy gondolja, a játék mindkét része olyan játékipari alkotás, ami minden játékrajongó polcán kötelezõ elem."
IPON.hu

IMYke2.0.0.0
Zavvi: DISCOUNT CODE: 2298-EF58-46B6

arty
nem a név a lényeg, hanem hogy a tegrában a grafikus egység egy 0, egy elavult hulladék. egyszerüen nvidia nem fejlesztett oda semmit, más a stratégia (pécén mesgzokott játékfejlesztõ-lefizetés, ill erõs CPU rész, marketing ezerrel).

rengeteg dolgot nem tudnak majd a fejlesztõk megcsinálni ezen a "konzolon", amit minden más gépen igen, ergo uj játékok portolása nehézkes lesz. eközben a mobilokban is sokkal erõsebb vasak vannak már ma is, mi lesz szerinted 2013-ban? kinek lesz kedve a mobiljátékaihoz képest is bénán kinézõ cuccokkal nyomulni nagytévén?

pár geek majd biztos csinál belõle linuxszervert, talán xbmc is lesz rá, de kb ennyi. szvsz játékplatformnak esélytelen ...

Forza.

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

DarkSector
Kösz hogy ennyire figyelsz arra hogy mit írok. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
DE én nem egy mosott szarral akarok lagolva játszani 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Ma egy ilyen teljesítményû karit mint ez a GX2 szerintem már egy processzorba tudnak integrálni, vagy jobbat is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Vita hozza ezt a generációs megjelenítést, meg WiiU is.
Akkor most számít a graf egy HW eladásakor vagy mégsem? 😊

Nekem a GF8800GTS 320 megás volt ezelõtt, a mai összes játék ment rajta aránylag szépen.
GF GX2-es kari volt egy idõben a csúcs...régi felépítés és régi technológia, futtas vele egy mai játékot. 😊

Annyi hogy DX9.
De ez nem azt jelenti hogy egy 2013-as gépbe egy GF márkajelû kari DX9-es minõség lesz.
Gondolom eddig ebben egyetértünk.

Jó szar lehet egy régi karin Avatar-t játszani FullHD-val de LEHETSÉGES!

Totti5
3DS elavult volt már amikor kijött. Botrányosan gyenge a HWja.

VITA full extra kompromisszumok nélkül. Uncharted VITA része majdnem hozza a PS3as elsõ rész szintjét grafban. Nem sokkal van elmaradva és ez csak egy nyitócím... ilyet kézi eszközön még nem látott senki sehol.

WiiU a mostani generációt képviseli... nincs mit ragozni, sõt a Nintendó ami címeket bemutatott azok egyszerûen rondák voltak... alig mutattak túl egy Wii HD szinten ( és még recefice is volt ).

A következõ generációban ugyan úgy le lesz maradva, max annyi elõnye lesz hogy a mostani multiplat címeket ki lehet rá hozni, de nextgen címek felejtõsek esznek rá, ráadásul az Unreal 4 nem támogatja mint platformot, mert nem elég erõs hozzá.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Onlive-on annó 1 dollár volt. 😊

Shep
Egy bõregér engem is érdekelne majd.

DarkSector
Mi az elõremutató? A grafika?
Mint írva volt ez nem X720 és PS4 ellenfelének lesz. 😊

Vagy ennyi erõvel a WiiU-nak már most befellegzett.
Vagy a sony meg nintendo kézikonzolnak is...sõõt minden hordozható játéknak.

arty
ööö... és? nem a név a lényeg! hanem, hogy egyáltalán nem elõremutato hw, az is csak jövõre...

Forza.

DarkSector
Intel Pentium procik nevét is hordozzák tovább új felépítésû processzorok...

arty
még 1 adalék a geforce gpu mellé: most olvastam, hogy csak 2013 márciusára jön 😄

Forza.

Sõt! Forrásom azt mondja lesz egy kis árcsökkenés nála (mivel természetesen keres az eladáson), így akár elérhetjük a bûvös 1700 Ft-os álomhatárt is, de majd kiderül mennyit enged majd summer sale alkalmából)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

benőmenő
Igazad van, úgy néz ki a 4.1 elõtt fog megjelenni. Attól még mindig csak egy warezbox lesz, vagy fejlesztõknek éri meg esetleg, mert a 160k-s telefonok hardverét megveszi lényegesen olcsóbban.
Bár ez már itt nagyon off sry i2k!
Ezt csakis 75 %-os leárazásban tudom prezentálni (2000-2100 ft körül lesz így az ára!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Így van! Nagy, nagy örömömre. De ha befut egyszerre egy raklapnyi megrendelés, akkor lehet jobban járok a paypal-al (csak és kizárólag a gyorsasága miatt)... Na majd meglátjuk.

DarkSector
Ha érdekel valakit, 20% OFF kód (GMG-en) akkor szóljon pm-ben!

DarkSector
Azért thx, ha mégis valaki így venné éés ketté tudná választani, levenném a válláról az 5dolláros többletet. 😊

ffxi
Steam-es Batman AC szintén rendel max. 2000 pénzért.

Fákjúal!

arty
egy batman ac-re már most felírhatsz, ha 2000ft alatt meg tudod szerezni... 😊

elõre is nagy thx

Forza.

IMYke2.0.0.0
Ezt jó tudni - köszi. <#worship>

jAsOn VoOrHeEs
Köszönjük a felajánlásod. <#worship> Azt hiszem, hogy élni fogok majd a lehetõséggel. 😊

Az átutalásokhoz egyébként még annyi pozitívum, hogy július 1-tõl ugye már kormányrendelet írja elõ, hogy az elektronikusan benyújtott más banknál vezetett számlára indított átutalások a korábbi egy munkanap helyett legfeljebb négy órán belül célba kell, hogy érjenek. klikk

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Totti5
Xbox360: ATI Xenos

PS3: NVIDIA RSX

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ollie
Hmm, nem biztos. Asszem egy kódon lesz a kettõ.

ollie
De lehet. Giftként kell venni saját email címre, és akkor mindkettõhöz külön gift kódot küldenek, amiket a gog oldalán kell regelni.

Tinman
Rendben... viszont akit érdekel, az tudja, hogy 8-as értékelés alatt nem igen kapott.

Egyébként GMG-n kb. 7-8 játékom van már összesen ~10 Euro értékben, mind free volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
<#eljen><#eljen><#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Alan Wake akció!

Ha valaki szét tudná választani a 2 cuccot, akkor az AN kellene csak nekem, a sima episode-ot meg másnak hagynám...de gondolom itt nem lehetséges ez.

Üzemelek Summer sale alatt is (steam játékok olcsó beszerzése kapcsán). Minden nap fel fogom dobni az aznapi akciós termékeket tõlem mennyiért kaphatjátok meg. A legtöbb esetben olcsóbban, amennyiben nem annak a játéknak az árát nem fogom kiírni vagy odaírom, hogy inkább itthonról vegye. Régiózárassal továbbra sem foglalkozom, ilyet ne is kérjetek (Skyrim, Rage, Max Payne 3 és társai).

Akinek kell valami nyugodtan szóljon. Kérem, hogy legyen valamilyen szervezettség, ne 1 esével keresettek meg a rendelésekkel, hanem gyûjtsétek össze és 1 valaki szóljon, hogy mennyi kell mibõl.

Több nagy értékû megrendelés esetén nem lesz módom kifizetni egyben a rendelt játékokat, így elõfordulhat, hogy elõre kérem az összeget (10k fölötti összértékû rendelés egyszerre).

Az is elõfordulhat, hogy nem tudok mindenkire sort keríteni, ez esetben elõre is bocsánat (dolgozó ember vagyok, így biznisz csak 16 óra után este 21-ig lehetséges: én is ekkor gyûjtöm be a játékokat és ekkor is tudunk cserélni). Hétvégén és péntek délután 14-tõl természetesen jobban ráérek.

Darabszámokat tekintve ne nagyon szálljunk el: Forrásom szerint 5 ugyanazon megvásárolt játék után a steam 1 órára lezár (tehát 1 órán keresztül nem tud venni abból több példányt). Valószínû nála is rengeteg vevõ lesz, így lassan mehetnek a dolgok. Az is elõfordulhat, hogy egyik nap megrendelt játékot csak másnapra kapom meg és tudom odaadni.

Elsõsorban átutalás párti vagyok, de mivel folyamatosan kell nekem is cash (vásárlások fedezésére ugyebár, ha elfogy a pénz nemtudok rendelni, én se kapom hitelbe), ezért aki tud inkább paypal-on fizessen (nekem is gyorsabb és nektek is mivel fizetés után van csak módom átadni a játékot... Akivel már üzleteltem párszor azzal egyéni elbírálás alapján kivételt tehetek és pénz megérkezése elõtt is odaadhatom a cuccot.

Számomra idegen vásárló ilyet ne is kérjen, mert NEM üzletelek vele ebben az esetben. Elõre utal, megveszem neki a cuccot, megkapja, amint nálam van. Így zajlik majd a dolog.

DarkSector
jah...szóval mivel edig nem volt rá szükség az nem jelenti hogy nem is lehet.
x360-nak is gagyi gfore korabeli vga-ja van.

davidka003
És még 720P-s kijelzõ is sok egy telefonra.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
nem, mivel lehetne szebb a mai is de nem fullhd-s készülékekre tervezték, a legjobb telo is ma 720p

arty
a tegnap hardverén a holnapi is ronda lesz 😛PP

Forza.

DarkSector
Mai. 😛
Egy mai....

Defense Grid 2 a Kickstarteren.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

arty
arra célzok, hogy egy mai androidos játék nagyképernyõn (tévé) iszonyat rondán néz ki 😊

Forza.