Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
jah, én is azt szoktam, ki a fûre, slaggal lecsapatom, aztán megszárad mehet újra üzembe!

Forza.

davidka003
Most jöttem rá arra, hogy mennyire nem érdemes asztali bluray olvasót venni. 25k körül mennek az olcsók, hát kis ráfordítással PS3-at vesz az ember 35-40 körül.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
perszepersze nem lényeges... éppcsak a pécét változtatná kanapé szórakoztatóközpontá, dehogy fontos 😊

a LEGFONTOSABB feature lenne pl nekem és még sokaknak, akik konzolon megszokták, hogy nem a pécé elõtt görnyedve játszanak 😛

Forza.

davidka003
De árban akkoris sok. Lassan már használtan kapsz 25-30 körül boxot. Arra pedig durva sok játék van.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
tehát képtelenek a lényegre koncentrálni, oké, máris sokkal jobban szeretem õket ... 😊)

Forza.

Guren
nem is akar az lenni

Érdekesen hangzik.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
23 ezer Ft-ért sok. Nem lesz ellenfele az új boxnak.

DarkSector
OUYA konzol!
Remélem összejön nekik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Na majd ránézek, kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A ragacsban sem szenved, legalábbis idõvel ki tudja magát szabadítani belõle, szóval te szenvednél tovább tõlük, ha kivárásra játszanál. Nem értek a ragacsmárkákhoz, de azokból, amiket eddig próbáltunk, 10 egérbõl 9 felénk kiszabadul belõle, ha az idõre bízza az ember.

A macska addig ér valamit, amíg a háztól kell távol tartani a rágcsálókat (megelõzõ szerelésre persze remek), odabent már bajosabb. Az egérfogó pedig annyit ér, mint a Tom és Jerryben. Ha véletlenül bejut a lakásba, akkor én a face to face leszámolásban hiszek.
Shep
Nehogy azt hidd, legtöbbször az ajtó szigetelése megy szét és azért dobják ki, mert nem lehet rá olyat már kapni, meg marha drága is ha meg is csinálják, tudom mert mi is jártunk már így

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

davidka003
Nõvérem pár hete megszívta, hogy laptopot kint hagyta és a fia(2 éves) beleöntötte az 1 deci vizet. :\
Én meg úgy jártam, hogy annyi lett a Logitech billentyûzetemnek, mert beledõlt 3 deci sör. Ezután vettem olyat ami vízálló de mostmár az asztalon is csak üvegben tárolok italt aminek van kupakja.

Shep
Hát momentán nincs, mert nincs rossz kukánk, meg rossz hûtõnk 😊 Rossz bringa van de kerítés is így a felújítás marad de mivel most van mindenkinek így csak várakozó állásponton maradtak

Tinman
"Rossz hûtõbõl ami kimenthetõ az a motor"

Ezt énnékem' most kérlek magyarázd el.

A motor alatt a kompresszort érted?

Mert ha a hûtõ rossz, akkor 99%-ban a kompresszor a rossz (vagy az izzó, de azt plázamacskák is ki tudják cserélni), ha az rossz, akkor az egészet meg lehet szabni, vagy jó kis konyhai világítós, zárt polcként tud funkcionálni.

Ha rossz = akkor rossz a "motor" (kompresszor).

Zomil
Mi egy nagyon régi biciklit lefestettünk és megcsináltuk virágtartonak, most van rajta pár muskátli 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
Nem azt mondtam ,hogy azzal pucold a gépet de pl bringát fújtatni tökéletes, vagy éppen a kocsit, motort kinek mije van. Na italozásra én is ugrok.

És nálatok ilyenek vannak az udvarban?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hogy utána valami kókány szarral turkáljak a gép körül? Inkább nem.

Gép 2 méteres körzetében még inni se lehet (mindenkit lebaszarintok érte és én sem teszem).

Láttam én már 1 pohár narancslét véletlenül laptop-on landolni (annyi volt neki) és mivel az én gépházam teteje nyitott (lukacsos ventinek kialakítva), ezért még véletlenül se merek kockáztatni.

Zomil
Nekem rossz szokásom, h mindent szart elteszek...de legalább a szerszámaim mindig rendben vannak 😄

Amugy nem nagy cucc a táp szétszedése, én már ventillátort is cseréltem benne 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
Rossz biciklit fel lehet újítani, vagy be lehet betonozni a kerítésalapba 😊 de akár egy kis fantáziával magához a kerítéshez is felhasználható, na nem az utcafrontra de pl tyúkólnál, lyukas kuka tökéletes arra, hogy lekezeled, félig leásod és az udvaron gyûjtöd be a mindenféle apró szemetet aztán mikor megunod begyújtod, vagy ha mûanyag akkor meg szétvágod és virágtartónak. Rossz hûtõbõl ami kimenthetõ az a motor a már lent leírtak miatt, de akár kisebb kutyának megcsinálható kutyaólnak is szóval mindennel lehet kezdeni valamit csak bele kell fogni.

Én azóta vagyok ilyen állásponton, mikor nagymamámnál (Isten nyugasztalja szegényt) ki kellett pakolni a házából (70 m2 ház, irdatlan nagy udvar, fás, garázs, mûhely, nyári konyha). Amennyi lomot onnan kiszedtünk, el nem tudjátok képzelni. A lényeg, hogy eszméletlen sok felesleges lomot felhasznál az ember élete során.

Ekkor döntöttem el, hogy bizony, amit úgy érzem, hogy már nem fogom hasznáni azt bizony kidobom. Nem akarok az utódokra (lesznek remélem) szemétdombot hagyni.

IMYke2.0.0.0
A mieink vérmesek - Garfield meg külön állatfaj 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Lehet csinálni is amúgy, rossz hûtõbõl pl, ilyet bármelyik méhtelepen találsz pár 100 FT-ért.

davidka003
""Jó lesz még valamire " címû dologgal nem értek egyet. Szemetet nem gyûjtünk, azt a kukába rakjuk."

Igazad van. Én is kidobok mindent. Apám mániája volt, hogy minden szart összegyûjtött és több 100 kg-nyi szemét lett otthon ami nem volt jó semmire. Példa: rossz bicikli a padláson, lyukas kuka, rossz hûtõ.

Én meg azt csináltam most is, hogy találtam itthon eredeti DVD filmeket amik már nem kellenek és odaadtam ingyen egy ismeretlennek. Felesleges tárolni olyat ami már úgysem kell.

Poén az, hogy ahol dolgozom (?) ott ugyanazt csinálom, mint a többiek, csak õk mivel állandóak ezt 200 000 nettóért teszik. Szar az élet.

Tinman

Szét kell verni szívlapáttal! Fõleg, ha ráült a videókártyára, akkor még kínoznám is a mocskot kicsit.

Shep
Az izgalmas lehet 😊

Hát pedig 60 nettóból erre nem fussa...

Tinman
Az a jobbik eset hidd el... amikor belefialnak, beledöglenek, belefekáliáznak és úgy belevizelnek, hogy a gép fém alkatrészeit megmarja az egérvizelet, az a szakma legszebb oldala :-D

IMYke2.0.0.0
Falun élek - van macskánk 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én allergiás vagyok a lomra.

Corsair táp 3 év garanciával, ami még nem járt le (jövõ ér júniusában fog), úgyhogy nem piszkálnám.

De jövõre sem fogok, szerintem ez bírja majd még.

Shep
Én simán rádobtam egy könyvet 😊 A ragacsos megoldás szerintem szar, mert ha beleragad ott visít, meg mit tudom én. Bár a méregtõl meg elvérzik.

Tinman
Pontosan!

Tinman
Kismókusoknak:

Frankó, olcsó, hasznos.

Férfiaknak:

Komolyabb.

Ehhez nem kell 160 nettó! Amennyi luftdrückenmückenfuckent eddig vettél abból az elsõ min. kijönne :-)

Shep
Nekem hiányzik egy hátsó takaró lemez ott szökött be.

davidka003
Nekem a falon mászott egyszer az egér. Fel volt akasztva egy kép és azon lógott. Aztán leesett, kiment a konyhába és elkapta a ragasztó.
Annyira undorító, hogy még agyon kellett ütni. FUUU. Mondjuk ez még a humánus megoldás talán, nem szenved.

Vagy 15-én, vagy a fene se tudja már...XD

Na addig élne, ha beülne a videókártyára (szerencsére nálam mindig zárva van a gép, oldallapok rajta (mivel direkt vettem jó hûtésû házat, hogy nyáron se legyen gond).

Shep
Az nagy hiba, ezer éves dolgokról derül ki ,hogy na ez most pont jó lesz ide, ez a csavar meg pont ide való, ez a kis darab vas ide felhegesztve máris tökéletes stb.

Tinman
Ha garos ne, de ha nem garos szedd szét bátran. 4 csavar szokta tartani a burkolatot, benne venti, nyáklap, dög nagy kondik, fesz-szabályzók, ellenállások, jó esetben cserélhetõ biztosítékkal, tehát semmi vészes.

Ami oldható kötés benne, az max a táp venti, tehát olyan nagy bajt nem tudsz csinálni (csak ha olajozod/tisztítod akkor úgy is tedd vissza, ahogy volt) és úgy sokkal hatásosabb a tisztítása, mint levegõspray-vel bontás nélkül belefújni.

IMYke2.0.0.0
Akkor én kakukktojás vagyok: nekem nincs szerszámosládám - csak egy imbusz-kulcskészletem, mûanyagtokban, meg egy csillag-csavarhúzóm.
Mivel nem saját lakásban élek, hanem apámnál , így nem vagyok a magam ura sem... .
Így, maradok a száj-kéz-ecset-hajszárító kombónál. Elég sokat gyakoroltam az évek során, és nem kell "bindelnem" õket külön gombokra, vakon is megy ezeknek a végrehajtása 😊)

Shep
Na de hogy játék is legyen, steam nyári akció 12-én indul?

Csak ismételni tudom, amit mondtam: Adsz pénzt lesz nálam is a garázsban szartól az atomig minden (alapvetõ szerszámaim persze vannak, de gépek nincsenek), vagy ha végre találok valami normálisan fizetõ munkát.

A "ki a ...qva anyja rakta el már megint a 12-es kulcsot " címû nótára én is rá szoktam néha gyújtani.

"Jó lesz még valamire " címû dologgal nem értek egyet. Szemetet nem gyûjtünk, azt a kukába rakjuk.

Itt most elõtted megesküszöm, ha keresek nettó 160-at azonnal veszek egy kompresszort!

Shep
1x nekem is beszabadult a szobába az egér (õsszel ajánlott az ajtót nem nyitva hagyni 😊)és láttam ahogy elhúzott a gép mögé, na mondom elkaplak, nézem sehol semmi, nézek be a plexin át a gépbe hát ott vigyorog a videokártyán 😊

Tinman
Idén jégkaparóval(!) kapartam le a rászáradt egértetemeket az xy telephelyû csirkefeldolgozó "IRODÁJÁNAK" általános felhasználási célokra alkalmazott PC-jének HDD-jérõl.

Lehet überelni ;-)