Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Nekem már megy, szavazzatok Betmenre 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

NEOreg3
az csak szavazás és LEHET hogy az lesz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ZsZso
SR 3 - 75% -ra ment egy szavazat 😊. Imi, eljött a te idõd! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

artschi
Lehet szavazni a Saints Row The Third-re Steam Summer Sale-en, hogy legyen-e 75%-os akcióban 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Tinman
Sorry

The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later.

Szóval ahogy írtam: Nem tanultak a Blizzard-tól <#ravasz1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Már nem ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Á nincs semmi gyûjtögetõsdi, így már nem is érdekel. Na meg kilöktél :9

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Legend of grimrock-ra rá is megyek :-)

ZsZso
Apa kezdõdik!!!!!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

benőmenő
Az csak a 2-re vonatkozott pc-n, ha jól emlékszem. Itt az 1+2 eladásai 4M boxon és pc-n.
shaddam
Mielõtt kijött volna boxra valami majdnem egy milliós számról volt szó. Érdekes

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

IMYke2.0.0.0
Tényleg... 😊)))))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Nagy könyv akciók az Alexandrában
Hátha valaki szeret olvasni. 😊

MerlinW
#46533 😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Szerintem, mert nem tud helyesen angolul 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zsakosfrodo2
hopsz nem láttam, hogy be lett linkelve, de úgyis törölve lesz, szal mind1 😄

Fpocok
Na most már én is készen vagyok 😄 Este elment egy itemem 30euróért (kb26euró jön meg) 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Akkor ezt jól kicentizték😊

[merlinw.org]

Shep
Én strandlabdára gondoltam, mikor így elméláztam ,hogy ha lesz akkor mit lehetne gyûjtögetni 😊

Zomil
most jött ki frissités 20játékomhoz kb 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Hát... nem igen lettek frissítve az Indie achievement-ek, szóval nem kell rá mérget venni.

[merlinw.org]

Lesz. Naptejet kell majd gyûjtögetni (ugratlak egyébként...) Tuti lesz valami.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ZsZso
LOL. Nem is értettem, hogy hogy jött ide az Assassins Creed 😄. Így interpretálva sokkal logikusabb a dolog xD.

Shep
Na és akkor steam akcióban lesz most valami gyûjtögetõsdi, vagy az csak karácsonykor szokott lenni?

MerlinW
Érdekes😊

[merlinw.org]

Shep
Ugye, hogy ugye? 😊

MerlinW
A Chrome a 20-asnál tart😊 Egyébként a tárhelyrõl lett törölve a flash fájl, azért nincs banner.

[merlinw.org]

davidka003
2 és a Brotherhood tényleg fasza volt. Meg jó hosszúak is. Revealations nem tetszett.

Shep
Persze de attól még ... 😊

Shep
Hát az elsõ dög unalom volt az ismétlõdõ küldetésekkel, az utolsó meg nagyon erõs rókabõr szag, azt az idétlen tower defense (én pl. nem is foglalkoztam vele annyira idegesített) marhaságot leszámítva minimális újítás is alig volt. Remélem a 3 megint jó lesz ahogy a 2 és Brotherhood volt.

Tinman
De nem az AC sorozatról beszélt, hanem az Arkham City-rõl :-)

ZsZso
Nem mintha FF vagy más böngészõ alatt bejönne 😄

Carlos
Ok urak, UPDATE:

Cole, Mark <12:51 PM>:
hmmm, according to UK encarta dictionary it is 'Per cent'
Cole, Mark <12:52 PM>:
which is odd because we say 'percentage'

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Szintén!

Viszont én beletoltam vagy 30 órát, de belefáradtam :-/ Elsõ jobb volt.

ZsZso
Ízlések és pofonok.

Az AC sorozat összes részét csíptem, azzal nincs baj.

Shep
Mert a chrome szar 😄

Carlos
Juteszembe. Nekem most eltûnt a banner! 😊
Chrome 13.

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Szerintem meg pont az elsõ volt unalmas pár óra után, mindig ugyanazt csinálni. AC-ben sokkal több a lehetõség a történet is jobb, meg úgy igazából mindenben sikerült túlszárnyalni az elsõ részt.

Carlos
Egybe kell írni.

Þór vígi þessi rúnar

Fpocok
Én nem tudok ilyenrõl... 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Miért írja mindenhol külön a percent szót?

"If we thought having a 75 per cent sale on Portal 2 ..."
" Indeed full game downloads were up 76 per cent year on year.".

A briteknél így szokás?

[merlinw.org]

ZsZso
Pedig de! Mint mondtam az elsõ részt szerettem. A filmeket imádtam (mind1, hogy Tim Burtonos verzió vagy az új Nolen -es). Valami mégse fogott meg benne ...

(jóóóóóó, a nickképem éppenséggel nem Batman -es, de azért szeretem 😛)

ZsZso
Haha, asszem én is ott hagytam abba 😄.

Prince23
Hát nem tudod mit hagytál ki akkor... de ha nem vagy Batman fan akkor érthetõ 😊

davidka003
Szintén így vagyok, bár én végigvittem az AC-t de nem volt nagy szám.

#46517: Engem mindenhol lebeszéltek a megvételrõl pedig box bírná. Nulla sztori és a játékmenet unalmas. Fizika meg nincs.

MerlinW
Detto. Elsõt szerettem, a másodikkat a macskanõs részig játszottam (az elsõ óra talán), majd azóta töröltem az "úgysem fogom többet elindítani" játékok tömegével😊

[merlinw.org]

8-kor már látható lesz szerintem (7-kor meg úgy behal a steam, mint a pinty!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.