Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Jah, jövõ év végén jön az SR4.

[merlinw.org]

wesker24
Ok amugy magyarban a Saint Row 3 Collection csak egy ezressel lett volna drágább vagyis nálunk 4800 FT volt amig tartott az akció vagyis reggel 9 óráig !
IMYke2.0.0.0
A "virágboltiban" nincs benne minden... Tudom, mert saját tapasztalatból beszélek. A játék topikjában már képekkel is illusztráltam, és ki is beszéltük, hogy mi a helyzet a WRZ-verzióval, meg a különféle "csomagokkal"...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Azt is várom - természetesen, '1000-el' 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem fogtok meggyõzni, ezt most borítékolom. Ez van.

MerlinW
Játssz hát a virágboltival, abban benne van minden. Te úgysem nagyon coop-ozol/multizol tudtommal😊 Aztán majd 1-2 éven belül lesz belõle retro pakk😊

[merlinw.org]

Sir Quno Jedi
Ugyan, ugyan, mosmá az SR4-re kell várni csak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Még magyar idõben gondolkodva is rémálom egy-egy napom, hát még az átkozott "keleti parti" idõt is vonogassam le... frászt!
Nekik kell alkalmazkodni a világhoz, és nem fordítva 😊)))

wesker24
Merlinnek igaza van egy dolog ér valamit az pedig a Season pass és az alap játék a többi ilyen kis vacak nem ér semmit se !
IMYke2.0.0.0
"A többi csak skin és egyéb szemét." - egy részük eleve benne van a játékban (telepítõ lemezen), más részük meg olyan fun factor, hogy kihagyhatatlan = Saint's Row 3-ban racionálisan gondolkodni olyan, mint Józsinénit meggyõzni a a quantum fizika kutatásainak elõnyeirõl - lehetséges, de teljesen esélytelen...
Nekem MINDEN kell, ami SR3. Ez van. Bekajáltam a játékot, kacsa a nokedlit.

MerlinW
Amerikai idõben gondolkodj, máris nem olyan undorító a módja az akciózásnak😊 Értsük már meg, hogy nem Európa a célközönsége az Amerikai cégeknek😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Szerinted, az öröm-bódottá ködében én láttam, hogy milyen undorító módon oldották meg ezt az akciózást?
Úgy örültem a Saints Row 3 kilistázásának, mint Józsinéni a 14. havi nyugdíjnak - azonnal smasheltem ezerrel a logint, majd a szavazást, és már elõre dörzsöltem a tenyerem, hogy ma reggel klikkelgetve megveszem...
...erre kaptam az arcomba egy nagy fikuszt. Kotick bekaphatja.

MerlinW
Egyetlen DLC van amit érdemes megvenni, a season pass (~4DLC-t tartalmaz). A többi csak skin és egyéb szemét.

[merlinw.org]

Shep
Hát annyival ,hogy legalább páran innen megvettük volna 😊 Neked meg így se úgy se lett volna SR3 pack 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
😊))))))

Maak
<#eljen> kellhat 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Igen, ha költök rá, akkor csak egyszer akarok - ne kelljen minden DLC-t külön-külön... tranzakciós díjakról nem is beszélve....

Shep
Nem vagy semmi úgy válaszoltál ,hogy még nem is kérdeztem 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Az mennyivel lett volna jobb? 😊

Shep
De miért nem veszel egy kulcsot hozzá hwapróról, vagy neked csak a fullos csomag jó?

IMYke2.0.0.0
A baj csak az, hogy engem ez érdekelne, és semmi más. Az alapjáték DLC-k nélkül a szememben félkarú óriás.

ZsZso
Ezen nem szabad elkenõdni! Fogd fel úgy, hogy most spóroltál kb. 4000 Ft -ot 😊. Majd meglesz az máskor!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MerlinW
Most is 1-2€ minden DLC.

[merlinw.org]

Shep
Látod, szavaztatok volna inkább Betmenre 😊

MerlinW
"majd karácsonykor szenes akcióban rámegyek az ingyenre!"
- egyáltalán nem biztos, hogy lesz még ilyen. Nem szokták ismételni ezeket.

" ez a szavazás dolog milyen gyakran változik nem naponta?"
- 9 óránként

Imy: ugyanúgy kell vásárolni mint mindenhol. kosár, nex, next, kártyaadatok, next, játszik. 11 napig tart még az akció, valószínûleg lesz még SR3. Mondjuk most is 50%-os (20€😉.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
wesker24 írta:
"A Saint Row 3 Collection oroszba volt kb 3800 FT mig az alap játék csak 1600 FT !"

Õszintén szólva, tojtam volna rá, ha 3800 Ft helyett 4500-4700-ba kerül... KELL ez a játék 😊
Most már viszont olyan keserû a szám íze, hogy teljesen elkedvetlenedtem.
Undorító, amit a STEAM ezzel az akciózás-módszerrel mûvelt.

Behúztam volna én is pár dlc-t, de ugye a már leírt okok :-(

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Bocs, de dolgozok 14h-ig és nem mindig vagyok neten, illetve igen, de más dolgom van (határidõs, sos-be kell és olyan program amellett nem bír el a gép semmi mást), úgyhogy csak 1-2 percre tudok felugrani szünetekben. Olyanyira el vagyok havazva, hogy a SR collection árát se volt idõm megnézni, most mire géphez kerültem meg már lejárt az akció :-(

Ui: Wesker webmoney-val füzet (azért olyan olcsó... egyébként egy baromi körülményes rendszer), ami nekem nincs és abban minden olcsóbb.

Én paypalba, ráadásul az orosz még rá is rak az alap orosz árra némi hasznot+ paypal átutalási fee és rögtön 2100-nál járunk saints row ügyileg.

Ui.: Bassza meg a steam ezt a buzi flash sale-jét egyébként! Nincs ember, aki ezt 0-24-ben követni tudja csak a munkanélküliek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Maak
2-vel jatszottam, nagyon jo volt, 3-at ugyan nem vittem vegig de nekem az is tetszett <#eljen>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

grebber
A 3-ról tudok nyilatkozni mivel a 4 az minden graikai butotás mellett is játszahatalan a gépemen.

Most viszem 3-adszorra végig de most csak arra gyúrok hogy mindent felfedezzek stb 50 órám van benne és a fõ történetben sehol nem vagyok.
A harcrendszer az 1-2 höz képest szerintem könnyebb lett benne.A grafika tûrhetõ és az EE patch után már nem igen bugos (legalábbis én nem találkoztam buggal)

Next PC upgrade: 2022

wedge31
A G3 az egyetlen egy olyan játék hosszú gamer pályafutásom alatt amit mérgemben pár óra után töröltem a dvd-ét pedig összetörtem és kidobtam.
Azóta nem is foglalkozom PB játékokkal...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tinman
Kizárólag az 1. és 2. részrõl tudok nyilatkozni.
1. részben több száz óra és term. végigvive, 2. részben eddig 60 óra körül, de a Raven kiegészítõt már lenyomtam.

Az 1. és 2. rész szerintem az RPG-k között a legjobbak közé tartozik.

A többirõl: <#nemtudom>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

jarlaxxe
Az igen, én a 3-4-et probáltam de ritka nagy fostalicskák voltak, talán csak akkor kellenének ha ök fizetnének nekem.

Tinman
- Gothic I.
- Gothic II. + Night of the Raven
- Gothic 3
- Gothic 3: Forsaken Gods Enhanced Edition
- ArcaniA - Gothic 4

"Gothic Complete Pack 12.49 EUR"

Ennyiért vettem anno Steam-en.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Vin Diesel-tõl: "P.s. Fast SIX, officially starts filming this month!"

IMYke2.0.0.0
Nem sikerült ám most megvigasztalnod... 😊
Sõt, egyenesen rosszabb kedvem lett, mint annak elõtte...

wesker24
A Saint Row 3 Collection oroszba volt kb 3800 FT mig az alap játék csak 1600 FT !
shaddam
Hát esetleg egy giga gótik pakk

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Tinman
D3-tól én elhatárolódom... ebéli meggyõzõdésem a Gothic 2 csak még inkább alátámasztotta.

Egyébként szvsz még lesz olyan játék, ami olyan alacsony áron lesz, hogy nem bírod kihagyni :-)

MerlinW
Azzal nyerheted meg a kívánságlistád 10 játékát.

[merlinw.org]

shaddam
"A Blizzard elérhetõvé tette az aranykereskedelmet a Diablo III-ban. A játékosok mostantól nem csak a virtuális aranyat válthatják be valós pénzre, de fordítva is eljárhatnak, ha úgy támad kedvük, azaz vásárolhatnak magunknak játékbeli aranyat"
Ez kész.

Hát Tinman ami kb az 5 ajrós kategóriába esne az megvolt/megvan. Tegnap fizettem elõ playstation pluszra az a darksiderst meg a deus exet rögtön kilõtte.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Tinman
Na fogadjunk.... :-D

shaddam
Trine 2 bezsákolva. Innentõl kezdve kb tényleg semmi se kell.

IMYke2.0.0.0
Isten adja, hogy igazad legyen! <#eljen>

IMYke2.0.0.0
Most már rohadtul nem érdekel a STEAM... 😞

grebber
THQ olyan szarba van hogy azon se lepödnék meg ha 2 naponta lenne leárazás.Most nekik minden fillér számít.Szóval nyugalom lesz még ilyen akciója.
Sõt lehet a mostani végén is a legtöbbet fogyottakból még 1 kör!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Nem tudhattad 😊

IMYke2.0.0.0
Az egy dolog, hogy "fél év múlva is ugyanaz a game lesz", de ismered az érzést: most kell, de nagyon gyorsan!
Az Élet rövid, amit lehet, mihamarabb ki kell élvezni.
Az is lehet, hogy karácsonykor már nem lesz jó áron SR3...

Tinman
Ha ezt tudom... -.-

Tinman
Grebber:

- Ja-ja Trine 2 ennyiért nagyon megérte :-)

- És igen, az akciós árak egyes esetekben "kissé" furák...