Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ott van még a karácsony a game nem mászik sehova meg fél év múlva is ugyanaz a game lesz!

Amúgy egész vicces hogy itt szavaztatnak a 75%-okra amikor máskor élbõl ilyen sale-t kapott elég sok minden!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Bizony. A ***** életbe...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Na neeee!

Imi lemaradt SR3-ról? WTF?????? <#wow2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
A kurva életbe - miért nincs otthon netem!!!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Help me!!! Hogyan? 😊

grebber
Már vége az akciónak sajnos 😞

IMYke2.0.0.0
"Saints Row 3 Collection"-t akkor honnan vegyem olcsón? Tõled, vagy STEAM-rõl?
Emellett, majd step-by-step segítség kellene a vásárláshoz, mert SOHA ÉLETEMBEN nem vettem még STEAM-en magamnak játékot.
[Borderlands-et wesker24 barátom intézte 😊]

grebber
Én is megvettem még nem tudom mennyi volt mert az sms- amit kapok + majd a banki levonás sosem egyeznek.Megvárom mert a bank mire elkönyveli addig lehet az sms-ben írt öszegnél többet vonnak le mert romlik a ft. Tehát én 1000ft-nak veszem!

IMYke2.0.0.0
Hálás vagyok! Köszi 😊

Tinman
Trine 2 megvéve 929 Ft-ért <#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber

grebber
Nem csábultam el kéne a fullos 5xxxftért ,de köcsög modon majd karácsonykor szenes akcióban rámegyek az ingyenre!Amúgy sincs sok idõm játszani mostanában.

DarkSector
THX
Magyarul eddig 2 volt csak. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dj Tommy
Elvileg 8-9 óránként változik.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

DarkSector
Uh ez a szavazás dolog milyen gyakran változik nem naponta?
És eddig mikre lehetett szavazni?

Mert én 2 szavazásról tudok.

Batman City-s meg most Trine 2-õs....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Az hogy lehet? Nálunk a collection 7250ft körül van orosz áron meg 4300ft.
Nincs fent az ember aki tudna szerezni hogy nem lenne olcsóbb?

Imy bácsi: Ha még nem vetted húzd be gyorsan a saints row-t itthonról, mert nem tudok olcsóbban.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Terraria 4-es pakkra lennének jelentkezõk? Értelemszerûen rajtam kivül már csak 3 ember kellene!

Summes Sale Pakkok

29 játékért ez nem pénz (Square)

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

ZsZso
Köszköszkösz!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fpocok
Na vettem két SR3 giftet, ha havernak mégsem kell, akkor nekem sem és még el is tudom adni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wesker24
Én is a Trine 2-re szavaztam !
shaddam
A trine 2 -75% remélem összejön

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TheGrinder
Ha valakinek sikerül a SSBFE 75%-os kupont beváltania, az majd szóljon már.

wesker24
Saint Row 3 nyert 36 %-al fél órán belül már meg is lehet venni 75 %-os áron és jön az újabb szavazás ! 😄
Zomil
Mostmár látszik a kupon viszont vásárlásnál hibát dob... 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil

innen 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Egyeltalán maga a kupon mibõl van? 😊
Ha nem titok...

Zomil
Nekem vmiért nem jelenik meg a kupon...hozzáadtam meg minden és most egy üres ikon van ott nincs odairva, h kupon meg semmi...kicsit bugos a rendszer 😄

Shep
Ja az megvan de ez nem olyan, mint a szenes 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
De semmire nem jók az a baj, csak feltünéskeltésre max.

MerlinW
Jobb oldalt Steam jelvények, majd jelvények megnézése.

[merlinw.org]

DarkSector
<#pias>

Shep
Meg a hülyeséged.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hol kell nézni? Nem látok semmit

davidka003
Call of Prypyat jobb.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

NEOreg3
Oroszországban 272 rubel az Assasins Creed pack (minden eddig megjelent AC) kb 2000 forint

nem tudom, hogy van-e benne angol nyelv, vagy hogy régiózáras-e

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

TheGrinder
Szerintem már nem is használható a kupon, most próbálgatom és 9.51€ ba kerül kuponnal, fél órája még 2.38€ volt.

Zomil
Nagyon köszi szépen! 😊
Mondjuk még megvárom hátha lesz napi akcioban is és akkor még olcsobb lenne 😊

arty
ha még kell valakinek ennyiért, itt egy másik 75%-os kupon, ezekszerint összevonható az akcióval 😊

2690P-78VV7-ILPRF (serious sam 3 bfe 75%coupon)

Forza.

DarkSector
ugyanolyan szar mind3.

benőmenő
szerintetek stalkerbõl a clear sky, vagy a call of prypyat a jobb?
annó a shadow of chernobyl-t próbáltam, de annyira nem jött be, viszont ennyiért adnék a szériának még 1 esélyt 😄
NEOreg3
na Serious Sam 3 beszerezve, -66% a summer sale miatt + raptr adott -75%-os kupont, így 2.38 euróba fájt csak

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DarkSector
zavvi:

Your Unique Code is: 2255-4416-4D8C

MerlinW
Te pedig a csomagajánlatokba nézz bele😊 Illetve az 5-10€ alatti játékok listájába. Mindent nem tudnak kirakni a fõoldalra, nincs hely😊

[merlinw.org]

MerlinW
Nézz bele a profilodba😊

[merlinw.org]

DarkSector
MW1 nekem is kéne, de más már nem.

shaddam
Valami gothic pakk vagy modern warfare 1 leárazás remélem sorra kerül. A deus exet szerencsére adja a ps+ egy gonddal kevesebb

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

arty
bang bang racing 2.37 EUR

na, alakul ez a sale is 😄

Forza.

arty
isten vagy, köszi !!!

choplifter 1.7 EUR !

Forza.