Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Köcsög Steam, megint lenyúlt! <#boxer>

Alpha Prime - 350 Ft
Project Freedom - 200 Ft
Cargo! The Quest for Gravity - 630 Ft
Choplifter HD - 480 Ft
Delve Deeper + Treasures and Tunnels - 310 Ft
Robin Hood - 700 Ft

Total 2.670 Ft

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Igen, így volt, de éppen az a finomítás rajta, hogy az utolsó aktiválás elhasználása után 30 nap múlva automatikusan visszakapod mindhármat. Ez így már-már egészen vállalható, de még mindig fölösleges hibalehetõség a szerencsétlen számára, aki kinyitná a pénztárcáját.

Mondjuk a Dark Athenát illetõen ennél is jobban zavar, hogy állítólag az EfBB-hez képest hiányzik a rendezõi kommentár és a quick save (ha checkpointos, az nem gond, de ha van sima manuális mentés is, akkor ezt se illik lespórolni). A GoG-ban azt is szeretem, hogy idõvel sok játékból felkerül több verzió is a felhasználók kérésére (pl. floppys verzió a CD-s mellé, illetve Broken Sword esetében a régi is a DC mellé), ezek azért néha jól tudnak jönni a régi és kevésbé régi ínyencségek kedvelõinek. Pontosabban az újrakiadásoknál el is várnám ezt a teljeskörûséget, ha már újra pénzt akarnak termelni.

Mindez nem GoG vs Steam kívánt lenni részemrõl, csak azért hoztam fel, hogy látszódjon, mely aspektusai miatt preferálom olykor az elsõt az utóbbival szemben, ha az utóbbi is "A" digitális disztribúciós platform jelenleg.
Tinman
Mondjuk azért nem kicsit vétéefeltem,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amikor a völgybõl visszatérve már a kapuban álló seeker-t alig bírtam lenyomni. Átérve a kapun, meg volt belõle minden bokorban...
na akkor beláttam, hogy hiába szeretek csak a questek után menni, neki kell esni dögöket is gyepálni, mert csak quest-bõl nem elég erõs a fejlõdés üteme. Így jutottam el Jharkendarba, ahol reggeltõl éjjelig szinte megszakítás nélkül élvezkedtem. Kegyetlen rendben volt az a rész és végre meg is erõsödtem annyira, hogy most már ESETLEG álmodozhatok a 3. fejezetrõl, így 60 óra után... de nekem ez kell! Legyen kihívás, legyen irányítható(!) fejlõdés és ne alja autoplay, meg autoszintlépés, autopontelosztással, meg auto-autoval -.-

Igen, le fogom tolni az ArcaniA kiegjeit is... sõt a Lollipop Chainsaw-t is :-)

Deus Ex-bõl elegem van és nem a játékkal van baj, hanem az én idõzítésemmel, amikor játszanék vele. Már vagy tucatszor szakítottam meg, mert valakinek a környezetemben mindig éppen akkor van valami laza 1 nap alatt lezavarható kínja. Deus Ex-be bele kell merülni ahogy a Gothic-ba is, csak most pont úgy alakult, hogy Gothic 2 beszippantott. Ilyen ez a szakma.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
Most színt vallok! Velem is meg szokott esni, hogy olyan dolgokról mondok véleményt, amit nem próbáltam. Sose éreztem, hogy ez baj lenne, ha nem tényként tálalom.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

arty
asszem steamesen tages van, 3x aktiválod és ENNYI VOLT, kuka...

döbbenet, hogy ezt a valve "felengedte" steamre 😞

Forza.

IMYke2.0.0.0
Ahhoz, hogy kipróbálhassam: meg kell vennem.
A vásárlás elõtt megnézek videót , és eldöntöm, kell-e. Lásd a véleményem.
Akkor, hol itt a probléma?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ugyan, ne legyen lelkiismeret furdalásod! Ez végül is csak õrült hobbi, luxus, szórakozás. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Nem.
Csak akkor nem kéne leszólni, ha nem is próbáltad.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ugyanezt mondtam én is...

Imy: Ne tudd meg milyen lelkiismeret furdalásom van, mivel nem tudtam tartani, amit ígértem ( a hülye flash sale idõpontja miatt).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Összességében így van, de egyes játékoknál inkább preferálom a DRM-mentes megoldást, hasonló árért.

Most került fel például DRM nélkül a Riddick a GoG-ra, míg az én Steamesem valami aktiválós szemét, ha azóta finomítottak is rajta. Bár az elõbbiben nem mûködik a multi (mint a Steames STALKER-ben), de az nem is érdekel.
IMYke2.0.0.0
Kötelezõ lenne? <#ravasz1>

IMYke2.0.0.0
"a játék még ettõl lehet "alapmû"... csak nem nekem 😊"

wedge31
Egy rakás alapmü /játék, könyv, film / van amihez én bottal se nyúlnék de attól még azok.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
Látszik, hogy nem játszottál vele...

A Night of the Raven nem csupán Jharkendart teszi bele a játékba, de sok egyéb jóságot is, legalábbis az elsõ három fejezetben. Sanszos amúgy, hogy több fejlesztési idõvel, már az alapjátékba bekerült volna a java, de ki kellett azt adni, mindenesetre igen masszív volt már NotR nélkül is az élmény, vele meg...

Remélem, hogy a Forsaken Godsot és a Fall of Setarrifot nem kívánod ellógni 😉 Bár azokhoz látatlanban is mazochizmus kell. A G3 pedig mindenképpen megérdemli az esélyt, csak azért hangsúlyoztam a másságát, mert itt egyesek az - és a Gothicnak hazudott ArcaniA - alapján formáltak véleményt, márpedig a széria releváns tagja az elsõ két rész. Ugye az elsõ C&C és Red Alert is bajosan bántható a C&C 4 miatt.

A Deus Exszel mi a helyzet? Ennyire nehezen bírsz szegény legendával? FPS-nek tényleg kicsit darabos az elsõ rész, de sajnálnám, ha feladtad volna. Nálam amúgy éppen párhuzamosan futott a NotR mellett.
IMYke2.0.0.0
Ezek szerint, az én szégyenem - bevállalom -, de nem ismerem sem a 'zeredetit', sem az újabbat, és lázba sem hoz a játék. 😊
Ezért írtam, hogy még fizetniük is kellene, hogy játsszak vele.
Ha ez minõségjelzõs kontextusnak tûnt, akkor az én hibám - a játék még ettõl lehet "alapmû"... csak nem nekem 😊

Sir Quno Jedi
na ez így engem nem gyõzött meg

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Egyetértek.

DD terén nem igen van jobb... vakok között félszemû a király.

MerlinW

[merlinw.org]

Sir Quno Jedi
ezmijezaszar???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

arty
Steam a legjobb online disztrib rendszer.

Vannak hibái (pl nem bír ki egy 4 milliós rohamot, amikor mindenkinek elkezd frissiteni 20 játéka + a refresh spammeli ezerszer), néha lehuzós, de ezek a többi gané' cég gané' megoldása mellett (uplay, origin) simán eltörpülnek.

Forza.

MerlinW
Errõl. Ismét a vak elõítéletek...

Történelmi játék volt a maga idejében. Piszok izgalmas, vicces és fordulatos. Innen jött az Assassins Creed multi ötlete illetve a Bloody good times-é is. Van egy célpontod, te is valakinek a célpontja vagy. Ki kell iktatni a célpontot, amihez számtalan eszköz áll a rendelkezésedre. Emellett kell enni, wc-re járni és aludni is.
A célpontod helyét nem ismered, csak a kinézetét. A célpont viszont át tud öltözni, álcázni tudja magát. Ahogy te is. Eközben a hátad mögé is kell nézni folyamatosan, hiszen téged is üldöznek.

Alapmû.

[merlinw.org]

grebber
Kapni kapnék csak amiket ajánlanak pont ingyen se kéne 😞

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Errõl a játékról van szó? <#ravasz1>
Úgy érzem, még NEKIK kellene fizetniük, hogy játsszak vele...

Tinman
Nem baj... végig fogom tolni a 3. részt is, ebben biztos vagyok, sõt ArcaniA-t is. Risen-t nagyon várom, de amíg az elõdök nem peregtek le, addig nem merülök el benne.

A G1-G2 téren maximálisan egyetértünk. A NotR kiegészítõ nekem a Tales of the Sword Coast minõségi, valódi tartalommal bíró kiegészítõk nosztalgiáját hozta vissza... ja és volt vagy 15-17 óra csak a kieg! Riszpekt a fejlesztõknek, de öt vödörnyi!

MerlinW
Csodálkozol? Télen négyesével adták mindenkinek ingyen😊 Szinte mindenkinek megvan már akinek kell, akinek nem😊

Játékot nem hiszem, hogy kapsz érte.

[merlinw.org]

grebber
Pénz nem kell játékért szeretném cserélni!

Tinman
400 Ft?

grebber
Én nekem van egy The Ship Gifgtem amiben a single multi is benne van.Steamtraden-en a kutyának sem kell csak olyan játékokat adnak érte ami vag megvan vagy hidegen hagy.

Pedig egy Half Life 1-ért vagy Defense Grid Awakeningért bárki megkapja!

Sir Quno Jedi
Naés? Nekem dobozos van. Amúgyis a steam egy shithalom.

Nálam ilyen gond Win 7 híján nem volt, de a lemezt Xp alatt is elkezdte ledarálni az elsõ kiadás (szó szerint!), fantasztikus a védelem.

Tinman! Az elsõ két rész a pár bénaságuk ellenére tényleg fantasztikusan jó, a legnagyobb játékélményeim között van, a harmadik már más. Megjelenéskor borzalmas állapotban volt (30 óra után töröltem a francba), de azóta a community által rendbe kapva is más bizonyos pontokon. Van, amiben több, de számomra nagyon sok "gótikus" dolog is elveszett benne. Kíváncsi leszek a véleményedre. Az ArcaniA egy hulladék.

A Risen viszont klasszikus Gothic (a lore szerint valamikor a G3 után játszódik, ez kiderül a játékból, ha jogi okokból így kimondani nem is lehetett), kicsit n+1. (mondjuk ez sok mindenre elmondható manapság), kicsit gyengébb az elsõ óra, kicsit gyengébb az utolsó két fejezet (ez áll az elõdökre is), de ha a G1-2 tetszett, és kell még belõle, akkor az is be fog jönni. Nálam a generációban biztos benne van játékélményre a TOP 10-ben.
wedge31
Ugy nem toltam és az tényleg unalmas lehet de a Borderlands-t nem sp-re találták ki.

IMYke2.0.0.0
Hm, ezt most találtam: "The Ship" KLIKK - nem, nem a játék...

arty
szinglibe is végig lehet lõni úgytudom 😊

Forza.

Fpocok
A ship, az nagyon jó játék... az a baj, hogy mostanában alig látok embereket.
De amikor kijött, nagyon sokat toltam.

DarkSector
Nekem nem kell semmi de segítek a szavazatommal.

Írjátok le mikor mire szavazzak, és amelyiket többen mondjátok arra szavazok..hátha segít valamit. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Urak!

The Ship (single és multi is van) 5 Euro-ra van leárazva 75%-os akció keretében. 7-8/10 közötti értékeléseket látok mindenhol vele kapcsolatban, kicsit a Spy vs. Spy játékmenetét idézi!

DE!

2 extra példányt adnak ennyiért, ki van benne?

480 Ft körülre jönne ki így egy példány!

SÕT!!!

"Purchase The Ship and receive two extra activations to send to your friends! Additionally, any user that receives a gift activation will be able to give one additional activation to a friend."

IMYke2.0.0.0
A GOG-os meg még inkább nem 😊

IMYke2.0.0.0
Én imádtam / imádom a Borderlands 1-et... ezek szerint, akkor a "végnélküli, rajzfilmes xp grindelést" is 😊))))

Tinman
Kizárt, hogy a Steam-es verzió is ezt csinálná!

wedge31
Egy coop játék sose arról szól.

arty
max aki szereti a végnélküli, rajzfilmes xp grindelést 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
Akkor lehet, hogy nem is a dobozos verziót fogom erõltetni, hanem a GOG-os "WRZ"-t.
Szép kilátások...

Sir Quno Jedi
nembiztos, de a másolásvédelme katasztrófális

IMYke2.0.0.0
Én még fel sem próbáltam telepíteni... akkor én is szopóágra kerülök majd vele? 😞

Sir Quno Jedi
leszarom a dlc-ket, kell az alapjáték, hogy toljuk coopban, aztán majd ha lesz dlc sok, azokat is beszerváljuk akkor...

Sir Quno Jedi
Én a gothic 3 gold-tól basztam fel az agyamat. Win7 alatt aláíratlan dll-eket akar telepíteni stb. nyilván nem megy neki, aztán meg puffog, nem megy, anyázik, én meg uninstalláltam. Murva anyjukat. Faszé költöttem én erre pénzt...

IMYke2.0.0.0
Borderlands 2 vásárlása is alapkövetelmény egy gamertõl 😊
Csak az a kérdés: ahhoz hány DLC lesz? <#ravasz1><#miaz>

IMYke2.0.0.0
Ha ezt tudom (és azt, hogy ilyen "fantasztikus" módon van az akciózások intervalluma megoldva), akkor valakit megkértem volna, hogy vegye meg a játékot, és átutaltam volna az összeget még délelõtt...
Most már mindegy 😞

Nem akartam szét-flame-elni a topikot az SR3-al 😊)

Sir Quno Jedi
premier vétel, akárcsak a Borderlands 2