Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Nekem Rage kellene de hát itt tuti nem lesz, a nyavalya törné ki ezt a hülye rendszert.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

NEOreg3
Rage nem érhetõ el Magyarországon

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

wesker24
Én mindkét játékot ajánlom !

Rage is nagyon jó meg a Darkness II is a 4 fõs multi miatt !
Jah igen.... <#zavart2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
No és ugye a Trine 2...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
S a SW:TFU...? 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Legjobb 5 alattira Trine franchise 8 euróért...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

NEOreg3
reggelre már javították, egyébként annyi volt az ára, mint írtam...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

IMYke2.0.0.0
Ki találja meg a kakukktojásokat? 😊

IMYke2.0.0.0
A következõ kicsit durvább lesz - már vannak körvonalazódó tervek a buksimban 😊

Tetszik! <#eljen> Valahogy jobb is, mint a régi

Az nagyon üres volt!

IMYke2.0.0.0
Assassin's Creed: Revolution kapott tõlem is...

IMYke2.0.0.0
Igen, átmenetileg ez - amúgy is frissíteni illik már 1 év után a flash menüt, és akkor MerlinW-t megkeresem... 😊

zzeN
Én AC-ra nyomtam.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

IMYke2.0.0.0
Én is nyomom a voksom arra, amit a legtöbben akartok 😊

grebber
The Darkness 2!Bár.még így is drága lesz.

Next PC upgrade: 2022

Rage szopás, mert hiába lesz itthon nem elérhetõ.

Mi kéne emberek? Arra dobom a voks-t! AC megvan, Darkness nem érdekel!

zzeN
Steamen:

AC: Revelations -66%
Rage -66%
Darkness 2 -75%

Hûha melyik legyen?😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Jéééééé... Banneeeeeeer <#zavart2>

totyak
EZT találtam a témában. A legtöbb játékhoz ezek szerint van hivatalos visszavonó alkalmazás is, csak nem teszik nagyon a figyelem középpontjába. Érdekes, hogy Street Fighter IV nincs a listán.

Ha ezt most nem emeled ki nem esik le...<#nevetes1> Nem rossz, eszembe nem jutott volna ez a poén.

revoke.bat

Olcsó poén vagy sem, a Batmanhez tényleg így stílszerû 😊
Biztos mûködik! Miért ne mûködne! Próbáld ki, még akkor még mindig ki tudod kapcsolni, ha nem akarsz revoke-olni (játéknak telepítve kell lennie egyébként, akkor biztosan megy!)

Mert ha a paraszt ráfarag és játszani akar újra meg kell vennie... .tetszik érteni?

Garancia nincs semmire, de ha visszaigazolja a revoke.bat, hogy revoke-oltad a kulcsot, akkor elvileg az revoke-olva van és nem használtál el egyet sem.

IMYke2.0.0.0
Igaz, ott már kivették a védelmet, így már okafogyottá vált az aggodalom.

IMYke2.0.0.0
"The Witcher 2"-nél is ott van a revoke.exe

totyak
Feltételezem ez lemezes verziónál is mûködik? Vagy nem?

Csak azt nem értem, ha a GTA-knál bele lehetett tenni ezt a visszavonós cuccot, akkor a többi Live játéknál miért nincs? Vagy egyáltalán miért nem jelzik böszme piros betûkkel, hogy "hé paraszt, ha nem vonod vissza a kulcsot, akkor ráfaragsz ám"?

Tehát akkor a GTA esetében, ha a játék törlése elõtt revoke-olom a kulcsot, akkor elvileg nem lehet bajom, tehát nem fogyhat el sosem az aktiváció?

Mi csak 2-en próbáltuk.

IMYke2.0.0.0
Tudtommal: igen.

Fpocok
Mivel nem kaptam választ a topikban... SR3ban a coop csak két fõ max?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Arra vonatkozik! Batmanhez én gyártottam (némi segítséggel) egy revoke.bat progit. Szerintem minden ilyen játékhoz mûködik

Annyit kell tenni, hogy nyitsz egy jegyzettömböt, bemásolod ezt: "D:\Steam\steamapps\common\batman2\Binaries\Win32\BatmanAC.exe" /revoke
pause

Idézõjeles részre bemásolod az adott játék exe-jének elérhetési útvonalát (nálam batmannek ez) és elmented revoke.bat-ként.

Futtatod, ha mûködik (érti a parancsokat a géped) törlöd a pause-t a végérõl és akkro bejön az adott játék live-os revoke képernyõje, ahol visszanyerheted a lépéseket követve az aktivációidat.

grebber
Amazonon Deus Ex 3 6.99$.

Next PC upgrade: 2022

totyak
Én ezzel a problémával már korábban szembesültem, mivel nekem is megvan a GTA IV, a GTA EfLC, meg a Street Fighter IV is. Szerencsére még nem volt velük gond, de elõfordult már, hogy a GTA-nál elfelejtettem visszavonni a kulcsot és úgy ment a win reinstall. Igazából nem is tudom, hogy az a revoke.exe, ami a GTA-khoz van, az arra vonatkozik-e, hogy ne fogyjon az aktivációm száma, vagy valami teljesen másra. Egyesek szerint, ha azzal visszavonom mindig a kulcsot, mielõtt törlöm, akkor nem lehet gond. Viszont találkoztam olyan emberrel, akinek elfogyott az aktivációja, kiírta, hogy a kulcs nem mûködik, pedig állítása szerint szinte mindig revoke-olt.

Egyszer nem is olyan régen kérdeztem a Rockstar Supportot errõl az egészrõl, mert ugye a Live-nak még csak véletlenül sincs e-mail címe. erre õk azt mondták, hogy ez a korlátozás egyértelmûen a Live-hoz köthetõ, õk, mint Rockstar Games semmilyen korlátozást nem tettek a játékra. Viszont megnyugtattak, hogy ha nem rakom ki a kulcsomat a netre, akkor bõven elég lesz az nekem. Kissé kételkedem, de úgy legyen.

A másik dolog meg az, hogy szerintem a Street Fighter IV-ben és sok másik Live játékban sincs ilyen visszavonós izé, akkor mi a fenét kezdjek vele.

Elnézést, hogy rétes lett a mondókámból 😄

Hát adhatna, de nem ad.

GfWL Legacy <#wow2>

Durva ez az aktivációs marhaságuk, ha nem is vonatkozik minden játékukra. Eddig megvetettem a GfWL-t, legalább van plusz egy okom, és a jövõben az eddigi három mellé nem veszek a logójukkal ellátott terméket. Undorító!

A Steam pedig igazán adhatna errõl is információt, ha tõlük vásárlok valamit, akkor ne kelljen már pluszban fórumokat vagy a Microsoft honlapjain apróbetûs részt bújni. Képzelem amúgy, hogy mennyien warezolják X év után a rendre néhány dollárokért árult játékaikat. A DRM létjogosultsága megkérdõjelezhetetlen! A bolondok házában.
Steam sok mindent nem ír ám....<#smile>

Steames DS 2 biztosan, hogy 1 is, azt nem tudom. Warhammer II biztosan.

Haver win újratelepítést mániában szenved és 10. alkalommal már egyik fenti játékot se tudta telepíteni, mert elfogyasztotta a 10 install helyet.

Batman arkham city-t 5 gépre lehet telepíteni, ha nem vonod vissza (egy saját kis fájlt kell erre kreálni), akkor bukod azt is.

IMYke2.0.0.0
A többiek meg tudják mondani mennyivel, de igen, le volt árazva.

ollie
És maga a csomag is 75%-ra volt leárazva?

DS-ek? (Steames Dead Space 1?)Melyik Warhammer? Egyiknél se tudok róla, Steamen se írják. A Batmaneknél se tudtam róla (pedig az AA megvan Steamen), most már igen 😞
MerlinW
DirectX 11.1 újdonságai:

Shader tracing and compiler enhancements
Direct3D device sharing
Check support of new Direct3D 11.1 features and formats
Use HLSL minimum precision
Create larger constant buffers than a shader can access
Use logical operations in a render target
Force the sample count to create a rasterizer state
Process video resources with shaders
Extended support for shared Texture2D resources
Change subresources with new copy options
Discard resources and resource views
Support a larger number of UAVs
Bind a subrange of a constant buffer to a shader
Retrieve the subrange of a constant buffer that is bound to a shader
Clear all or part of a resource view
Map SRVs of dynamic buffers with NO_OVERWRITE
Use UAVs at every pipeline stage
Extended support for WARP devices
Use Direct3D in session 0 processes

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
De ez csak az alapjáték, ha jól sejtem... 😞
Azért örültem a Saints Row The Third Franchise akciónak a STEAM-en, mert abban MINDEN benne volt - a poénfaktor DLC-ktõl a hasznosakig minden... Egy olyan csomagért szívesebben veszem elõ a bankkártya számomat... 😊

Nem 1 ilyen játék van ám, csak szólok (DS-ek, Warhammer-ök, Batman-ek stb. stb.)

Látom van itt némi képzavar az orosz árakkal kapcsolatban, ami tisztázásra szorul.

Orosz ár oroszoknak annyi, nekünk az plussz pénzbe kerül (a srác, aki megveszi nem ingyen teszi nyilván: akitõl én veszem 0,04289-es multiplikátorral dolgozik, tehát ennyivel kell az orosz árat beszorozni), aztán mivel paypal-al fizetek, az még + 1 dollár egy 15 dolcsis tételnél (arányosan osztandó játékérték alapján vagy szorzandó).

Webmoney is akkor éri meg, ha valaki vált olcsón dolcsit, ha nem akkor az is drága(ára nem,csak az átváltás és ha hivatalos helyen váltatsz akár napokig is eltarthat mire használhatod a pénzed).

Aztán nyilván nem 2 perc kiszámolgatni ezeket, felvenni a kapcsolatot az eladóval (aki ilyenkor baromi elfoglalt), elutalni a pénzt elõre a saját pénzembõl (ki tudja mikor baxnak át... elég kockázatos). Aztán a srác mikor adja ide a játékot (fizettem érte, vajon megkapom-e, vagy bukom gondolatkör... tehát idegeskedés), kinyomozni elõre, hogy az vajon régiózáras vagy sem, aztán trade-nél nehogy elszálljon valami és eltûnjön a játék, vagy a végsõ tulajnál ne jelenjen meg.

Ezek alapján egyértelmû, hogy én sem ingyen szerzek be cuccokat.

Ami a lényeg: Orosz ár nem nekünk annyi, hanem nekik. Nekünk egy 125 rúbeles (875 Ft náluk) termék belekerül 7 dollárunkba (Mafia 2 például).

Szóval ezt a náluk csak 3800 a Saints Row collection az valójában baromira nem annyi, mert nem kapjuk annyiért.

Ez nagy fail, mert itt 1000 rúbelt ír, ami helybõl 7000 Ft....

ollie
Company of Heroes 1.98 EUR (Steam-es)

ollie
Van itt is Saints Row 3 olcsón, sõt tudok adni hozzá még egy 20%-os kupont is.

DanielT
<#ticking>
Én NotR alatt nem Jharkendart értettem ám, hanem magát az addonnal turbózott játékot, alapjátékon pedig nem az eredeti területeket, hanem az addont nélkülözõ verziót. (Nálam amúgy mentett állás szerint az alapjáték ~80 óra volt elsõre, a NotR 115, pedig a játék régi, igaz akkor még kissé kevésbé tömény része addigra már háromszor megvolt.) Kihívást tekintve döbbenetes a különbség. Nekem amúgy Jharkendar nem volt könnyebb a völgynél, de szerintem azért, mert oda mentem elõbb, az utóbbit pedig már kívülrõl ismertem, ami fontosabb minden skillnél.

A lockolást illetõen így fejbõl nehéz válaszolnom, de olyan szerintem nincsen, hogy rajta ragadsz, ha elmozdul a nézet, akkor átugrik másra. Az íjászat hasznos, de nem a legprofibban kivitelezett a szériában. A G3-ban és a Risenben szerintem jobban mûködik - illetve az utóbbiban csak kimaxolva, mert addig egy bug miatt üzemképtelen a skill, én azért végigjátszottam úgy is 😊
Tinman
"a NotR a very hard"

Akkor valamit elszabtam, mert pont úgy éreztem, hogy a völgy nekem elég kemény, a NotR pontosan, perfektül stimmel a szintemhez, míg a 3. chapter esélytelen...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Raven olyan könnyen elfeküdt, hogy azt hittem átváltozik, vagy elteleportál, etc., erre elterült ott, mint egy zsák burgonya ^^
Azt hittem valami bug :-D

"hogy fel akarok deríteni mindent"

- stimmel, nálam is... DE! Amikor caplatsz egy ismeretlen terepen, elõront a bokrolból 2 patkány, a leheletedtõl is lefordulnak, tõlük 2 m-re meg pár csonti, akkor azért az úgy eléggé óvatossá teszi az embert. Emiatt nagyon, de nagyon óvatosan fedezgettem fel az elsõ 30-40 órában.

"el akarok páholni minden csúnyát"
Itt már különbözünk. Nem a harcokért szeretem a játékot.
Apropó!!! Segíts légyszi, légyszi, légyszi! Miért van az, hogy ha látok mondjuk 3 mobot, beLOCKOLOM a legközelebbit, elkezdem ÍJJAL támadani, akkor össze-vissza lövöldözi a távolabbit. Nem értem. Haltam már meg nem 1x emiatt.

"meg akarok csinálni minden küldetést"
Stimmel. Elbuktam sajnos kettõt... napokig lebiggyedt szájjal játszottam utána :-(

"azzá a szörnnyé, mint te is 😊"

Ne is mondd! Totál betegesnek érzem magam, hogy ilyen lvl 26 körül még mindig MINDEN gombát és növényt felszedek :-D Úgy néz ki az inventorym, mint a kibaxott Ikea <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
De itt vett valaki 2-t is, vedd meg tõle az egyiket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ha már van kellõ rutinja az embernek, akkor szerintem a G2-ben éppen lehet grind nélkül is ügyeskedni. Bár az alapjáték az easy (mai BioWare-skálán mondjuk még mindig hardcore), a NotR a very hard, de például az utóbbinak az elsõ fele mágussal a legnehezebb, és vele inkább kell fejezetlépés az új mágiákhoz, mint XP (persze mind a kettõ kell rohadtul, hogy ne halj meg minden bokorban 😊

Én mindig azt éreztem (~3-szor játszottam végig az alapot, 1-szer a NotR-t, de remélhetõleg nem utoljára), hogy fel akarok deríteni mindent, el akarok páholni minden csúnyát, meg akarok csinálni minden küldetést - és mocskosul jól is jött ezekbõl a sok XP. De nem éreztem azt, hogy ez muszáj lenne, ne lehetne máshogy is megcsinálni; eleve a bossokhoz nem annyira szint kell, és féli-meddig ügyességalapú a játék (és ennél az RPG-nél sose bántam ezt). Én ennek a játéknak köszönhetõen váltam kényszeres szöszmötölõvé, így váltam - és nem radioaktív pók harapása miatt - azzá a szörnnyé, mint te is 😊