Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Az nagyon üres volt!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Mi kéne emberek? Arra dobom a voks-t! AC megvan, Darkness nem érdekel!
AC: Revelations -66%
Rage -66%
Darkness 2 -75%
Hûha melyik legyen?😊
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Olcsó poén vagy sem, a Batmanhez tényleg így stílszerû 😊
Mert ha a paraszt ráfarag és játszani akar újra meg kell vennie... .tetszik érteni?
Garancia nincs semmire, de ha visszaigazolja a revoke.bat, hogy revoke-oltad a kulcsot, akkor elvileg az revoke-olva van és nem használtál el egyet sem.
Csak azt nem értem, ha a GTA-knál bele lehetett tenni ezt a visszavonós cuccot, akkor a többi Live játéknál miért nincs? Vagy egyáltalán miért nem jelzik böszme piros betûkkel, hogy "hé paraszt, ha nem vonod vissza a kulcsot, akkor ráfaragsz ám"?
Tehát akkor a GTA esetében, ha a játék törlése elõtt revoke-olom a kulcsot, akkor elvileg nem lehet bajom, tehát nem fogyhat el sosem az aktiváció?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Annyit kell tenni, hogy nyitsz egy jegyzettömböt, bemásolod ezt: "D:\Steam\steamapps\common\batman2\Binaries\Win32\BatmanAC.exe" /revoke
pause
Idézõjeles részre bemásolod az adott játék exe-jének elérhetési útvonalát (nálam batmannek ez) és elmented revoke.bat-ként.
Futtatod, ha mûködik (érti a parancsokat a géped) törlöd a pause-t a végérõl és akkro bejön az adott játék live-os revoke képernyõje, ahol visszanyerheted a lépéseket követve az aktivációidat.
Egyszer nem is olyan régen kérdeztem a Rockstar Supportot errõl az egészrõl, mert ugye a Live-nak még csak véletlenül sincs e-mail címe. erre õk azt mondták, hogy ez a korlátozás egyértelmûen a Live-hoz köthetõ, õk, mint Rockstar Games semmilyen korlátozást nem tettek a játékra. Viszont megnyugtattak, hogy ha nem rakom ki a kulcsomat a netre, akkor bõven elég lesz az nekem. Kissé kételkedem, de úgy legyen.
A másik dolog meg az, hogy szerintem a Street Fighter IV-ben és sok másik Live játékban sincs ilyen visszavonós izé, akkor mi a fenét kezdjek vele.
Elnézést, hogy rétes lett a mondókámból 😄
Durva ez az aktivációs marhaságuk, ha nem is vonatkozik minden játékukra. Eddig megvetettem a GfWL-t, legalább van plusz egy okom, és a jövõben az eddigi három mellé nem veszek a logójukkal ellátott terméket. Undorító!
A Steam pedig igazán adhatna errõl is információt, ha tõlük vásárlok valamit, akkor ne kelljen már pluszban fórumokat vagy a Microsoft honlapjain apróbetûs részt bújni. Képzelem amúgy, hogy mennyien warezolják X év után a rendre néhány dollárokért árult játékaikat. A DRM létjogosultsága megkérdõjelezhetetlen! A bolondok házában.
Steames DS 2 biztosan, hogy 1 is, azt nem tudom. Warhammer II biztosan.
Haver win újratelepítést mániában szenved és 10. alkalommal már egyik fenti játékot se tudta telepíteni, mert elfogyasztotta a 10 install helyet.
Batman arkham city-t 5 gépre lehet telepíteni, ha nem vonod vissza (egy saját kis fájlt kell erre kreálni), akkor bukod azt is.
Shader tracing and compiler enhancements
Direct3D device sharing
Check support of new Direct3D 11.1 features and formats
Use HLSL minimum precision
Create larger constant buffers than a shader can access
Use logical operations in a render target
Force the sample count to create a rasterizer state
Process video resources with shaders
Extended support for shared Texture2D resources
Change subresources with new copy options
Discard resources and resource views
Support a larger number of UAVs
Bind a subrange of a constant buffer to a shader
Retrieve the subrange of a constant buffer that is bound to a shader
Clear all or part of a resource view
Map SRVs of dynamic buffers with NO_OVERWRITE
Use UAVs at every pipeline stage
Extended support for WARP devices
Use Direct3D in session 0 processes
[merlinw.org]
Azért örültem a Saints Row The Third Franchise akciónak a STEAM-en, mert abban MINDEN benne volt - a poénfaktor DLC-ktõl a hasznosakig minden... Egy olyan csomagért szívesebben veszem elõ a bankkártya számomat... 😊
Orosz ár oroszoknak annyi, nekünk az plussz pénzbe kerül (a srác, aki megveszi nem ingyen teszi nyilván: akitõl én veszem 0,04289-es multiplikátorral dolgozik, tehát ennyivel kell az orosz árat beszorozni), aztán mivel paypal-al fizetek, az még + 1 dollár egy 15 dolcsis tételnél (arányosan osztandó játékérték alapján vagy szorzandó).
Webmoney is akkor éri meg, ha valaki vált olcsón dolcsit, ha nem akkor az is drága(ára nem,csak az átváltás és ha hivatalos helyen váltatsz akár napokig is eltarthat mire használhatod a pénzed).
Aztán nyilván nem 2 perc kiszámolgatni ezeket, felvenni a kapcsolatot az eladóval (aki ilyenkor baromi elfoglalt), elutalni a pénzt elõre a saját pénzembõl (ki tudja mikor baxnak át... elég kockázatos). Aztán a srác mikor adja ide a játékot (fizettem érte, vajon megkapom-e, vagy bukom gondolatkör... tehát idegeskedés), kinyomozni elõre, hogy az vajon régiózáras vagy sem, aztán trade-nél nehogy elszálljon valami és eltûnjön a játék, vagy a végsõ tulajnál ne jelenjen meg.
Ezek alapján egyértelmû, hogy én sem ingyen szerzek be cuccokat.
Ami a lényeg: Orosz ár nem nekünk annyi, hanem nekik. Nekünk egy 125 rúbeles (875 Ft náluk) termék belekerül 7 dollárunkba (Mafia 2 például).
Szóval ezt a náluk csak 3800 a Saints Row collection az valójában baromira nem annyi, mert nem kapjuk annyiért.
A lockolást illetõen így fejbõl nehéz válaszolnom, de olyan szerintem nincsen, hogy rajta ragadsz, ha elmozdul a nézet, akkor átugrik másra. Az íjászat hasznos, de nem a legprofibban kivitelezett a szériában. A G3-ban és a Risenben szerintem jobban mûködik - illetve az utóbbiban csak kimaxolva, mert addig egy bug miatt üzemképtelen a skill, én azért végigjátszottam úgy is 😊
Akkor valamit elszabtam, mert pont úgy éreztem, hogy a völgy nekem elég kemény, a NotR pontosan, perfektül stimmel a szintemhez, míg a 3. chapter esélytelen...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"hogy fel akarok deríteni mindent"
- stimmel, nálam is... DE! Amikor caplatsz egy ismeretlen terepen, elõront a bokrolból 2 patkány, a leheletedtõl is lefordulnak, tõlük 2 m-re meg pár csonti, akkor azért az úgy eléggé óvatossá teszi az embert. Emiatt nagyon, de nagyon óvatosan fedezgettem fel az elsõ 30-40 órában.
"el akarok páholni minden csúnyát"
Itt már különbözünk. Nem a harcokért szeretem a játékot.
Apropó!!! Segíts légyszi, légyszi, légyszi! Miért van az, hogy ha látok mondjuk 3 mobot, beLOCKOLOM a legközelebbit, elkezdem ÍJJAL támadani, akkor össze-vissza lövöldözi a távolabbit. Nem értem. Haltam már meg nem 1x emiatt.
"meg akarok csinálni minden küldetést"
Stimmel. Elbuktam sajnos kettõt... napokig lebiggyedt szájjal játszottam utána :-(
"azzá a szörnnyé, mint te is 😊"
Ne is mondd! Totál betegesnek érzem magam, hogy ilyen lvl 26 körül még mindig MINDEN gombát és növényt felszedek :-D Úgy néz ki az inventorym, mint a kibaxott Ikea <#banplz>#banplz>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én mindig azt éreztem (~3-szor játszottam végig az alapot, 1-szer a NotR-t, de remélhetõleg nem utoljára), hogy fel akarok deríteni mindent, el akarok páholni minden csúnyát, meg akarok csinálni minden küldetést - és mocskosul jól is jött ezekbõl a sok XP. De nem éreztem azt, hogy ez muszáj lenne, ne lehetne máshogy is megcsinálni; eleve a bossokhoz nem annyira szint kell, és féli-meddig ügyességalapú a játék (és ennél az RPG-nél sose bántam ezt). Én ennek a játéknak köszönhetõen váltam kényszeres szöszmötölõvé, így váltam - és nem radioaktív pók harapása miatt - azzá a szörnnyé, mint te is 😊