Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Dead Horde sem rossz

[merlinw.org]

MerlinW
grebber
Most nem fogom 0,1$-ért otthagyni<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Syberia jó egyedül szerintem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Dino-t meg ne vedd😊

[merlinw.org]

grebber
Alien Breed Impact,Dino D-Day,Syberia 2 --> 2,01$-ért elég impressziv!

MerlinW
1$-ért Syberia 2 kö-te-le-zõ.

[merlinw.org]

grebber
Groupees Build a Bundle 2

Ezek vannak benne.Tetszõlegesen magunk állithatjuk össze mik kellenek és mennyit adunk érte.(Persze van megszabott minimum ár)
Hammerfight
Dino D-Day
Syberia 2
Depth Hunter
Dead Horde
Iron Grip: Warlord
DogFighter
Will Fight for Food
Postal
Alien Breed: Impact
Tiny Bang Story
A Stroke of Fate: Operation Valkyrie

DarkSector
Rétegjáték.
Az a kemény réteg én vagyok...ez van nekem tetszett régen. 😄

Semmi baj minnél szarabb annál hamarabb találok valszeg cserét. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HappyHunter
Annyira azért nem jó játék 😄

Be happy. :) Running!

DarkSector
Mondjuk az már mellékes hogy x360 és PC-re megvan már dobozossan, de nekem kéne Steam-re is...😊

DarkSector
Mármint ja...😄
Érted a játék amirõl a nevemet is vettem.

HappyHunter
Mármint ezt?

Be happy. :) Running!

DarkSector
Igen...
és vicc az hogy így 3.75 lenne annyi elvileg amennyi ezelõtt 1-2 nappal volt...😄

De HL2 van középen bármilyen hihetetlen az lesz a nyerõ...Eddig 6 szavazás, ebbõl 6x a középsõ kapta nálam a legtöbb voksot. 😊

shaddam
Komoly hogy tegnap volt 24 óráig leértékelve a portal 2.....

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Valaki tud LA Noire-ért szerválni steam-re nekem egy Dark Sector játékot? 😄

DarkSector
Hááát nekem is kell. Új boltból vagy használtan szerváltad? Csak mert ha akarok venni nekem is kellene valami...mert Colombo nagyon drága...😄

Totti5
857/db

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
mire nyomjak?
(Bár úgyis a HL2 fog nyerni... 😄 )

Szereztem egy Skyrimet 6000 pénzért. Akinek kell, annak még tudok.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem éri meg.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Grat fûrész 1-7 menyi volt ha szabad kérdezni?

DarkSector
Miért van az hogy nálam megint a középsõ nyert?????

Super Meat Boy
Plants vs Zombies (win! 😛)
Qube

grebber
Ratgab légyszíves nézd meg mennyiért tudnál DI vagy DI 4-es pakkot szerezni!

tototto
nekem csak a DLC pakk kellene, alap játék megvan steamre, kár hogy csak dlcbõl nincs 4es pack :S

ZsZso
Borderlands GOTY nekem hiányzik csak? Lenne elég jelentkezõ egy 4es pakkra?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Shep
Tök jó, ma sem tudtak olyat mutatni amit megvennék 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Azt tegyük már hozzá, hogy oroszoknak annyi és valójában 4200 Ft, de nekünk tuti drágább lenne.

wesker24
Ugy néz ki a Skyrim region free és csak 4000 FT oroszoknál és ha Trade alapján szerzed be ott van az Inventorydban akkor simán aktiválhatod !
Wesker kolléga... nagyon úgy néz ki, hogy tényleg region free lesz, de ki kéne próbálni.

grebber
Multkor írta valaki õ is tradeen kapta és nem volt vele gond.

Az koránt sem biztos.... gifteléskor van valami csavar a dologban.

tototto
régió kódos, futtatáshoz is kell az orosz/ukrán ip elvileg
Orcs Must Die GOTY és Borderlands DLC pakk mibe fáj oroszból?

grebber
És a Skyrim mennyi ukránból és angol nyelv vane benne?

Na most robbannak a steam szerverek! Skyrim 50 % offban!

Totti5
Az a baj hogy a "premier" DVD filmek is túl vannak árazva. 4k? ne vicceljünk már... akkor azon már nem is csodálkozok hogy a "nyilván" kétszer jobb ( not ) BR kiadás meg közel 10. Ha egy DVD filmet pl a Brigantikat megkapom 990ért, akkor a BR kiadásért adok 2 ezret, ami valójában 4ezer valamennyi volt BRen. Aztán még nem is beszéltünk a 3Ds BR filmekrõl amik természetesen még drágábbak...

Elhiszem hogy kell a pénz a Ferraria, de ez már rablás. Mondjuk le is tölthetem, szóval nem izgat, és senki sem kényszerít arra hogy megvegyem, csak jobban szeretem a polcon látni a gyûjteménybe.

wesker24
Ehh vazee Skyrim napi akcióban és nem elérhetõ nálunk ! 😄
grebber
Dead Island 4pack mennyibe kefül az orosz/ukránoktól?És lennének rá jelentkezõk?

IMYke2.0.0.0
Igen, egyetértünk amúgy: elmebeteg árak vannak itt, magyarisztánban... ha kis üzleti érzékük lenne, akkor alacsony(abb) ár mellett nagyobb kereslet és vásárlóerõ jelenne meg részünkrõl a piacon.
Így maximum elsétálok a polcok elõtt, és konstatálom, hogy soha a büdös életben nem veszem meg a felüjított Star War-sokat 39.990 Ft-ért, BD-n.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Jaja múlt héten még 1 db volt Westendben, ma már nem... DVDbõl meg jött egy csomó nekik.

IMYke2.0.0.0
Avatar Extended-et is láttam MM-ban - 7.990 Ft volt...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Persze DVD. Blúréjek ára itthon horrorisztikus... Star Wars kollekció 25 ezer. Régi film 4-6 ezer. Új film 8-10 ezer. Elmebetegek!

AVATAR bõvítettet mindenképp meg akarom venni BRen, meg a tavalyi Majmok Bolygóját a közeljövõben. A kérdés hogy mennyiért és hol... bár még nem néztem hogy külföldön mennyiért árulják.

IMYke2.0.0.0
SH BD lesz 😊
James Bondok ugye csak DVD-k?

Totti5
SH DVD - 990
SH Blu-ray - 1990

James Bond is a hülyevagyokban ennyi.

IMYke2.0.0.0
Igen, emlékeim szerint Pécsett is 1.990 Ft-ba kerül a Silent Hill... nehogy jövõ héten megvegyem már 😊

James Bond-ok hol kerülnek annyiba?

Shep
Hát akkor a te listád alapján az elsõ 2 rész 7-8 számomra.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Az a vicc hogy 6k volt a Fûrész pakk. Ráadásul van most egy James Bond kiadás is az ÖSSZESSEL + díszdoboz, ami kétszer ekkora pakk. 7kért... ha jövõhéten lesz akkor azt is veszem, csak ma már nem fért be a táskába ezért ott maradt😄

Silent Hillt 2 hete vettem meg kevesebbért mint egy meki menü... ha tudtam volna hogy a BR kiadása annyiba kerül mint egy meki menü akkor nem szórakozok itt DVDvel ( 2k... ). Most megvan két kiadásban...

zzeN
A sz*r Fûrészeken kívül a többihez grat.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

IMYke2.0.0.0
Becstelen brigantykat szerettem - jó film. Fûrész-sorozatot a 3.-ig bírtam végignézni, a többi már nagyon nem izgat. A mesterséges csavarások - melyekkel megpróbáltak értelmet adni a sztorinak - amiket olvasgattam itt-ott csak mélyítik bennem az elhatározást: sohasem szánok rájuk idõt.

Ellenben, gratulálok a gyûjteményedhez!
A "Silent Hill"-t én is megveszem Pécsett, a MM-ban, amikor már lesz kis pénzem, elég olcsó.

IMYke2.0.0.0
Kérlek, legközelebb méretezd és kicsinyítsd õket, vagy thumbnail-módszerrel, ha mindenképp nagy képet akarsz beszúrni 😊