Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
Szerintetek a batmanek lesznek pakkban vagy ez az alja mar?

Batman: Arkham Asylum GOTY
Batman: Arkham City
es a Gotham City Impostors erdekelne nagyon

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

grebber
Ezért cseszik most jól ki ezzel az akcióval velünk.

Szavaztatás: Semmi értelme.Tökmindegy ki nyer akár órák mulva vagy másnap ugyanúgy akcióban lesznek a vesztesek is.
A napi akciók elég soványak máskor nagyobb volt a leárazás mértéke sima napi,hétközi dealben is.

Eddig ez egy nagy 0.

Next PC upgrade: 2022

Mondjuk azt nem tudjuk, hogy a plecsnik mire jók? Legalábbis én még nem találtam semmi infót róla.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Most viccet félretéve ez a gyûjtõsdi nekik nem nagyon érte meg. Rengeteg ember jutott rengeteg cucchoz, gyártották a kamu accountokat csak a szénért/ játékért.

Aztán ugye akkor indult be a cserebere is (tuti nem nézi jó szemmel Valve).

Ráadásul tavaly nyáron is ha jól emlékszem volt gyûjtögetõsdi és most nincs, se achi rendszer (ez tuti volt tavaly!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#smile> Ok!

ffxi
Türelmetlen voltam. Így jártam, ellõttem a puskapor többségét. Pedig még csak a 2. nap 😄 Mi lesz még itt? Tönkre megyek?

Fákjúal!

grebber
Kitalálnak majd mást.Meg max akkor a következõ akciókor megveszem a játék 20év múlva is ugyanaz a játék marad számomra.Szóval nem sietek sehova.

Ok, te tudod...:-) (És ha nem lesz több széngyûjtögetés???....<#rolleyes>)

grebber
A játékvásárlás függ énem már írná, hogy vedd meg nekem a Batman AC-t,de nem szabad elcsábulnom.

Érzem én hogy majd késõbb ha lesz valami gyûjtögetõs steam cucc akkor ingyen is hozzájutok majd mint tavaly sok már játékhoz!

Közben LA Noire nyert, úgyhogy az is lészen nálam majd olcsón...XD

Használjátok ki a hétvégét, mert holnaptól dolgozom és nem nagyon fogok ráérni, csak este felé.

Skyrimhez fontos tudni, hogy region free-t árulok!!! Nincs VPN, csak aktiválás, telepítés, játszás (kipróbáltam, mûködik minden tökéletesen angolul!)

Este 19h-ig.

Skyrim akció még a mai napon él: 6200 Ft-ért vihetõ tõlem!!!! Paypalos fizetés játszik, mert nincs már ennyi cashem (elköltöttem Skyrimre....XD)

Tehát Batman Arkham City nálam 2200 FT
Skyrim 6200 FT
Civilzation 5 Goty 1500 Ft körül (ezt még meg kell erõsítenem a most alvó oroszommal).

arty
'csába, ráadásul megvettem az l4d1-2-t 5.2 eurért, pedig a batman jobban kéne 😞((

meddig akcios a betmen?

Forza.

Hahó! 2200-ért tudok.

arty
hogy rohadna meg a steam ezekkel a baromságokkal 😞

szavazni se tudtam, volt még 20 mp de már nem engedett kattintani!!!! 😞(((((

Forza.

DarkSector
ha kell megelõlegezem neked de ez nagyon drága szerintem...😄 10 euro.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ffxi
Picsába. Nem számítottam rá, hogy ennyiért lesz a BM: AC. Ha tudtam volna, tuti csak erre költenék <#falbav> késõ bánat <#rinya>

Fákjúal!

Benne lesz az összes DLC, amibõl 1 db lesz, ami az alapjátékhoz ad questet (Harley Quinn's revenge, ami sokak szerint egyrészt rövid lett, másrészt meg repetatív és nem valami jó)... Többi DLC challengeket ad a játékhoz, ruhákat, ilyesmiket...

Összességében nem nagy eresztés egyik sem. El lehet nélkülük bõven lenni.

Szerintem ennél olcsóbb egy ideig nem lesz. Goty kijön akkor megint egy ideig drága lesz. Szerintem.

Oroszoknál se jelenik meg valamiért, de a leárazást a játékok ugyanúgy megkapták.

ffxi
Érdemes most megvenni a BM: AC-t? Vagy kivárni a GOTY változatot. Lehet tudni, hogy mi lesz benne és mennyi lesz?

Fákjúal!

grebber
Miután lenyomtam a mehet-et akkor láttam csak a tied!

A flashben van a Batman Franchise pak Batman AA,Batman AC és elvileg GC Impostors egyben.
Külön megjelenik azt látom.De hogy a pak miért nem azt nem tudom.

Elérhetõ, csak valamiért nem látja a progi! Keress rá.
66% off!

Épp az elõbb írtam le....XD

grebber
A Batman Franchise pak miért nem elérhetõ nálunk?

Ja és nem láttam sehol megemlítve ezáltal hogy mi azt nem látjuk:

Batman Arkham City 9,51 euro ~2770FT (Oroszból mennyi?)

Na Batman Arkham hajcsárok! Úgy néz ki tudok régiófüggetlen játékot 2200 Ft-ért körülbelül (orosszal még nem tudok egyeztetni, mert offline van, de majdnem tuti, hogy ennyiért ideadja).

grebber
Lehet pont azért nincs jelentkezõ mert már a kutyának sem kell mert mindenki megunta.

Aki tud valakirõl akinek kellene társulhatunk már csak 3 ember kell!!

Hát az úgy gázos. Majd eladod a többit...<#nevetes1>

grebber
Annyiért kellene a játék de nem igen tolonganak az emberek a maradék 3 db-ért <#rinya>

Átnéztem újra az árakat:

Egy Dead Islandnél nincs különbség, de 4-es pack 6600 Ft-ra jön ki körülbelül (így már 1650-re jön ki darabja, ami igazán jó ár).

grebber
Éjjeli flashban volt Witcher 1 EE ami a gogra is regelhetõ 1,99euroórt volt!

shaddam
Ez a Trine 2 zseniális. Méltó hozzá hogy a Journey-vel egy lapon említsem. A retróvacak indie szarok elbújhatnak.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Újabb nevetséges szavazás.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Dehogynem, már az elsõ héten visszahozta a fejlesztés költségeit. Innentõl sok kicsi sokra megy. Okos marketing, én is így csinálnám (így csinálom)

[merlinw.org]

shaddam
Az elen pék már megint leárazva akar lenni? Ennyire nem fogy?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

shaddam
Ajánlom nekik. Már egy ideje szemezgetek vele jatekaim.hu-n

ollie
A Space a negyedik:

1. Angry Birds
2. Angry Birds Seasons
3. Angry Birds Rio
4. Angry Birds Space

Az elsõ 2 szó szerint több száz pályát tartalmaz, talán a Rio is.

HappyHunter
Noire lesz az.

Be happy. :) Running!

Fpocok
Amnesia, Alan Wake, LA Noire... melyik legyen?

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Szerintem nem mert pl a Depth Hunter nincs steam-en!

HappyHunter
Ja tényleg, hisz még játszottam is vele😊

Amúgy már szinte látom magam elõtt:

Elite bird pack DLC
Space suit skin DLC (2 darab)
Funny pig moustache skin pack DLC
New York skyline background DLC
M16A4 bird launcher DLC

Totti5
Egy verbát megér majd és már túl sokat költöttem rá. Mi az hogy 10 ezer egy 5 centes max 100 megás fless szarért?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
április elseje 😄

oh, wait. activisiont mondtál? 😮OO

Forza.

Fpocok
rio?

HappyHunter
Elsõ három? Classic, space és....?

shaddam
Mind steames?

Fpocok
3ds-t még megértem. De a gagyi kinect meg moveal milyen béna lesz már az irányítás...

shaddam
WTF

"Érkezik az Angry Birds Trilogy!

Angry Birds rajongók figyelem! A játék elsõ három része HD felbontásban, Kinect- és Move támogatással kerül hamarosan kiadásra dobozos formában, Xbox 360, PS3 és 3DS platformokra! Rengeteg újdonság is lesz a csomagban!
A játékot az Activision adja ki, akik bejelentették, hogy a 3DS platformon az ár 29,99 dollár, míg Xbox 360 és PS3 platformokon a kiskereskedelmi ajánlott ár 39,99 dollár."

grebber
Alien Breed Impact,Dogfighter,Syberia 2 --> 2,01$-ért (Adtam nekik 2.05-öt<#banplz>)

Dogfighter már megvan majd elcserélem valamire!

Shep
Hát ez tényleg WTF 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!