Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
off

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
<#eljen>
Annyival egészíteném ki az 5-6 pontos részt, hogy:

Néha, az ilyen, mások által 5-6 pontosnak titulált filmek okozzák a legkellemesebb meglepetéseket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
4 pont alatt hulladék filmek vannak
5-6 pont nálam olyan film, hogy megnézem de sok örömöt nem lelek benne.
7-8 megnézem és élvezem is.
9-10 többször is megnézem és élvezem is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
És a 6 pont az szar? Meg ilyen imdb-s pontozásra én nem adok, már ha onnan van a 6 pont.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
Limbot, maxra? 😄 láttad te az acsikat? 😄

Forza.

Prince23
Mi ez a flash meg community ajánlás?

Ezek mind voltak már, semmi újdonság nincs benne. max annak jó, aki ma regisztrált a steamre.

IMYke2.0.0.0
Jó házban meg nem hallod a ventilátorokat - fõképp, ha nem az arcod mellett van a komplett PC case 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
Azok is ilyen 6 pontos filmek voltak. Ez meg 3/10.

#47117: nem csak a fok a lényeg hanem a hang. Egy jó hûtõn alig kell pörögnie a ventilátornak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
MiB3 ilyen TV2 vasárnap délután kategória, pedig az elsõ 2 jó volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Még jó!
Bármit tesz az ellenkezõje a tuti megoldás... a Core I7-emet az Intel gyári ventilátorával hûtöm jó pár hónapja, nevetségesen alacsony fokokat látok ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Az annyira nem vészes, csak kell egy guide.

Parasite Eve 2, best game EVER!

arty
most megadnám a kettõfelet a l4d-ért 😊

Forza.

ollie
Azok megvannak, a Doctorate hiányzik.

IMYke2.0.0.0
Bár, a Jégkorszak 4 még talán...

Fpocok
4-2-1-3

ollie: pacifist vagy a foxie? Nekem a foxinak kétszer kellett neki futnom.

shaddam
Tirexire hivatkozni? <#idiota>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

IMYke2.0.0.0
Prometheus - látatlanban is -, de az indokaid miatt: Éjsötét árnyék. A másik kettõ felejtõs.

ollie
Srácok, este megyek asszonnyal moziba.

Mit ajánlotok:
1. Jégkorszak 4
2. Men in Black 3
3. Éjsötét árnyék
4. Prometheus (ezt persze nem fogjuk megnézni, mert az asszony nem szereti a horrort, de legszívesebben ezt nézném)

Tinman
Hiszek neked :-) Várom, hogy odaérjek, csak hosszú a "letolandó játékok" sora.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ollie
Valószínûleg az epizódok is, eddig többnyire úgy volt.

IMYke2.0.0.0
<#eljen> - Bízom benne, hogy Neked is tetszeni fog, ha a sok játékod között ezt is kipróbálod 😊

ollie
DXHR nálam tökéletes játék. 2x nyomtam végig, és már csak 1 achie hiányzik. 😊 Harmadszorra meglesz.

Fpocok
LOL<#idiota>

ollie
Én megvettem most, mert csak jókat hallottam róla.

IMYke2.0.0.0
Értem - így már minden világos 😊 Racionális.
Csak azért szóltam, mert ha megveszed a játékot, akkor vagy Te vagy a Kedvesed nem biztos, hogy abba fogjátok tudni hagyni 😊

Shep
HL2-bõl ha nyer vajon csak az alap lesz leárazva, vagy az epizódok is?

Tinman
Kizárólag a közel tökéletes játékok esetében (Saints Row 3, Limbo, Dark/Demon's Soul, Assassins Creed pár része) tartom fontosnak, hogy megcsináljam maxra. A többi esetében nem igazán érdekelnek az achik.

Ebbõl mi következik? .... Lehet még Batman akció emberek!!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
"Complete the game on Nightmare difficulty with all characters." 😊)))))))))

IMYke2.0.0.0
Csak szólok, hogy brutális elvárások vannak a STEAM teljesítményeknél 😊 - 4-5 végigjátszás kell az összeshez.

grebber
Pff a Brink mivel nem nyert korábban berakták flashbe -75%ba csak hogy vegye már valaki.Gigalol.

Next PC upgrade: 2022

Nem kell a steamnek a pénzünk na.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
HalfLife 2-re nyomtam - Portal 2-õt még nem ismerem.

Tinman
Hmmm... még olvasgatok róla, meg Ratgab talán mond rá jobb árat...

Tinman
+1

grebber
Ez a mai 3as lol megint.

Hl2 Most volt 1.74 euro.
L4D2 kurvasokszor volt 2.5

Faszér ilyen szarokat raknak be nem értem.

IMYke2.0.0.0
Nekem otthon megvan a csúnya verziós "Ys: Origin" - tudom ajánlani a játékot 😊
Mondjuk, én az elején valahol el is akadtam, de megnyugtatott az egyik patchlog, hogy nem saját hibámból. Idõközben - hely hiány miatt - leszedtem.
De, egyszer mindenképp végig szeretném játszani.

wesker24
Tinmant kéretik steamre feljönni sürgõs csomagja érkezett ! <#hehe>
Tinman
Ez a k. YS eléggé piszkálja a csõröm, hogy be kéne rántani, mind a 2 részt.

"Egy új RPG játék jelent meg ami igazából az Anime kedvelõket célozza meg. Õk biztos el tudnak majd játszani vele hosszú órákon át.
De mivel semmi újat nem nyújt és a grafikája is egy nulla, számomra nem más mint egy unalmas gagyi PSP szintû game."

by Tirexi*

Vagyis, ez egy iszonyat jó játék lehet... hmmm.

*Google ezt a szerencsétlent dobta ki talán 3.-4.-nek -.-

zzeN
A Counter Strike: GO-ra gondoltam 😉

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ollie
Faerie Solitaire kéne?

Shep
Kösz, akkor tárgytalan.

grebber
Az csak 20%os.Én úgy tudom aki ingyen szerzett hacker gameet azok kaptak.

Shep
A greenmangamingen hol van az a 25%-os kód?

IMYke2.0.0.0
"Az Electronic Arts szívesen kiadná a Kingdoms of Amalur folytatását

Az EA Labels vezetõje, Frank Gibeau elmondta, az EA Partners keretein belül szívesen kiadnák a Kingdoms of Amalur folytatását. Az elsõ rész kiadásáért is az Electronic Arts felelt, és Gibeau szerint egy jó üzletet építettek fel a 38 Studiosszal közösen, ahol rengeteg kreatív ember dolgozott. Az Amalur, annak ellenére, hogy nem hozta vissza a fejlesztés költségeit, 1,2 millió példányban kelt el, ami túlteljesítette az EA várakozásait. Gibeau reméli, hogy amennyiben lesz folytatás, ismét részt kaphatnak belõle. Egyelõre azonban nem tiszta, hogy ez miként történhetne meg, hiszen a 38 Studios csõdbe ment és bezárt, a játékkal kapcsolatos összes tulajdonjog pedig a legnagyobb hitelezõre, Rhode Island kormányára szállt."
IPON.hu

Shep
Hát ez a mûvészet 😄

IMYke2.0.0.0
<#nyes> Nagyon.

Shep
Tévedtem, mégis el lehet szúrni. Kozmónak és Tominak sikerült 😊

IMYke2.0.0.0
Ugye ízlésrõl nem illik és nem is szabad vitatkozni... 😊
Nekem az említettek közül egyedül a DJ Piccolo-féle jön be, a többitõl sugárban hányok.
Annak idején tonnaszám gyûjtöttem be az összes elérhetõ zenét, válogatást, albumot, maxit, és csak késõbb - néha évekkel - jutottam el odáig, hogy 1-1 DVD-t végighallgassak. Így döbbenetesen hulladék verziók is beakadtak egy-egy, egykoron jó slágerbõl a gyûjteményembe.

Shep
Pakitot ismerem annak csak az eleje szar utána elmegy kategória, a többit még nem tudom de a Cadenia-s szól most, nincs vele semmi baj. Mondom túl erõs az alap ,hogy el lehessen rontani 😊