Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Én most a Monkey Island -nek örülök mint majom a farkának 😊.

Trine franchise is nagyon kéreti magát és sajnos a Mount and Blade is röhej áron van. Egy mázlim van: nagyobb önuralommal rendelkezek mint Tinman kolléga 😄.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Shep
Amúgy is arra szavaztam volna de úgysem fogod soha végigvinni 😊 (nagyon idõrabló)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Kingdoms of Amalur-ért konkrétan még azt a 2 eurot is sajnálnám.

Lehet nektek jó az hogy ezekben az akciókban van egy adott lista és csak azok a játékok vannak nyomatva.Ezeknek a többségük a fillérekbõl elõállított indie fosok.
Én nem azt mondom hogy az idén megjelent játékok legyen -75-80%-os offban.De vannak olyan régi játékok is amiket megvenne az ember de azok nem igen kapnak -33-50%-ál többet 😞

Next PC upgrade: 2022

Tinman
CSERE!

Scratches - Director's Cut kalandjáték

Kép

Bármit meghallgatok! P.ü.!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Minden nap min. 2 olyan cím, van ami nagyon kéne... és az árak sem rosszak!

Én sem sem tudom mit szeretnél... 2 Euro-ért Kingdoms of Amalurt meg Batman AC GOTY-t?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

HappyHunter
Hmm.. SR3 még mindig 75% off? Nagyon meg akarja vetetni magát. 😄

JA szavazat is ment.

Be happy. :) Running!

Dj Tommy
Szerintem most is lehetett jót találni, aki akart, pl:
Payday -75% off, amikor karácsonykor, ha jól emlékszem, csak -50%-os off volt.
Saints Row 3 -75%-os off, ez igen jó vétel volt és nem csak számomra.
Ami még jó vétel volt, Toki Tori -75%-os off-ban, de ez csak számomra<#nevetes1>

Tinman: +1 szavazat a Jaggedre.<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Guren
szerintem kicsit el vagy szállva.

Tinman
Steam antifika:

Gothic pakkot még tavaly megvettem, teljesen free megkaptam az Arcania-s kiegészítõt <#eljen>

NEOreg3
mik lennének azok az értelmes játékok, amiket le kéne árazni?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

grebber
Egyre szarabbak ezek az akciók.De legalább megmarad a pénzem a karácsonyi akcióra amikor is talán értelmesebb játékokat áraznak le nem azt ami már évek óta le van hetente is!

Tinman
<#worship>

ZsZso
1 szavazattal közelebb vagy az anyagi csõdhöz! 😄

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
Ha nem fontos nektek a mostani szavazás légyszi a

Jagged Alliance-re dobjátok!

THX!

Tinman
Fallout New Vegas Ultimate VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Csõdbe megyek!

Tinman
Sajnos nem :-(

Nem tudom mi a jó megoldás, de nem tudok itt ülni 24/24 :-(

ZsZso
3.14tsa. Azt hittem én voltam az egyedüli, aki lekéste az eddigi Monkey Island akciókat.
Tényleg kellene egy lista, ahol fel lenne tüntetve, hogy ki, mit venne, max mennyiért (4es pakkokban is segíthetne). Persze a probléma 100%, hogy már a közeljövõben is jelentkezne: szinkronizáció. Úgy érzem egy szimpla GoogleDocsos táblázat édes kevés lenne erre a célra 😞.

Tinman
Köcsög Steam!

Lemaradtam :-/

ZsZso
Juhúúúú! Monkey Island: Special Edition Bundle ~ 1000 Ft -ért végre a library -ban. Karácsonykor is volt asszem, de akkor lekéstem róla - most csak 20 perc hiányzott ehhez.

Jól indul a hét! 😊

shaddam
Gothic mennyi?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

shaddam
Jövõ héten hozza a posta nekem. Még az AC relevationt kéne beszereznem, de már így is túlvállaltam magam 😄 Remélem marad a hûvösebb idõ

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

wesker24
A steam döntse már el mit akar mert a flash sale össze vissza bugzik !

Elöbb Gothic Bundle+ Arcania volt most meg Monkey Island SE ! XD
DarkSector
Vote 10:
-----------
Dead Space 2
Just Cause 2
GTA 4

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

n000rbi
Mit gondoltok, a "Catherine" megér kb. 4500-at (PSN-rõl)? (dobozos vagy kétszer ennyiért van, vagy egyáltalán nem lehet kapni.)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Fpocok
Köszönjük kapitány! 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

JethroHUN
Jah nem csak az, más sok minden egyéb is <#wow1>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Steamen a Killingfloor teljes pack, alapjáték+karakter dlc-k (külön külön, egyenként is) 75%os leárazásban vannak, még 7 órán keresztül.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

DarkSector
Majd kiderül 2-3 nap múlva. És megtudod...😄

Most nem játékmegjelenésrõl lesz szó. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
* az -e- lemaradt True Crime

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Tru Crime LA meg NY

grebber
Felkeltette az érdeklõdésem mi az amit ennyire várhatsz már ha várod.
Felnéztem pár weboldalra minek kéne 1-2 napon belül megjelenni de semmit nem találtam.Fõleg steam-en ilyen hátérrel!
Mert amik mostanság jelennek majd meg közel sem nagy durranások.

grebber
Ugyse lesz Dark Sector leárazás az már kutyának se kell rajtad kivül még ingyen se <#banplz>

DarkSector
Nem tudtam mitõl lett kerek a világ...hirtelen.

Mr.Bean-RELOADED

DarkSector
????

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

arty
vgchartz <#ejnye1>

Forza.

davidka003
Itt lehet szemezgetni ha valakit érdekel:

LINK

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
1-2 nap és beteljesül a jóslat és eljõ a világvége...

coming soon.

Totti5
Az nem sok hiszen ennél lényegesen több a PC ( ami játékra is alkalmas és amit arra is használnak ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Kb 70 millió box van a világon, egyértelmû, hogy a szarok is jobban fogynak mint PC-n.
Anyuka bemegy a boltba, jaj Toy Story játék és már veszi is meg, amúgy meg hulladék.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Ilyen most nem ugrik be.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Most nézem van Power Rangers 2010..😄

davidka003
Mi volt ennek az elõzõ része(i)?

DarkSector
Ezt ne csináld, egyetértesz folyton velem...irgumburgum. 😊

Shep
Hát ez nem túl meggyõzõ, pedig az elõzõ részek nem voltak rosszak.

arty
próbáltam az 1.0-t, játszhatatlanul bugos volt

mi az a 4 pontos fos, amibõl annyi kelt el, mint pl a stalkerbõl? 😊 és ki vette meg?! névszerint!!! 😄

Forza.

HappyHunter
Reklám! <#banplz>

Be happy. :) Running!

DarkSector
RTL KLUB -> WAR

davidka003
Stalker jó volt alapból is csak bugos.
De konzolon csomó 4-5 pontos játékok is vannak több 100 ezres eladással.

DarkSector
SC2 az eléggé szubjektív...Company-nak is bitang nagy tekintélye van és nem régi klasszikus...igaz az senem konzolos.

DarkSector
Aki unatkozik kapcs rtl klub->