Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a guerilla sandbox, igencsak egyedi rombolhatósággal/fizikával.
Forza.
De dobozos játékokon már nincs így sem feltüntetve, csak max piros betûkkel, hogy a termék másolásvédelmi technológiát használ, de hogy milyet és mivel jár, azt már nem.
Szerintem nem vagyunk kellõképpen tájékoztatva, és ez nagyon inkorrekt.
Mai szavazásból mindegyik megvan, melyikre nyomjak?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Nekem amerikai verzós a New Vegas-om, mert onnan kaptam ajándékba, ezért nem tudtam most megvenni hozzá a Lonesome Road DLC-t (csak az hiányzott a nagy DLC-k közül). Beírtam gog fórumán, hogy segítsen már egy amcsi nekem megvásárolni, és utalom az árát PayPal-on. 10 percet sem kellett várnom. Az meg csak hab a tortán, hogy el se fogadta a vételárat.
Tinman: Ha agasztana ne aggasszon a Falout New Vegas ára. Egyrészt ennél olcsóbban nem valószínû, hogy megoldottam volna neked, másrészt ennél nem tudom hogy van a régiózár problémakör megvalósítva.
Jól döntöttél ismét!
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nem csodálkoznék hogyha egy 50%, vagy akár 75%-os akcióba is betennék.
[merlinw.org]
Allitolag egy mod miatt ennyire kellendo? Vegen en is meg veszem mar csak azert is, de varok hatha lesz napi akcioban.
Tartalma:
- Dead Money
- Honest Hearts
- Old World Blues
- Lonesome Road
- Courier’s Stash
- Gun Runners Arsenal
Szarasztím, nincs semmi jó! <#banplz>#banplz>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én még várom, hogy mi lesz a vége a Salenek, aztán utsó napon gyûjtöm be az ilyen akciókat (feltéve, hogy marad rá zsé).
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Prince of Persia
Prince of Persia: Forgotten Sands
Killing Floor - Harold Lott Character Pack
Saints Row: The Third - DLC összes
Microsoft Flight - DLC összes
L.A. Noire Complete
Penumbra: Black Plague - Gold Edition
Warhammer 40,000: Space Marine
Post Mortem
Two Worlds 2 - Pirates of the Flying Fortress
Binding of Isaac Wrath of the Lamb
HOARD
Magicka The Other Side of the Coin
Defense Grid: The Awakening DLC: You Monster!
Ezek eddig kb 35€-t tesznek ki, azaz kb egy 0-day játék árát.
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
máj. 19.
címzett: saját magam
Dear
Your order from zavvi has been dispatched and will be with you shortly!
Please retain this email as your proof of purchase.
Delivery Information:
Quantity Title Estimated Delivery Time Price Each
1 Catherine 3-5 days* £13.31
"S ember fia újabb mélységekbe tekint, hol nincs más csak végtelen ûr és sötétség."
(Merlinusz Wictimusz: Grebber tragédiája, 116. felvonás)
[merlinw.org]
Most csak ezeket vettem:
Trine 2 -1000Ft
Half Life 1 Anthology -900Ft
Ghost Recon Advanced Warfighter 2 -800Ft
Naval Warfare + Bucaneer The Pursuit of Infamy -1100Ft
Alan Wake American Nightmare -1100Ft
Ebbõl látszik is hogy mennyi az a pénz amiért veszek játékot.
A dobozos gyûjtõik kivételek ott 20.000ft-ot megadok ha tetszik a game.
Bár ebbõl eddig nem sok volt kerek 2 db gyûjtõim van.Risen 2 és az Alone in The Dark 5.Ehhez csapodik majd az Assassins Creed 3 Freedom Edition és a Far Cry 3 Insane Edition.
Next PC upgrade: 2022
Nem tettem be a borítóját mikor kb. 4 hete megjött, de KÖTELEZÕ darab.
Viszont én X-re vettem és kb. ennyiért dobozosan, vagyis letolás után szépen csere vagy eladás.
Be happy. :) Running!
Azé' köszi, hogy szavaztál :-)