Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hülyeség. A Guerilla tök jó játék, az Armageddon sem rossz de az eléggé tucat lövölde.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
az armageddon egy n+1. csõlövölde, közepes grafikával

a guerilla sandbox, igencsak egyedi rombolhatósággal/fizikával.

Forza.

Ok 😊 Bár valójában nem kérdés, hogy abszolút übereli a másik kettõt, csak gondoltam hátha itt valakinek nagyon kellene valamelyik másik.

De Steam-en csak annyit tüntetnek föl, hogy securom, vagy tages, de ezek között is van sok variáció (hányszor lehet aktiválni, revoke-olás, stb). Mindegyik undorító, de van, amelyikkel hajlamosabb kompromisszumokra az ember.

De dobozos játékokon már nincs így sem feltüntetve, csak max piros betûkkel, hogy a termék másolásvédelmi technológiát használ, de hogy milyet és mivel jár, azt már nem.

Szerintem nem vagyunk kellõképpen tájékoztatva, és ez nagyon inkorrekt.

ollie
Beyond Good & Evil.

ollie
Dehogy rossz, szerintem rohadt jó.

Prince23
Mirrors Edge 😊

Bár nekem az is meg van

Prince23
Valóban, amúgy a Guerilla elég ritka szar játék 😊

Armageddon sokkal jobb

Elég unalmas volt mindkettõ 😛

Mai szavazásból mindegyik megvan, melyikre nyomjak?

Guerilla egynek elment.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Én is habár nekem az RF Armageddon jobban bejött !
ollie
Mindkettõt imádtam. 😊

wesker24
Nem az RF Armageddon hanem az RF Guerilla ! 😄
Prince23
RF Armageddon lesz akciózva

Szerintem most is kötelezõ, csak a Steam letudta annyival, hogy feltüntette a GfWL-t - akiknél valahol elõbányászhatod az apróbetûst - , oszt csókolom. Szóval egyetértek, azzal a kikötéssel, hogy rohadt nagy piros betûkkel fizessenek a népnyúzó védelemre, hadd kerüljem messzire a stigma láttán. Már lassan csak azért megéri vásárolni GoG-on, hogy ott tuti DRM-mentes, a játék nem is számít 😊
Back in Action? A demó alapján nem méltó folytatás, akarom mondani remake. Ráadásul ahhoz is vannak DLC-k, de azon mondjuk aligha buksz sokat, ha azokat csak 50%-os kedvezménnyel veszed, nem 75%-ossal (inkább az baj, hogy az alapjáték alapára irreálisan magas). Mindenesetre az én szavazatomon se múlik.
Dobtam én is egy szavazatot a JA-ra steamen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na én inkább azt tenném KÖTELEZÕVÉ minden kiadónak/forgalmazónak, legyen akár "hagyományos" dobozos példányt, akár digitális kópiát értékesítõ, hogy tüntessék fel, milyen másolásvédelmet használ az adott játék, és mire számíthatok! Legyen apróbetûs, kitérdekel, de legalább legyen rajta kötelezõen! A játékostársadalom is igazán megérdemelne már valami tisztességesebb fogyasztóvédelmet, kedves törvényhozók! Ezt sokkal fontosabbnak tartanám, minthogy eladhatóvá tegyék a digitális játékokat.

Tinman
<#wow2><#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Köszi, hogy ismét megnézted !

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ollie
A Seasons Pass add hozzá a story-hoz (3 story DLC-t tartalmaz), a többi mind csak kozmetikázás.

ZsZso
Én nem vagyok SR3 -ba járatos, de a többiek többször is hangoztatták a Season Pass szókapcsolatot. Úgy vélem ez lehet a szíved vágya.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Saints Rowhoz milyen DLCket érdemes beszerezni?Az összesre nem hiszem hogy szükségem lenne(pl. skin,fegyver) és a pénzt is sajnálom rá 😊

Red Orchestra: Ostfront 41-45 guest pass-ért lehet jelentkezni (10 napig lehet vele játszani a teljes verziót). Mivel demó nincs, annak jól jöhet, aki ki akarja próbálni 😊

ollie
Ilyenkor hogy örülök, hogy a gog.com fórumán is ismernek.

Nekem amerikai verzós a New Vegas-om, mert onnan kaptam ajándékba, ezért nem tudtam most megvenni hozzá a Lonesome Road DLC-t (csak az hiányzott a nagy DLC-k közül). Beírtam gog fórumán, hogy segítsen már egy amcsi nekem megvásárolni, és utalom az árát PayPal-on. 10 percet sem kellett várnom. Az meg csak hab a tortán, hogy el se fogadta a vételárat.

Bocs mindenki! Munkanap már csak ilyen. Ilyenkor nem tudok annyira rendelkezésre állni, mint ahogy hétvégén tettem (árnézés se, de vásárlás meg végképp nem megy innen).

Tinman: Ha agasztana ne aggasszon a Falout New Vegas ára. Egyrészt ennél olcsóbban nem valószínû, hogy megoldottam volna neked, másrészt ennél nem tudom hogy van a régiózár problémakör megvalósítva.

Jól döntöttél ismét!

n000rbi
Még jó, hogy kb. egy hónapja rendeltem elõször zavvi-ról. Most a ps3 verzió is "Sold out", aktuális ára £19.75 :/

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Fabio Capello
Egyrészt a legjobb harciszimulátor játék perpillanat a piacon, illetve valóban, a DayZ mod miatt is igen népszerû, érthetõ okokból.

Nem csodálkoznék hogyha egy 50%, vagy akár 75%-os akcióba is betennék.

MerlinW
ARMA 2 türelem és skill játék. Ha van jó csapatod (32 fõ), akkor nagyon hangulatos modern háborúkat lehet lejátszani vele. Ízig vérig szimulátor. Egy ismerõsöm játszik vele sokat, nem egyszer volt, hogy 5-10 amcsi katona volt a csapatában (elvileg külön jelzi a játék a hivatásosokat, mint az America's Army-ban - ami ingyenes, érdemes azzal gyakorolni a csapatmunkát, taktikákat, mozgást, pozicionálást)

[merlinw.org]

Daell Drow
Hihetetlen az ARMA 2 napok ota tarto top helyezetje.

Allitolag egy mod miatt ennyire kellendo? Vegen en is meg veszem mar csak azert is, de varok hatha lesz napi akcioban.
Tinman
2870 Ft-ért Fallout New Vegas Ultimate Edition megvéve.

Tartalma:

- Dead Money
- Honest Hearts
- Old World Blues
- Lonesome Road
- Courier’s Stash
- Gun Runners Arsenal

Szarasztím, nincs semmi jó! <#banplz>

wedge31
Warhammer 40,000: Space Marine...<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

ZsZso
Kalandjátékok szerelmeseinek ajánlom figyelmébe az alábbi játékot: Ceville ~ 680 Ft (júli 23-ig)

Én még várom, hogy mi lesz a vége a Salenek, aztán utsó napon gyûjtöm be az ilyen akciókat (feltéve, hogy marad rá zsé).

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MerlinW
Én eddig ezeket vettem a "nyári vásáron". És még hátravan egy hét...

Prince of Persia
Prince of Persia: Forgotten Sands
Killing Floor - Harold Lott Character Pack
Saints Row: The Third - DLC összes
Microsoft Flight - DLC összes
L.A. Noire Complete
Penumbra: Black Plague - Gold Edition
Warhammer 40,000: Space Marine
Post Mortem
Two Worlds 2 - Pirates of the Flying Fortress
Binding of Isaac Wrath of the Lamb
HOARD
Magicka The Other Side of the Coin
Defense Grid: The Awakening DLC: You Monster!

Ezek eddig kb 35€-t tesznek ki, azaz kb egy 0-day játék árát.

[merlinw.org]

Shep
De mind fillérekbõl elõállított indie fos 😄 (ez a szlogen mehetne a bannerba is 😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Guren
kettõ 2012-es

fixd

Guren
ma a today's dealsben 8-ból 6 2011-es játék, úgyhogy nem igazán lehetnek évek óta akciózva. szerintem lásd be, hogy kurvára el vagy szállva.

ZsZso
Pont így vagyok én is. Nálam is az 1k a vízválasztó. (egyelõre ... eddig ugyanis nem nagyon rajongtam a digitális játékokért, de a humblebundle packok "megtanítottak rá", hogy nem feltétlen az ördög találmányáról van szó)

Tinman
[email protected]

máj. 19.

címzett: saját magam

Dear

Your order from zavvi has been dispatched and will be with you shortly!

Please retain this email as your proof of purchase.

Delivery Information:

Quantity Title Estimated Delivery Time Price Each
1 Catherine 3-5 days* £13.31

MerlinW
"fillérekbõl elõállított indie fosok."

"S ember fia újabb mélységekbe tekint, hol nincs más csak végtelen ûr és sötétség."
(Merlinusz Wictimusz: Grebber tragédiája, 116. felvonás)

[merlinw.org]

Shep
Na hát ez már azért tömeg 😊

n000rbi
Honnan rendelted? PS-re sehol nem találom kb. ilyen áron a dobozosat, valószínûleg marad ez az 50%off-os digitális verzió.

grebber
Játéktömkeleg max akkor lenne ha nem ugyanaz a pár game lenne évek óta leakciózva.
Most csak ezeket vettem:

Trine 2 -1000Ft
Half Life 1 Anthology -900Ft
Ghost Recon Advanced Warfighter 2 -800Ft
Naval Warfare + Bucaneer The Pursuit of Infamy -1100Ft
Alan Wake American Nightmare -1100Ft

Ebbõl látszik is hogy mennyi az a pénz amiért veszek játékot.
A dobozos gyûjtõik kivételek ott 20.000ft-ot megadok ha tetszik a game.
Bár ebbõl eddig nem sok volt kerek 2 db gyûjtõim van.Risen 2 és az Alone in The Dark 5.Ehhez csapodik majd az Assassins Creed 3 Freedom Edition és a Far Cry 3 Insane Edition.

Next PC upgrade: 2022

Shep
Grebber ilyen örök elégedetlen sosem elég jó a grafika, sosem elég akciós semmi, persze azért mindennel játszik, meg pakolgatja õs is a kis kosarába a játéktömkelegeket. Õ ilyen ez van. 😊

Tinman
Catherine?

Nem tettem be a borítóját mikor kb. 4 hete megjött, de KÖTELEZÕ darab.

Viszont én X-re vettem és kb. ennyiért dobozosan, vagyis letolás után szépen csere vagy eladás.

n000rbi
Valaki erre?

HappyHunter
Mondj pls egy helyet ahol ennél jobb akciók vannak.

szvsz továbbra is a Steam a megváltó

Be happy. :) Running!

Tinman
:-P

Azé' köszi, hogy szavaztál :-)

Shep
Nekem egy csomó minden jó lett volna már mégsem vettem még semmit. Tinman meg a másik véglet, minden szart megvesz 😄

Tinman
Indie fosok??????????????????

K. jó címek voltak és vannak akcióban, amik nem indie-k!