Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenleg úgy érzem, hogy ha 150 órára beszippant és az én játékidőmmel számolva nyárig nem is fogok mással játszani, akkor se fogom megbánni, hogy belevágtam, viszont szeretnék minél több dolgot felfedezni benne, szóval tuti, hogy rengeteget fogok céltalanul bandukolni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Elvileg a day1 patch javított rajta én pedig már csak azzal játszottam.
Nekem még nincs annyi órám benne, mint Totti5-nek, de ennyi alapján úgy érzem az, hogy minden all time bestof lista élére került az FPS droppok ellenére is nem véletlen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
<#worship>#worship>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Élveztem, hogy immáron nagyon gyorsan megcsinálhatom a küldetéseket.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Válaszként leírom, hogy én hogy maxoltam ki a játékot.
1. Normal nehézségen egyszer, jó alaposan végigjátszottam (itt még a Bitterblack Isle DLC végigjátszása nélkül - mert hallgattam a bölcsekre (MerlinW), és a relatíve alacsony szintem oda nem volt még elég - 80+ szint).
2. Hardon újra végigjátszottam - de itt már figyeltem az öcsikre, és a variációkra
3. Speedrun mode-ban is végigjátszottam a játékot.
Így már gyakorlatilag ~99%-os volt a "max" - ezután már csak az öcsik miatt indítottam egy újabb Hard-ot.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De még a hamisítóval is lehet első végigjátszás során előre trükközni, hiszen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.03.04. 00:45:09
Az Everfall amúgy babazsúr, a Bitterblack Isle az igazi móka, de az ráér a második nekifutásra is, akkor is nehéz tud lenni, pláne ha ott is újrázol (annak saját "new game+"-a van, vagyis a boss legyakása után ismét neki lehet ugrani, és az az alapjátékkal szemben nehezedik is rendesen).
Szerk.: Egyébként szerintem a románc annyira komolyan vehetetlen a játékban, hogy nem tudtam magam miatta izgatni, ha egy vicces NPC-t kaptam. Igaz, elsőre a tervezett jött össze, pedig azt hittem, elszúrtam, így meglepődtem rajta 😊
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.03.04. 00:30:41
@Imi, a kimaxolást hogy érted? Most jelenleg az Everfall-ban vagyok. Folytassam és fejezzem be, majd New Game+ vagy most kezdjem újra? <#worship>#worship>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Befutott az én gépem is, nagyon cuki, szeretni való kütyü, tényleg, ég és föld egy ilyet összerakni és egy MS/Sony logós egybePC-t, ez egyedi, ennek lelke van. Ez most nem kritika a többi konzollal szemben, inkább csak egy észrevétel/érzés, nyilván másról szólnak ezek a gépek.
Azon kevesek közé tartozom, aki mellékattintotta az 1-2 switchet is, mert bundle-ben relatív olcsó volt és láttam benne partyjáték potenciált.
A tippem amúgy bejött, most épp az egész család idehaza volt, ezért azzal kezdtünk és jó 3-4 órára ottragadtunk, kardoztunk, boxoltunk, pingpongoztunk. Holnap is jön néhány haver, egészen biztos, hogy sok időt fogunk beletolni.
Egyetértek, hogy ez techdemóként mellé kellett volna, hogy járjon vagy legalábbis a minijátékok egy része, a többit meg valami potom összegért unlockolhatod.
Az, hogy megéri-e az árát abszolút azon múlik, hogy mennyire szeretnél más társaságában játszani, mert ha gyakran, akkor szerintem simán megéri, tipikusan az a játék, amit ha úgy gép előtt ülve youtube-on megnézel fogod a fejed, hogy mi ez a szörnyűség, de társaságban egyszerűen jókedvet varázsol.
Persze valószínűleg rövid úton sokat fog esni az ára, érdemes lehet kivárni.
Mivel társaságban voltunk, ezért egyből bekattintottam a Snipperclipset is és az egy színtiszta zsenialitás, akkora coop élmény, hogy csak na, mindenkinek igen masszívan ajánlom, bár nem tudom, mennyi kontent van benne, de elég nyomott áras, szóval megéri.
Zeldára sajnos nem sok időm jutott, az már most érződik, hogy gyönyörű és baromi mély, látom benne a potenciált arra, hogy igaza van a kritikusoknak és tényleg ez minden idők legjobb játéka, de még nagyon messze vagyok attól, hogy egyáltalán felfogjam, mennyi minden van benne, egyelőre az első shrine-on vagyok túl.
A joycon remek, innovatív eszköz és ez az 1-2 switch néhány minijátékánál nagyon vastagon kijön, előre várom, miket fognak még kitalálni rá.
Pro kontrollert vettem még, semmi extra, kézre esik.
Handheld módot egyelőre nem próbálgattam.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Következőt már vettem is. Mivel ott a "voltmárbundliban" The Witness van main cuccnak, erős a gyanúm, hogy a többi sem lesz annyira piskóta. Cirka 4 olyan címre számítok, ami 20-35 euro körül megy most a steam-en, de biztos lesz legalább 1 nagyon gyenge cím megint.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.03. 21:15:13
Poly Bridge - wishen volt, nem hiszem, hogy véletlenül ;-)
Space Run Galaxy - nem ismerem, érdekesnek tűnik
One Piece Pirate Warriors 3 - nem stílusom, lehet, hogy jó, a normál ára mindenesetre nem kevés ^^
Flat Heroes - Sértésnek ideális.
RIVE - Na ez eléggé érdekel! Nagyon jónak tűnik, mindjárt ki is próbálom!
Morphblade - 2017 van, kevesebbért is öltek már.
Urnog - Pl. ilyen kevésért...
Ha nekem anno a konzolos Nier megjelenésekor valaki azt mondja, hogy majd az utódja jön PC-re is, körberöhögöm. Őrület.
60 ojró viszont nekem erre nagyon sok. Nyilván, ha akarom most megveszem, de azért ennyit nem hiszem, hogy ér. 5k körül instant buy!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.03. 20:37:57
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
...ráérek vele játszani akár jövő ilyenkor is.
Kibírtam a "Rise of the Tomb Raider" esetében is például...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kivárás...
A STEAM-en ott vannak a képeim... 😊
The Witness
A márciusi tartalma ez lett:
Total War: WARHAMMER
Poly Bridge
Space Run Galaxy
One Piece Pirate Warriors 3
Flat Heroes
RIVE
Morphblade
Urnog
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jah igen amit Evolution is mond. A kameraváltások zseniálisak. Egyszerű dolognak tűnik, hogy időnként tps nézetből átvált felölnézetbe, vagy egy fura oldalnézetre és mégis annyit az egész játékhoz, hogy azt nem is gondolná az ember. Engem spec a virtuális csajok segge pont nulla szinten motivál (annál inkább a valósaké, de az már más kérdés).
Kis sunyigenyó játék ami bemászik az agyadba és ott irritálja az agysejteket, hogy kéne ezt még játszani lehetőleg teljes verzióban.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.03.03. 17:17:03
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.03. 11:59:18
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.03.03. 11:50:34