Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekes, hogy annak ellenére, hogy nem jelöl mindent ilyen-olyan színes bogyókkal a térképen, nem syncelget és nem írja ki, hogy 2/7 secrets, nem villogtat acsikat is sikerült elérnie, hogy órákon át felfedezzek, vándoroljak, játszogassak már a kezdőzónán, kvázi a tutorial során.
Jelenleg úgy érzem, hogy ha 150 órára beszippant és az én játékidőmmel számolva nyárig nem is fogok mással játszani, akkor se fogom megbánni, hogy belevágtam, viszont szeretnék minél több dolgot felfedezni benne, szóval tuti, hogy rengeteget fogok céltalanul bandukolni.
Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dzsini
Streamet nézve róla - maximalistáknak nem ajánlott, akkora a térkép, és annyi minden megtalálnivaló van rajta, hogy az közösségi guideok nélkül egyrészt esélytelen, másrészt mostantól őszig simán kitart...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nagyon sűrű aljnövényzet néha bedroppolja egy kicsit, érezhető, de abszolút nem zavaró, de nem dob ki az élményből.
Elvileg a day1 patch javított rajta én pedig már csak azzal játszottam.
Nekem még nincs annyi órám benne, mint Totti5-nek, de ennyi alapján úgy érzem az, hogy minden all time bestof lista élére került az FPS droppok ellenére is nem véletlen.
Tinman
Egy olyan videót láttam, ahol csépelte Link a dögöt, majd 1-2 másodpercre megállt a játék, majd megint oké volt, majd megint 0 frame. Céges gépen néztem, majd melóból belinkelem. Azt hiszem az viszont nem WiiU volt, hanem Switch.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
19 órám van benne 20 alá sosem ment ( WiiU ). 1-1 helyen esik le, úgy h lehet 1 óra game alatt egyszer sem mert fix 30on robogsz, de ha odamész akkor igen. Fene tudja miért. Megállni nem állt meg, ilyet én nem láttam sosem videókon sem.

Tinman
Sajna beaktiváltam már... ha előbb szólsz... :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
No flame, de olyan videót láttam, ahol nem leesik a frame, hanem konkrétan megáll a játék (0 frame) 1-2 másodpercre. Ezt már javították?

Tinman
Az te voltál, csak béna az IP meghatározás. Nekem is van pár accountomnál hasonló és a legpontosabban a tényleges helyem eddig 15km-es távot tudott belőni, de volt már ~100km is, általánosságban pedig olyan 25-50km a jellemző.

Egy gyors kérdéssel fordulnék hozzátok. Két napja egy email fogadott, hogy valaki egy innen kb 55 km-re lévő településen lévő IP címről próbált belépni a Humbli Bundli accountromra. Ha figyelembe veszem a levelek beérkezési idejét, nyilván én próbálok meg belépni, de akkor miért azt írja hogy a saját gépemtől 55km-re vagyok?
3Error
Imi, Zó, köszönöm szépen a tippeket/tanácsokat, akkor így járok el. A Black Cat-es csókát én sem használtam sokat egyébként. A BBI-re kíváncsi vagyok, de oda nem merészkedtem én sem. (thx2MerlinW) Még. Addig jó nekik. <#vigyor1>
<#worship>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Mennyire gázak Zeldában a frame dropok? Láttam videót, h sokszor leugrik 20-ra Switchen dokkolva.
IMYke2.0.0.0
Én nem használtam a Black Cat-et sok duplikálásra.
Élveztem, hogy immáron nagyon gyorsan megcsinálhatom a küldetéseket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"Folytassam és fejezzem be, majd New Game+ vagy most kezdjem újra?"

Válaszként leírom, hogy én hogy maxoltam ki a játékot.

1. Normal nehézségen egyszer, jó alaposan végigjátszottam (itt még a Bitterblack Isle DLC végigjátszása nélkül - mert hallgattam a bölcsekre (MerlinW), és a relatíve alacsony szintem oda nem volt még elég - 80+ szint).
2. Hardon újra végigjátszottam - de itt már figyeltem az öcsikre, és a variációkra , más döntésekre . Ennek a nehézségnek a végére már elég erősnek éreztem EszterKE-t a "Bitterblack Isle" leküzdésére is (100+ szint).
3. Speedrun mode-ban is végigjátszottam a játékot.

Így már gyakorlatilag ~99%-os volt a "max" - ezután már csak az öcsik miatt indítottam egy újabb Hard-ot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A Zeldát pro kontrollerrel játszom, 1-2 switch közben meg ha volt is totál nem zavaró, az azért nem az a precíziós mozgást igénylő játék (néhány minijátékot leszámítva) szóval nem vettem észre. Ma megnézem a kalibráló cuccal.
A kifejtés kedvéért hozzáteszem, hogy NG+-ra nemcsak a tárgyaid és a pénzed marad meg, de a lehelyezett teleportkövek is, tehát nem kell végigvánszorognod a teljes térképet újból. Ráadásul te tapasztaltabb leszel, a teljes fauna meg ugyanazon a szinten, mint korábban.

De még a hamisítóval is lehet első végigjátszás során előre trükközni, hiszen

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a küldetéstárgyak is lemásolhatók. Egyedül a varázstárgyak mágiáit nem tudja lekopírozni, illetve a BBI-s javak a tiltott zóna.

Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.03.04. 00:45:09
Ha újrakezded most, akkor sok órát ölhetsz bele a karakteredbe, míg újra végigérsz a játékon, míg new game+-ban simán átrohanhatsz rajta (ha mindenáron sietni akarsz), ergo hamarabb "meghódíthatod" a kiszemelt NPC-t. Mindenképp a new game+ a nyerő. Az NPC-kkel való viszonyt, vagyis hogy miként viszonyulnak hozzád, átviszed, de az gyorsan alakítható.

Az Everfall amúgy babazsúr, a Bitterblack Isle az igazi móka, de az ráér a második nekifutásra is, akkor is nehéz tud lenni, pláne ha ott is újrázol (annak saját "new game+"-a van, vagyis a boss legyakása után ismét neki lehet ugrani, és az az alapjátékkal szemben nehezedik is rendesen).

Szerk.: Egyébként szerintem a románc annyira komolyan vehetetlen a játékban, hogy nem tudtam magam miatta izgatni, ha egy vicces NPC-t kaptam. Igaz, elsőre a tervezett jött össze, pedig azt hittem, elszúrtam, így meglepődtem rajta 😊
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.03.04. 00:30:41
3Error
<#eljen> A sync-el nem volt még problémád? A pár pillanatos "beragadt" stick-re gondolok.

@Imi, a kimaxolást hogy érted? Most jelenleg az Everfall-ban vagyok. Folytassam és fejezzem be, majd New Game+ vagy most kezdjem újra? <#worship>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Nintendo topikból átemelem a hozzászólásomat, mert itt is helye van. Switchről van szó.

Befutott az én gépem is, nagyon cuki, szeretni való kütyü, tényleg, ég és föld egy ilyet összerakni és egy MS/Sony logós egybePC-t, ez egyedi, ennek lelke van. Ez most nem kritika a többi konzollal szemben, inkább csak egy észrevétel/érzés, nyilván másról szólnak ezek a gépek.

Azon kevesek közé tartozom, aki mellékattintotta az 1-2 switchet is, mert bundle-ben relatív olcsó volt és láttam benne partyjáték potenciált.

A tippem amúgy bejött, most épp az egész család idehaza volt, ezért azzal kezdtünk és jó 3-4 órára ottragadtunk, kardoztunk, boxoltunk, pingpongoztunk. Holnap is jön néhány haver, egészen biztos, hogy sok időt fogunk beletolni.
Egyetértek, hogy ez techdemóként mellé kellett volna, hogy járjon vagy legalábbis a minijátékok egy része, a többit meg valami potom összegért unlockolhatod.
Az, hogy megéri-e az árát abszolút azon múlik, hogy mennyire szeretnél más társaságában játszani, mert ha gyakran, akkor szerintem simán megéri, tipikusan az a játék, amit ha úgy gép előtt ülve youtube-on megnézel fogod a fejed, hogy mi ez a szörnyűség, de társaságban egyszerűen jókedvet varázsol.
Persze valószínűleg rövid úton sokat fog esni az ára, érdemes lehet kivárni.

Mivel társaságban voltunk, ezért egyből bekattintottam a Snipperclipset is és az egy színtiszta zsenialitás, akkora coop élmény, hogy csak na, mindenkinek igen masszívan ajánlom, bár nem tudom, mennyi kontent van benne, de elég nyomott áras, szóval megéri.

Zeldára sajnos nem sok időm jutott, az már most érződik, hogy gyönyörű és baromi mély, látom benne a potenciált arra, hogy igaza van a kritikusoknak és tényleg ez minden idők legjobb játéka, de még nagyon messze vagyok attól, hogy egyáltalán felfogjam, mennyi minden van benne, egyelőre az első shrine-on vagyok túl.

A joycon remek, innovatív eszköz és ez az 1-2 switch néhány minijátékánál nagyon vastagon kijön, előre várom, miket fognak még kitalálni rá.
Pro kontrollert vettem még, semmi extra, kézre esik.
Handheld módot egyelőre nem próbálgattam.
Rapid81
Ha a Space Run Galaxy valakinek nem kell, akkor egyeztessünk már. Engem érdekelne.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Önigazolok: 12 dolcsiért nekem sok panaszom most sincs. 3 db. wishes játék, közülük a TW:W nem piskóta #obamanotbadmeme.

Következőt már vettem is. Mivel ott a "voltmárbundliban" The Witness van main cuccnak, erős a gyanúm, hogy a többi sem lesz annyira piskóta. Cirka 4 olyan címre számítok, ami 20-35 euro körül megy most a steam-en, de biztos lesz legalább 1 nagyon gyenge cím megint.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.03. 21:15:13

Tinman
Nem a megfelelő régióban vagyunk... mondom én ezt már régóta, de ugye az édeskevés :-(

Itt 40 font, ami csak 46 euró. Úgy tűnik, h a Steamen még régi árban mérik a fontot. 😄
zorrobomber
Így már érthető, köszi.

zorrobomber
hát, azért ez most elég gyenge lett...

Tinman
Total War: WARHAMMER - alapvetés, kb. már emiatt megérte az egész bundlit
Poly Bridge - wishen volt, nem hiszem, hogy véletlenül ;-)
Space Run Galaxy - nem ismerem, érdekesnek tűnik
One Piece Pirate Warriors 3 - nem stílusom, lehet, hogy jó, a normál ára mindenesetre nem kevés ^^
Flat Heroes - Sértésnek ideális.
RIVE - Na ez eléggé érdekel! Nagyon jónak tűnik, mindjárt ki is próbálom!
Morphblade - 2017 van, kevesebbért is öltek már.
Urnog - Pl. ilyen kevésért...

Tinman
Hihetetlen milyen világban élünk.

Ha nekem anno a konzolos Nier megjelenésekor valaki azt mondja, hogy majd az utódja jön PC-re is, körberöhögöm. Őrület.

60 ojró viszont nekem erre nagyon sok. Nyilván, ha akarom most megveszem, de azért ennyit nem hiszem, hogy ér. 5k körül instant buy!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.03. 20:37:57

Tinman
Told le a Nier-t, még nem késő. Még nem telt el annyi idő, hogy ne tudna magába rántani. Nagyon különleges cucc és úgy tűnik a "folytatás" se lesz más. Ha jól rémlik anno mindegyik endinget megcsináltam és nem bántam meg.

Teljesen megértem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Single Player a szentem...
...ráérek vele játszani akár jövő ilyenkor is.

Kibírtam a "Rise of the Tomb Raider" esetében is például...

Csúnyább helyeken 43 euró....Nem mondom, hogy olcsó, de csak nem 18 000 Ft.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
18500 Ft... <#wow1>
Kivárás...

IMYke2.0.0.0
Nyugid - ha kimaxolod a játékot, mint én, akkor BŐVEN lesz rá módod, hogy a kiszemelt csajszival... khm.
A STEAM-en ott vannak a képeim... 😊

genndy
Az új áprilisi Humble Monthly ismert játéka:
The Witness

A márciusi tartalma ez lett:
Total War: WARHAMMER
Poly Bridge
Space Run Galaxy
One Piece Pirate Warriors 3
Flat Heroes
RIVE
Morphblade
Urnog

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

<#eljen><#eljen><#eljen>
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

3Error
Nah engem érdekel. <#vigyor1> #Otaku

Ne is mondd. Ideje belefognom.

Meg jobban látszik a karakter hátsó fele.
Totti5
Azért lebeg mert mágneses tere van, a karakterünk meg egy robot. Illetve a fegyóknak van több funkciója is ahol nem fogja kézbe, hanem a mágneses tér segítségével mozgatja így távolabbra tud vele csapni pl.

Én manapság már semmint se lepődök meg. Habár ha azt nézzük, akkor az eddigi PC-s játékaik se voltak optimizálatlan foshalmazok. Szal reméljük a legjobbakat. Most már csak végig kéne két hét alatt játszani a Horizont (nem fogom).
3Error
Dragon's Dogma... Hogy "capná" be a Capcom a mentési rendszerét ennek a game-nek.<#gonosz2> Nekimentem az sárkányt leölő küldetésnek és ott derült ki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy itt van románc ""rendszer"" is és azt a buzi Maximiliant hozzácsapta a drágámhoz...
Bakker, kezdhetem elölről, mert utólag találtam párhuzamos mentő progit, ill. infót erről az egészről, de cseszhetem, nincs ugye csak egy darab mentés... A "credits"-nél dobta le az agyam az ékszíjat, hogy "-Miva'?! Ki ez a tróger?"... Van benne 62 "elvesztegetett" órám... Fúúú, de pipa vagyok... <#gonosz3>

3Error
<#eljen>

Számomra valami olyan egyediséget sugároz, hogy igazán nem is tudom mihez hasonlítani. Demó kipróbálás előtt olyan meh....nézzük meg ha már van ebből demó érzésem volt a játékkal kapcsolatban. Hangzás, képi megjelenítés, helyszín...az egész olyan szokatlan...Végigjátszottam a demót és kérek még érzésem volt a végén.

Jah igen amit Evolution is mond. A kameraváltások zseniálisak. Egyszerű dolognak tűnik, hogy időnként tps nézetből átvált felölnézetbe, vagy egy fura oldalnézetre és mégis annyit az egész játékhoz, hogy azt nem is gondolná az ember. Engem spec a virtuális csajok segge pont nulla szinten motivál (annál inkább a valósaké, de az már más kérdés).

Kis sunyigenyó játék ami bemászik az agyadba és ott irritálja az agysejteket, hogy kéne ezt még játszani lehetőleg teljes verzióban.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.03.03. 17:17:03

Ritka az olyan játék, aminek a demója már ennyire elkap. A Niernek sikerült.

Csúnya lenne, ha nem tudná tartani.

Ez alapján érdekelne akkor, de nincs PS storeban...

Why so serious?

Totti5
Nier nem volt AAA csilli villi játék anno. Japánból érkező rétegcucc, nagyon egyedi világgal, bizarr karakterekkel és történettel. Nem egy könnyen fogyasztható cucc, de annál jobban ütött aki erre vevő. Akció játék rengeteg RPG elemekkel, igen tartalmasan. Sokféle játékelemet ötvözött egybe ( 2Ds lövöldözést átette 3Dba és különféle elemekkel mixelte pl ), különleges storyval és kiváló zenékkel.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.03. 11:59:18

Amúgy azt mondják az előző részre, h eléggé rétegjáték lett. Nem akarok túl sokat okoskodni, mivel nem játszottam én se és nem sokat hallottam róla, de vannak benne zseniális pillanatok, megoldások. Most játékmenetben, vagy sztoriban, vagy miben. ¯\_(ツ)_/¯ Azonban mondhatni, h egyfajta kultjáték lett talán.
Más fejlesztőcsapat. Ezt a Platinum, az előzőt a Cavia (őszintén, most hallok először róluk) készítette és egész más lesz játékmenetben is, mint az előző rész.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.03.03. 11:50:34