Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.03.07. 05:00:07
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Különösen a Baywatchben 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az viszont most meglep, hogy nem ugyanazt kapják a vásárlók... 😞
Next PC upgrade: 2022
G2A Shield felhasználó lettem. Önként. Dalolva.
A sok melléduma nem érdekel, ami jár mellé, de a 10% állandó cashback az úgy elég jóféle, meg hát nyilván a bármi történjék a vevőnek van igaza hozzáállás se rossz, bár eddig se volt ezen a téren gondom. 1 hónapot free kaptam, utána amíg le nem mondom 1 euro. Mivel elég gyakran költöm ott a pénzem, hamar kijön a matek, hogy nekem megéri.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mass Effect tervben van, ám az nem 0day beszerzés lesz, mindenképp megvárom az előzetes teszteket, aztán majd a megjelenés után beszerzem, ha jól sikerült. Ha olyan lesz, mint a Dragon Age, vagy mint a tavalyi Mirrorz Edzs, akkor pár hónapot várok vele, míg mérséklődik az ár és kiforrja magát a játék. Túl sokszor estem már pofára az EA játékaival.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.06. 19:44:28
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Az új Humble Monthly-ban a The Witnesst adják, ami ugye volt a nemrégi 100% jótékony bundle-ben is.
Nos, aki megvette azt a Bundle-t is az a The Witness helyett kérhet $5 jóváírást a valletjébe.
"BROWSE 500+ DEALS UP TO 90% OFF - EXPLORE OUR HOMEMADE COLLECTIONS"
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Itt nem tudom hogy van.
Kicsit olyan mint a torrent kliens, nem tilos, meg elvileg jogvédett cuccokra nem ajánlják, de mindenki tisztában van vele, hogy nagyrészt mire használja a nép. 😊
Mondjuk egy használt wiiu-val szerintem előrébb lenne az akit érdekelnek a wiiu gémszek!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.06. 10:41:02

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.06. 10:25:41
Anno már a Dreamcast különleges GD lemezeinél is megvolt a lista, hogy melyik PC-s olvasók képesek beolvasni azokat, így ha emulátorozni akartál, akkor az volt az ajánlott alkatrész.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.03.06. 09:21:19
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Holnapra nem lesz játszható, de lehet, hogy nyárra már bőségesen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.03.06. 07:57:42
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Video was recorded on following specs: i7-4790K, GTX 780, 8GB RAM. I choose to not alter the speed of the video to best represent how it actually runs. But I did prepare a shader cache so there is no extra suttering. Audio is muted because it is just white noise.
Lots of bugs that make the game unplayable. Physic glitches, rune abilities that require object selection don't work, no water collision, etc. Essentially it's impossible to leave the tutorial area without using a save.
Pár hónapot adtam neki, lehet hamarabb lesz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
(persze én még kevésbé vagyok kontroller gyakorlott)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Egyik sem tökéletes, de nem is hirdették annak... ellenben az asztali műfajt (végre) gépre elhozó "Sword Coast Legends"-szel, ami egy ordas nagy fiaskó lett.
[merlinw.org]
A repülős vackokat emiatt nem is erőltettem. Credits lepergett, le is uninstalláltam már, Pillars of Eternity-t meg a Torment Tides of Numenara-t meg fel. Előbbivel toltam este 1.5 órát, iszonyat bejön. Imádom.
Na jól van má' - bekaphatják ezzel a repülőgép kezeléssel... hozzáér egy bokorhoz és felrobban. A levegőben meg folyton oldalra dől, és irányíthatatlan (X360 Controller).
Tény, hogy nem vagyok controller machinátor mester, de ez talán épp azért idegesítő, mert MINDEN MÁS meg egyenesen kazuár a játékban - csak a repülőgépek kezelése nem.
A CDPR balhénak igazából nagyobb volt a füstje, mint a lángja.
Reddit post a kitiltásról
Sosem volt "piszkos" az oldal - az a bizonyos ügylet is a kódok miatt volt gáz, mert: "CD Projekt Warns Against Purchasing The Witcher 3 Keys From Green Man Gaming"
Egész pontosan:
"The Witcher 3: Wild Hunt developers CD Projekt RED have asked gamers not to buy pre-purchase PC codes for the game from online seller Green Man Gaming (GMG). The codes for the game on the site were sold at a 35 percent discount before being brought back up to $59.99. Despite the short-lived discount, however, there are other issues between the two companies."
Szóval, a kódok jók voltak, csak az engedmény lett elszúrva.
//http://www.gameinformer.com - hír
Példának okáért a GMG se szerepelhet rajta, mert volt 1-2 kihágásuk, pedig itt már írták páran, hogy azóta valószínűleg teljesen kitisztult az oldal.
Köszi!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A BundleStars rohadtul-átkozottul-nagyon megbízható oldal.
Hiszen, hivatalos digitális viszonteladó.
Köszi a választ előre is.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.04. 22:23:20
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez és a Horizon most eléggé elhozta az openworld Kánaánt 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.03.04. 21:10:28