Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Yepp.. Ezt én is hallottam, hogy ha a kézrögzítőt fordítva rakod fel, akkor beszoptad.

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.03.07. 05:00:07

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Igen, megbízható.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bakvarnyu
A gamersgate megbizható? Most 16 font náluk a GTA5.

IMYke2.0.0.0
Erika Eleniak korosztályos szexy színésznőnk volt 😊
Különösen a Baywatchben 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A szobor - amit a német (általam pár másodperc után sikítva lenémított) srác videójában láttam - az nekem is bejött.
Az viszont most meglep, hogy nem ugyanazt kapják a vásárlók... 😞

grebber

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Sose gondoltam volna, hogy ezt is megérem:

G2A Shield felhasználó lettem. Önként. Dalolva.

A sok melléduma nem érdekel, ami jár mellé, de a 10% állandó cashback az úgy elég jóféle, meg hát nyilván a bármi történjék a vevőnek van igaza hozzáállás se rossz, bár eddig se volt ezen a téren gondom. 1 hónapot free kaptam, utána amíg le nem mondom 1 euro. Mivel elég gyakran költöm ott a pénzem, hamar kijön a matek, hogy nekem megéri.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Többet ér, mint 5$, konkrétan majdnem 2x annyit.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Amúgy korrekt kiadás. Szép a doboz, szép az Artbook és a szobor is. Szépen ki van dolgozva, csak a hivatalos Unboxing videóban lévő Aloy szobor arca kicsit másabb - bár az januári verzió volt. Azt gondoltam, az érkezik, de ugyanazt kaptam, mint a YT huszárok. Így ebből a szempontból én voltam a balf@sz. Szép, részletesen ki van dolgozva, vaskos méretű és 23 cm. Nem rossz, más 0 day játékvásárlásom úgysem lesz valószínűleg már az idén.
Mass Effect tervben van, ám az nem 0day beszerzés lesz, mindenképp megvárom az előzetes teszteket, aztán majd a megjelenés után beszerzem, ha jól sikerült. Ha olyan lesz, mint a Dragon Age, vagy mint a tavalyi Mirrorz Edzs, akkor pár hónapot várok vele, míg mérséklődik az ár és kiforrja magát a játék. Túl sokszor estem már pofára az EA játékaival.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.06. 19:44:28

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

3Error
<#hehe>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Rapid81
Akinek esetleg felesleges lenne majd, az keressen már. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Én majd ha aktiválják a fiokon a cd keyt megválnék tőle...

Next PC upgrade: 2022

Egy kis érdekesség:
Az új Humble Monthly-ban a The Witnesst adják, ami ugye volt a nemrégi 100% jótékony bundle-ben is.
Nos, aki megvette azt a Bundle-t is az a The Witness helyett kérhet $5 jóváírást a valletjébe.
IMYke2.0.0.0
https://www.gog.com/ - "The Spring Sale"

"BROWSE 500+ DEALS UP TO 90% OFF - EXPLORE OUR HOMEMADE COLLECTIONS"

darkSectorxxx
<#nevetes1>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0

darkSectorxxx
Fémtok jöhet ide 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Régen pl a ps emulátoroknál mindaddig jogtiszta volt, mig a bios fájlokat nem integráltad bele az emulátorba.

Itt nem tudom hogy van.

Kicsit olyan mint a torrent kliens, nem tilos, meg elvileg jogvédett cuccokra nem ajánlják, de mindenki tisztában van vele, hogy nagyrészt mire használja a nép. 😊

Mondjuk egy használt wiiu-val szerintem előrébb lenne az akit érdekelnek a wiiu gémszek!

darkSectorxxx
Gratula.

TBTPumpa
2 dolog zavar. Ez az első CE-m, amin van magyar szöveg (a többi Kelet-Európai szófosás mellett). Kizárólag angol szöveggel már esztétikusabb, szebb lett volna. De gondolom a Sony a régiók miatt nem engedte a kizárólag angol dobozos formátumot. Illetve a más régiókban kapott szobor is szebb (Német CE/Angol CE). A mienk arca nem annyira szép, de már hozzászoktunk, hogy a mi pénzünk kevesebbet ér. Legalább a Fémtok és az Artbook csodás, illetve a játék is fantasztikus. Csak ugye ezt a 24 000 forintos Limited Edition is tudta volna a 40 000 forintos CE helyett. 😞
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.06. 10:41:02

Fpocok
Csak olyan fura magyarul olvasni, hogy only on 😄 Amúgy szép darab. Néztem játékot, nekem bejönne, ha tudnám játszani.

TBTPumpa
RIP 😊

Fpocok
Csak a következőn. 😊

TBTPumpa
Még szerdán érkezett:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.06. 10:25:41

Dzsini
Miért lenne lopott? Létezik WiiU játék olvasó PC-re, és lehet az emulátorhoz saját eredetit használni. Sőt, az emulátor készítői elő is írják, hogy csak a saját eredeti játékaiddal játszhatsz így.

Anno már a Dreamcast különleges GD lemezeinél is megvolt a lista, hogy melyik PC-s olvasók képesek beolvasni azokat, így ha emulátorozni akartál, akkor az volt az ajánlott alkatrész.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.03.06. 09:21:19

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Totti5
Engem csak az zavar hogy ez lopott cucc illetve minden más is vegytiszta WAREZ amit WiiU-ról emulálnak. Mást nem?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dzsini
Azért itt igazából az a nagy dolog, hogy 1 hét alatt eljutottak addig, hogy már elindul és nagyjából a grafika is stimmel. A másik 2 megjelent Zelda (Twilight Princess HD és Wind Waker HD) teljesen jó állapotban van már és végigjátszható, és ezzel a játékkal valószínűleg igen aktívan fognak foglalkozni.
Holnapra nem lesz játszható, de lehet, hogy nyárra már bőségesen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Számomra ez értékelhetetlen...Játszhatatlan bughalmaz (dzsini leírása is csak megerősíti)... Így inkább nem is kell.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dzsini
azért ez alapján annyira nem érdemes csodát várni

Fpocok
6 napja még a játékba sem lehetett belépni. Ma meg már megvan a konzolos framerate.

Hát ez így azért igen messze van egy teljes értékű játéktól.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.03.06. 07:57:42

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dzsini
Extra info:
Video was recorded on following specs: i7-4790K, GTX 780, 8GB RAM. I choose to not alter the speed of the video to best represent how it actually runs. But I did prepare a shader cache so there is no extra suttering. Audio is muted because it is just white noise.
Lots of bugs that make the game unplayable. Physic glitches, rune abilities that require object selection don't work, no water collision, etc. Essentially it's impossible to leave the tutorial area without using a save.

zorrobomber
zseeeer

Fpocok
Zelda: Breath of the Wild PC-n.
Pár hónapot adtam neki, lehet hamarabb lesz.

Voltan
Én azt is billel toltam, kis gyakorlás után nem volt semmi gondom vele.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

3Error
Én is megizzadtam sokszor. Bill+egérrel játszottam, mikor heli-repülő volt akkor vettem kézbe a kontrollert. Elcseszték eléggé...
(persze én még kevésbé vagyok kontroller gyakorlott)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
Mindkét játék (PoEt, Torment --- és a Tyranny-t is idesorolom) az RPG-rajongóknak erősen ajánlott.
Egyik sem tökéletes, de nem is hirdették annak... ellenben az asztali műfajt (végre) gépre elhozó "Sword Coast Legends"-szel, ami egy ordas nagy fiaskó lett.

MerlinW
Csak gyakorolni kell. Én is bíbelődtem vele, de pár próbálkozás után a legtöbb meglett aranyra. Egyébként nem követelmény az arany, bronzzal is megkapod a jogsit😊

[merlinw.org]

Tinman
+1 milliárd

A repülős vackokat emiatt nem is erőltettem. Credits lepergett, le is uninstalláltam már, Pillars of Eternity-t meg a Torment Tides of Numenara-t meg fel. Előbbivel toltam este 1.5 órát, iszonyat bejön. Imádom.

IMYke2.0.0.0
"Grand Theft Auto V"

Na jól van má' - bekaphatják ezzel a repülőgép kezeléssel... hozzáér egy bokorhoz és felrobban. A levegőben meg folyton oldalra dől, és irányíthatatlan (X360 Controller).
Tény, hogy nem vagyok controller machinátor mester, de ez talán épp azért idegesítő, mert MINDEN MÁS meg egyenesen kazuár a játékban - csak a repülőgépek kezelése nem.

Nem csak erről volt szó, hanem az Activision Blizzardról és a Ubisoftról is. Azt hiszem valaki linkelte itt korábban, hogy azóta ez utóbbinak például authorized resellerei lettek, illetve hogy már a honlapon is külön írják, hogy egy kulcsot nem authorized resellerként árulnak, hanem valami egyéb, általuk legitnek mondott forrásból származik.
A CDPR balhénak igazából nagyobb volt a füstje, mint a lángja.

Reddit post a kitiltásról
IMYke2.0.0.0
"azóta valószínűleg teljesen kitisztult az oldal"

Sosem volt "piszkos" az oldal - az a bizonyos ügylet is a kódok miatt volt gáz, mert: "CD Projekt Warns Against Purchasing The Witcher 3 Keys From Green Man Gaming"

Egész pontosan:

"The Witcher 3: Wild Hunt developers CD Projekt RED have asked gamers not to buy pre-purchase PC codes for the game from online seller Green Man Gaming (GMG). The codes for the game on the site were sold at a 35 percent discount before being brought back up to $59.99. Despite the short-lived discount, however, there are other issues between the two companies."

Szóval, a kódok jók voltak, csak az engedmény lett elszúrva.

//http://www.gameinformer.com - hír

Érdemes mindig az isthereanydeal.com oldalon rákeresni a játékra, mert ott tuti, hogy kizárólag 100%ban legit oldalakat szerepeltetnek, szóval ott mindenképp megtalálod a legolcsóbb, biztosan legit forrást.
Példának okáért a GMG se szerepelhet rajta, mert volt 1-2 kihágásuk, pedig itt már írták páran, hogy azóta valószínűleg teljesen kitisztult az oldal.
Sheltem
Elnézést ha hülye kérdés volt, én még soha nem vásároltam ott.

Köszi!

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

IMYke2.0.0.0
Na, ilyen kérdést sem olvastam még...

A BundleStars rohadtul-átkozottul-nagyon megbízható oldal.
Hiszen, hivatalos digitális viszonteladó.

Sheltem
Srácok bundlestars.com megbízhatóságáról vélemények(mondjuk egy g2a hoz viszonyítva?). Elder scrolls online Morrowind et preorderelném ott.

Köszi a választ előre is.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.04. 22:23:20

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

A mark rendszert én is imádom. Lehet, hogy teszek ezzel egy próbát, hogy kikapcsolom én is a minimapot és teljesen openworld kalandozás stílusban nyomom minimális fogalommal arra, hogy kábé merre lesz a következő küldetés.
Totti5
Kilőttem már a HUD-ot csak az életerőmet mutatja. Gombnyomásra térképen látom merre megyek, más meg nem kell, ha valami még is azonnal előjön a menü, tényleg azonnal. 0.1 sec, semmi effet, semmi felesleges csicsa, egy sima gomb nyomásra előjön és eltűnik. Egy pillantásra is elő lehet venni. Tök jó, meg a mark rendszer is, hogy megjelölni érdekességet ahova vissza akarsz menni így nem veszik el.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dzsini
Én egy olyan streamet nézek kb. egész nap (igazából megy, és néha jobban, néha kevésbé figyelek), aki tegnap délután nekikezdett, most tart 28 óra körül (megállás nélkül), és egyelőre talán 2 térképzónát nyitott ki...

Ez és a Horizon most eléggé elhozta az openworld Kánaánt 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.03.04. 21:10:28