Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty

😛PP

az nfs = ea = suxxxxxx
a tdu2 = szar = suxxxx
a driver = ha a sztori banálisságán túllépsz, akkor = jó

😄

Forza.

IMYke2.0.0.0
Én közel 5 óra alatt értem el New York-ba.
No cheat.
No Multi.
Challenge-ek közül sokat nem tudtam megcsinálni - nincs is kormányom, sok éves "szimulátor" és autóvezetési rutinom -, és így azok nagy része is kiesett.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
láthanék egy képet a fél délután alatt kijátszott runodról?

csak nem a netes baromságot tetszik szajkózni? 😄 ("2 óra alatt letolható")

Forza.

zorrobomber
nem úgy értem 😄

arty
miért rövid a 8 órán át, FOLYAMATOSAN változó táj + csellendzsek + multi?

mivel baromira nem unalmas körpályázás, 2x simán végig lehet vinni, máris 16 óra körül járunk... és megintcsak csellendzsek és multi 😉))

Forza.

arty
hanem egy furán viselkedõ kartondoboz 😊 még az nfshp hiperárkád ótókái is autó szerûbben mozognak, mint ez az ipari hulladék

Forza.

arty
ugyérted a tdu2...

Forza.

IMYke2.0.0.0
Ha nem akarod keserû szájízzel, a fél délután alatt, mindenféle csalás nélkül végigjátszott játék lemezét pizzavágónak használni, a dobozát pedig télire eltenni a kazánba gyújtáshoz, és közben a fejedet verni a falba, hogy miért vetted meg, akkor mindenképp ajánlott elõtte egy "demo".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
Szóval akkor ne vegyem meg boxra 4k-ért, inkább "demózzam" le PC-n. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
a pofátlanul tövid játék --- korr.jav --- a pofátlanul rövid játék

IMYke2.0.0.0
Végignyomtam - a Challenge-ek egy részét is - és nagyon lesújtó véleményem van a "The Run"-ról.
Az idegesítõ QTE-k (Quick Time Event - amikor a felvillanó gombokat kell nyomogatni), a magát "történetnek" nevezõ szenny eltörpül a pofátlanul tövid játék okozta trauma mellett...

zorrobomber
Ez igaz a TDU2-re is és az nem egy 3 órás csõpálya 😊

davidka003
NFS:RUN állítólag nem olyan rossz. Szép tájak meg zene.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
Nekem a Most Wanted még bejött, a többi "egynek elment".

MerlinW
Ez sosem volt vitás😊 2000 óta nem volt élvezhetõ NFS. Na jó talán az MW és az Underground. Bár nekem már ezek sem jöttek be.

[merlinw.org]

zorrobomber
ezek közül magasan az nfs a legszarabb

Nekem is ugyanez az álláspontom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
"Driver: San Francisco"-ra szavaztam - nem ok nélkül 😊

ollie
Sõt, asszem az NFS HP is megvan. Asszem... Lol, meg kéne néznem a Steam meg az Origin accountjaim...

ollie
Nekem a Driver SF már megvan, ami amúgy szerintem sokkal jobb, mint az értékelései. Most a TDU2-re fáj a fogam.

grebber
Na végre mosz az egyszer 3 olyan van a szavazásba amelybõl mindeyiket elfogadnám.

TDU2
NFS HP
Driver Sanfrancisco

Bármelyik nyer 5euro lesz.De a jelenlegi állás szerint lehet simán flashbe is a vesztes.

Next PC upgrade: 2022

Hát ez eléggé idióta ötlet volt részükrõl.....XD Preorder-t még soha nem áraztak le és nem is fognak!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Majd ha hazaérek.

Tinman
De nekem a Driver kell :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Kratert akartam én is :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ollie
Amúgy az Anomaly: Warzone Earth-t érdemes megvenni, valami eszméletlenül jó játék.

ZsZso
Megtörtént!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ollie
Sok hülye azért szavazott rá, mert azt hitték, hogy a második részt is leárazzák! Még írták is a Steam fórumán. <#whatever>

ollie
TDU2-re szavazzatok!

By the way: Az a Gta complete pack nagyon jó áron van itthon (7,5 euró)! Aki vacillál az rántsa be, mert külföldön se olcsóbb! És 2000 Ft-ért kapni 7 játékot (jó ebbõl 2 ingyenes) az azért nem semmi biznisz (én már behúztam korábban a packot... Nem bántam meg!)

Jaaaaaa...... Még nem ugrott be a 75% off... jelenleg: 900 Ft-ért megy (szerintem 200 Ft-ért nem éri meg szarakodni).

Én itthonról javasolnám. Persze tudom, az a 200 Ft egy fél ebéd....XD

Ruszkiknál valamiért 40% off van csak, ha jól láttam (vagy a steamprices megint átb.xott...)

Tinman
3.74 Euro (1080 Ft) most a Torchlight...

Leárazáskor 10 usd volt ukránból...

Mondjuk ha azt nézzük, hogy 4250 Ft-ért már Tochlight 2-t veszel, amihez jár az 1 is, akkor már nem olyan jó ár.

Jelenleg 2000 Ft alatt nem megy. Ez sem kifejezetten olcsó egyébkét, csak 600 Ft spórolás az itthoni árhoz képest (mondjuk így nézve ez a 2000 Ft így is több mint 25 %-al olcsóbb, mint itthon)

Daell Drow
Bastion asszem tegnap elott volt olcson.
DarkSector
Megkapod...kicsit várni kell.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Ha nem nyer a Torchlight akkor hamarosan várható napi vagy flash akcióban.
Ratgab engem majd érdekel ha orosz/ukránba esetleg 1000ft alá csusszanna-e.

Next PC upgrade: 2022

HappyHunter
Bastion jó lenne!

Be happy. :) Running!

Zomil
Nah sikerült beszerezni amire már vártam egy ideje a Dungeon Defenders Lost Eternia Shards Complete DLC-t, kellemes 3euroért.

Már csak egy occo Civ5 kéne, meg egy Bastion 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ollie

Prince23
Intkeys-en megvettem a Binary Domaint, de még nem küldtek emailt, kulccsal.

Vajon számít hogy este 21:00-kor vásároltam meg? és emiatt csak holnap kapom meg a levélt?

Jani21
Hogy mûködik ez? Ha lejár PS plus elõfizetés, akkor el sem tudod indítani a letöltött ingyen cuccot?

shaddam
Egészségükre. Igazából a sok fizetõs multis birkának köszönhetem a játékaim. Kösz totti 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

davidka003
Látod a Microsoftnak nem kell semmit adnia mégis veszik a Live elõfizetést.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

shaddam
"A hivatalos PlayStation Blog jelentése szerint két új címmel bõvült a PlayStation Plus szolgáltatás elõfizetésével aktiválható Instant Game Collection rendszer, melyben nagyobb volumenû ingyenjátékokat tölthetsz le.

Az egyik game a Tomb Raider spin-off Lara Croft and the Guardian of Light címû, co-op módot is tartalmazó ügyességi-logikai akció. Ehhez most a Square Enix 50%-os kedvezménnyel adja a DLC-ket.
A másik cím a THQ morbid Saints Row 2-je, egy GTA-klón, szintén co-op multival. Ennek a DLC-i is 50%-on mennek."

A tomb raidert majdnem megvettem steamen. Nem semmi hogy a warhammertõl kezdve a deus exig egy csomó summer sales játékot ad a sony 😄 a 3 hónapra szóló 11 fontos befektetésem kezd bõven megtérülni

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Magammal játszottam az elõbb.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
😊

w77d
okkkkkééééé XD