Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
azóta pár cuccot beszereztem 😄

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Steamcalculator... nálad 3300 dolcsi rémlik.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
papir+ceruza.

Mindegyik játékodnál rányomsz az "Áruház oldala" opcióra és kiirod az árát....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

w77d
ezt hol tudom kiszámoltatni? kíváncsi lennék az enyémre

DarkSector
Erre gyúrunk: 72 item! több mint 400 euro az eredeti ára...😄

Shep
Nekem nem kell magyarázkodnod engem nem zavar, csak ugye a steam kiírja ki mit vett és csodálkozom ,hogy te mennyi mindent behúztál és hogy azokhoz rengeteg idõ kell, hogy átrágd magad rajtuk. Fõleg a fillérekbõl készült indie fosokon 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Tavaly regeltem év elején<#bee1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Versenyeztek ki dobott ki több pénz az ablakon? 😊

TheGrinder
Ezt hol lehet megnézni?

ollie
Kezdõ 😛

Found 446 Games with a value of
$5778.43 USD

ollie
A kuponok személyre szólnak, másnál nem mûködnek.

DarkSector
Lol én 1x voltam akcióban steam-en 2009.06.15.-én 50%-ban azóta 1x sem! .😄

<#eljen> A célhoz ugyanúgy el lehet érni, az nem baj ha lassabban halad az ember! Talán még nagyobb elégedettséggel jár apránként összeszedni a gyûjteményt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
So-so, de inkább maradok a saját régiós vásárnál, pár százas egyszerûen nem ér már ennyit, túl értékes már az accom :-/

Found 237 Games with a value of
$2618.02 USD

Fosás alábbhagyott már?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Én is pár hete lecsaptam rá! Kihagyhatatlan ennyiért!

Tinman
Héééé... nekem megvan a játék, jut eszembe :-D

Single DLC tuti??? Mert akkor miért ne?!

Tinman
Amikor 1712-ben megvettem a Gothic 2-öt az akkori párom, aki azóta már talán orbitális pályára állt az ûrben ugyan ezt kérdezte és tessék: ~70 órája tolom.

Az én ízlésemre nem hat az idõ! Ugyan olyan lelkesedéssel tudok játszani kórájhetes gépen egy 10 éves játékkal, mint akkor. Sõt! Akkor az elején félretettem, mert akkor azt gondoltam, hogy van jobb.

A listámon szereplõ játékok közül pedig sok csere vagy bundle packból származó téma.

Pénzszórás? Mibõl? K. szarul állok továbbra is, csak vittek el dobozos játékot tõlem PC-s és XBOX játékot is, amit már végigvittem, meg Totti mester is megvette tõlem az egyik digitalizálót, ami helyett nekem ugye jóval komolyabb lett.

Ezért is szarakodok mindig az olcsó megoldásokkal, keresem az akciókat, mint a megveszekedett fehér egér, mert kiemelten fontos az olcsó vásárlási mód.

arty
és ebben a pillanatban átugrott 4-rõl 2 EUR-ra a dlc, megvéve! 😄

Forza.

arty
én is akkor vettem, de csak az alapjátékot (még az 5eurt is sokalltam a demo után érte...)

most vittem végig és pár órát még ellövöldöznék vele, pláne h azt mondja mindenki (te is) h tökjó a dlc.

Forza.

Shep
Én akkor vettem mikor volt ilyen hét közepi akcióban, akkor lenyomták az árát rendesen az összes DLC+alapnak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Többit kérésre mondom!

HappyHunter
Hál´istennek XD

Be happy. :) Running!

arty
borzalmasan.

"Dual-Core" + "GT 220" a fõ problémaforrások.

Forza.

arty
2-t rádobnék.

Forza.

HappyHunter
Srácok, hogy szerepelne ez a konfig GTA4 ügyben? Bár nincsenek nagy reményeim. Hardverfronton valahogy elvesztem 2008 körül.

Processzor Pentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz
Memória (RAM) 4,00 GB
Videokártya NVIDIA GeForce GT 220
Játékra szolgáló videokártya 2431 MB

Be happy. :) Running!

Shep
Ja de egyébként én €2-ért vettem. Tehát most drága

Binary Domain 1920 Ft

Shep
Mármint idõre nem készültek el.

Shep
Jó, azzal válik teljessé az alap játék, érzõdik ,hogy ezek mind benne lettek volna alapból is csak, vagy nem készültek el, vagy csak a lóvét húzták le vele. Egyébként jópofa a DLC, nekem tetszett és kellõen hosszú is.

arty
<#levele>

logós miatt kérdem: DNF szingli kampány dlc mennyit ér? 4 eur most, annyit nem adok érte, hiszen az alapot vettem 5ért (most is annyi) 😄

Forza.

Shep
Nekem még ingyen is sok lenne 😊

<#eljen>

zzeN
Limbo 700 Ft-ért szinte ingyen volt.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Szerintem nem lehet!

Ez már igaz!

Shep
Na szerencsére jó drága a Binary Domain így fel sem merült bennem a megvásárlása 😊

arty
kösz 😞

---

Company of Heroes soundtrack (ingyen letölthetõ, megvenni se kell semmit)

Forza.

A pakkot nem lehet szétrobbantani 😊

arty
ha veszek egy gta pakkot és a tárolóba rakom, ott is egyben lesz az egész?
sehogy se lehet szétrobbantani? 😄

kéne az 1-2-3-VC-SA ...

Forza.

Shep mostmár jelölhetsz!

ZsZso
Elsõ komoly akció: 90% OFF! Kár, hogy ebbõl: Railworks 3: Train Simulator 2012.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Végre egy nap, amikor nem érdekel semmi!!! Köszönöm Steam!

IMYke2.0.0.0
Ehh, lehet ez miatt a szar net miatt van...
A visszaszámlálóm meg fogy és fogy...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Passz, nálam nem volt semmilyen "use credits", csak egy sima Buy gomb. (faszbuk accounttal használom)

[merlinw.org]

MerlinW
Uhh... megint f*ssz*r COD akció, megint terhelve lesznek a szerverek...

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Te butuskának nézel 😊
Mondom, már régen azzal szenvedek, hogy "kifizessem".
Hiába kattintok rá, hogy "Use Credits" (ahol ugye 0,00 áll), és a Check Out-ra: semmi sem történik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Egyszerûen rákattintasz az UFO képre fõoldalon, majd Buy - és megveszed 0 pénzért.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Már régen a kosaramban van, de nem tudom "kifizetni" Így, nem is kerül a profilom alá 😞