Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Amikor nincs ingyen játék vagy sale 😊. Azért még így is sikerült "bevásárolnom".

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Shep
Szívesen, bár nekem nagyon lassú most az oldaluk, bár mikor nem az? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ZsZso
Hú, köszi, hogy szóltál!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Zomil
Sztem biztos ami biztos már most irj a supportnak, mert instant meg kéne kapni a játékot.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Reggel vettem torchlight-ot akcióban. A kártyámról a pénzt levonták, az internetes felületen ott a tranzakció, az e-mailt megkaptam róla, de a kliensben nem látszik, pedig nem giftként vettem.
Másnál játszott már ilyet a steam? Van még esélyem, hogy elõbb-utóbb rákerül, vagy kezdhetem fogalmazni a supportnak a levelemet?

Shep
Beyond divinity GMG mai ingyenese.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ZsZso
Úgy bizony!

Nekem nem megy... sem a steamtrades.

Maak
remelem hzaerek addig

mas, most nezem, hogy a torchlight 2 es az orcs must die 2 is coop/multis lesz? <#nevetes2>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

ollie
looool!

Remélem kivágnak sg-rõl.

Prince23
Ismerkedj? 😄

Tegnap, mióta valamit állítgattak steamesek, azóta produkál érdekes dolgokat a steam.

Én csak 2x kaptam infarktust éppen ezért: Elõször mikor Grebber akarta aktiválni a Batmanjét és nem akart neki aktiválódni (aztán igen, valószínû túlterheltség), aztán mikor Shep-nek is ugyanezt eljátszotta más hibakóddal, de aztán neki is ment.

Szóval én tegnap csak 2x születtem újjá!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ollie
Most a Beyond Divinity-t adja ingyen a Green Man Gaming, még kb 23 órán keresztül.

ZsZso
... majd felteszed magadnak a kérdést - Tényleg errõl szól ez a "játék"?! - s egybõl utána magadbaszúrod a rozsdás bökõt 😄.

Tinman
+1

Diablo 3 esetében pedig 2x kell végigtolni ahhoz, hogy abból érezz valamit, amit a készítõk tudatni akartak veled.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
Aham

zorrobomber
steamgifts login nektek megy?

Igen, steamessel mûködik az ENB és ég és föld tõle a játék (sokkal szebb, innen is kösz Imy!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Had akkor mondjak már árat, ha tényleg nyert....

Shep
Második felében volt pár igen kemény rész az az elsõ pár óra amit te említesz az semmi nem volt, ráadásul a játék is utána lett jó 😊 Tudom, ami nem ragaszt oda egybõl csak órák múlva az szar játék.

Inkább mégis kihagyom még most 😊

Én most tolom a virágbolti Driver SF-t, egész jó. Ugye a steam-es verzióval is mûködik az enbseries mod (ami eltünteti a sárgásbarna szûrõt a játékról)? Ha igen, lenne köztetek olyan kedves ember, aki vesz nekem egy példányt a játékból a tárolójába, és én holnap kifizetem? 😊 (Ugyanis már munkába indultam, mire elkezdõdik az akció - már ha az nyer, persze.)

TDU2: kizárt dolog, hogy megvegyem. Idegesítõ az a cukormázas sznobság, ami a játék körítését adja...

Zomil
Ratgab: ha a Driver nyerne mennyiért tudnád beszerezni? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dj Tommy
Akkor nekem is az van, Steam szerint 70 órám van a játékban, a profilomban pedig 200 körül van, igaz a profilt még a dobozos verzióval kezdtem.<#vigyor0>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Már ott megdõl az FPs-es példád, hogy nem játszom FPS-t <#nevetes1>
Úgyhogy bátran mondhatom, hogy nem szórakoztat!

IMYke2.0.0.0
Igen, ezért próbáltam ecsetelni, hogy még nekem se okozott ~5 óra alatt teljesíteni, pedig kormány nélkül bénáztam azért szépen...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Mondjuk a Run olyan távol áll az autóvezetéstõl, mint az ukrán alvilági S/M swinger klub vezetõ dominája a diplomától.

[merlinw.org]

MerlinW
A "végigjátszod, legnehezebb fokozaton, ami után megnyílik még egy, stb". Kevés játék érdemli meg manapság, hogy nehezebb fokozaton is rááldozzak az idõmbõl. A legtöbb játékot én is normal-on játszom. Legutóbb nehéz fokozaton Max Payne 3-mat játszottam, de még úgyis kevés volt. Meg is untam a felénél, kukáztam, majd örültem, hogy nem vettem meg😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
A "szórakoztatott" alatt persze nem azt kell élvezni, hogy örömtõl mámorban, vigyorogva ültem a monitor elõtt, hanem mondjuk inkább: néha jól éreztem magam vele, de többször láttam egyes menüelemeket a játékból , mint magát a versenyt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Muszáj nekem definiálnom Neked azt, hogy Engem mi szórakoztat?
Írtam ugye: "nincs is kormányom, sok éves "szimulátor" és autóvezetési rutinom". ***
Engem a Te vezetési / szimulátor-rajongói képességeidhez mérten "gyenge" nehézségi fokozaton is szórakoztatott a játék, a *** által kialakult kihívásokkal.
Nem volt szükségem nehezebb fokozatra.

S azt hiszem, ezzel le is zárhatjuk a The Run-témát: még úgyis, hogy nem vagyok profi autós, Nekem nem került ~5 órámba se a játék teljesítése.
Ennyit a játékról.

MerlinW
Ha õt szórakoztatta, akkor jah. Ideje lenne felismerned a tényt, hogy nem mindenki úgy gondolkodik mint te (hál'isten).

NFS Run 5 órás játékként gáz, 15 órásként ultra gáz. Az pedig valóban nem kihívás, hogy kvarcjáték szinten scriptelt autókat kerülgessek mindennemû fizikától mentes doboztologatással.

Nekünk ez kevés. Ha te ezt élvezed, játssz vele, de ne mondd már meg mi mivel és hogyan játszunk...

[merlinw.org]

arty
ezt most mire?!

Forza.

arty
Ne láss bele olyat, amit nem írtam. Nem említettem, hogy "majd most, az extrém hardon kezdõdik igazán". Azt írtam, hogy lett egy ilyen opció, ahol talán komoly (valószínûbb: lehetetlen) kihívással szembesülhetek. Én maximálisan imádtam a The Run-t az eddig 10-12 óra alatt is (1 végigjátszás + challangek).

"Egy jó játék easy-n is jó játék, meg Very Über Hardon is jó játék."

Mindenkinek mások a képességei. Engem nem szórakoztat, ha egy fps-ben körbetáncolom az ellenfeleket, azok meg le se tudnak lõni. Téged igen? Mert a very easy általában errõl szokott szólni.

Forza.

MerlinW
Nekem az egyedüli kihívás a run-ban az volt, hogy megálljam röhögés nélkül. Nos, nem jártam sikerrel😊

[merlinw.org]

arty
Tehát a szórakozásért játszol, oké. Szórakoztató volt végigmenni a játékon kihívás nélkül, hogy sem az idõvel, sem az ellenfelekkel nem kellett küzdened?

Kíváncsivá tettél: számodra mirõl szól egy autósjték? Mitõl mondod azt egy ilyenre, hogy jó?

Ha a The Run 15 órán át tartott volna, akkor jónak mondod?

Forza.

MerlinW
Tudom furán hangzik, de sokaknak van életük is..😊

[merlinw.org]

MerlinW
Szingliben, miután nem rendszeresen játszom, nincs társaságom. A küldetések 90%-a megvan A kategóriák hiányoznak, lvl60+ vagyok.
TDU1-ben 2-300 órám volt, de már elástam😊

[merlinw.org]

Prince23
Még mindig nem kaptam meg

benőmenő
Pedig nem akartam ennyire szóismétlõ lenni pedig <#idiota>
benőmenő
Nekem az egyedüli kihívás a run-ban az volt, hogy városokban akármit is állítottam max 20 fps-em volt, ennél pedig még a bf3 is jobban futott pedig ua. az engine. Pedig csak 1440x900-on játszok.
ZsZso
<#eljen>

Már megint valaki ezzel a baromsággal jön (már megbocsáss).

"Játszd végig, aztán jön az igazi játék": Ez mi a fene már??? Ez egy baromság, bullshit, marketing porhintés, nem magyarázat.

Az a játék, ami így mûködik egy nagy szar (már megbocsássatok a kifejezésért nem szoktam ilyen vulgáris lenni, de ezt nem lehet jobban kifejezni).

Egy játék szórakozásra való. Ha ahhoz, hogy elkezdj szórakozz vele bele kell tenni 5-8 órát (értsd.: nehezebb nehézségi szinthez végigjátszani), akkor nem jó játék. Period!

Egy jó játék easy-n is jó játék, meg Very Über Hardon is jó játék.

IMYke2.0.0.0
Azt már megszoktam, hogy veled elég "érdekesek" a beszélgetések, viszont a személyeskedõ felhangokat még mindig nem tudom megszokni és elviselni.

Elõször is: én azért játszom, hogy szórakozzak (ha az Easy-n, vagy Normal-on történik, az Én dolgom), és nem azért, hogy szopassam magam egy szanaszét scriptelt, játéknak csúfolt Need For Speed-del, 4-5 nehézségi fokozaton keresztül.

Azért írom/tam a "fél délutánt", mert az még mindig közelebb áll a valósághoz, mint ha azt írom, hogy fél este... ugyanis néha hajnali fél kettõig is fenn vagyok.

arty
mindegy, mivel normalon is röhejesen könnyû 😊 nemigaz, hogy nem tûnt fel már a legelején, hogy ezt hardon kell tolni, ott van némi(!) kihívás (vagy azt hitted Te vagy ennyire királyul játszol? 😄 ).

(hard) végigjátszás után megnyílik még egy nehézség, remélhetõleg ott már mutat valamit a játék - mert mint mondtam, talán egy játékban sem ilyen magas az újrajátszhatósági faktor!

tehát ha fél délután 5 óra, akkor a te délutánjaid 12:00 - 22:00-ig tartanak. oké, teljesen világos! <#falbav>

Forza.

arty
(nekemis)

merlinw: szingliben siekrült összehozni? 😉 ugye nem... namost azt, hogy a közösség jó és úgy még ez a szenny (bocs, elsõ isteni rész után nem tudok rá más jelzõt) is "élvezhetõ", abszolút elfogadom 😊 a coop minden játékot sokkal jobbá tesz.

(tdu1-ben mennyi órád van/volt?)

nekem kb 6-7 órám lehet benne és én se fogom soha befejezni a küldetéseket <#eplus2>

Forza.

MerlinW
Sz@r ízlésem lehet😊

És még nem értem a küldetések/versenyek végére.

[merlinw.org]

zorrobomber
(driver má' megvan)

IMYke2.0.0.0
Hadd én döntsem el, hogy milyen nehézségi szinten játszom egy játékkal... 😊
Emlékeim szerint, ráadásul nem is Easy volt az.
5 órányi játék nálam az fél délután... Nálad nem, ezek szerint.

arty
Magadnak köszönd, ha easyn végigrohansz a játékokon.

(5 óra amugy mióta fél délután?)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Képet azért nem láthatsz, mert sikítva uninstalláltam másnap este. A szokásommal ellentétben, még a profil beállításokat és a mentéseket sem tettem el késõbbre.
Pedig szokásom: