Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Másnál játszott már ilyet a steam? Van még esélyem, hogy elõbb-utóbb rákerül, vagy kezdhetem fogalmazni a supportnak a levelemet?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
mas, most nezem, hogy a torchlight 2 es az orcs must die 2 is coop/multis lesz? <#nevetes2>#nevetes2>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Én csak 2x kaptam infarktust éppen ezért: Elõször mikor Grebber akarta aktiválni a Batmanjét és nem akart neki aktiválódni (aztán igen, valószínû túlterheltség), aztán mikor Shep-nek is ugyanezt eljátszotta más hibakóddal, de aztán neki is ment.
Szóval én tegnap csak 2x születtem újjá!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Diablo 3 esetében pedig 2x kell végigtolni ahhoz, hogy abból érezz valamit, amit a készítõk tudatni akartak veled.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
TDU2: kizárt dolog, hogy megvegyem. Idegesítõ az a cukormázas sznobság, ami a játék körítését adja...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Úgyhogy bátran mondhatom, hogy nem szórakoztat!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Írtam ugye: "nincs is kormányom, sok éves "szimulátor" és autóvezetési rutinom". ***
Engem a Te vezetési / szimulátor-rajongói képességeidhez mérten "gyenge" nehézségi fokozaton is szórakoztatott a játék, a *** által kialakult kihívásokkal.
Nem volt szükségem nehezebb fokozatra.
S azt hiszem, ezzel le is zárhatjuk a The Run-témát: még úgyis, hogy nem vagyok profi autós, Nekem nem került ~5 órámba se a játék teljesítése.
Ennyit a játékról.
NFS Run 5 órás játékként gáz, 15 órásként ultra gáz. Az pedig valóban nem kihívás, hogy kvarcjáték szinten scriptelt autókat kerülgessek mindennemû fizikától mentes doboztologatással.
Nekünk ez kevés. Ha te ezt élvezed, játssz vele, de ne mondd már meg mi mivel és hogyan játszunk...
[merlinw.org]
"Egy jó játék easy-n is jó játék, meg Very Über Hardon is jó játék."
Mindenkinek mások a képességei. Engem nem szórakoztat, ha egy fps-ben körbetáncolom az ellenfeleket, azok meg le se tudnak lõni. Téged igen? Mert a very easy általában errõl szokott szólni.
Forza.
[merlinw.org]
Kíváncsivá tettél: számodra mirõl szól egy autósjték? Mitõl mondod azt egy ilyenre, hogy jó?
Ha a The Run 15 órán át tartott volna, akkor jónak mondod?
Forza.
TDU1-ben 2-300 órám volt, de már elástam😊
[merlinw.org]
"Játszd végig, aztán jön az igazi játék": Ez mi a fene már??? Ez egy baromság, bullshit, marketing porhintés, nem magyarázat.
Az a játék, ami így mûködik egy nagy szar (már megbocsássatok a kifejezésért nem szoktam ilyen vulgáris lenni, de ezt nem lehet jobban kifejezni).
Egy játék szórakozásra való. Ha ahhoz, hogy elkezdj szórakozz vele bele kell tenni 5-8 órát (értsd.: nehezebb nehézségi szinthez végigjátszani), akkor nem jó játék. Period!
Egy jó játék easy-n is jó játék, meg Very Über Hardon is jó játék.
Elõször is: én azért játszom, hogy szórakozzak (ha az Easy-n, vagy Normal-on történik, az Én dolgom), és nem azért, hogy szopassam magam egy szanaszét scriptelt, játéknak csúfolt Need For Speed-del, 4-5 nehézségi fokozaton keresztül.
Azért írom/tam a "fél délutánt", mert az még mindig közelebb áll a valósághoz, mint ha azt írom, hogy fél este... ugyanis néha hajnali fél kettõig is fenn vagyok.
(hard) végigjátszás után megnyílik még egy nehézség, remélhetõleg ott már mutat valamit a játék - mert mint mondtam, talán egy játékban sem ilyen magas az újrajátszhatósági faktor!
tehát ha fél délután 5 óra, akkor a te délutánjaid 12:00 - 22:00-ig tartanak. oké, teljesen világos! <#falbav>#falbav>
Forza.
merlinw: szingliben siekrült összehozni? 😉 ugye nem... namost azt, hogy a közösség jó és úgy még ez a szenny (bocs, elsõ isteni rész után nem tudok rá más jelzõt) is "élvezhetõ", abszolút elfogadom 😊 a coop minden játékot sokkal jobbá tesz.
(tdu1-ben mennyi órád van/volt?)
nekem kb 6-7 órám lehet benne és én se fogom soha befejezni a küldetéseket <#eplus2>#eplus2>
Forza.
Emlékeim szerint, ráadásul nem is Easy volt az.
5 órányi játék nálam az fél délután... Nálad nem, ezek szerint.
Pedig szokásom: