Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
*Nem=Nekem

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Nem okostelefonom van (kb. 2 éves), de mára már olyan buta, hogy csörögni, sms -ezni és kamerázni se tud 😄.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
Ez van amikor az embernek sok ideje van 😊

Shep
Akkor még nem is volt mobil, max galambposta 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HappyHunter
Még abból a korból való mikor az emberek voltak okosak. 😄

Be happy. :) Running!

Shep
Ez Imy szövege, én nem osztom ezt a véleményt. Én úgy vagyok vele ,hogy amit elkezdek azt szinte mindig végig is viszem, mert találok benne valamit ami jó, utóbbi idõben mondjuk volt 3 olyan amiben nem igazán találtam, Syndicate, Blades of Time, meg még valami ami most nem ugrik be (nyilván jó játék volt 😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Enyém is olyan buta, hogy csak csörögni tud, meg sms-ezni, meg kamerázni.... Nokia 7230.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én se logolok ezért az biztos!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
butatelefonos vagy?😄

[merlinw.org]

Maak
Mondjuk szivesen lennek tehetos otthon ulo szulo ha lehetne valasztani 😄

@48408 izgatja a fantaziam, meg meg a Darksiders is :/ de uralkodom magamon
😄

@48410 mobil teren en lemaradtam 2009 kornyeken, azota egy nokia 5800(?)-t nyustolok, arra is van app? (😄D)

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

ollie
Megvan, de a járgánnyal még nem találkoztam. Mondjuk nem is játszottam még sokat.

Carlos
INGLIS IZ IZI VIZ IZI INGLIS.
Epic reklám volt.

Þór vígi þessi rúnar

wesker24
Persze alapjátékban nincs ha csak nincs meg a Saint 3 Season Pass !
wesker24
Most kaptam egy új Genkibowl Mobile-t is !
wesker24
Még szép naná Genkibowl VII járgány I DLC !
ollie
Van ilyen járgány a SR3-ban?

wesker24
Naponta 3x-szor lehet szavazni mivel 8 óránként van szavazás !

Elsõ Hajnali 1 óra II reggel 9 óra III kora este 17 óra .
FrezeR
Bocsi az esetleges amatõr kérdésért de látom éppen ez a szavazás a téma, mire és hol lehet szavazni, hogy összegyûljön az elõírt szavazás szám és egy nap csak egyszer lehet? Láttam most a fõoldalon van szavazás 3 játék közül lehet választani gondolom az is beleszámít.

Nem nagyon használtam aktívan még a steamet eddig 😊

IMYke2.0.0.0
😊)))))))))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Ime itt van RaTGab új csodajárgánya a RATMOBILE ! <#nyes>

MerlinW
Mobil-os steam app-on kerek 10mp szavazni😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Én ezzel a játékkal szemben telhetetlen vagyok - a 2 nagy DLC nélkül nem izgalmas a játék.
Pedig, tényleg kecsegtetõ az ajánlat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Kingdoms of Amalur - Reckoning 12.71 €

-20%-os ingyen kapott kóddal € 10.17
Akinek megvan a Sniper Ghost Warrior amit anno ingyen adtak további -3 euro.Tehát most kár 7.17 €ért megvehetõ.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Így van - ezt szerintem a kisiskolásoknak, vagy a tehetõs-otthonülõ-szülõknek-munkanélkülieknek címezték...

Maak
Nekem alulrol a vidis hianyzik meg, felulrol meg a szavazz15-20x es a mindennap, a mindennap talan meg bejon, de nincs az az isten, hogy melobol logoljak steamre a szavazasok miatt :/

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Summer Sale - Badges - többre nem vagyok hajlandó 😊

IMYke2.0.0.0
Vannak finomságok. <#nyes>
Majd ha olyan napod lesz, hogy valamit áruba bocsátanál, szólj! 😊

wesker24
Ime az Én polcom mindenféle jóval ! <#hehe>

IMYke2.0.0.0
Azért írtam, mert tudni szeretnék róluk, s fõképp azokról, amiktõl meg is válnál. 😊

IMYke2.0.0.0
S hogy válaszoljak is: szerintem érdemes megvenni - nekem kedvencem az Unreal-sorozat, elfogult vagyok.
Reméljük, hogy jön majd egy Unreal 3 is, hogy befejezze a történetet 😊

wesker24
Rengeteg olyan játékom van amirõl te még nem tudsz ! 😄

Ollie: AZ Unreal II MUST HAVE annyiért meg pláne !

Nagyon jó egy játék habár a grafika nagyon idejét mult már.

IMYke2.0.0.0
Az "Unreal 2 single player.
Az "Unreal 2 XMP" - ami ingyenes - multiplayer.

ollie
Hmmm, Unreal 2-t érdemes megvenni? 3,74 EUR a Steam-en. Az ugye single player?

Imy te csak ne költekezzél (!) míg nem vettél steamen Meridian pack-et tõlem...XD

IMYke2.0.0.0
Most komolyan felcsigáztál: Mid van, ami eladó? Hátha találok olyat, ami jó áron még érdekelne is 😊

wesker24
Ez csak egy töredéke annak ami a polcon van még ! xD
IMYke2.0.0.0
Ha eladni akarja, akkor az a baj, hogy nekem[/b] minden megvan a képrõl, ami kellett... 😞

MerlinW
"Tudom, ami nem ragaszt oda egybõl csak órák múlva az szar játék."

Miért, nem az? Ha egy 2 órás filmnek csak az utolsó fél órája jó, akkor az jó film? MP3 esetében még az is hozzátartozik, hogy a beleölt 4 órából 3 videó volt, baromira élveztem ám..😊 Az egy órányi játék pedig ész nélküli megyek-lövök, ami nem lenne gond, ha élvezetesen lenne tálalva, de ez a papírrepülõként terülök el minden felületen dolog teljesen kiábrándító volt.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#nyes>

Nem mész innen????? Mit képzelsz ennyi szarral???? XD

A Poén az többiek, hogy gyakorlatilag majdnem grammra ugyanezeket vette most steam akcióban....XD Sõt nem grammra, hanem totál ugyanezeket!

Eladó ugye Wesker (legalábbis tegnap még ezt tervezted!)?

ollie
Ez már lassan offtopic lesz itt. 😛

wesker24
Még szép hogy leterheltek! Tegnap aki bírt Cod-ot vett, szerintem mindenki Cod-ozik jelenleg! VAgy ha nem Cod-ozik Cod-ot vesz....XD

Tegnap óta mûvel érdekességeket a steam! Szerintem meglesz az a játék! Én mindenesetre várnék 1-2 napot!

Torchlight 2-t nálam 4200-ért vehetsz, ha nincs 3 másik cimbid 4-es packra.

A logout/on nem segített, próbáltam párszor.

Mindenképp várok estig az "asztalcsapkodással", mert dolgozom, csak ebédszünetben hazaugorva láttam, hogy nincs még a listámban.

Curze
Steam tells me my purchase is pending

Please allow an hour or two for the purchase to settle. If it still isn't working, try the purchase again.
If using a payment method that directs you to an external website (such as PayPal or WebMoney), you will be rerouted back to Steam after filling in your billing details. This will confirm your purchase. This process can take up to 60 seconds. To avoid purchasing failures, please do not hit your back button or close the payment window before this process is complete.
Additionally, you could try completing your purchase through a web browser instead of through the Steam application.

Important:
If you receive this message for more than 2-4 hours after completing your purchase - or if you receive this message after receiving your receipt for the purchase - please try logging out of Steam and logging back in to ensure your recent purchase is recognized on your Steam account.

Próbálj meg kilogolni a steam kliensbõl, majd vissza.

shaddam
Ja. Bár ahogy nézem megint elõfizetek egy 90 napra ilyen akciók mellett. A 250 gigás HDD meg kezd megtelni.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Curze
Elõfordult már velem is hasonló. Akkor van ilyen mikor nagyon leterheltek a szervereik. Pár órán belül megkapod amit vásároltál. Én a karácsonyi vásárban vártam 6 órát a Civ5-re. Van is valahol FAQ errõl, hogy türelmet kérnek, bla bla bla

ffxi
The Hut Your Unique Code
2299-36DE-4665

Fákjúal!