Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
teljesen mindegy, hogyan nevezik el a NEKED PONT JÓ nehézséget 😊 van ahol a very easy lesz jó, van ahol a very hard.

Forza.

Vettél LA noire-t?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

HappyHunter
Öö.. hamár diablo, nálam is summer sale van, 20€-ért adom 😛

Be happy. :) Running!

Lehet very easyn is élvezetes egy játék, ha már ott is kihívást nyújt!

Tehát persze, hogy kell a kihívás, de ha abban van a kihívás, hogy feljebb tolod a nehézséget normálnál, akkor az nekem nem kihívás, hanem önkínzás.

Érdekes módon vannak olyan játékok, amik megdolgoztatnak még normálon is. Na én az ilyeneket szeretem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zomil
uristen!!!!
meghajolok ez elött az ember elött 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

arty
+1 ???
Tehát akkor a diablo3 normalon élvezetes volt neked? 😄

Forza.

arty
Merlinw:

"A "végigjátszod, legnehezebb fokozaton, ami után megnyílik még egy, stb". Kevés játék érdemli meg manapság, hogy nehezebb fokozaton is rááldozzak az idõmbõl. A legtöbb játékot én is normal-on játszom. Legutóbb nehéz fokozaton Max Payne 3-mat játszottam, de még úgyis kevés volt. Meg is untam a felénél, kukáztam, majd örültem, hogy nem vettem meg😊"

ha én letolom 2x a run-t, az 2x8 óra = 16 vs. 127 órád a tdu2-ben... ezért is nem értettem az észrevételt, miszerint "van akinek van élete is" 😉

"Mondjuk a Run olyan távol áll az autóvezetéstõl, mint az ukrán alvilági S/M swinger klub vezetõ dominája a diplomától."

Még mindíg mérföldekkel közelebbi az ismeretség, mint a TDU2 autóinak a valósághoz. Picit fura ez a duma 127 órányi iszonyat után, nem? 😉

Imy:

"Muszáj nekem definiálnom Neked azt, hogy Engem mi szórakoztat?"

Semmi sem muszáj, végölis "beszélgetnünk sem".

ratgab:

"Már ott megdõl az FPs-es példád, hogy nem játszom FPS-t
Úgyhogy bátran mondhatom, hogy nem szórakoztat!"

Ügyesen kitértél a lényeg elõl, nevezetesen a "very easyn is ugyan olyan jó-e egy játék, mint megfelelõ nehézségen". Nem vérthugyozni kell egy játékban, de kihívás nélkül nincs értelme. Szerintem. Szerinted meg van. Oké, vettem.

Forza.

TheGrinder
Õ nem ember...
...hanem Isten. 😄

grebber
Steamgiftet elárasztották a Shadowgroundsok.
965/2 óta semmit nem nyertem pedig azóta belehúztam már 1650/2-nél vagyok.

Ubisoft légyszíves árazzad le a Convictiont -75%-al.Ha a sokkal újabb Anno 2070-et letudod árazni 50-el akkor a Splintit semmibõl nem tart.

Next PC upgrade: 2022

MerlinW

[merlinw.org]

TheGrinder
Szerintem ott lehetetlen megcsinálni az összes acsit, van olyan ahol nem szabad halni sem. 😄

fery02
Van itt, akinek megvan a Super Meat Boy meg a Bindings of Isaac is?
Csak azért, mert nekem egyelõre csak a Bindings of Isaac (+ kieg.) van meg, viszont már csak 5 acsi hiányzik össz-vissz, szal bírom a strapát.

Na most viszont hallom, hogy a Super Meat Boy legendásan szopatós egy alkotásra sikeredett, de ha esetleg azt is komolyan gondolnám, nem tudom összeroppannék-e idegileg, még a fenti eredményeimet tekintve is.

Igazából tényleg érdekelne, mert nagyon sok összefüggés van a két játék között, de ha kikészítene totálisan, akkor lehet elengedem inkább. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

MerlinW
Ééés átléptem az 500-at😊

[merlinw.org]

HappyHunter
Na nézzenek oda, 9 résztvevõ közül csak sikerült kihalásznom az egyik shadowgroundsot! 😄

Curze
Nem tudom mennyire ismeritek TotalBiscuit a Cynical Brit munkásságát (egy nagyszerû brit játékkommentátor, emellett rengeteg játékot tesztel), saját youtube csatornáján minden steamsale alatt kiváló ajánlásokat ad, hogy mit érdemes megvenni, és mit jobb elkerülni.

Íme a mai videó, talán segít eligazodni (angoltudás szükséges):

TheGrinder
Én csinálnám, csak nem a fõ steam accommal, az alton meg sz.tem nincs annyi game, hogy be tudjak steamgifts-re regelni.

ZsZso
ÖÖööö ... van invite only is, de azért ennyire nem durvítanám el a dolgot. Picit jó rosszalkodni, de nagyon nem szeretek 😄

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

TheGrinder
Én már beregeltem, de ameddig nem "Sync"-elem az accom, addig sz.tem be tudok lépni. Úgy is lehetne, hogy csinálunk 1 állgroupot és ott bármelyiket meg lehet hirdetni, és megbeszéljük, hogy mindenki pipáljon rá, hogy megkapta. 😄

ZsZso
Nálam csak kulcs van, még nem aktiváltam, ezért tudtam belépni a Tiedre. (Kíváncsi vagyok meddig fog még élni a summerseal.com - most per pill áll)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

TheGrinder
Én is erre gondoltam, akkor én is belépjek a tietekbe, ez fair, hogy nekem megvan?

ZsZso
Jelentkeztem a Ti Shadowgroundsotokra is, de ha véletlen nyernék, akkor lepapírozzuk, aztán újra feltehetitek.

TheGrinder
Próbáltam a kupon, most még Summer Sale alatt nem számolja bele, sz.tem majd csak az SS után használható.

Steamgiftsen van egy pár Shadowgrounds...

tototto
amit lehet nyerni summersealen trine2 és CE kódokat a mostani akciós áron felül számítják vagy a normál teljes áron?
mert ha a 75% a mostani akciós árra jön rá, kb ingyen lenne 😊

Shep
Ja, de hátha amíg nem megy nyertem valamit 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jó lesz már ha vége lesz a sale-nek, mert semmit sem lehet normálisan használni....

Shep
Nem, nekem sem jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HappyHunter
Na azon az 50 centen ne múljon. Köszi azért!

TheGrinder
Csak nekem nem jön be a Steamgifts oldala?

grebber
Na megjöttem edzésrõl és mit látnak szemeim Roma Total War Gold 2,49 tehát megkapta a -75%-ot.Vagyis nem hiába sírtam.

Már nem is lehet oly messze egy Splinter Cell Conviction -75%-sem!<#taps>

Next PC upgrade: 2022

ffxi
Összedolgoztunk hogy ezt létrejöhessen 😊 Jó latni munkánk gyümölcsét.

Fákjúal!

1800+ SR 3 meg itthonról érdemes.

Jól tudom hogy az LA noire-hoz készül a fordítás?Mert így igencsak érdemes lenne beszerezni...

HappyHunter
Ratgab, meg tudnád nézni nekem hogy mennyiért adja szergej a SR3+LAnoire kombót? Nem kell forintot számolgatni, elég az euró.

HappyHunter
Nabazzeg, van LA noire. Most dilemmázhatok.

Hát nekem is fogy rendesen!

Daell Drow
Napi akciobol super meat, thief, stalker complete, indie nagyresze meg van, tobbi nem erdekel. A flash salesbol sr3, isac meg van, ds2 nem erdekel, bastionon gondolkodom.

Az a baj hogy aki mar legalabb 2-3 eve benne van ezekben az akciokban egyre nehezebb uj dolgot latnia. Hozza teszem semmi baj az akciokkal,(jok es jo aron vannak) csak 2-300 jatek felet mar nincs olyan game ami nagyon kene. Meg veszed azt a 3-4 gamet amit par honapja kineztel, azzal el vagy kovetkezo akcioig. Legalabbis en igy vagyok.
DarkSector
Valakinek egy csomag napraforgó?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Semmi jó nincs a mai akcióban szokás szerint egyedül a Stalker Franchise ami jó !
Nah valakinek valami steamrõl?

wesker24
Hát jah itt a szük keresztmetszet a VGA kártya !
Dj Tommy
Nálam is mehetne jobban, szerintem a videokártya miatt kell nekem szerényebb grafikai beállításokkal játszani.
Gépem:AMD Phenom II X2 550 Black Edition 3.1GHz(4 magosítva)
szóval:AMD Phenom II X4 Black Edition B50, 3.1 GHz/8Gb ram/MSI N240GT 512mb

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

wesker24
Jah igen a Metro Last Light is THQ játék de az ugyis csak jövöre jön !
Totti5
Metro: Last Light.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Az már biztos 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Annyira, hogy mind ezen a nem éppen modern AMD 6000+ / 2 GB / GF8500 GT 512MB-n is fut a játék. Viszont a VGA miatt kompromisszumokat kell kötni, és még úgy sincs meg a "30 FPS".

Otthon tép mint az állat az E8400 / 4GB / HD4850 512 MB-n, igaz ott is az árnyékokat le kell vennem, de akkor akár FullHD-ban is!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
A THQ azért akciózza ennyire a legjobban sikerült játékukat vagyis a Saint 3-at mert a nagyon nagy bajban vannak talán a Saint Row 3 és a Darksiders II kihúzza öket a bajból !