Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HappyHunter
Na akkor megveszem énis ha már ennyiszer szóba jött. XD

A THQ elég sokat köszönhet ennek a topiknak. 😄D

Be happy. :) Running!

wesker24
Persze ez nem olyan mint a GTA IV hogy 4 magos proci kell hozzá !
HappyHunter
Az SR3-hoz elég a duálkóros processzor? (3ghz)

Be happy. :) Running!

wesker24
Hát ebben bizom én is !

Majd a Darksiders II illetve a Dark Souls majd kárpotol minket !
Jah, lesz, de azért csalódott vagyok.... Remélem a Darksouls kárpótol!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Most már mindegy de lesz nekünk Prototype 2 Darksiders II Dark Souls Sleeping Dogs Borderlands 2 !

Na ezért kapkodhattam a vétellel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Guren
shadowgrounds kód: L3H3Y-B0KX0-I523L

Maak
2db Steam key for Trine Discount Coupon 75%...kiraly...erdekel valakit?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Totti5
Értem és van "igasságod is máúnika😊", de én ezek ellenére is nagyon élveztem, mert sok jó pillanata volt és érdekes az új történetszál, meg hát ilyen scifi-bõl alig van... várom a folytatást ezt meg veszem Blúréjen majd. Már alig várom hogy újranézzem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Én sem bánom. Túl sok jó és/vagy várt játék jön mostanában.
Prototype 2 / Dark Souls / Borderlands 2

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Ö hogy az a franc essen bele ! Ez is év végére csúszik !
Tinman
Torchlight 2 év végére csúszik... hál az égnek, így is fuldoklom a játékokba :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Fasza.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Összecsapta, pedig volt rá k. sok éve.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
-
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi a fax volt az az öreg ember maszk azon a szerencsétlenen?
Bollywood vagy Hollywood? Bxmeg 2012-öt írunk! Egy Ridley Scott ilyen maszkmesterrel nem dolgozhat, mert ez nem mester volt, hanem egy Steven Segal-nak bedolgozó kókler szintû senki!

- Iszonyat jó Alien-univerzum-beli film lehetett ez VOLNA. Helyette lett belõle egy helyenként(!!!!) a Marabunta a Gyilkos hangyákra emlékeztetõ pofánverés.

- Karakterek nem elég kidolgozottak, sõt 80%-uk összecsapott, felszínes, töltelék szereplõ. Ez a legnagyobb bajom!!! A 2 óra alatt értem, hogy nem volt idõ jobban belemélyedni, a karakterek bemutatásába, de megmondom õszintén
amikor hullottak, mint a legyek, azt sem tudtam néha, hogy most akkor ki is halt meg?

- Rapace nem rossz színésznõ, sõt! A Millenium-trilogiában 10/10-et tett le az asztalra, de ide õ túl kicsi, túl gyenge és túl KEVÉS. Árnyéka sem Ripley-nek! Theron lehet jobb lett volna... nem arról volt szó, hogy eredetileg õ lesz? Csak nem vállalta? Nem tudom...

-
"Császár" után olyan akrobatikus mutatványok, amin még szegény párom is fejét fogta.

-
Fekát, kínait megláttam, már mondtam asszonynak, ezeknek reszeltek. Értem én, hogy minden Alien részben kötelezõ az emberek 99.9%-ának megdögleni, de ez NEM EGY ALIEN FILM. Ez egy Alien-univerzumban játszódó film, nem kell görcsösen ismételni és lopkodni sem kell a Sphere/Event Horizont/Thing filmekbõl -.-

- Helyszínek tekintetében megúszós volt...
hajó, telep, idegen hajó.
Ami 1979-ben elég volt, az 2012-ben már csak akkor elég, ha valami más elviszi a hátán az egészet. Nem egy Pandora (Avatar) a helyszínek tekintetében...
pedig ott volt a baxott nagy bolygó, lett volna mit még bemutatni rendesen.

+ Látvány nagyon rendben van, de ne a látvány adjon el egy ilyen filmet.

+ David karaktere lemos mindent a pályáról... az a baj, hogy még a fõszereplõt is ^^

6.5/10 sokkal, de sokkal többet vártam ennyi év után!

DarkSector
Rég. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Miért a Dark Sector-t mikor jelentették be? 😄

DarkSector
Az viszont bosszant hogy ellopta a játék a nick-emet, de ez van. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Curze
Na az igen! 😊)))))

DarkSector
Ne akard hogy megmagyarázzam mert nem biztos hogy megtudnám, a PS3-asnak semmi mert nincs hozzá gépem. 😊

Nekem tetszett. Kicsit...egy kicsit...

wesker24
Jaja jó kis játék ! 3x-szor vittem végig ! XD
Curze
Ezt nevezem fanatikus rajongásnak! 😊
Ennyire jó ez?

DarkSector
Kis off.....😛

IMYke2.0.0.0
Bízom benne, hogy spoilerben teszitek meg a Prometheus-fejtegetését...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Kifejthetnéd konkrétan mi nem tetszett ( nem fogok vele vitázni, csak érdekel ).

Totti5
Tényleg van olyan AAA film ami azt az 1700 forintot nem éri meg?<#fejvakaras> bár értem a mondás lényegét, de hülyén hangzik.

IMYke2.0.0.0
Anno az "Alone in the Dark" volt ilyen, emlékeztek? 😊))))
Most az SR3.

IMYke2.0.0.0
Én arra utaltam, hogy nem moziban nézem meg - amúgy se tudnám, jelenleg, hiszen 80 km-t kellene ahhoz utazni.

Curze
Mint itt sokan mások. Ki elõbb, ki utóbb.... 😄
Én már egy hónapra elõre félek a számör széltõl.

davidka003
Tudom. Burkoltan arra céloztam, hogy mozijegyet nem ér meg de itthon HD-ban majd meglesem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ridley Scott pályafutása minõségileg nem éppen konstans, így én már nem is tudom, hogy melyik az a bizonyos "saját maga". Tény, hogy néhány klasszikusnál hajdanán bizonyított, és rendezni egyébként is tud. Mintha az lenne vele a baj, hogy más rendezõnagyságokhoz képest tesz a forgatókönyvre, de még a stúdió csonkításaira is.
IMYke2.0.0.0
Ez elszomorít.
De én is bevárok egy HD-t, ahogy davidka003 😊

IMYke2.0.0.0
Jó döntés volt! <#nyes>

Shep
*t

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Nem a látvánnyal van a baj :-/

Shep
Az Ördög téged is sikeresen kísértet meg 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

NEOreg3
megbasszuk

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Zomil
Basszátok meg megvettem az SR3-at...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

davidka003
Én a HD-ra várok. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Na megjött, szerencsére játék, Shadowgrounds survivor 😊 Ad érte valaki valamit?

Shep
Hát a DS-ért meg akár a Punisherért is 😊

Tinman
Tegnap voltunk Prometheus-on.

Elnézést kérek érte Ridley Scott nevében... ígérem legközelebb nem leszek ekkora zs-kat gyártó és méltó leszek saját magamhoz. <#falbav>

Jah meg ott ugye a Darksiders is.

Shep
Nekem most adott de a levél még nem jött meg, úgyhogy egyelõre nyertem is meg nem is 5)

Saints-ért totál megérdemlik a megmentést!!!!!

IMYke2.0.0.0
Én sem nyertem... pedig azóta csinálom, mióta ollie beszúrta a linket.

IMYke2.0.0.0
Hát, ha tudja hozni azt, amit (csak) hasonló(!) témában a Más világ (Nicole Kidman jutalomjátéka), akkor nincs baj...

Nincs 1500-ért, ez a legolcsóbb ár. 2100 Ft meg ha sok érte megfejelem má a falat....<#ejnye1><#ticking>

Shep
Én se 😊 Lehet, hogy már elfogyott a kód 😊