Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy Amazonos regelhetõ Originre?
Egyébként sem oroszoknál, sem ukránoknál nem kapható az ultimate edition, így erre nem tudok nektek árat mondani USA-ban meg szintén 7,5, de dollárban (mire az hozzám eljutna drágább lenne)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. Totti megvette a Roxio-t, így a hozzá járó kábelek is term. hozzá vándoroltak, így 2 kábel mínuszba voltam, de már beszereztem, de még nem próbáltam ki... nem vagy elfelejtve, csak a Gothic 2 iszonyat magába nyelt és nem ereszt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mert 1-2 csávónak valahonnan lett kuponja. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mert én a +1-et ARRA adtam, amiben egyetértünk... arra a hsz-re is reagáltam, ha visszanézed és nem az elõzményekre :-)
Hardon? REKORD nehézség!
Soha az életben nem harcoltam egyetlen 1 boss-al HETEKIG!
Már rendszeres program volt, hogy reggel 9-tõl délig azzal a rohadékkal küzdök és talán sikerül 1 mp-et lefaragnom, mert, hogy ott az volt a baj, hogy nagyon szûk volt az idõlimit és tulajdonképpen egy glitch-jumpot kellett kivitelezni ahhoz, hogy egyáltalán esélyed legyen.
Iszonyat nehéz volt, soha olyan nehéz harcom nem volt még!
Jöhet a kõ...XD
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
arról nem volt szó, illetve mégis: "mások" erre kezdtek reagálni, holott ezt nem mondtam 😊 elvégre ezzel magyam is egyetértek!
én azt mondtam, hogy a nem ismétrlõdõ pályás The Run baromi nagy újrajátszhatósági faktorral rendelkezik, amit egy újabb nehézségi fokozat is támogat (ami annyira nem is árt, mert a hard sem hajtépõen nehéz)
Forza.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
A D3 Hell-en lett volna jó indulóban!
Viszont arról volt szó, hogy jó-e az a játék, amelyik csak a végigjátszás után nehezebb fokozaton mutatja meg magát?
És a válaszom nekem is: NEM!
Az a játék nem jó, ami direkt 3x játszatja magát végig, hogy 1x élvezd. Az kínos idõhúzás, mesterséges játékidõ növelés, ami nagyon gáz...
Ott a Gothic 2 -igen, most csak abban tudok gondolkodni-, 80 óra felé járok a 4. fejezet közepén és 6 fejezetes! Elsõre is kemény kihívás van benne, néha már azt mondtam, ez felér a Dark Souls-hoz -elejére igaz-, de egyszeri végigjátszás is már tonnányi tartalmat ad.
És tudod miért akarja, hogy MÁSIK úton végigvidd? Nem akarja!!! De lehetõséget ad rá és UTAL rá, hogy hát mivel nem vagy pl. zsoldos ezért most ezen a ponton veled nem nagyon állnak szóba a zsoldosok, kotródj a zsoldostáborból, etc.
Így kell ezt! Nem erõszak! L.E.H.E.T.Õ.S.É.G.!
És ha már Tinman azt mondja (egy Shadow of the Colossus után, ami nem tûnt kifejezetten könnyû játéknak), hogy vért fogunk h...ni,akkor lehet, hogy tényleg komoly lesz a cucc (mintha Grebber is szenvedett volna vele).
A Dirt 3 is nekem kuponkódosban van meg és mégis ugyanaz, mint a Retail.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
*kérdés kinek készül egy játék ma. nekem, a 20 éve játszónak vagy a 12 éves ausztrál Ronny-nak, akinek "ez lesz az elsõ FPS-e" 😉
Forza.
Vannak, akik 990 Ft-ért árulják a Steames verziót! <#idiota>#idiota>
1.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2.
mikor ülsz már végre ps3 elé? tûkön ülök a screenshotokért 😉)
Forza.
Mostani játékokban (tisztelet a kivételnek)valljuk be nem sok kihívás van.
azt mondd meg: a diablo3 ugyan olyan jó volt-e elsõre, mint amilyen akkor lett volna, ha annyi kihívás van benne, mint "kettõvel utána" ? 😊)
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Itt nehogy megvegyétek.
éljenek meg a bfpremiumos zombikból, az is bõven több bevétel, mint amit érdemelnek 😊
Forza.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Next PC upgrade: 2022
Az LA noire pedig egy hosszútávú jó befektetés - majd ha új gép lesz alatta 😊
Be happy. :) Running!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
meg persze akkor is nehezítek, ha tetszik valami és azt szeretném, hogy tovább tartson.
run optimalizálásból 0/10, ez tény 😞 2011/2012 gta4-e 😞 )
Forza.
Ahány féle ember annyi féle játékstílus,játéktudás stb minek lehet még nevezni a dolgokat.
Pl autos játéknál hogy most a Runos témára térjek ki.
Valaki fényezi magát hogy milyen pro vagyok hardon se kihívás,addig lehet a másik easyn is vért izzad hogy az elsõ 3-ban benne legyen.
Én is minden játékot normálon viszek végig és én is ha tetszik a game akkor megyek feljebb nehézségbe és többször végigviszem.Eddigi legnehezebb ezen a szinten a Hard Reset volt ott párszor már fizettem volna csakhogy lejjebb tudjam venni a nehézséget de sajna nem lehetett és valóban keserves volt úgy végigvinni.
Viszont akad pár olyan game is aminél a normálnál azt mondja az ember hogy nehéz rész hogy milyen lehet max nehézségen és ott szinte könnyebben átmegy mint normálon.
Sajnos a Run témához nem tudok mit hozzáfüzni a pc-n nem alkalmas a futtatására hogy normálisan lehessen vele játszani. Érdekes hogy szonos game engine-ek más környezetben milyen mocskos lassúak tudnak lenni.BF3 20x jobban megy.
Next PC upgrade: 2022
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Érdekes lesz nehézség szempontjából a Darksouls mindenképpen.