Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát lehet de errõl mi tehetünk igazából, mert a gyereket rá kell vezetni ,hogy magától is találhat ki játékokat, kint lehet egy csomó mindent csinálni csak hát ugye egyszerûbb bevágni a tv elé, vagy a kezébe nyomni valami villogó szart, mint foglalkozni vele.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
<#eljen>

DarkSector
Miért lenne konkurencia?
Steam az eltörpül ez mellett. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
-egy, -egy 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Sajnos én is hasonló dolgokat tapasztalok.. Valószínû a kinti ingerek nem veszik fel a versenyt egy számítógépes játékok vagy egy filmek által nyújtottakkal.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MerlinW
Mi ez a banner? Steam topik konkurencia? Grrr :-)

[merlinw.org]

Shep
Nekem is ez a bajom, mi annak idején télen nyáron, hóban fagyban, kánikulában kint voltunk, mindig volt valami amit csináltunk sosem unatkoztunk. A mai kölyköknek meg nincs már semmi fantáziája ha nem nézheti a TV-t vagy nyomkodhat valamit akkor egyszerûen nem tud magával mit kezdeni, nem tudom jobban kifejezni de nem tudnak játszani. Ez meg borzasztó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Nekem már karácsony óta megvan ! <#eljen>
Daell Drow
Ennek aztan jol le ment az ara, most mar vegye meg midnenki aki erre vart. (Sot szerintem annak is megeri akinek dobozossan meg van mar)
DarkSector
Ettõl többre ne számíts.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Preordereket kivéve talán el tudom képzelni. Elsõ helyezett szerintem közös lenne: KOAR

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Az lenne jó hogy annyi ingyen játék a kívánságlistádról ahány éve vagy steamen ! xD
IMYke2.0.0.0
Tényleg... 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LOL XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
azé õszintén szólva összefosnám magam XXXD

Gabe majd becsönget és vállon vereget érte....XD

w77d
amúgy most lehet valamit nyerni azzal, ha teljesül minden kritérium a summer sale játékra? minden nap szavazni, stb...

DarkSector
Jah, de cukik ezek a steam-esek, hogy 1-1 kattintásta megcserélõdnek a kirakott reklámtáblák, egyszer bal alsó a Fallout, rányosz valamire utána meg a 3 oszlopban fellülrõl a 3.
Jó kis megoldás. Még érteném akkor ha mindig megjelenne 1-1 újabb játék hirdetése de nem...😄

Tinman
Ingyéjáték' :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Jah ez az akció, vagyis spórolnak neked 5 euro-t. 😛

Tinman
Kattintgassatok a Fallout: New Vegas-ra ---> vicces :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Hát ez botrány...most milesz? Gyász a világ minden táján......😄

lehet még nem is létezik de õk már árulnák. Én eddig csak a VI-ról tudtam hogy majd lesz, de ha szerintük már VIII is van.

TheGrinder
Na mostmár elérhetõ mindenhol.

TheGrinder
😄 Néztem, oroszban sem elérhetõ, sõõõt USA-ban sem.

DarkSector
Sírok is miatta...😄

Budle 1-7-et elcserélném a Skyrim+Rage-re...elérhetõséget nézve

TheGrinder
Indie Bundle VIII

Tinman
Nyilvánvaló.
Ahogy az is, hogy márka hû vagy.

Curze
Maniac Mansion a legnagyobb nálam. 😊 van az pcre?

zzeN
Alan Pék megint... mondjuk megérte az árát.

Mi az ami nálunk nem elérhetõ?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
Legújabb kiszeltündi naptárról beszélgettünk most hogy Steam Sale van.😊

wesker24
Most is LG van SATA-s de ilyen gond már nincs vele de ez még a 90-es években volt az volt ráirva hogy Goldstar nem pedig az hogy LG !
Daell Drow
510 uj uzenet <#ijedt>
Meg sem kerdem, vissza se nezem mi volt itt ma...
Tinman
"ami felhevitette a CD_t de valami ösrégi vacak GoldStar CD rom volt !

Most már egy Sata-s LG DVD iró van benne ! 😄 "

Vagyis most is GoldStar-od van :-DDDDDDDDDDD

LG = Lucky GoldStar

DarkSector
Én nyertem nekem w302.....😄

wesker24
Nekem vazze még mindig egy ösrégi Sony Ericson W300i telom van ! 😄
Zomil
Nem semmi hogy tudtok 1ora alatt 1 oldalt teliirni...igy kicsit nehéz eligazodni a fontosabb hsz-ek között 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

w77d
ki hát XXXXD

davidka003
Én meg már 1 éve nem is írtam lemezt. 😄
Warez lemezt meg már vagy 3 éve.
Dobálom kifele lassan a meglévõket is.

Amúgy az tudja valaki, hogy melyik az a játék ahol valami olyasmi van, hogy meghal a fõhõs és a halál ad neki valamennyi idõt, hogy kiderítse ki ölte meg? Elég régi olyan 98-as lehet kb.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

wesker24
Hát nekem egyszer olyan CD olvasót sikerült kifogni venni aminek olyan hibája lett ami csak nagy ritkán fordult elö szó szerint felrobbant a CD a CD Romban mikor kinyitom a CD tálcát akkor ezer Darabban esik ki a CD szilánk a gép is teli volt CD szilánkkal nem gyõztem takarítani kiderült hogy valami lézer olvasási hibája volt ami felhevitette a CD_t de valami ösrégi vacak GoldStar CD rom volt !

Most már egy Sata-s LG DVD iró van benne ! 😄
DarkSector
"Galaxy S3" kibújt a szög a zsákból......😄

DarkSector
PS2-õt sokmindenért érdemes venni, mert sokminden nem jött ki ps3-ra, van ha folytatás kijött akkor sem biztos hogy annyira jó lett mint a régebbi részek.

Siren-Fatal Frame?

No meg a feeling, az hogy a régi játékokat felújitva tolod ps3-on annak nincs akkora feelingje mint PS2-õn!!!
Kis hummorral Silent Hill 2....<#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Igen, én is inkább arra emlékszem, hogy járóképes korunktól inkább a szabadban rohangáltunk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Én még mindig egy õsöreg Plextor-ral tolom... IDE-s(!!!), agyonverhetetlen. Került is 3x annyiba anno, mint a szokásos, LG/Samsung/Pioneer/Asus cuccok.

DarkSector
Hát igen, de én nem hallottam vissza a szüleimtõl ezt...én kiskoromban nem kapcsolgattam a tv-nket, nem mintha lett volna rajta USB, de még a gombokat sem nyomogattam, nem ültem elõtte...hanem én inkább kinti szabadban való játszadozásra emlékszem inkább.

Amúgy nem biztos hogy feltétlen káros rájuk, csak akkor ha mellette más nincs tanítva nekik...de kell ez is hogy boldoguljanak az életbe...😄

IMYke2.0.0.0
<#papakacsint><#nevetes1>

Tinman
Így van, csak ökörködtem :-)

Tinman
Sõt Yakuza HD is érkezik, Devil May Cry HD meg már kint van, Jak & Daxter szintén, szóval PS2-öt már csak pár alap jRPG miatt érdemes talán venni, PS3 ajánlott.

w77d
a kis benõke már 2 évesen a SAJÁT Tab-ját baszogatta és töltögetett le hozzá 😄 beszarás, õ mutogatta meg nekem rajta a dolgokat XD tegnap a Galaxy S3-mamra is rácuppant, de elkoboztam tõle, mielõtt nagyon emgszeretné XD

DarkSector
Én meg is bántam hogy eladtam az enyimét.
Meg a PS1-et is letörölte az új tulaj a fullos FF8 mentésemet...ezt bántam legjobban meg az életemben.

Most haverom fia vett egy ps2-õt magának azért kiiratnék magamnak 1-2 régebbi játékot. 😄
Black-Ghost Hunter-Koudelka-....meg a nagyobbak.

IMYke2.0.0.0
Kifejtve: ájfón-samsung-okos, empénégy, warez, only TV, only gaming.