Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
nnna má egybõl turkál a holmimban XXD SATA

davidka003
Dilemma, mert PS-t én God of War miatt vennék de azt úgyis kiadták PS3-ra.
ICO és Shadow of the Colossus szintén PS3-as.
Heavy Rain meg Uncharted részek is.
Talán majd inkább PS3-am lesz amikor majd kell Blu-Ray lejátszó a filmekhez. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
Mi is ilyenek voltunk anno - csak technikai-mütyûrök tekintetében ingerszegényebb környezettel.
Mi is mindent, gyorsan megjegyeztünk, és a frászt hoztuk a környezetünkre azzal, hogy emlékeztünk akár hónapokkal késõbb is rá, arról nem is beszélve, hogy dolgokat zsigerbõl jobban csináltunk, mint az idõsebb szüleink.

A gond csak az, hogy ezek a lurkók már olyan dolgokat vesznek majd természetesnek, amik eleve rontják egy ember EMBERI mivoltát.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Megleshetnéd a bios-ban...<#bohoc>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Nekem ez már a 2. PS2-öm és nem azért mert a fat rossz lett volna, csak a slim jobban bejött ezért anno eladtam a fat-et, amit szerintem az elsõk között vettem idehaza, kõkemény 100k körül 2000 karácsonya körül.

Legalább ~60 játékot letoltam rajta, de soha semmi gond nem volt a lemezekkel.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Vagy csak pusztán a szakmai kíváncsiság?
Szerintem: SATA-s.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
De hiszen Te olyan munkahelyen dolgozol, ahol kaphatsz magadnak bármilyet... 😊))))

DarkSector
Jah a mostan scárok már csuklóbol nyomják, én akkor lepõdtem meg legelõször mikor 1-1.5 éves volt a gyerek, akkor cuppant rá minden infó cuccra.
Már a tv-t irányitgatta, az usb-n benyomott avi-s micimackót egyedül betólta magának, a mobiltelefonokat is kezelgeti már.
Kivülrõl fujja az autómárkákat, vagyis ha az utcán jön egy autó, már mondja is hogy egy ford vagy opel, vagy bármi.

És így tovább mindent már elõbb tudnak szinte mint hogy lábra állnának...nekünk öregeknek ez fura.

És baromi sok dolgot megjegyez, de már kis kora óta, olyan dolgokat amiket én vagy a szülei már elfelejtünk, például hogy 1-2 napja egy kis labdát mondjuk hová pakoltunk el vagy valami kisautót...nemsemmi.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
PS2-n én is gondolkoztam 10-15k körül már lehet kapni vaterán de azzal meg az a baj, hogy nem lehet megállapítani, hogy szar a lemez.
Boxnál felmásolod HDD-re aztán ott kiderül ha szar.
De PS2-nél meg lehet a játék közepénél mondja majd azt, hogy hibás lemez.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Hmmm... azon gondolkodom, hogy az a DVD-író vajon SATA-s vagy IDE-s lehet-e <#idiota>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Hát nekem nõvérem lánya 3 éves és olyan, hogy profin kezeli az okostelefont. Megnyitja a képeket, lapozgat, akkor elindítja a fényképezõt és fényképez, megnézi a videókat. 3 évesen. Anyám nem bírja kezelni a butatelefonját, ezek meg már így születnek, hogy tudják.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Párom húga&barátja már 1.5 éve piszkálnak, hogy adjam el nekik a PS2-ömet...

Teccikérteni? Olcsó konzol, olcsó játékok, nem full hd csak játékélmény, sokaknek ez több, mint elég.

IMYke2.0.0.0
😊)))))))))))))))

w77d
de amúgy a legsúlyosabb, hogy mondom neki, nem játszunk véres játékokat, mert az nem neked való... kimegyek inni egyet, ez idõ alatt õ szakszerûen kilép a Driver San Francisco-ból, a steam fiókban kikeresi a Fear 3-at és elindítja... alig 3 évesen...

jövök vissza, erre az a válasz: eeez neeem is cúúúúúúúúúúna

eszem faszom megáll XD

DarkSector
Július 25.-én PES 2013 demo....

'A játék Playstation 3, Playstation 2, PSP, Xbox 360, PC, Nintendo 3DS és Wii platformokra érkezik, valamikor õsszel.'

Döbbenten olvasom hogy PS2-re jönnek még ki játékok...ez komoly.

DarkSector
Illetve nem tejet adsz neki, hanem aprított DVD vagy BD-t. 😄

Lefoglalt hamisitványokból meg lehet majd oldani bezúzás után.

DarkSector
Jah én keresztfiam is lassan 3 lesz szóval lehet neki is menne. 😄

Nem a nemét állapítják meg Ultrahangon, hanem ,hogy PS vagy Xbox. XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
hehe 😄 úgy lesz, bár azon se lepõdjetek meg ha lassan már az sg-s accoman is elveszi a kölök XD

w77d
3

DarkSector
Nextgen hardver. 😄

IMYke2.0.0.0
Egyetértünk.
Néha azért írjál ide, nehogy "missing in action"-nek higgyünk 😊

Méhlepény helyett xbox kontroller jön majd ki az anyából....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Utolsó mondat: <#eljen><#eplus2>

w77d
háát apci túl sok a meló, kevés az idõ gamelni.. de nem sírok, mert a mai világban az már jó pont, ha megszakadsz a munkában, mert van...

DarkSector
Jah bocs akkor hasonlít rád, neked is ilyen kontroller lóg a kezedben...
Komolyan mondom 10-20 év múlva a gyerekek születésénél nem köldökzsinór lesz hanem hdmi kábel...😄

Amúgy olyan korú kb mint az én kerseztfiam, õ hány éves ha szabad kérdezni?

IMYke2.0.0.0
Nem lehet, hanem tuti elcseszted - ez így szokott lenni. <#nevetes1>
Én már egyszer "megégettem" a kezem, egy félig-rokon kölökkel, és tudom: bármit, csak PC-játék lehetõséget ne adjunk a kezükbe... <#vigyor2><#eplus2>

Amúgy meg: Isten hozott! Eltûntél, mint szürke szamár a ködben! Már hiányoltalak.

w77d
nem a fiam te, hanem a keresztfiam XXD de a gének valahogy átmásztak így is 😄

DarkSector
Aranyos fiad van..hasolít az apjára. 😄

w77d
gyerekek ennyi off-ot engedjetek meg nekem 😄

tegnap este elkezdtem az utánpótlás nevelést XD

de lehet elbasztam, mert amióta ráérzett én alig férek ide 😄

Nope! Önmegtartóztatás lesz (este 7-ig, amikor jön valami kihagyhatatlan....XD)

FrezeR
Na most sikerült végre a kellékekbõl kellett külön törölni azt az editort 😊

Köszi a tippeket

FrezeR
Meg tudom állítani de törölni nem engedi mégsem. Semmire nem reagál pedig próbálgatom amit írtatok <#nemtudom>

IMYke2.0.0.0
Igen, azt hiszem így csináltam én is.

Shep
Rá kell kattintgatni behozza az állapotot és ott le lehet állítani majd újra indítani stb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Akkor, ezek szerint, mégis TLJ lesz? 😊))

IMYke2.0.0.0
Meg lehet szakítani a letöltést pedig. Anno nekem a Borderlands esetében legalábbis összejött valahogy.

Megnéztem egy videót a Stalker Call of Prypat-ról (bocs orosz haverok...xD) és ez még most is nyomasztó! Konkrétan nekem gyomorideget okoz, úgyhogy inkább mégse kell. Félelmetesek azok az üres folyosók.

Aztán mikor megláttam a lövöldözõ zombikat (lolmán zombik puskával...XD), akkor elkapott a röhögõgörcs.... nem kell... Hülyeség.

FrezeR
Próbáltam ezeket de semmi :S max letöltöm akkor teljesen és utána törlöm...

Shep
2 jól megy és még mindig rohadt szép, de az 1 meg a kieg az tényleg rohadt gyors,.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
XP-n már próbáltam a GOG-osakat. Azok pöccre elindultak. Nem hiszem, hogy a STEAM-esek ne lennének ilyenre képesek.
Igaz, a modernebb PC-kel kicsit trükközni kell, mert iszonyat gyorsan történnek a dolgok .
Le is szedtem valami csomagot a dologhoz: Commandos Series ultimate fix

FrezeR
azt hiszem nincs más megoldás

Shep
De ha megállítod a letöltést, akkor engedi majd, vagy max kilépsz a steambõl és manuálisan törlöd.

IMYke2.0.0.0
Soha-se-nem akarok ilyennel kooperatívban játszani 😊
Inkább valami értékesebbel.

Shep
Ja tényleg. Francba. Akkor legalább azt nézd meg xp-n elindulnak-e gond nélkül, tudom sokára ér le 😊

Hát töltsd le biztos nem nagy! Utána törlöd és kész.

Én nem vagyok nagy multis, de L4D coopban nagyon szuper!

FrezeR
Azt írtam is, hogy próbáltam de nem engedi, mert adatait használja egy játék. Konkrétan a Shadowgroundsról van szó és az editorra írja, hogy az használja a fájlokat ezért nem lehet törölni

IMYke2.0.0.0
Holnap jelzek már. 😊

IMYke2.0.0.0
Tenném én, de tudtommal offline állapotban egyáltalán el sem indulnak a STEAM-es játékok - az elején mindenképp kell internetes kapcsolat.
Na, az nekem otthon nincs.