Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Na, megnéztem a Prometheust, nekem határozottan tetszett. A moziban döbbentem rá, hogy ez az Alien elõzménye.

Zomil
kacc-kacc gamekapocs 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wedge31
Az AP egy király játék.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

w77d
nekem így 2 és fél óra gaming után kimondottan bejön a cucc.. sok lehetõség, akció, lopakodás, érdekes feladatok..

még hiteltelenebb oldalak cikkjeit keresd már ki googlen sötétkém

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
A hülyeséged az.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Az elég gáz egy játék. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

w77d
már megoldódott.. digital download patch kellett a CD-s verziómhoz <#pardon1>

amúgy baszott jó game eddig..

DarkSector
Hát nem igazán neked kell fizetned neki...😄

arty
az ratgab gondja 😄

Forza.

DarkSector
PayPal-on a FEE több lenne mint a játék maga. 😄

arty
ratgab! witcher1 oroszból meglenne 100ft alatt? <#hehe>

mer' annyiért sztem nem tudnám még én se otthagyni...

Forza.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Shep
Rakjál fel cracket

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
nekem egy nec2500am van/volt (tud mindent), ám a mostani gépeim egyikében sincs már ide csatlakozó 😞(( úgyhogy a következõ gépedben már nem az fog menni neked se :/

Forza.

Tinman
1 euro iz máj ársz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Alan Wake AN steam-en van magyar felirat is...😄

Curze
Ja, az biztos. Nem is tudom, ez egyfajta vezeklés féle lehet a sok warezzal töltött év miatt 😊 Rengeteg olyan dolgot is megvettem már fillérekért, amivel régen sokat játszottam. Nyilván azóta nem is telepítettem fel õket, de olyan jó õket együtt látni 😊 õõõõ... kezelik ezt valahol? 😊)

Curze
Megint tele a kosaram, most persze csak apróságokkal, de az a sok kis apróság a végén nagyon meg tudja könnyíteni az ember pénztárcáját.

w77d
Na jó, Alpha Protocol kilõve, egyszerûen nem ismeri fel, hogy lenne net a gépemen, ezért nem aktiválja a játékot... pár helyen olvastam, hogy fel kell rakni az 1.1 patchet, de azzal nekem el sem indul még az aktivációs képernyõ sem...

DarkSector
😊

Látod ezért nem szabad annyi játékot venni mert nehéz utána karban tartani...😄

Curze
Hááát... nagyon kíváncsi vagyok már! 😊

DarkSector
Hát majd kideröl...ha ujra elindul ez az oldal...😄

Shep
Legjobb, vagy 5x vittem végig.

Curze
Az sokáig tartana... 😊

Fpocok
Sokan kritizálták. A combat elég béna, de én így is szerettem... igaz, hogy egy picit jobbra számítottam, de így is bejött.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Curze
Köszönöm!

DarkSector
toolésceruza.com 😄

w77d
ez, de most nem megy

Nagyon jó cucc! Ajánlom!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Curze
Melyik az az oldal ahol meg lehet nézni, mit érnek a steam accon felhalmozott játékok összesen?

Zomil
béta alapján nagyon gyenge eresztés ráadásul alig játszik vele valaki

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Tirexi tuti játszik vele...de mint unreal klón nem rossz.

w77d
huhhh XD na mind1, belelesek, aztán lesz ami lesz XD

davidka003
Kiforratlanságtól tobzódó
A lopakodást kedvelõk hoppon maradnak
Némileg háttérbe szorított RPG-rendszer
Grafikai hiányosságok, suta animációk
Félkegyelmû mesterséges intelligencia

De amúgy nem rossz. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MerlinW
Nagyon jó anyag, de a boss harcok elõtt készíts elõ nyugtatót. Easy-n is😊
Ezt leszámítva remek játék, remek történettel.

[merlinw.org]

wesker24
Hát én nagyon sok rosszat halottam róla de 1 Euroért nem tudtam otthagyni ! xD
w77d
Alpha Protocol jó game? megéri belekezdeni?

zorrobomber
tirexi 😄

Totti5
2 hete 200 pont volt lájvon... de hogy minek. Játszik ezzel valaki?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ZsZso
Bevégeztetett. Mégegyszer köszönöm. Dael Drow, Neked is! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Most néztem 2.24 euro a steam-en...
Nexuiz

wesker24
Nagyon nagy Kár a Witcher 2 -ért 2k-ért megvettem volna de akkor nálam kimarad majd karácsonyi akcióban beszerzem ez 15 Euró meg még igy is sok érte !
ZsZso
Köszi, a kérdés tudom nagyon banális volt, de hallani akartam valakitõl a választ, hogy megnyugjodjak 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Shep
Igen.

ZsZso
Sose vásároltam még ajándékba, ezért egy gyors kérdés. Ha egy játék a tárolómba kerül (mint ajándék), akkor bármikor dönthetek úgy, hogy a profilomhoz kapcsolom?

(nem bírok ellenállni a Witchernek)

DarkSector
Hát mibõl vásárolok steam-en szerinted? 😊

Shep
Imy megint fizetett neked? 😊

DarkSector
😄