Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ezt nevezem!

"Borderlands 2 - 58 órás kampány

Steve Gibson, a Gearbox marketingese elmondta, megbíztak néhány, guide-ok írásával foglalkozó embert, hogy vigyék végig a Borderlands 2-t, és számoljanak be tapasztalataikról. Be is számoltak, s ezek szerint a játék körülbelül 58-60 órás kampánnyal rendelkezik. Gibson szerint pontosan ez volt a Gearbox célja: azt akarják elérni, hogy a játékosok úgy érezzék, több tartalmat kapnak a pénzükért, mint más játékok esetében - szó szerint úgy fogalmazott, azt szeretnék, ha a Borderlands 2 a játékosok "hobbija" lenne."
Forrás: IPON

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kösz, akkor ezzel nem érdemes taktikázni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Újabb irodáját zárja be a THQ

Ez azért van mert minimum -80% kellett volna a THQ címekre akkor többet vettek volna. <#banplz>

Next PC upgrade: 2022

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ollie
GMG-n? Soha nem lehet teljes áron visszaváltani semmit. És ne is számíts arra, hogy legalább annyiért vissza fogod tudni váltani, mint amennyiért vetted. 99%, hogy bukni fogsz rajta.

Ha valamit leáraznak GMG-n, akkor a visszaváltása árát biztos, hogy a leértékelt ár alatt tartják, különben tönkremenne a shop. De amúgy is, ha mondjuk veszel valamit 10 euróért, akkor kb 3 eurót számolhatsz visszaváltási árnak (igen, ilyen keveset kapsz vissza).

Teljes áron vissza tudom õket váltani?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egy sunyi/genyó alattomos nyerészkedõ kérdés:

Ha veszek most 75 %-os offban Hitmaneket, akkor azokat mikor tudom visszaváltani elõször és mennyiért?

Sir Quno Jedi
Amúgy van haverom, akinek van paypal-ja, ha lenne steam accom, akkor õ is tudna oda venni nekem bármit??! Szal. összefügg ez, vagy bárki fiezthet paypal-lal bármelyik accon, akárhányszor?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ja, szal. nálam ilyen problémája nem is volt a gammának. Az más kérdés, hogy bill.+egérrel néhol totál irányíthatatlan...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Jobb lenne valami olyan verzió, ami nem kötõdik ilyesmihez, mint steam, vagy spéci acc. Szóval mint a dobozos.

IMYke2.0.0.0
Neked meg, emlékeim szerint, van is SSD-d 😊 <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
ssdre kell tenni és akkor nem rángat cirkálás közben, mikor hddzne

Sir Quno Jedi
csak most gondolkodom egy digital download verzión, jó lenne tán

ollie
Az elmúlt 1 hét alatt már vagy 3x le volt árazva a Saints Row 2 a Steam-en.

IMYke2.0.0.0
SQJ-nek olyan erõs gépe van, hogy a Saints Row 2 élvezhetõ sebességgel futtatása nem okoz gondot neki. 😊
Amúgy az én gépemen sem volt diavetítés

Sir Quno Jedi
tudom játszottam már vele elég sokat anno

grebber
2.5 Euroért szokott leárazva lenni! Annál többet nem ér a pc-s.
GTA4-el vetekszik a legszarabb port cimért!

Sir Quno Jedi
Fijjúg, saints row 2-t tudnátok nekem szerezni és ha igen mennyiért???

zorrobomber
Szerintem se rossz, és nekem is megvan dobozosban 😊

ollie
Annyit mondott, hogy nem direkt elõzmény, mert még történtek dolgok az Alien 1 meg a Prometheus között.

ollie
Nem a direkt elõzménye az Alien 1-nek, de attól még az elõzménye.

IMYke2.0.0.0
Nekem a Demigod megvan dobozosban - nem olyan rossz ám az az anyag sem. 😊
Igaz, elsõsorban multira van kiélezve.

IMYke2.0.0.0
Tekintve, hogy a forgatókönyv eleve elõzménynek szánta a filmet - más dolog, hogy a "rendezõbácsi" a forgatási idõszak folyamán, kicsit önkényesen is, átírta itt-ott, és végül lenyilatkozta, hogy "annyira jó lett a történet, hogy ez már nem is elõzmény film, hanem önálló történet, mely alapot adhat a folyatásokra" .

zorrobomber
Úgyis az fog nyerni... (Demigod-ra szavaztam, na az meg tuti nem)

ollie
Az egy dolog, hogy nem értesz egyet velem, de pont olyan cikket linkeltél, ami az én véleményemet erõsíti meg. Sõt, még a rendezõ sem titkolta, hogy van kapcsolat az Alien és a Prometheus között.

IMYke2.0.0.0
Nekem is megvan, ráadásul elsõ kiadásos dobozban, amit azért emelek ki, mert amikor a megvásárlására törtem, közel s távol csak az LV-s kiadás volt elérhetõ neten és boltokban - a pécsi "hülyevagyokban" azonban volt még egyetlen egy darab, az LV-kiadás áráért. Tényleg hülye lettem volna otthagyni 😊
A WRZ-verzió meggyõzött arról, hogy nekem kell az AP 😊

ZsZso
Done!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
MerlinW: Nem konkurencia, csak az elmúlt napokban - és hétfõig biztosan - a szokásosnál is nagyobb árnyékot vetett a STEAM a topikra, ezért készítettem ilyen bannert.

Részemrõl biztosan nincs rivalizálás a fõ-STEAM-topikkal. <#papakacsint><#worship>

Sir Quno Jedi
+1 szavazat az Alpha Protocol mellett, végig élveztem. Murva jó hogy olyan döntéseket is lehet hozni, amiket más gammákban nem és van is értelme. Simán lehetsz jó haver a fõellenfelekkel is néha stb. pipec.

IMYke2.0.0.0
Megtettem. <#nyes>

IMYke2.0.0.0
Ismerõs helyzet 😊)))

grebber
Na most már biztos hogy járnak ide is UBIsoftos emberkék--> Splinter Cell Conviction -75% a szavazásban.

Kérem aki teheti erre voksoljon!!!!

grebber
Mi sem bizonyítja jobban hogy olcsón minden szart el lehet adni ,hogy megvettem 2 Euroért az Ignite-et.És a lefélelmetesebb ,hogy még játszok is vele<#banplz>

Tudod mit inkább nem helyeslek, mert Dio 3-al én is ezt csináltam.

Tény, hogy az AP jó játék. Egyike azoknak, amik megvannak dobozosan és nem is válnék meg a doboztól! Ettõl függetlenül 1 euróért digitálisban is kéne.

Shep
Nem kell velük foglalkozni szerintem õ se meg DS sem játszott vele 1 órától többet, vagy még annyit sem aztán osztják itt az észt. Annyira összetett és szerteágazó a történet, hogy 4-5 végigjátszás simán van benne és még úgyis marad olyan dolog amit nem láttál. Mondjuk nekem a kedvencem mikro valaki egy szar kritika alapján eldönti ,hogy nem jó a játék és utána azt hirdeti.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem tudom honnan szedte az 1 eurósat: 75 % offban (jelenleg ez csak 40 %) oroszból (igaz drágább oroszomtól, mert neki van fix rátája, amivel tudok számolni) 3,4 euró alatt nem megy.

KOAR alapjáték yuplay.ru-ról 400 rúbel= 2800 Ft, akit érdekel!

Nyugodtan vásárolhattok onnan, én is vettem már (Nem KOAR-t azon még filózok!) Visa kártyával simán lehet, csak legyen kéznél a google fordító, mert alapból oroszul kapod az instrukciókat.

Tinman
Alpha Protocolt, 1 Euro-ért? Melyik Univerzumban?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ezek a kapcsosok menjenek inkább Tajvanba salátát lapátolni a cikkírás/tesztelés helyett.

Ugye, hogy ugye! És ahogy haladsz egyre csak jobb lesz!

Fordítok Weskerrõl: Orosz áron mondja és rúbelbõl számolja, csakhogy nem kalkulálja bele a paypal-t és az orosz hasznát.... Rögtön lesz vagy 3 euró minimum. Persze ez mindezt 75%-os offban számolja.

Játszottál volna vele tudnád, hogy ez hülyeség.

"Hoppon maradó lopakodáskedvelõk": Jó a lopakodás benne.
"Háttérbe szorított rpg rendszer": Hülyeség mert nagyon is kihatással van a játékmenetre (fel tudom törni az ajtót?, számítógépet vagy sem?, megvan a legjobb skill a boss kivégzéséhez vagy sem?, lopakodva el tudom kapni a fószert vagy nem vagyok elég képzett?)
"Grafikai hiányosságok": Nem egy Crysis az biztos
"Suta animációk": Teljesen megfelelõ volt, nem volt vele gondom: talán a lopakodás animja kicsit érdekes... Na jó 1 érvnek elfogadható, de elég szubjektív a dolog.
" Félkegyelmû mesterséges intelligencia": Ez így fail, mert eléggé meg tud szívatni. Érdemes amúgy a játékot nem Rambó üzemmódban nyomni, mivel ez egy kémjáték. Csöndben beszivárgás, majd terep elhagyása sokkal kifizetõdõbb.

Lehet, hogy combat béna, de a sztori nagyon jó és szövevényes. Igazi kém történet, de a legjobbik fajtából.

Grafika valakinek tetszik, valakinek nem... nálam 20-ad rangú kategória.

Játékmenet tekintetében nagyon jól kigondolt a dolog: hõsünk fejleszthetõ kategóriánként, igaz a fizimiskája nem változtatható (ez azért adott volna némi replay értéket, de sebaj), közelharcra, többféle fegyverhasználatra, kütyûhasználatra lehet gyúrni a karaktert, ami mind más élményt nyújt.

Párbeszédrendszer nagyon jó: Más stílusú válaszokra másképp reagálnak az npc-k. Ezek amúgy megkedvelhetnek emiatt és cselekedeteink miatt, vagy megutálhatnak, mindkettõ kihatással lehet a játékmenetre (ha kedvelnek segíthetnek minket, értelem szerint ha nem akkor nem, illetve késõbb direkt kereshetik velünk a konfliktust).

Nagy vonalakban egy-egy búvóhelyünkrõl indulunk küldetésekre, melyeket a laptopunkon választhatunk ki (innen lehet továbbá kütyöket, fegyvereket, mindenféle eszközt vásárolni a küldetésen zsákmányolt pénzbõl, eszközökbõl). Van vagy 4-5 helyszín (4-5 búvóhely), ahonnan több küldetés is indul.

Összességében egy nagyon jól összerakott kémjáték a sztorija miatt, a zseniális párbeszédrendszer miatt és a cselekedeteink súlya miatt (1-1 boss-t megkímélve pénzhez vagy segítséghez juthatunk általa, de a megkímélést, csak bizonyos párbeszédopciók használatával lehet elérni:6-7 megfelelõ választ kell adni), valamint nekem a harcrendszer is nagyon bejött.

Kontra: Grafika már megjelenéskor se volt top minõség, de legalább nem igényel atomerõmûvet.

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehát egyrészt itthon olcsóbb (2 euró: 580 Ft... ezen még én is elgondolkodtam, hogy immáron 3. példányban is megveszem... Lehet, hogy jó a játék? <#nyes>)

Egyébként, aki Witcher 2-re ácsíngózik tõlem, annak egy közlemény: Orosz verziós Vajákunk (borzalom ez a fordítás még mindig) csak orosz nyelven megy, így nem ajánlott a vétele.

720 Ft alatt szó se lehet róla (+orosz profitja, +paypal fee... hiába 50 rúbel: ami egyébként sose lesz neked 100 Ft... Jó lesz az 350-nek is!)

Tinman
"A moziban döbbentem rá, hogy ez az Alien elõzménye."

Az jó, mert nem az. <#falbav>

DarkSector
Oks ahogy érzed, ez csak egy teszt, ahogy a ME3-nál is. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Mivan géphez engedtek a szüleid kis taknyos?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
Ezzzzzazzz. BGE 75% OFF! Már meg is vettem.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.