Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
1500ft-ot és két játékot (The Ship + Dogfighter)adtam volna érte de senki nem jeletkezett az ajánlatra. 2200ft nekem sok! Batman AC-nál is mintha a bõrömet nyúzták volna.

Next PC upgrade: 2022

artschi
Hamár nyelvészkedés: ki volt az az idióta barom, aki elterjesztette a "kijátszottam" szót? Ennyire nem divat már helyesen használni a magyar kifejezéseket?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Most lehet kövezni, de engem csak az Ingame tartalmak érdekelnek a CE-bõl igazán! Hogy miért? Mert pc-s játékos ezt többet máshonnan, soha a büdös életben nem szerzi be.

Ubisoftnak ugyanis nem szokása az elõrendelõi tartalmakat késõbb megvételre felkínálni. Elõrendelõ megtisztelte õket a pénzével, gyûjtõit vett, ezért ez neki jár. A többi lemaradt róla? Kit érdekel?

Én az AC 2-met nem tudom Digital Delux-é tenni. (Steamen van rá csak lehetõség Ubisoft webshopjában nincs... Steameshez, meg Steames példány szükséges... Dobozossal rendelkezõ, meg dögöljön meg!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

FrezeR
Szerintem a nyelvünk pont attól izgalmas, hogy nem mindenki a leírtak szerint beszél minden esetben, gondolj bele mennyire sótlan lenne az egész, ha mindenki ugyanazokkal a szavakkal fejezné ki magát mindenhol.

davidka003
Mondjuk lehet nálatok úgy beszélnek de írásban lehet rá figyelni.
Úgy mint az ismerõsöm is aki úgy beszél, hogy "gyüttem" az sem ír facebook-on parasztosan hanem figyel erre, hogy legalább itt legyen helyes.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
Manapság az alpáriság a trendi - sajnos 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
😊

Igen, tudom, hiszen azért nagyrészt bejártam az országot. Például Szolnokon sokat voltam és élõben szembesültem a különbségekkel. De Szeged, Veszprém, Fehérvár, Zalaegerszeg is szolgált meglepetésekkel 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
"Sõt, még a rendezõ sem titkolta, hogy van kapcsolat az Alien és a Prometheus között."

Köszi, hogy leírtad... vagyis NEM ELÕZMÉNYFILM, hanem van kapcsolat, vagyis az Alien-univerzumban játszódó film.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
És akkor mi van, nekem már úgysincs ettõl lejjebb, belefér, Mr. Grétsy,.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

davidka003
Múltkor furcsán nézett rám egy csaj ismerõs, mert azt mondtam neki, hogy "Kedvelem ezt a helyet".
Azt mondja évek óta nem hallott senkitõl ilyet, mindenki azt mondja, hogy fasza hely vagy szar hely.
Hm...Már a kedvelem szó is ilyen ritka lenne?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

MerlinW
No problemo, magadat járatod le, nem engem😊

[merlinw.org]

Shep
Ezt meg erre elég sokan használják, úgyhogy szerintem kár ilyeneken meditálni, mert mindenhol megvannak a helyi sajátosságok amik az ott élõknek természetes.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
A légy, oly szóvariációkat a költészetben is használták, nincs azzal semmi gond. Amolyan ómagyar dolog. Viszont sosem olvastam költõtõl, írótól olyat, hogy pl. "Toldi nagyobb volt a malomkeréktõl" 😊

[merlinw.org]

FrezeR
Esetleg olyanoknak üti a fülét aki nagyon ragaszkodik a könyvben leírtakhoz, szabályokhoz 😊

Shep
Akkor legalább nem csalódtál, ez van ha nekem címeznek valamit akkor azt nekem címezték, ennyi.

Hát pedig ez egy régies és hozzáteszem igen udvarias formula. Dícséretes a használata. Tiszteletet sugall annak, akivel beszélsz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Sose becsüld le az emberi hülyeség és gyarlóság jelenségét 😊

Shep
Szerintem ha nagyon akarnánk nálad is találnánk nem egy ilyen "érdekességet" szerintem ha mindenki legalább úgy írna, beszélne, mint akik ebbe a topicba járnak akkor nem tartanánk ott ahol. téma részemrõl lezárva.

IMYke2.0.0.0
Igen - de már a "légy" (legyél-bõl) használatán is meglepõdnek.
Ebben a térségben ezt mesterségesnek, erõltetettnek tartják.
Szerintem pedig ízes, érdekes.

Már miért akarná az összeset! Tartalmuk nagyjából ugyanaz és amúgy is a játék a lényeg belõlük.

MerlinW
Tudtam, hogy levágod a mondandóm lényegét, magadra veszed, megsértõdsz és beszólsz😊 Nem is vártam mást tõled 😊
Azon kívül hogy rád nyomtam a "válasz erre" linket, baromira nem a személyednek szólt a hsz, pusztán referenciakánt kattintottam. De csináld csak, fújd fel magad😊

[merlinw.org]

Shep
Hát de õt ezért szeretjük 😊 Mondjuk nekem ezen a hülye billentyûzeten a shift-et nem tudom miért de olyan nehezen veszi be így aztán néha elmaradnak a nagybetûk 😊

Náluk minden CE-nek ilyen tartalma van és ilyen ár társul hozzá! Amúgy én nem vagyok ilyen giccsmániás, de ez a conor szobor nem rossz!

MerlinW
Ez megint más, mert ez egy sima szleng, az "olyan" rövidítése. Mint a 'napot, kézcsók, kezi'csókolom, stb. A határozók helytelen használata azért sokkal szembe/fülbetünõbb😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
DarkSector sajátságos írási technikáin kívül tényleg nem számottevõ, sõt, elhanyagolható - inkább elgépelések - a nyelvtani hiba 😊

Shep
elmondanám neked, hogy egyik sem helytelen. Tájegységenként más-más a használatos "elfogadott". Úgyhogy szerintem nyelvészkedjél máshol, ebben a topikban viszonylag kevés a helyesírási hiba, úgyhogy a kákán lehet máshol csomót keresni 😊

IMYke2.0.0.0
szoktam = szoktak

davidka003
Magyarország butább részein igen. 😄

IMYke2.0.0.0
Nem, csak a berögzõdések, és a kiejtések együtt érdekes kombinációkat alkotnak - a nyelv szépségei, alakulásai.

IMYke2.0.0.0
Rám például azért szoktam furcsán nézni mert ezt rendszeresen használom:
"Légy oly' kedves..."

MerlinW
Más tájegységeken mások a Magyar nyelvtan szabályai?😊 Az idõsebb korosztályt még megértem, de kétlem, hogy az iskolákban így tanítaná bárki is😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Adott tájegységeken ez nem kirívó, csak nekünk.

MerlinW
OFF

Tudom, nem illik, meg minden, de egyre több helyen hallom, látom:

"..sem játszott vele 1 órától többet.. ", ahogy mások a "sokkal jobb tõle", "ettõl rosszabb", stb.
Ezt honnan veszik az emberek?😊

A -tól -tõl határozók távolságot jelölnek, a nál -nél pedig a hasonlító határozó. Tehát helyesen egy óránál többet, ennél rosszabb, annál jobb.

Csak nekem hangzik teljesen értelmetlenül a "jobb vagyok Gézától" kifejezés és társai? A szomorú, hogy már a médiában is egyre többet találkozom ezzel a jelenséggel.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Igen.
A felsorolt kiadványok ráadásul NEM MINDENHOL lesznek kaphatóak.
Tehát, aki a fejébe vette, hogy az ÖSSZES AC3-kiadványt megveszi, annak akár szó szerint, akár virtuálisan, de körbe kell utaznia a Földet!

davidka003
Amúgy egyszerre jön PC-re meg boxra is?

IMYke2.0.0.0
Korr.jav:

Assassin's Creed III: The Limited Edition (PC-exkluzív!) ---> The Digital Deluxe Edition (PC-exkluzív)

IMYke2.0.0.0
Csak én érzem, hogy pofátlanul sok pénzt akarnak Ubisoft-ék?

Assassin's Creed III: The Freedom Edition
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
* játék
* fémtok (Alex Ross képregény-rajzoló rajzával)
* George Washington jegyzetei
* 24 cm-es Connor szobor
* 2 exkluzív lithográfia
+ játékbeli tartalom: 2 exkluzív Single Player küldetés (Ghost of War & Lost Mayan Ruins), 1 multiplayer karakter (Sharpshooter)

Assassin's Creed III: The Join Or Die Edition
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
* játék
* gyûjtõi doboz
* Connor medálja
+ játékbeli tartalom: 1 exkluzív Single Player küldetés (Ghost of War), 1 multiplayer karakter (Sharpshooter)

Assassin's Creed III: The Special Edition
* játék
* speciális csomagolás
+ játékbeli tartalom: 1 exkluzív Single Player küldetés (A Dangerous Secret)

Assassin's Creed III: The UbiWorkshop Edition
* játék
* Assassin's Creed Encyclopedia 2. kiadása
* Assassin's Creed: Subject 4 grafikus novella

Assassin's Creed III: The Limited Edition
* játék
* 24 cm-es Connor szobor
* 1 hímzett, 71,1 cm x 122 cm-es Assassin's Creed-inspirálta gyarmati zászló
* 1 7.62 cm x 8.3 cm-es övcsat az Assassin jellel
+ játékbeli tartalom: 1 exkluzív Single Player küldetés (Lost Mayan Ruins)

Assassin's Creed III: The Limited Edition (PC-exkluzív!)
* játék
* az elõzõ Assassin's Creed-játékok legjobb zenéinek válogatása
+ játékbeli tartalom: 3 exkluzív Single Player küldetés, 2 skin (Aquila kapitány uniformisa és a gyarmati Assassin öltözéj), 2 multiplayer characters (Sharpshooter és Redcoat).
[/apro]

[Én fordítottam, ebbõl a forrásból]

<#puszi><#eljen>

Renjike

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

?

Renjike
18*

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Ez steam sale után/közben azért egy elég szemétláda ajánlat részükrõl... 2 héttel késõbb simán lenne rá jelentkezõ. Jelenleg szerintem úgy várja mindenki a fizetést, mint a Messiást.

Hát nem a sztori volt az erõssége az biztos.

Nem! Ez azért van, mert spúr voltál és nem vettél Saints Row The Third-öt még 75 % offért sem...XD

Mondjuk gondolom ez alapjáték lesz, az meg 8990, szállítással 9990 lesz, szóval nem nyer vele semmit, akinek az kell (max az újságot, aki igényli).

Amúgy is inkább valami gyûjtõit kéne belõle venni (Freedom lenne az igazi 20k-ért!)

davidka003
Igen.
És a 3 újsághoz úgyis jár mindig teljes játék is.
Szóval kapod az AC3-at meg 3 régebbi teljes játékot és még olvasni is tudsz.
Szerintem annak aki el akar költeni 10k-t AC3-ra annak érdemes megvenni ezt, mert akár még el is lehet adni a bontatlan újságokat mondjuk egy ezresért darabját.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Kár, hogy az elsõ résznek fosszar sztorija volt. De azért pár helyen élveztem a játékot, megérte játszani vele.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tehát 10k-ért kapok 3 újságot és egy AC 3-at? Ez nem is rossz ajánlat!

davidka003
Na most én nem osztottam az észt. Bemásoltam, hogy miket írt a tesztelõ rá.
De odaírtam, hogy amúgy meg jó játék de TÉNY, hogy vannak hibái.

Sir Quno Jedi
Amúgy most 33%-kos akcióban 6.69Euro az ára a steamen?! Az nem túl jó, nemde?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3