Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Ha kicsit és érdekli akkor ilyet nem szabad tenni. Sok az utalás az elsõ részre amit akkor élvez az ember ha játszott az elsõvel, nomeg Altair epizódját hogy a fenébe lehet kihagyni????? 2. részben már nem õ van... az elsõ rész nem rossz játék, sõt... szóval hagyjuk már...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
Mi a gond azzal, ha egy cég ami a pénzszerzés céljából jött létre, pénzt akar keresni?😊

[merlinw.org]

Shep
Ne hasonlítsuk már a -tól, -tõl stb eltérõ használatát egy gyüttünkhöz! Köszi!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Ezt jó tudni. Köszönöm szépen. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Semmi sem kötelezõ, de ha olyan sok a pénze akkor vegye😊

Limitedet elõrendeltem + mindenképp be akarok szerezni egy enciklopédiát + az összes elõzõ AC részt, mert azokat eladtam kitolás után jó áron, és így szinte 1 játék áráért meglesz az összes majdnem. S teljes lesz a gyûjtemény😊

MerlinW
Elég a másodiktól kezdened, ott kezdõdik a tényleges sztori. Annyi utalás, magyarázat van AC2/ACB/ACR-ben az elsõ résszel kapcsolatban, hogy nincs is szükség a végigjátszására.

[merlinw.org]

ollie
Csak egy bug miatt került annyiba Witcher 2.

IMYke2.0.0.0
Nem a választékkal van a baj - az sosem volt hátrány - hanem azt értem visszásnak, hogy ha és amennyiben egy emberke (saját szemszögébõl!) mindent ki akar élvezni, meg akar szerezni ami Assassin's Creed (és ebben az esetben AC3), akkor ezeket ilyen-olyan módon - eBay, Uplay, STEAM, boltok stb. - meg kell vennie...
Nyilván, nem kötelesség, de hagy ne kelljen magyaráznom egy "Eredeti játékaink" topikban egy játékos mentalitását a kedvenc sorozatával kapcsolatban.

S ha már személyesen lettem megszólítva: én nem veszem meg a játékot, mert az elsõ részt sem játszottam végig.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ez azért "tetszik" a KoAR-nál (GMG):

"Due to contractual obligations, we are only able to advertise this product in Pounds Sterling."

Szép...

Totti5
Te egyet veszel meg, azt ami tetszik és amire van pénzed... nem értem a kérdést. Mióta baj hogy van választék?

zorrobomber
34 ft volt a Witcher 2, és nekem is van €6 kreditem GMG-n csak engem nem érdekel a KOAR 😊 Najó €1-ért megvettem volna, €4 már sok 😊

IMYke2.0.0.0
Ezzel csak egyetérteni lehet, mert tényleg így van. <#eljen>

IMYke2.0.0.0
Most nézem, nekem megvan a Super Meat Boy 😊))))))
Akkor, lehet, hogy mégis, egyszer, kipróbálom? <#ravasz1>

arty
egen, gmg-n én is elgondolkoztam ezekután... 😄D

Forza.

arty
Tartalomra értem pl a kidolgozott helyszíneket:

- egy fps-ben akár 1 perc alatt is átrohansz egy ilyenen, talán észre se veszed
- sandboxban oda szerveznek neked 15 féle activityt és még akár 2 órányit is eljátszol ott összesen

sandboxban nagyon "olcsón" lehet növelni a játékidõt. fps-ben is persze lehet, de ha ott 2 órát lövöldöztetnének egy helyen, asszem a játékosok 99%-a abbahagyná 😄

Forza.

arty
Tinmannak rengeteg akciós játékomat köszönhetem, nem errõl van szó 😊

De IDÕNKÉNT nem szólt és utólag csak irigykedhettem 😛

Forza.

Tartalom nem szubjektív! Az, hogy kinek mi tetzsik az már az! De tényekkel nem lehet vitatkozni, mert azok makacs dolgok (tartalomra értem).

Aki egy sandboxba belekezd az többnyire nagyon jól tudja, hogy mire vállalkozik. El fog veszni törvényszerûen a nagy "homokozóban". Ha ráadásul még fejlõdési rendszer is van ebben a homokozóban, akkor még egy grind faktort is nyugodtan számításba lehet venni. Ez utóbbi az rpg-k egy mozgatórugója szerintem: Fejlõdök, akkor milyen képességeim lesznek, milyen fegyvereket találok, milyen durva szörnyiket tudok leölni (esetleg amik elõször 1 harapásra befaltak probléma nélkül).

Borderlands-ben ez mind benne van és a 2. részben is benne lesz, szóval én reálisnak tartom a dolgot. Fõleg, hogy ott állítólag nagyobbra készítik a területet, mint az alap Borderé volt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Witcherrõl szólt, igaz lekéstünk, de az nem az õ hibája (már nem is bánom mióta Gog-ra regelhettem a dobozos példányomat!)

Koar meg egy olyan dolog, hogy én itt már többször láttam, hogy GMG így GMG úgy. Ez van ingyen, az van ingyen (még az elsõ sniper-t is láttam, próbálkoztam is, de túlterhelt volt, meg hát amúgy se nagyon érdekelt a játék), de nem foglalkoztam vele.

Aztán most én is vehettem volna, ha nem vagyok ilyen szemellenzõs és csak a poén kedvéért behúzom az ingyen cuccokat.

Itt most elõttettek megfogadom, hogy soha többet! Ami ingyen lesz azt ide nekem, de azonnal, még ha egy rakás kutyax..r is az.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
Pont ezt mondom: nehéz eldönteni, ezért is kissé nevetséges a játékidõvel dobálózni egy nyitott játék esetén.

Forza.

arty
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy Tinman szenya 😊))

Rengetegszer nem szólt, ha akciosan látott/vett valamit (pl game-ról), csak már a megérkezett doboz képét tette be. Amikorra persze a nagy leértékelésnek már általában vége is volt...

Forza.

IMYke2.0.0.0
Pontosan! Az utóbbi idõk leggazdagabb tartalommal bíró játéka, a maga kategóriájában.

Csak nézzük azt a baromi nagy területet, ami szerintem igen stílusos. Nézzük a rengetegféle szintén stílusos ellenfelet. A milliónyi (te is tudod, de hátha valaki nem. Szóval, aki nem ismeri Borderlands-t tényleg ennyi fegyverkombináció van benne) fegyvert, pajzsot, 4 karaktert és a fejlesztési lehetõségeiket.

Ehhez vegyük hozzá a 4 dlc-t, melybõl 1 egyfajta arénaharc, abból is a nehezebbik verzió (nekem nem sikerült kivitelezni még 1x sem a gyõzelmet). Másik 3 DLC-t, ami további 3 sztorit ad az alaptörténethez és egyéni helyszíneket, ellenfeleket.

Ha ez nem tartalom, akkor megeszem a nemlétezõ kalapom! Majonézzel!

IMYke2.0.0.0
Ezek szerint, Te voltál moziban 😊

artschi
így van, sajnos egyre több helyen látom használni a "kijátszottam" kifejezést... 😞

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

arty
vigyázat prometheus spoiler!!!! Imy töröld inkabb!!! 😄

Forza.

IMYke2.0.0.0
A számból vetted ki a "bötûket"...
Engem is ez érdekelne.

Ugyanis, a Borderlands-et bármikor szívesen, míg a The Run-t többé soha.

Nem teljesen tiszta! Most akkor melyiknek van szerinted több tartalma a lineáris mûfajoknak vagy a Borderlands 1-nek?

Azért olyan szemes még mindig nem vagy, mint Tinman:

33 Ft-ért Witcher 2 (nekünk már nem sikerült)
320 Ft-ért KOAR (nem léptünk be idõben GMG-be)

Az az ember egy mázlista!

arty
Naja, csak milyen tartalmat?

Ha a The Run-ban 10x kellett volna lenyomni a távot és az is lett volna 50 óra, akkor nyilatkozhatta volna az EA, hogy "sok tartalmat akartunk, nesztek minima 50 óra" ? 😉

És "ismervén" az elõdöt, össze sem hasonlítható a Borderlands tartalom a sokkal lineárisabb mûfajok tartalmával.

Forza.

wesker24
Persze midig szoktam olvasni a Prohardver Eredeti játékok topikját is !

Ott irták akció van egybõl lecsaptam rá ! 😄

Persze hamar kifogytak a kulcsok mert ki ne venne egy ilyen játékot 1 Eurorért ! xD
IMYke2.0.0.0
Eszméletlenül szemes vagy 😊 Gratula hozzá!
Ha látsz ilyen akciókat, akkor - és ha van kedved hozzá - jelezhetnéd a topikban 😊

wesker24
Ez kb tavaly karácsony fele lehetett az már nagyon régen volt ! xD

MerlinW
Köszi.

[merlinw.org]

És errõl nekem miért nem szóltál, amikor le volt árazva? <#ejnye1><#ticking><#ravasz1><#rolleyes><#nevetes1>

wesker24
Ratgab Alpha Protocol-t nem steamen vettem meg hanem Gamersgate-n volt egyszer 90 %-os leárazás na akkor szereztem be az Alpha Protocolt és regeltem be steamre ! 😄
davidka003
Teszt
Én nem ajánlom a megvételt. Esetleg warezban próbáld ki elõtte.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MerlinW
Demigod mifán terem? Megvevõs?

[merlinw.org]

Maak
Basszameg, learazas van az Alexandraban...ugyhogy nekem ennyi volt a steamsummersale :s

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Hát az se jobb! Hova pörgette ki az udvarra a lemezt? Mondjuk ennek még talán van némi áthallásos értelme, mivel nagy többségében a DVD pörög, miközben játszunk (pár éve ez még gyakoribb volt pc-n, de konzolon még mindig jellemzõ lehet).

De akkor is furcsa kifejezés a kipörgettem.

2 külön dolog a kettõ szerintem. Szövegkörnyezetben totál mást jelenthet a szó.

Olyan nincs, hogy kijátszottam a Halo-t! Max, ha cheateltem benne és átvertem a játékot, átmentem a falon, bekapcsoltam a god módot.

Második példád a helyes használatra utal a szó kapcsán.

Egy számítógépes játékot, konzolos játékot végigjátszom, nem kijátszom.
Monopoly-t, Gazdálkodj Okosan-t se kijátszottuk, hanem játszottunk vele, befejeztünk egy party-t velük (ide már a végigjátszás se illik)...

Nyúljunk az alapokhoz vissza: Angolból eredõ walkthrough szó a helyes, azaz végigjátszás, tehát végigjátszottuk.

Teccikérteni?

Én a kipörgettem-tõl kapok hidegrázást.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

IMYke2.0.0.0
Ebben a kontextusban semmi gond a kifejezéssel.
De egy PC-s/konzolos játék "kijátszása", "kitolása", "végigtolása" már kissé fur(cs)án hangzik.

davidka003
Mondjuk azt már apám 20 éve is mondta, hogy na kijátszottad magad?
Nem új dolog ez.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Sir Quno Jedi
Nyihhhhahaaaaa, már fele le is csorgott szépen a Saints Row 2-nek... Sajnos muszáj volt steam klienst telepíteni hozzá, de végülis nem volt 2000huf sem (azt is kollegám fizette egyelõre szegény 😄).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
"kijátszottam a Halot" típusúaktól engem is a frász kerülget.

A végigjátszottam a helyes kifejezés, amit sokan nem találnak, amikor írnak...

1500 Ft+ 2 játék! Akkor már többet adtál volna érte, mint amennyi leárazásban volt...<#nevetes1>

Hát azt én is felrúgnám szívesen.

ollie
De elõzmény, mert az alien elõtt játszódik.

Mi a baj amúgy? Nem értem ezt a szõrözést, mert a rendezõ szerint is elõzménye az aliennek. Úgy ugrottál a témára, mintha az életed múlna rajta.

Persze, nem a közvetlen elõzménye, mert még történnek dolgok a 2 film között, de akkor is elõzmény.

davidka003
Arra gondolsz, hogy kijátszottam a Halot?
Vagy arra, hogy most de jól kijátszottam magam, pihenek egyet?
Szerintem nincs ezekkel gond.