Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Limitedet elõrendeltem + mindenképp be akarok szerezni egy enciklopédiát + az összes elõzõ AC részt, mert azokat eladtam kitolás után jó áron, és így szinte 1 játék áráért meglesz az összes majdnem. S teljes lesz a gyûjtemény😊
[merlinw.org]
Nyilván, nem kötelesség, de hagy ne kelljen magyaráznom egy "Eredeti játékaink" topikban egy játékos mentalitását a kedvenc sorozatával kapcsolatban.
S ha már személyesen lettem megszólítva: én nem veszem meg a játékot, mert az elsõ részt sem játszottam végig.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Due to contractual obligations, we are only able to advertise this product in Pounds Sterling."
Szép...
Akkor, lehet, hogy mégis, egyszer, kipróbálom? <#ravasz1>#ravasz1>
- egy fps-ben akár 1 perc alatt is átrohansz egy ilyenen, talán észre se veszed
- sandboxban oda szerveznek neked 15 féle activityt és még akár 2 órányit is eljátszol ott összesen
sandboxban nagyon "olcsón" lehet növelni a játékidõt. fps-ben is persze lehet, de ha ott 2 órát lövöldöztetnének egy helyen, asszem a játékosok 99%-a abbahagyná 😄
Forza.
De IDÕNKÉNT nem szólt és utólag csak irigykedhettem 😛
Forza.
Aki egy sandboxba belekezd az többnyire nagyon jól tudja, hogy mire vállalkozik. El fog veszni törvényszerûen a nagy "homokozóban". Ha ráadásul még fejlõdési rendszer is van ebben a homokozóban, akkor még egy grind faktort is nyugodtan számításba lehet venni. Ez utóbbi az rpg-k egy mozgatórugója szerintem: Fejlõdök, akkor milyen képességeim lesznek, milyen fegyvereket találok, milyen durva szörnyiket tudok leölni (esetleg amik elõször 1 harapásra befaltak probléma nélkül).
Borderlands-ben ez mind benne van és a 2. részben is benne lesz, szóval én reálisnak tartom a dolgot. Fõleg, hogy ott állítólag nagyobbra készítik a területet, mint az alap Borderé volt.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Koar meg egy olyan dolog, hogy én itt már többször láttam, hogy GMG így GMG úgy. Ez van ingyen, az van ingyen (még az elsõ sniper-t is láttam, próbálkoztam is, de túlterhelt volt, meg hát amúgy se nagyon érdekelt a játék), de nem foglalkoztam vele.
Aztán most én is vehettem volna, ha nem vagyok ilyen szemellenzõs és csak a poén kedvéért behúzom az ingyen cuccokat.
Itt most elõttettek megfogadom, hogy soha többet! Ami ingyen lesz azt ide nekem, de azonnal, még ha egy rakás kutyax..r is az.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Forza.
Rengetegszer nem szólt, ha akciosan látott/vett valamit (pl game-ról), csak már a megérkezett doboz képét tette be. Amikorra persze a nagy leértékelésnek már általában vége is volt...
Forza.
Ehhez vegyük hozzá a 4 dlc-t, melybõl 1 egyfajta arénaharc, abból is a nehezebbik verzió (nekem nem sikerült kivitelezni még 1x sem a gyõzelmet). Másik 3 DLC-t, ami további 3 sztorit ad az alaptörténethez és egyéni helyszíneket, ellenfeleket.
Ha ez nem tartalom, akkor megeszem a nemlétezõ kalapom! Majonézzel!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Engem is ez érdekelne.
Ugyanis, a Borderlands-et bármikor szívesen, míg a The Run-t többé soha.
33 Ft-ért Witcher 2 (nekünk már nem sikerült)
320 Ft-ért KOAR (nem léptünk be idõben GMG-be)
Az az ember egy mázlista!
Ha a The Run-ban 10x kellett volna lenyomni a távot és az is lett volna 50 óra, akkor nyilatkozhatta volna az EA, hogy "sok tartalmat akartunk, nesztek minima 50 óra" ? 😉
És "ismervén" az elõdöt, össze sem hasonlítható a Borderlands tartalom a sokkal lineárisabb mûfajok tartalmával.
Forza.
Ott irták akció van egybõl lecsaptam rá ! 😄
Persze hamar kifogytak a kulcsok mert ki ne venne egy ilyen játékot 1 Eurorért ! xD
Ha látsz ilyen akciókat, akkor - és ha van kedved hozzá - jelezhetnéd a topikban 😊
Én nem ajánlom a megvételt. Esetleg warezban próbáld ki elõtte.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
De akkor is furcsa kifejezés a kipörgettem.
Második példád a helyes használatra utal a szó kapcsán.
Egy számítógépes játékot, konzolos játékot végigjátszom, nem kijátszom.
Monopoly-t, Gazdálkodj Okosan-t se kijátszottuk, hanem játszottunk vele, befejeztünk egy party-t velük (ide már a végigjátszás se illik)...
Nyúljunk az alapokhoz vissza: Angolból eredõ walkthrough szó a helyes, azaz végigjátszás, tehát végigjátszottuk.
Teccikérteni?
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
De egy PC-s/konzolos játék "kijátszása", "kitolása", "végigtolása" már kissé fur(cs)án hangzik.
Nem új dolog ez.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A végigjátszottam a helyes kifejezés, amit sokan nem találnak, amikor írnak...
Mi a baj amúgy? Nem értem ezt a szõrözést, mert a rendezõ szerint is elõzménye az aliennek. Úgy ugrottál a témára, mintha az életed múlna rajta.
Persze, nem a közvetlen elõzménye, mert még történnek dolgok a 2 film között, de akkor is elõzmény.