Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ráálltál rendesen az X360-ra 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#nyes><#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Játszani ezekkel nem szokás csak vesszük õket mert olcsóak!

Next PC upgrade: 2022

davidka003
Na kis off topic:

Itt is köszönöm a kiváló állapotú játékokat DarkSectornak.(Enslaved, Mirror's Edge)

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ZsZso
Ennyi játéknál már az is durva, ha játszottál mindegyikkel ... végigjátszás .. haha .. errõl a Piramis egyik dala jut eszembe.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

w77d
jah és ami nem látszik, hogy minden game az összes megjelent DLC-t tartalmazza (Maximalista vagyok)

w77d
na ja, ez a ciki.. vásárolok és nagyon sok vár még végigjátszásra :S

Papa01
Gratula, szép gyûjtemény! 😊 Mennyire játszol ezekkel a programokkal? Mert hát ennyi játékhoz 24 óra is kevés.. 😄

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

soo277
Azta<#guluszem1> ku<#taps><#duhos2><#kuss>.....

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

davidka003
Legalább vannak olyan emberek akik pénzelik a kiadókat és nekem így már nem kell ezt tennem. 😄

(használt boxos játékaimból nem sok haszna van a kiadóknak)

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Köszönöm az információt, ezt nem tudtam. 😊

IMYke2.0.0.0
Szerintem, ma már ellen tudok állni 😊

IMYke2.0.0.0
Én meg lementettem õket. Utólagos engedelmeddel. <#worship>

AZIGEN!

Shep
Na, ma is költekezésre kényszerítik 😊 Nálam sincs új szavazás

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
csak úgy poénból

most így állok a digitális cuccaimmal 😄 a dobozosokat nincs kedvem lepakolni 😄

Majd 5-kor lesz.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

IMYke2.0.0.0
Csak nálam nincs új szavazás?

IMYke2.0.0.0
Splinter Cell: Conviction nyert! Grebber! 😊

Nálam már csak 1..XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Nálam még 10 perc és új szavazás a pénzemet-lopó-STEAM-en 😊))

IMYke2.0.0.0
Mond = Mondd

IMYke2.0.0.0
Aztaaaaaaa!
Ilyen barátnõt mindenki csak irigyelhet Tõled! 😊 S ráadásul, van humorérzéke is. <#nyes>
Mond meg neki, hogy egyre nagyobb, ismeretlenekbõl álló rajongótábora lesz hamarosan 😊

Tinman
Batman: AC-t függõbe hagytam. Feltétlenül végigtolom majd, de jött a D3. Aztán a csalódást valami minõséggel akartam leöblíteni ez lett a Gothic 2 és a leöblítés rendkívül jól sikerült (5. fejezet vége több, mint 80 óra gametime és még nincs vége).

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
A stírölésrõl jutott eszembe, pár hete mentünk egy barátommal mulatni amolyan kanbuli címen. Tõlünk indultunk, a barátnõm annyival búcsúzott tõlünk, hogy "jó csajozást"😊 A poén engem is váratlanul ért, a pajtás viszont sohasem látott õszinte arckifejezéssel rám nézett, majd annyit kérdezett: "enyém lehet?" 😊

[merlinw.org]

Tinman
Néha azért nem szólok, mert magam sem hiszem el... nézd meg a másik topik 10k alatti Diablo 3 történetét. Elég nagy csipkebokor-style, amikor telekürtölöd valami hihetetlen akcióval a topikot, majd kiderül, hogy nem egészen úgy van az. Na ilyenekbe nem szeretnék belefutni.

Aztán a másik és sokkal gyakoribb eset, amikor egyszerûen olyan gyorsan elfogy valamibõl a készlet, hogy mire lezongorázom a dolgot, már nincs belõle.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
errõl beugrik: batman ac-t végül végigjátszottad? (irtál róla értékelést-értekezést is?)

Forza.

Tinman
"egy játék minden porcikáját kiélvezni. Az AC1 az a fajta sandbox, amely büntet ezért."

Ez igen csak találó leírása az AC1-nek.<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Jól teszed - jó kikapcsolódást, csajokat meg stíröld ezerrel 😊

zorrobomber
nameg még kb 2 percig vagyok gép mellett aztán hétvégén semmi, bobozás (sátoraljaújhely!) héder strand stb

wesker24
Nah egy ezresért beszerezve a Necrovision+ Lost Company !

Ennyit simán megért nekem !
zorrobomber
hogy nem €4 hanem pontosabban €4.17 😊
megfontolom még, mert ki tudja, nekem is jól jöhet még az a €6 😊

Ezt már mondtad, de most a képpel mire célzol?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber

Persze ebbõl következik, hogy igazán azoknak halála a játék, akik hozzám és Tinmanhez hasonlóan, szeretik egy játék minden porcikáját kiélvezni. Az AC1 az a fajta sandbox, amely büntet ezért.
Én csak a korszakba kívánkozok vissza, amúgy igazad van.

Inkább az a baj, hogy annyira nyilvánvalóan ismétlõdnek ugyanazok a típusú küldetések, hogy arcul ütik az embert, ha nem szippantja be ordenáré módon a játék az embert, akkor nem tudja nem észrevenni. Ezt nagyon bután oldották meg. A második rész ebben is sokkal jobb.

Na meg az a másik dolog, hogy bár sandbox a játék, de mászkáláson és pár szónok meghallgatásán kívül nincs mit csinálni. Persze a városok - és Desmond szála - már önmagukban megérnek egy kört a játékkal, de az AC2 reneszánsz Itáliája után már nem kívánkozom vissza.
Igazából 1 negatívuma van az elsõ AC résznek: a rengeteg unalmas mellékküldetés.

Ezen felül a sztori kiváló; a helyszín (keresztesháború kori Damaszkusz:Iszlám, Acre:Iszlám és Keresztény fennhatóság és Jeruzsálem: Keresztény fennhatóság) káprázatos, pazar, fenomenális, megkapó és még sorolhatnám: az építészettõl kezdve, a felszerelésen, páncélon keresztül minden, a harcrendszer szintén kifogástalan, fõszereplõ kicsit misztikus alak: sok minden nem derül ki róla, pont ezért érdekes karakter.

arty
ez "bossonként" 4-5db, nem? (már nem emlékszem)

9x5 miniküldi azért annyira nem vészes 😊 pláne hogy ebbõl pár mindíg a toronymászás, ami szerintem igen erõs hangulati elem...

Forza.

Szerintem a játékvilág eddigi legötletesebb története egyébként.

MerlinW
Ó és modernkori templomosok, lázadók, Illuminátus, világvége, misztikum, ármány, bosszúhadjárat, politikai manipuláció, 13-16. század + jelen + jövõ, "idõutazás", sci-fi + valós és fiktív történelmi ötvözet, 3 részletesen leírt, karakteres fõszereplõ, rengeteg szerethetõ/gyûlölhetõ/érdekes mellékszereplõ, rengeteg felvetett kérdés, csavaros történet.
(A fentiek a 4 részre vonatkoznak együttesen)

Ki nem szeretné ezt a történetet megismerni?😊

[merlinw.org]

4 euró az ára? Adok érte + 2 eurót ha megveszed nekem.

IMYke2.0.0.0
Bocsánat, félre érthetõ voltam!
Ez: "Annál inkább a történet nem szimpatikussága. Valahogy nem "jött át" az, hogy nekem ezt a történetet meg kell ismernem." az Assassin's Creed 1-re vonatkozott.

IMYke2.0.0.0
AniDB + Suzumiya Haruhi no Yuuutsu - 2009 - "Endless Eight"

Aki ismeri az említett animét, az tudja, hogy 8x nézették a TV-adások folyamán, és a BD-kiadványokon is az emberekkel gyakorlatilag ugyanazt.
Én is megtettem, mert a hangulata átjött, és ha csak nüansznyi is, de akadt néhol különbség az adott 8 részben - így, a repetitívitás nem tud gondot okozni.

Annál inkább a történet nem szimpatikussága. Valahogy nem "jött át" az, hogy nekem ezt a történetet meg kell ismernem.

MerlinW
Lényeg, a lényeg: nem szabad az elsõ rész alapján megítélni a sorozat többi részét. Az AC2 "trilógia" egy mestermû.

[merlinw.org]

zorrobomber
ez nem az a topik de itt már erõsen járna neked a cpt. obvious kép 😊

A tényszerûség kedvéért: minden egyes alkalommal úgy tudsz továbbhaladni a fõszállal, ha elõtte X számú, hamar unalmassá váló mellékküldetést megcsinálsz abból a néhány fajtából. Nem lehet anélkül végigjátszani, hogy ne legyen repetitív a játék (az más kérdés, hogy személy szerint ki mennyire un rá), csak nem muszáj mindent megcsinálni. Eleve úgy van felépítve az egész, hogy több hasonló kört fusson. A harcrendszer pedig eleve egyszerû és unalmas.

Ettõl függetlenül a sztori miatt az AC2 elõtt mégis érdemes lehet végigjátszani, de ha aztán mégse jön be, akkor visszaüthet.
MerlinW
Én is szerettem, 3x is végigjátszottam - szerintem nem volt unalmas - viszont sokan annak tartják. Én csak azt mondtam, hogy Az elsõ rész nélkül is érthetõ minden, max jobban oda kell figyelni. (AC2 elején van egy jó ki összefoglaló videó)

[merlinw.org]

arty
Szerintem meg nincs igazad, kell az elsõ rész. És ahogy írták, a fõszálra koncentrálva megvan 5-6 óra alatt, így unalmassá se igen válik.

Tök jó helyszínek vannak az AC1-ben is, szvsz hülyeség kihagyni. Aztán ha valakit a mellékküldik izgatnak, annak tényleg a további részekben célszerûbb nekifeküdni.

Forza.

MerlinW
Ma jelent meg a negyedik könyv (Revelations / Jelenések) 😊

[merlinw.org]