Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Minden DLC-s játéknál mûködik - így láthatod, hogy Neked mi van meg az adott játékhoz:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
S mondja még valaki, hogy nem vagyok gondolatolvasó! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Jobb klikk a Library-dban és "View Downloadable Content" - ott lesz minden, ami jelenleg létezik a Saints Row 3-hoz.

Sir Quno Jedi
Nomeg ebben az átok steamben hol fogom látni, milyen DLC-im vannak az adott gammához meg?!?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Benne van minden. <#nyes>

Sir Quno Jedi
Apropó, asszem neked is megvan ez az Saint's Row: The Third Franchise Pack. Ebben tényleg az összes DLC benne van?!??!?!?!?! (mer mintha a genki girl nem lenne meg ilyenek)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Mer mér?? Én murvára élveztem a GTA4 minden percét. A kieg, a buzitónival kicsit gáz, a mocisokat meg nem bírtam, de evvan.

Összesen vót:
SR3+DLC-k 17.57 EUR
GTA pack 14.99 EUR

És így a valaha megjelent összes ilyen gta-lájk szarság megvan, amit csak kiadtak PC-re... 😄

tototto
de UT3 speciel ezer éve fent van a listán, ezért azt hittem nem ismered, akkor bocsi 😊

IMYke2.0.0.0
Miért nem lepõdöm meg 😊))(((

IMYke2.0.0.0
Ismerem az oldalt. De, mivel ez is kísérletezgetés alapján állt össze, néhány ott nem szereplõ kóddal is bepróbálkozom/tam.

IMYke2.0.0.0
Van ízlésed. <#eljen>
A GTA4+kieg kakukktojás, a többi mind-mind megérdemelte.

grebber
IMYke2.0.0.0
Igen, a Retail dobozosból lett egy angol Black Edition! 😊

Sir Quno Jedi
Steamen befigyelt:

Saint's Row 2 (már vége felé vagyok péntek óta)
Saints Row: The Third Franchise Pack (SR3 + a valag DLC) (mai flash sale kapás)
Grand Theft Auto Complete Pack (GTA1-2-3-4+kieg-VC-SA) (mai flash sale kapás)

Ójeee...

ollie
És szerencsére nem magyar lesz.

IMYke2.0.0.0
"Unreal Tournament III" dobozos, magyar verzió aktiválható STEAM-en 😊

ollie
Na még gyorsan megvettem ezeket:

Tom Clancy's H.A.W.X - 2.49 EUR
Project Freedom - 0.74 EUR
Chrome + Chrome: Specforce - 1.49 EUR

Még egy Kohan Warchest-en is gondolkodom (4.99 EUR).

MerlinW
Tegnap volt Steam akcióban 6€. Én is azt vettem.

[merlinw.org]

Shep
Te szerintem az Arkham Cityrõl beszélsz, az meg amúgy jön PC-re.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Törölt felhasználó
Európába csak szeptember 7-én jelenik meg a GOTY. és PC-re nem biztos. ( de remélem ez csak "késõbb"-öt jelent 😄 )
TBTPumpa
Amúgy nem tudtok olcsón Batman Arkham Asylum Game of the Year játékot Steam-esben?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Hardveraprón 500 Ft-ért árulja darabját egy srác. Steames, 3 kódja van.
Nvidia kártyához kapott promó kód.

"Deus Ex: Human Revolution (4 db) - ára: 1000/db
Lara Croft And The Guardian Of Light (3 db) - ára: 500/db"

http://hardverapro.hu/apro/eredeti_jatekok_aron_alul/hsz_1-50.html

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

A Fallout 3-nál inkább az a gond, hogy Broken Steel tolta ki a szinthatárt, és az mindenki szerint nagyon ajánlott. Anélkül gyakorlatilag mod kellett hozzá. Persze ezzel az erõvel felfogható félig patchnek is.

A Civ V esetében pedig gyakorlatilag nem mûködött a multi (a Civ IV multiplayer kategóriában is több GotY-plecsnit begyûjtött), így ennek fényében rosszul vette ki magát, hogy miközben arra tettek, közben drága DLC-ben csöpögtettek további civilizációkat. Az pedig már egy másik dolog, hogy ha érdekel, sok órára leköthetnek az új tartalmak, de elõállítás szempontjából az alapjátékhoz képest inkább az akciójátékok fegyverDLC-ihez állnak közelebb, és nem akár a DNF-éhez.

A GoL-t amúgy már régen megvettem, de részint a DLC-k, részint a billentyûs irányítás elcseszettsége miatt még várok vele. A demó tetszett, de tényleg nagyon könnyû volt az a szeletke belõle hardon is.
ollie
The Last Remnant GreenManGaming-en most csak 3.74 Euró, és ebbõl le lehet faragni még 20%-ot. Vagy írta már valaki?

Civ 5-rõl jut eszembe! Tegnap elkezdtem az elsõ "meccsemet" vele. Meccsnek nevezem mivel itt nincs klasszikus értelemben vett sztori, hanem egy idõvonalat követünk végig idõszámításunk elõttrõl 2025-ig max.

Ami a lényeg: Ez egy nagyon jól elköltött 1500 Ft (Goty-t vettem) volt részemrõl. Sok-sok órát fogok én még ezzel a játékkal eltölteni! Újrajátszási faktor is hatalmas (random pályák, felépítésük változtatható: sziget, kontinens ilyenek; fejbõl nemtudom hány népcsoport eltérõ tulajdonságokkal, szép grafika: megjelennek a pályán a wonderek ha megépíted õket... fantasztikus!)

Más: Itt nagyobb élet van, mint a Skryim topikban, inkább itt is megkérdezem. Valaki tudja-e, hogy mikor jön a Skyrim Dawnguard DLC-je és mennyibe fog kerülni.
Továbbá van-e itt konzolos kolléga, aki esetleg már megvette (xbox-on jún 26-n jött ki a játék) és kipróbálta. Tõle egy kis összefoglalást/ élménybeszámolót szívesen vennék. Elõre is köszönöm!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ollie
Az egyik legjobb ARPG, amivel valaha játszottam. Jobban élveztem, mint monduk a Diablot.

Tinman
Nem az a gond, hogy egy általad xarnak bélyegzett játékhoz DLC-t veszel, hanem az, hogy más szemébe a szálkát......

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
oké, de azért a falloutokhoz, civekhez nem 15 perces csellendzs mapok jöttek, ha jól sejtem ... 😊 itt viszont a dlc igencsak nélkülözhetõ adalék: ha NAGYON tetszett a játék, legalább még kitolhatod egy kicsit az érzést, de inkább csak idõhúzás a pontig, hogy belásd, sajna ennek vége 😞

Forza.

arty
szóval, jah, lényeg-a-lényeg: mondhatjuk végülis 😄D

Forza.

arty
olvastam revieweket a szingli dlcrõl és több helyen azt írták, hogy "ilyennek kellett volna lennie a DNF-nek", meg "ezen látni h mire képes a <fejelsztõ> igazán", stb.

épp 2 EUR lett, volt feles 3 órám és gondoltam: ha most nem, akkor sose játszom végig - hiszen az alapjáték miatt "most bennevagyok", még fel is van telepítve, megvan a "hangulat".

deus ex hr van soron és tudat alatt húzom, halasztom az igazi elkezdését (elkezdtem már párszor, csak hogy lássam hogy-smint, 4 órát játszottam is vele, 4-5 alkalomból), mert érzem, hogy ez jó lesz. teljesen el szeretnék merülni a világban és ez nem megy, amikor a kölök itt mászik a lábam alatt 😊 viszont ilyen 8 órás fps-eket sem akartam most elkezdeni, amilyen a crysis2, így ez adta magát. ha nincs ló effektus...

tartom, a dlc is szvsz közepes, de mivel relativ sok fps közepes, a -0.5-el szerettem volna érzékeltetni, hogy ez lehelletnyivel gyengébb (ha sok része szubjektív is, a kivitelezés biztosan nem az). hajlamos vagyok túlpontozni a játékokat, itt most kissé talán túl szigorú voltam - ahogy telnek a napok, kezdek nosztalgikusan visszaemlékezni a ~17 duke-al töltött órára 😊) úgy néz ki, tényleg megszépülnek...

(viszont NEM mertem látatlanban megvenni dukehoz a dlc-t!)

Forza.

zorrobomber
grafikát én inkább jó közepesnek mondanám(stíluson belül is), a többi stimmel

Végül is az is egy üzenet a kiadó felé, ha a várhatóan agyonDLC-zett játékokat akkor veszed meg olcsón, amikor már teljesek, akár azt is, amit megjelenés napján vennél. Például én a Fallout 3-nál direkt ezért vártam ki a GotY-t, ahogy Cilvization V is fõként ezért esett ki a rostán. A New Vegast viszont ennek ellenére rendeltem, mert szavazni akartam az Obsidian mellett. De például a Human Revolutionhöz is csak egy teljes délutános, kvázi hagyományos kiegészítõnek számít DLC jött, az elõrendelõi javakon túl (mondjuk azokat se csípem), így azért örömmel fizettem utólag külön is.

Minden játékot, DLC-t, helyzetet a maga kontextusában kell értékelni.
HappyHunter
Kötelezõ vétel. Gyönyörû grafika, fun játékmenet, a narrációtól pedig rövid úton bokán fostam magam.

És a zene? Hallgass bele néhányba.

Ez meg egy komment YouTube-ról, jól összefoglalja a sztoriról alkotott véleményem:

Bastion was a video game, and interactive experience, which allows the player to connect with the characters and feel the protagonist's emotions in a much more powerful way a movie or book could. Also, I felt they told just enough of the story. They didn't slave away at small details, and yet nothing seemed obscure. Bastion hit a balance in storytelling that few others have ever accomplished.

Be happy. :) Running!

zzeN
Topik lakók, ki milyen véleményen van a Bastion-ról? Steam-en most olcsóé' van, videók alapján is jónak tûnik, de azért inkább hallanék 1-2 véleményt tõletek😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Shep
Persze, mindennek oka van csak nem mindegy, hogy mi az 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Már megint aláálltál? :-D

Mondod te, aki a 4.5/10-re értékelt játékhoz DLC-t vett... nekem legalább 7.5/10-re jött be a DNF.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Fallout New Vegas Utlimate nálunk 2800 FT mig oroszba csak 500 Ft-al olcsóbb és nem is biztos hogy menne nálunk !

Szóval inkább érdmes beszerezni az FNV Ultimate-t nálunk még ha 500 Ft-al drágább is !
FNV-t csak és kizárólag itthonról (lehet, hogy menne az orosz is,de ott komoly korlátozások voltak korábban, így én nem merném nyugodt szívvel ajánlani).

Wesker: Ezzel kapcsolatban észrevételed? Szerinted menne?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mondjuk ez egy megfontolandó tanács Imy! Mert attól, hogy 100 embernek valami tetszik, attól még a 101-ediknek nem biztos, hogy fog.

Nem ok nélkül kerültek ezek be most, ezt változatlanul fenntartom!

6000 Ft körül tudok én is! Ez a 7500 Ft egy elég drága ajánlat!

MerlinW
Emlékeim szerint redeem-elni kell, mint az Assassin-okban. "Extra" menüt, vagy hasonlót keress.

[merlinw.org]

Törölt felhasználó
A Splinter Cell Conviction DLC-t is megvettem még így utoljára. Le is töltöttem, de a játékon belül a denaible opsnál nem találtam, se a coop match beállításoknál azt a 4 pályát amit elvileg tartalmaz a dlc.
IMYke2.0.0.0
Most például a Fallout: New Vegas Ultimate Edition-ön zakatol az agyam.
Dobozosban ~2,5x drágább...

IMYke2.0.0.0
WRZ-t próbáltam volna, de valami nem stimmelt, mert offline nem indult.
Videót, rövidet, láttam már róla - és ahogy írtam, a beszámolók is biztatóak. Így, amikor olcsó lesz megveszem.

arty
hja és erre a játékra is igaz: csak hardon, mert annyira könnyû. talán a legkönnyebb hard, amit valaha játszottam 😞((((

persze lehetne több puzzle is, de ha már nincs, legalább a harcok a 0 kihívás szintjérõl elmozdulhattak volna, ha már van nehézségi fok, miért mind hiepreasy,supereasy,nagyoneasy? 😞

Forza.

MerlinW
Lara GoL az utóbbi évek talán legjobb izometrikus logikai platformere. Nem lehet benne csalódni😊

[merlinw.org]

arty
Dark Souls steamkulcs, 7500ft

(semmi közöm hozzá, de jó árnak tûnik)

Forza.