Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Összesen vót:
SR3+DLC-k 17.57 EUR
GTA pack 14.99 EUR
És így a valaha megjelent összes ilyen gta-lájk szarság megvan, amit csak kiadtak PC-re... 😄
A GTA4+kieg kakukktojás, a többi mind-mind megérdemelte.
Next PC upgrade: 2022
Saint's Row 2 (már vége felé vagyok péntek óta)
Saints Row: The Third Franchise Pack (SR3 + a valag DLC) (mai flash sale kapás)
Grand Theft Auto Complete Pack (GTA1-2-3-4+kieg-VC-SA) (mai flash sale kapás)
Ójeee...
Tom Clancy's H.A.W.X - 2.49 EUR
Project Freedom - 0.74 EUR
Chrome + Chrome: Specforce - 1.49 EUR
Még egy Kohan Warchest-en is gondolkodom (4.99 EUR).
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nvidia kártyához kapott promó kód.
"Deus Ex: Human Revolution (4 db) - ára: 1000/db
Lara Croft And The Guardian Of Light (3 db) - ára: 500/db"
http://hardverapro.hu/apro/eredeti_jatekok_aron_alul/hsz_1-50.html
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A Civ V esetében pedig gyakorlatilag nem mûködött a multi (a Civ IV multiplayer kategóriában is több GotY-plecsnit begyûjtött), így ennek fényében rosszul vette ki magát, hogy miközben arra tettek, közben drága DLC-ben csöpögtettek további civilizációkat. Az pedig már egy másik dolog, hogy ha érdekel, sok órára leköthetnek az új tartalmak, de elõállítás szempontjából az alapjátékhoz képest inkább az akciójátékok fegyverDLC-ihez állnak közelebb, és nem akár a DNF-éhez.
A GoL-t amúgy már régen megvettem, de részint a DLC-k, részint a billentyûs irányítás elcseszettsége miatt még várok vele. A demó tetszett, de tényleg nagyon könnyû volt az a szeletke belõle hardon is.
Ami a lényeg: Ez egy nagyon jól elköltött 1500 Ft (Goty-t vettem) volt részemrõl. Sok-sok órát fogok én még ezzel a játékkal eltölteni! Újrajátszási faktor is hatalmas (random pályák, felépítésük változtatható: sziget, kontinens ilyenek; fejbõl nemtudom hány népcsoport eltérõ tulajdonságokkal, szép grafika: megjelennek a pályán a wonderek ha megépíted õket... fantasztikus!)
Más: Itt nagyobb élet van, mint a Skryim topikban, inkább itt is megkérdezem. Valaki tudja-e, hogy mikor jön a Skyrim Dawnguard DLC-je és mennyibe fog kerülni.
Továbbá van-e itt konzolos kolléga, aki esetleg már megvette (xbox-on jún 26-n jött ki a játék) és kipróbálta. Tõle egy kis összefoglalást/ élménybeszámolót szívesen vennék. Elõre is köszönöm!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Forza.
épp 2 EUR lett, volt feles 3 órám és gondoltam: ha most nem, akkor sose játszom végig - hiszen az alapjáték miatt "most bennevagyok", még fel is van telepítve, megvan a "hangulat".
deus ex hr van soron és tudat alatt húzom, halasztom az igazi elkezdését (elkezdtem már párszor, csak hogy lássam hogy-smint, 4 órát játszottam is vele, 4-5 alkalomból), mert érzem, hogy ez jó lesz. teljesen el szeretnék merülni a világban és ez nem megy, amikor a kölök itt mászik a lábam alatt 😊 viszont ilyen 8 órás fps-eket sem akartam most elkezdeni, amilyen a crysis2, így ez adta magát. ha nincs ló effektus...
tartom, a dlc is szvsz közepes, de mivel relativ sok fps közepes, a -0.5-el szerettem volna érzékeltetni, hogy ez lehelletnyivel gyengébb (ha sok része szubjektív is, a kivitelezés biztosan nem az). hajlamos vagyok túlpontozni a játékokat, itt most kissé talán túl szigorú voltam - ahogy telnek a napok, kezdek nosztalgikusan visszaemlékezni a ~17 duke-al töltött órára 😊) úgy néz ki, tényleg megszépülnek...
(viszont NEM mertem látatlanban megvenni dukehoz a dlc-t!)
Forza.
Minden játékot, DLC-t, helyzetet a maga kontextusában kell értékelni.
És a zene? Hallgass bele néhányba.
Ez meg egy komment YouTube-ról, jól összefoglalja a sztoriról alkotott véleményem:
Bastion was a video game, and interactive experience, which allows the player to connect with the characters and feel the protagonist's emotions in a much more powerful way a movie or book could. Also, I felt they told just enough of the story. They didn't slave away at small details, and yet nothing seemed obscure. Bastion hit a balance in storytelling that few others have ever accomplished.
Be happy. :) Running!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mondod te, aki a 4.5/10-re értékelt játékhoz DLC-t vett... nekem legalább 7.5/10-re jött be a DNF.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szóval inkább érdmes beszerezni az FNV Ultimate-t nálunk még ha 500 Ft-al drágább is !
Wesker: Ezzel kapcsolatban észrevételed? Szerinted menne?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
Dobozosban ~2,5x drágább...
Videót, rövidet, láttam már róla - és ahogy írtam, a beszámolók is biztatóak. Így, amikor olcsó lesz megveszem.
persze lehetne több puzzle is, de ha már nincs, legalább a harcok a 0 kihívás szintjérõl elmozdulhattak volna, ha már van nehézségi fok, miért mind hiepreasy,supereasy,nagyoneasy? 😞
Forza.
[merlinw.org]
Forza.