Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
uhh, na egy ilyen nekem is jöhetne... 😄

Törölt felhasználó
bocsi hogy ide írok ilyen problémával. (de itt elég sokan vagyunk 😊
Van xbox 360 for windowsos vezetékes kontrollerem, és kissé nyekereg a 2 analóg stickje. van rá valami megoldás hogy ne nyekeregjen? 😄
arty
megveszem Imynek a GOL-t, elegem van basszátokmeg 😄DD

Imy készülj, megy a steamgift! 😄 (ha megkaptam a sráctól a kódot, ami gondolom legkorábban holnap lesz...)

Forza.

TBTPumpa
Én Arkham City-t vettem tõle 500 Ft-ért (alkuval - kapott cserébe Diablo 3 Guess Passt) és ilyen kódot adott:
http://www.geforce.com/landingpage/free-batman

Asszondja, hogy a Lara Croft-os game is ugyanilyen Nvidia kuponos dolog.
Amúgy tényleg Steam-es a cucc! Már töltõdik a Batman-em (Retail verzió - Catwoman is benne van)! <#taps>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Azért a STEAM olcsóbb ám: alapjáték + 4 DLC = 16,15 €
Gamersgate: alapjáték + 4 DLC = 26,91 €
Green Man Gaming: alapjáték = 14,97 €

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Vegyem meg neked? GMG-n ott tuti és 200ft-al drágább csak? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
Végülis ebbõl a nézõpontból megértelek(bizalmatlanság).

IMYke2.0.0.0
Egyébként, ez a csomag a teljes STEAM-akció legjobbja, szerintem: Square Enix Hit Collection - 49,99 €

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
2 éve regelt, 6 pozitivja van, nem 500forintal fog átvágni.

GOL-ból tudtommal nemlétezik "orosz kód", de majd Wesker/Ratgab megmondja.

A "drága DLC-k" megvásárlása (amennyiben az alapjáték tetszett annyira, hogy úgy döntessz beszerzed õket) pont akkor következhet be, amikor amugy is akciós lesz a játék (és a DLC-i), azaz amikor egyébként vennéd az egész pakkot. Legutóbb, amikor én vettem, ez 200ft/db-ot jelentett. Tehát a végén 1100forintnál járnál, ami 3.8 EUR

ez sok? gondolod ennél a pakk olcsóbb lenne? kétlem.

Forza.

IMYke2.0.0.0
Nem is arra gondoltam. Hanem arra, hogy egyben, egy helyrõl. Nem a mostani 16,1 €-s áron , hanem olcsóbban.
Nyilván, ennek esélye télen lesz nagyobb.

Zomil
Lassan részesedést kaphatna ez a topic annyian megvették innen az SR3-at... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
De nem is csak 500 Ft-ba kerül az egész...

ollie
Ezt én értem, azt meg fõképp, hogy nem akarsz orosz/ukrán/azerbajdzsáni kódokkal szórakozni. Viszont a GoL-ból nem létezik Complete (GOTY, franchise, stb) pack, így mindenképpen külön kell megvenned a DLC-ket.

davidka003
500 Ft szerintem nem az az összeg ami miatt éjszakákon keresztül nem aludna az ember,hogy jajj átbasztak-e.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
nem most lesz azse 😄 (G3)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Miért is jogos?

Megveszem 500Ft-ért valakinek a CD-kódját , amihez minimum 1 e-mail/üzenet váltás és várakozás, majd 1 zsolozsma, hogy ne basszanak át a palánkon olcsó orosz kóddal.
Minden sikeres.

Ezután jönnének a drága DLC-k megvásárlásai STEAM-rõl...

Maradjunk annyiban, hogy pénztárcám csak akkor nyitom ki, amikor az egész csomagot meg tudom venni, egyben, kényelmesen. Lara Croft TGoL téma: Pont.

arty
5 a közép, tehát mondjuk, hogy gyenge közepes a 4.5 😊

Forza.

zorrobomber
jelen esetben viszont nem költenél, hanem spórolnál, jogos a fejfalbaverõs smiley

arty
akkor az én dobozos settlers7-em hogy került oda szted? 😊

Forza.

Ez már nézõpont kérdése, a 4,5/10 nálam gyenge közepest (5,5 ugye a számtani közép). Viszont az ember a drága szabadidejét miért pazarolná erre a szintre? Az igazán jó játékokhoz képest ez valóban szart takar.

Az már más kérdés, hogy néha egy sok sebbõl vérzõ középszer is lekötheti az embert. Én életemben két játékot játszottam végig, melyet a közepes jelzõvel illetnék (SW: Force Unleashed és Rise of the Argonauts), és mindkettõ lekötött, csak az elõzõnél a fejemet, az utóbbinál a gyomromat fogtam.
balee4
Legújabb szerzemény:

Így már nincs akadálya annak, hogy a PS3-on elkezdett játékot Vita-n folytassam, ha éppen nem vagyok otthon 😊

Aktuális - még kissé soványka - Vita játékgyûjteményem:

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Így a végére még egy H.A.W.X. 2 beugrott 1417 Ft-ért... nagyon, de nagyon várom már, hogy az 1. rész is sorra kerüljön a letolandó listámon.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
4.5/10 nem a szar kategória?

Ezt pont az ex-szarokkal játszók királyának mondod? 4.5 az elég komolyan kerülendõ... Jumper XBOX360 szint.

Ettõl pedig a DNF hál' az égnek messze van (nálam!).

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Lehet ironizálni, de tényleg nem szívesen költök 'sima' verzióra - megérthetnéd már végre.

DarkSector
Uplay-en nincsen beírod a cd-kulcs-ot dolog, csak amit uplay-en veszel az megy az accountodra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
de az nem jó, mert nincs benne DLC <#falbav>

Forza.

wesker24
Tök mindegy a lényeg az hogy saját feltöltés legyen mert csak azt fogadja el !
wesker24
Steamen belüle nem lehetséges videot csinálni !

Csak össze lehet kapcsolni steam-mel de semmi több !
Shep
Vagy tök mindegy milyen video?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ja, és steamen belül lehet videot is csinálni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Csak akkor engedi összekapcsolni ha már töltöttél fel videot Youtube-ra !

Kiválasztod melyik YT videot akarod steamre rakni OK és már meg is vagyunk !
HappyHunter
Igen? Na akkor egy season pass vásárlással búcsúzok a saletõl. 😄

Be happy. :) Running!

Shep
Steamen van egy olyan feladat, hogy osszak meg videot, na de nekem már a youtube accal való összekapcsolás sem sikerül. Mi a titok?

arty
az _IS_ baj 😊

(a 4.5 nem a szar kategória még mindíg!)

Forza.

IMYke2.0.0.0
A képen nem látszik, de a SQJ-nek linkelt módon - tehát jobb klikk a címéb - "View Downloadable Content" után kapjuk ezt a képet.

IMYke2.0.0.0
Ugyanoda visz 😊 Egyrõl beszélünk 😊

Amire Te gondolsz az ez:
"View avaliable downloadebla content for this game"

ollie
Nem, itt az nézed meg, hogy milyen DLC-ket vehetsz a store-ban. A már megvásároltakhoz jobb klikk majd tulajdonságok, és ott lesz egy DLC fül.

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#vigyor2>
Kár, hogy offline-re nem tudom átültetni a Franchise-t 😞

wesker24
Na végeztem a Saint 3 Season Pass-al ! Nagyon jó volt mind 3 kellemes kis szórakozás mindegyik !

Genkibowl VII: Hát ennél elmebetegebb activity-ket még életemben nem láttam !

Gangstas iN Space : Ez is jó volt Alien Shipek Alienek támadnak ezerrel mi kell még 😄 na nem a xenomorphokra kell gondolni xD csak a vége felbaszta az agyam mert ott megint elgurult a készitök gyógyszere de ennek a résznek a vége EPIC ! xD

Trouble with Clones: Na nekem ezt tetszett a legjobban tömény akció volt ezerrel habár ennek középsõ Questjén szét röhögtem az agyam ! xD

Szóval nálam a sorrend !

1. Trouble with Clones
2. Genkibowl VII
3. Gangstas In Space
zzeN
Játszottam már vele még amikor megjelent, csak valamiért abbamaradt és utána már nem tértem vissza hozzá. Elsõ dolgom az lesz, hogy megveszem a rózsaszínû dildot és agyonverem vele a fél várost<#idiota>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Solid Snake
Pedig ezittenajövõkép. Itt is dobozosból már csak sör van.<#pias>
IMYke2.0.0.0
S tették még egy pár címmel ugyanezt.
Teljesen egyetértünk.

IMYke2.0.0.0
Hiszem, hogy nem fogod megbánni, ha eddig még nem ismerted a "The Third"-öt, ha pedig igen, akkor meg tudod, hogy tényleg remek szórakozás. Komoly- és komolytalan játékmód mellett is.

Ha kérhetem addig tegyék, amíg még mozognak! Köszönöm! Alkalmatlan banda...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Így van.
Szerintem, a CDGalaxis illetékesei pedig verhetik a fejüket a falba - mert nem merték bevállalni a dobozos verziót...

zzeN
Én is beálltam a sorba, megvettem a Saint's Row 3-at és hozzá a Season Pass-t.

Már csak kapjam is meg<#hehe>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Sir Quno Jedi
Azé az vicces, nálunk hogy leszólják az SR3-mat, de az az elsõ az eladásokban perpé.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Igazándiból készülök a Borderlands 2-re, ezé a steam fertõzés (pedig gyûlölöm a zilyesmit).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Szívesen. Örülök, ha csak ennyivel is, de segíteni tudtam. <#buck>

Sir Quno Jedi
vagy, köszi