Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van xbox 360 for windowsos vezetékes kontrollerem, és kissé nyekereg a 2 analóg stickje. van rá valami megoldás hogy ne nyekeregjen? 😄
Imy készülj, megy a steamgift! 😄 (ha megkaptam a sráctól a kódot, ami gondolom legkorábban holnap lesz...)
Forza.
http://www.geforce.com/landingpage/free-batman
Asszondja, hogy a Lara Croft-os game is ugyanilyen Nvidia kuponos dolog.
Amúgy tényleg Steam-es a cucc! Már töltõdik a Batman-em (Retail verzió - Catwoman is benne van)! <#taps>#taps>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Gamersgate: alapjáték + 4 DLC = 26,91 €
Green Man Gaming: alapjáték = 14,97 €
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
GOL-ból tudtommal nemlétezik "orosz kód", de majd Wesker/Ratgab megmondja.
A "drága DLC-k" megvásárlása (amennyiben az alapjáték tetszett annyira, hogy úgy döntessz beszerzed õket) pont akkor következhet be, amikor amugy is akciós lesz a játék (és a DLC-i), azaz amikor egyébként vennéd az egész pakkot. Legutóbb, amikor én vettem, ez 200ft/db-ot jelentett. Tehát a végén 1100forintnál járnál, ami 3.8 EUR
ez sok? gondolod ennél a pakk olcsóbb lenne? kétlem.
Forza.
Nyilván, ennek esélye télen lesz nagyobb.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Megveszem 500Ft-ért valakinek a CD-kódját , amihez minimum 1 e-mail/üzenet váltás és várakozás, majd 1 zsolozsma, hogy ne basszanak át a palánkon olcsó orosz kóddal.
Minden sikeres.
Ezután jönnének a drága DLC-k megvásárlásai STEAM-rõl...
Maradjunk annyiban, hogy pénztárcám csak akkor nyitom ki, amikor az egész csomagot meg tudom venni, egyben, kényelmesen. Lara Croft TGoL téma: Pont.
Az már más kérdés, hogy néha egy sok sebbõl vérzõ középszer is lekötheti az embert. Én életemben két játékot játszottam végig, melyet a közepes jelzõvel illetnék (SW: Force Unleashed és Rise of the Argonauts), és mindkettõ lekötött, csak az elõzõnél a fejemet, az utóbbinál a gyomromat fogtam.
Így már nincs akadálya annak, hogy a PS3-on elkezdett játékot Vita-n folytassam, ha éppen nem vagyok otthon 😊
Aktuális - még kissé soványka - Vita játékgyûjteményem:
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezt pont az ex-szarokkal játszók királyának mondod? 4.5 az elég komolyan kerülendõ... Jumper XBOX360 szint.
Ettõl pedig a DNF hál' az égnek messze van (nálam!).
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak össze lehet kapcsolni steam-mel de semmi több !
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kiválasztod melyik YT videot akarod steamre rakni OK és már meg is vagyunk !
Amire Te gondolsz az ez:
"View avaliable downloadebla content for this game"
Kár, hogy offline-re nem tudom átültetni a Franchise-t 😞
Genkibowl VII: Hát ennél elmebetegebb activity-ket még életemben nem láttam !
Gangstas iN Space : Ez is jó volt Alien Shipek Alienek támadnak ezerrel mi kell még 😄 na nem a xenomorphokra kell gondolni xD csak a vége felbaszta az agyam mert ott megint elgurult a készitök gyógyszere de ennek a résznek a vége EPIC ! xD
Trouble with Clones: Na nekem ezt tetszett a legjobban tömény akció volt ezerrel habár ennek középsõ Questjén szét röhögtem az agyam ! xD
Szóval nálam a sorrend !
1. Trouble with Clones
2. Genkibowl VII
3. Gangstas In Space
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Teljesen egyetértünk.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szerintem, a CDGalaxis illetékesei pedig verhetik a fejüket a falba - mert nem merték bevállalni a dobozos verziót...
Már csak kapjam is meg<#hehe>#hehe>
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3