Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
... de legalább a demót kipróbálhattad volna <#kacsint>

Forza.

IMYke2.0.0.0
"Látatlanban"?

* Saint's Row 3 + All DLC = 70+ óra otthon, offline, WRZ-ben. Fordítás, és örömködés okán meglesz ezen a gépen is, online ugyanennyi, ha nem több!
* The Elder Scrolls III-IV GOTY-Deluxe: szerintem, ezt nem kell indokolni
* Lara Croft: The Guardians of Light - írtam már, hogy Lara-rajongó vagyok? Írtam már, hogy a többiek - akiknek a szavára adok - csak jót írtak róla? Mi kell még ahhoz, hogy igazoljam, ha módomban fog állni, akkor LC:TGoL + All DLC kell?

Én így vagyok bekötve. Ritkán költök, akkor is nagyon meggondolom, és mintha a fogamat húznák.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
alapjátékra 2 dlc-t kellett vennem (másik kettõt adták, már nemtudom miért/hogyan), darabját ~180 forintért, amikor épp akciós volt

és azért vettem meg õket, mert tetszett az alapjáték, NAGYON-NAGYON (haverral coopban játszottug végig, kisebb megszakításokkal reggeltõl estig tartott)

nem azt mondom, hogy ne vegyél semmit, pláne egy kedvencedhez, nade ez a látatlanban is többet elköltök, mert csak, ez nem fér a fejembe...

Forza.

Shep
A x éve a bandában jelvények semmit nem érnek pár évig, majd idõvel ezek miatt kapsz tiszteletbõl játékot. Nekem így van meg az összes HL kieg, DoD, Ricochet, HL Détmács meg ezért kaptam CS:GO bétát + 1 giftet is. 1-2 év után gyanítom nem sok minden jár még.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy bégetek, de akkor olyan játék mögül, amit legalább élvezek.
Hulladékot nem veszek meg, és nem tejelek a DLC-vásárlásokkal tovább.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
tehát beállsz a sorba bégetni, aztán zavar, hogy a állandóan megnyírnak 😊)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Lara Croft-témához: hiába nem ismerem még (javasolt "c" pontod), az általam nagyra becsült fórumozótársaim csakis jókat mondtak róla , és mivel Lara-rajongó vagyok = kell.
S mivel kell, és csak úgy szeretek vásárolni, hogy a pénzemért a lehetõ legtöbbet kapjam, a DLC-k is kellenek hozzá - ha már a büdös játékipar így oldotta meg, hogy a régebben "alapnak" számító dolgokat is külön adják el...

IMYke2.0.0.0
Olyanom nincs még - otthon játszottam vele, offline 😊

arty
és uplayen? 😊

Forza.

Én már a 4-et is.<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ollie
Te is megkaptad már a Half-Life 3 preordert? <#eplus2>

IMYke2.0.0.0
Ahogy az várható volt, a Ubisoft-termék "Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction" dobozos nem aktiválható STEAM-en.
Túl szép lett volna 😊

IMYke2.0.0.0
Dobozos Saint's Row 2 STEAM-aktiválhatóság megerõsítve 😊

A semmiért nem rakták be ezeket a badge-ket! Valami biztosan lesz (nekem az x éve steam felhasználó badge a legárulkodóbb: Gyanúsnak tartom, hogy mindenki ajándékot kap minden egyes évért, még akár teljesített medálért is... Valljuk be azért ez nagy motiváció a hosszú steames tagságra: évenként 1 db ingyen játék (akár beszorítva egy 20 eurós határ közé, hogy ne szálljon el mindenki a preorderek választásával))

De errõl már beszéltünk! Lehet itt a wishlistrõl 1-1 szabadon választott játék, sorsolás szerencsekerékkel (pörgetsz és azt nyersz, amit kipörgetsz: nyeremények lehetnek akár a wishlist-es cuccaid, vagy elsõ pörgetésnél stílust pörgetsz (rpg, autós, stb.) 2-nál kiadót stb).

Mivel idén eltértek az eddigi utolsó napi best-of akciótól, ezért szerintem nem a 40 millióból nyernek 5-en féle sorsolás lesz. Legalábbis véleményem szerint.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Szerintem se de jó lett volna valami ha már ennyit szarakodtunk vele !
zorrobomber
838 üzenet, huh, úgy látom hosszú volt a hétvége 😊

Shep
Nekem nem adta meg pedig minden nap szavaztam, de mindegy is mert szerintem nem lesz itt semmi ajándéközön.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
És a Max Payne is 3x-szor van már ahogy a Skyrim is !
Azért az nem semmi, hogy 4x van Saints row....XD

Mondjuk Skyrim is 3x...

Nekem is megvan ám a badge!

Zomil
buksisimi 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Nem, nekem nem gáz a minõség.
Hanem hogy "megfoghatatlan" azt sem tudom hogy 1-2 év múlva is beenged -e innen magyarországról a profilomba, vagy mi lesz addigra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Nekem is majd kiderül ! Habár én annak örülnék ha csak egyetlen egy játékot is kapnák a wishlistemböl ! xD
Fpocok
NA meglett összes badge. Mit kapok? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

arty
képlékeny? a gyanus kinézetû trutyihoz hasonló minõség miatt írtad e jelzõt? 😄

Forza.

DarkSector
Oks mindegy megvettem, maga a full POP pack nem izgat, mert a 4. részért nem fizetnék 1 centet sem, ezért megvettem a Forgotten Sands-ot...
még megvettem régen 5 dolcsiért Onlive-ra de az ugye képlékeny egy dolog...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
éééén? dehogy tudok 😊

Forza.

DarkSector
saccra 1-100 óra közt van. 😊

davidka003
Aki nyomta az LA Noire-t, mennyi idõ alatt játszhatom le a maradék 13 ügyet? Saccra is jó.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
😊

Tudsz olcsó POP TFS-ot steam-re?

arty
én látok még lehetõséget olcsó játékra:

c.) kigyógyulsz a "minden déelcét akarok hozzá pedig még a játékot se ismerem" baromságból

Forza.

Irán, Afganisztán, India, Mianmar, Közép-Azsttrália, egyes Indiai- és Csendes-óceáni szigetcsoportok stb. Ausztráliában még 45 perccel másképp járó vidékek is vannak, saját, átmeneti idõzónákkal (Australian Central Western Standard Time és Australian Central Western Daylight Time).
TheGrinder
Köszönöm.

DarkSector
Grat.

TheGrinder
Na fasza, nyertem egy Universe Sandbox-ot, nagyon jónak tûnik videók alapján.

DarkSector
Ilyenkor még az EON és a bankok is tudják pontossan mikor indult a Steam SS és mikor ér véget majd. ..😄

HappyHunter
Nem hiszem hogy lakókocsival átérnél 1 óra alatt egy másik zónába. 😄
Inkább a privátjet árakat nézegesd. 😛

Be happy. :) Running!

DarkSector
Nah legyen csak évvége.....<#ravasz1>
....születésnap-névnap-húsvét-karácsony........

mennyibe fáj egy közepes lakócsi? 😄

davidka003
Gyakorlatilag ha ügyes vagy akkor évente 40-szer lehet ünnepelni az újévet. 😄

"Elméletileg 24 idõzónát határoztak meg; UTC-11-tõl UTC+12-ig. Ezzel szemben 40 idõzóna létezik, UTC-12-tõl UTC+14-ig, némely idõzóna félórás, vagy negyedórás eltéréssel." wiki

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Zsír.
Az idõutazás lehetséges!!!<#pias>

MerlinW
Pedig ez így van. Leutazol a román vagy az ukrán határhoz és játszhatsz az idõvel😊

"80 nap a föld körül" rulz😊

[merlinw.org]

DarkSector
Oks elhiszem de így elgondolva baromi fura.
elmegyek az idõzona határvonalához és tõlem jobbra 1 orával késõbb van mint balra ez így belegondolva elég vicces.

HappyHunter
Szerény listácskám:

Tom Clancy's Splinter Cell Conviction
Portal 2
Garry's Mod
Saints Row: The Third
L.A. Noire
Shadowgrounds Survivor
Metro 2033
Mirror's Edge

Ezek valószínûleg kitartanak a következõ summer sale-ig. 😊

Be happy. :) Running!

MerlinW
Te is nézd már meg azt a nyamvadt térképet amit belinkeltem, mielõtt ilyeneket kérdezel😊 Egyébként középiskolás tananyagról vitázunk itt órák óta😊

[merlinw.org]

MerlinW
Kérek egy konkrét példát😊 Lejjebb ott a térkép segítségnek😊

[merlinw.org]

ollie
Nincs átmenet.

DarkSector
Kell hogy legyen, az 1 orás idõeltolódási sáv a földgömbön nézve nem egy vékony határvonal hanem egy átmenet elvileg nem?
Nincs olyan hogy jobbra egyik városban reggel 5 ora ballra a másikban meg 4 óra? kell lenni közte területnek ahol átmenet van.

ollie
Van ahol fél óra eltérés van a szomszéd idõzónához képest.

ZsZso
/szarkazmus on
A percek az egész bolygón egységesek, mindenhol mindig ugyanannyi.

Hát nem tudom MerlinW... mint tudjuk "Az abszolút tér és idõ vizsgálatakor belátható, hogy csupán metafizikai hipotézisekrõl van szó, Newton ugyanis többször leszögezi, hogy csak a relatív idõ érzékelhetõ, az abszolút idõ sohasem, és semmiféle közvetlen tapasztalati bizonyíték nem hozható fel létezése mellett." (wikipédia). Szóval nem felelõtlenség ilyen kijelentéseket tenni? <#idiota>
/szarkazmus off

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

davidka003
Tényleg így van.

DarkSector
ha-ha-ha...😄
fogy a szervergépbõl az elem. 😊