Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg szerintem az Oblivion és FAllout 3 is ez a kategória. DLC-vel a Skyrim is ez lesz, ebben biztos vagyok (Dawnguard tartalma valami eszméletlen, nagyon várom!)!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Másikra: Nyilván te tudod, de ha abból indulok ki, hogy a Fallout 3 GOTY ilyen laza 150 órát vett el az életembõl, akkor a New Vegas esetében is ennyivel lehet számolni. Tehát tartalmas, hosszútávú és értékes szórakozással!
Persze a Morrowin GOTY meg aztán simán 250 óra is lehet GOTY-ban, de az úgy tudom megvan, ezért értetlenkedem, de természetesen tiszteletben van tartva a döntésed: te tudod.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Saints Row 3 Franchise Pack 78,33 €... <#zavart2>#zavart2>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Annyira nagyon nem rövid, de egy tapasztalt játékosnak tényleg sétagalopp. Nehézségi szintekre már nem emlékszem, de vélhetõleg vannak. Azok sokat dobhatnak az élményen.
Nekem bejött, hogy falakra voltak vetítve a feladatok, hogy kevés volt a rádiózás és bizonyos helyszíneken egyedül kellett megoldanod a helyzetet. Máshol sajnos eléggé lineáris a dolog. A parkolós rész nekem kemény volt 😊
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
* Protoype 2 -
* Dark Souls -
* Borderlands 2 -
Grat!
* Fallout New Vegas Ultimate Edition és/vagy"
Ezt kihagyni!!!???
Ennél fullosabb már nehezen lehetne és a dobozos verzió is Steam "köteles"!
Ráadásul most nagyon jó áron volt... Morro GOTY árát is átcsoportosíthattad volna rá :-(
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Irigyellek a sok idõd és kitartásod miatt. Nekem nincs ennyi játékom sem Steam-en, sem dobozosban. És hülyének is néznének, ha mindig csak játékokat vennék.
Nekem meló után éppen elég egy League of Legends... Az is eléggé fel tud húzni vagy épp szórakoztatni és ráadásul teljesen ingyenes Moba játék! <#idiota>#idiota>
splinter cellben. fényes nappal. sima coverlövöldeként, aminek ráadásul elég gyenguszka :/ nade, egy ezresért egy unalmas napon végiglövöm (mert elég rövid, nem?)
Forza.
Ott írt egy hatalmas 15%-ot és nem tartott sokáig eljutnia eddig.
Persze oké, hogy nehéz lemodellenzi Larát és a szinkront és, hogy ez baromi költséges, de eddig rövidnek tûnik ez a reebot.
Bár a NFS The Run sztorijánál biztos hosszabb lesz! <#idiota>#idiota>
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Half Life 1 Anthology 900
Ghost Recon Advanced Warfighter 2 800
Naval Warfare, Bucaneer The Pursuit of Infamy 1100
Alan Wake American Nightmare 1100
Alian Breed Impact,Syberia 2,Dogfighter 500
Batman Arkham City 2450
Rome Total War Gold 800
Ignite 600
Splinter Cell Conviction 1100
Összesen: 10.350FT
Ebben az évben eddig 89.150Ft-nél járok amiket játékokra költöttem.Ehhez még jön majd a Assassins Creed 3 Freedom Edition 17.990 + Far Cry 3 Insane Edition 14.990.
És már nagyon nem akarok játékra költeni!
Next PC upgrade: 2022
Viszont, Single-ben nem volt annyira ultra gáz a játék, igaz nem is nevezném igazi Splinter Cell-nek már.
Nekem is rohadtul viszketett a mutatóujjam az egérgombon - a New Vegas benn is volt pár percig a kosárban. Aztán elkezdtem mellé gondolkodni a Bastion-on, de végül mindent töröltem. Komoly harc volt. Nem viccelek.
😄
Amúgy nekem azt mondogatták hogy Orosz, azt a beváltáskor irta hogy 10 nyelvet tartalmaz kb és alapon Angol US.
Szóval???
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De én már 2013 tavaszát várom (Tomb Raider + StarCraft 2 Heart of the Swarm Expansion) az lesz majd az igazi számomra! <#idiota>#idiota>
Bár az új TR játéktól félek kicsit, mert baromi rövidnek ígérkezik... Amiket eddig mutogattak belõle az volt 10%-a a játéknak (ami az idei E3-on látható volt). Illetve most Comin-Con-on még tovább vitték a demót egy eléggé komoly fordulatig, majd a srác visszalépett a menübe és már 15%-ot írt ki. Komolyan és kb. egy óra alatt el lehet ide jutni.
Megértem én, hogy nagy meló és költség lenne egy only Singeplayer játékból hosszúra nyújtani, de ha rövid lesz akkor nem nagyon lesz szavatossága a játéknak és pláne nem fogja megérni a 9990 Ft-os értékhatárt!
szórjatok hamut a fejemre!!! a köpettõl már csatakos a búrám! 😄
Forza.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
nagyon szeretném, ha minél elõbb játszanál ezzel a remekmûvel, az alacsony gépigénye miatt ideális játék lenne a könyvtári(?) gépedre (is), így majd csak a dlcket kell megvenned mondjuk valami karácsonyi sale-ben 😊
tényleg szót se ejtsünk róla többet, mert mostmegmár nekem kezd kényelmetlen lenni 😊 elnézést, hogy beszóltam miatta, csak én tudom, mirõl maradsz le - még akkor is, ha csak átmenetileg (de az ki tudja meddig átmeneti? az élet rövid 😉 )
lécci, had ajándékozzalak meg ennyivel, a magyarításaidra áldozott idõdért cserébe ez még mindíg SEMMI, ZÉRÓ, NULLA. többit STEAMEN, remélhetõleg már holnap! 😉
Forza.
Elõször fordul elõ velem, hogy leárazáskor nem vettem semmit - 0 euro.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Akkor majd akciós lesz a Borderlands 2, a Prototype 2, Dark Souls is...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
* Meridian4 teljes pakk (22,99 €😉 és/vagy
* Fallout New Vegas Ultimate Edition és/vagy
* Bastion
Így is kényelmetlen, hát még ezek után 😞
darksector: honnan a bf3?! nekemiskell!!!! 😄
Forza.
Kár, hogy csak meghívóval lehet oda bejutni.
Mert csak telepítés van, de én nem akarom most telepíteni!
Ha elindítom a telepítõt akkor hozzáadódik a többi játékomhoz, de ha leállítom a letöltést, akkor törlõdik! WTF?
Nem kaptunk volna külön aktiváló kódokat hozzájuk? 😞
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tudok cserébe adni Diablo 3 Guess Passt vagy Mass Effect 3 Preorder DLC-ket! 😊