Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Rage 60 fps 360on és jól is néz ki, ha nem mész 2 méternél közelebb a terephez... akkor hulladék, de szó szerint. Karakterek viszont jól néznek ki, csak statikus minden. Popup meg minden forduláskor van, igaz megszokja az ember szeme 1 óra után, na de akkor is... PCn sokkal szarabb volt mikor megjelent ( játszhatatlan ), talán peccselték azóta és normálisan fut egyes konfigokon.

Egészen minimális az eltérés a PC és a 360 közt ( már ha van igazából )

PC
360

Sok összehasonlító kép.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
6 éves HW vs. 1-2 éves HW + nyers póva'. Eszembe sincs X-re venni.
X-re többek között az AC szériát tartom kiemelkedõen jó platformnak, de pl. minap néztem Dark Souls-t X-en és meg mernék rá esküdni, hogy picit szebb és jobb az FPS, mint PS3-on.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
"Amúgy murva jó ez a Rage. Szánalmasan indul, de aztán mikor már belekötünk az authority-ba, na ott már izgisebb kissé. Kár hogy ilyen tré a PC verzió (bár legalább szép) és idióta az irányítás."

"Baszki a Rage-ben a legjobb az "AI". No nem azért mert olyan murva jól játszik, hanem mert tök életszerû, organikus az egész. A mutánsok lehajolnak/buknak fuás közben a lövések elõl, dodge-olnak, meg felugrálnak a falakra, plafonon és csöveken függeszkednek, felmásznak a legrohadtabb helyeken is (hiába vagy magasabban), mocskos mód trükköznek. Ellenfelek használják a fedezéket rendesen. Annyira hihetetlenül élõnek tûnik néha az egész, hogy tökre beleéli magát az ember.

DE a leghihetetlenebb, mikor rohan feléd az ipse, te rálõsz, ez meg ahogy az ajtó vonalába ér, felugrik és a keretbe beterpeszt, mint valami idióta nindzsás akciófilmben és simán ellõsz alatta, mert erre aztán nem számítasz. Teli van ilyen és ehhez hasonló meglepetésekkel, ahol az ellenfelek és terep AI+scriptekkel hihetetlen módon megélednek. Annyira figyelik hogy hova fogsz éppen skulót küldeni, hogy az veszélyes.

A katonákról lelõhetõek a páncéldarabok/sisak, megtántorodnak, eltartják a fegyót, ha meglövöd stb. nagyon faja, de még a földön is próbálnak tovább harcolni veled, meg biztonságba kúszni stb.

Nagyon hangulatos. Minden hibája ellenére jó érzés benne írtani, de murvára."

"A rage ûberhihetelenül néz ki nyílt terepen, semmi hasonlót nem láthattunk még semmiben sem. Tényleg forradalmi újítás. Az embernek tátva marad a száj, még akkor is ha minden statikus (és nyilván ezt nem erdõkre találták ki, bár egy speedtree-vel össze lehet házasítani, csak akkor meg az árnyékokkal fognak szívni, meg a bevilágítással). A módszer jellegébõl adódik, hogy nem nagyon tudnak dinamikus árnyékokkal és fényekkel trükközni, de megoldják máshogy azért, szal. nem rossz cserébe az elképzelhetetlenül részletes/plasztikus terepért. Fejlõdhetne még, ha nem a konzolok limitációjából indulna ki. Szerintem, fog is, ha nem fuccsolnak be vele."

SQJ

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Ahhoz hogy bögyös csajokkal verekedj nem kell ilyen szarokat csinálni. Van pár AAA verekedõs játék ahol még rendes csöcs fizika is jár hozzá😊)

DarkSector
Lesz Doom 4 majd az.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Nagyon kíváncsi leszek a rivjúdra!

ID 6 éve semmit nem tett le az asztalra ( Valvéval a hátuk mögött... hol van a HL3??? ), ez a Rage meg egy nagy tévedés és próbálom a Bethesda számlájára, nyomására írni...

Ha normális kiadás lesz a Doom kolleksön azzal egy fekete pontot le tudok húzni a listáról.

Tinman
Ótóka is :-)

DarkSector
Aha.
Még Wesker barát is azt irta elõtte hogy vigyázzak mert orosz.
Most azt gyanítom lehet Orosz is, de lehet hogy õk a szinkronról beszélnek nem a feliratozásról...de ha a szinkron orosz az mégúgyssem izgatna. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Kiegészíteném a kórájhéttel, SSD RAID-el, 6 giga triple c. 2000 MHz-el... és valóban a patchek hatalmát lebecsülni sem szabad.

arty
kiknek többieknek lett orosz?

ugyan ott vették yuplayen? 😮

Forza.

davidka003
Akkor az. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Jah érte a viccet de én nem poénkodni akartam Tinman kollegával, én komolyan írtam amit írtam. 😊

arty
epic??

Developer: Gearbox Software
Publisher: 2K Games

Forza.

DarkSector
Amúgy mit mondott SQJ csak kíváncsiságképpen.
Lehet van amirõl nem hallottam még. 😊
Ez komolyan kérdem nem cikizés

arty
gondolom tinmannál megvan a pécés recept: szerencse + patchek + SSD 😊

Forza.

davidka003
Ahogy az EPIC esetében sem lehet tévedni, mert csak jó játékot adnak ki.
Ja mégsem, DNF...

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
mondjuk nekem se, doom3 óta sima skip minden tõlük 😄

csak ugye az ótóka... de papírforma lett a rage is.

Forza.

DarkSector
Ezzel arra az incidensre tippeltem, amikor 60fps fix, meg késõi textúrabetöltések meg egyébb szarságok voltak.
Én néztem xboton ott semmi gond nem volt. Én oda vettem volna, ha nincs még meg ...még nem késõ becserélned. 😊

Tinman
ID Soft esetében nincs szükségem demóra.

Ha NAGYOT tévednék, jövök ide nyilvánosan elnézést kérni a súlyos tévedésemért.

DarkSector
SQJ meg Carmack-ot kérdezze meg. 😊

arty
demot amúgy próbáltál belõle?

engem is vonzott (autózás), de szerencsére még idõben kijöttek a konzoldemók 😄

Forza.

arty
hm. neked igazából 5-ös pontozás kéne, nem a 10-es 😊)

Forza.

davidka003
Olyan szép a dobozos játék, annyira nem akarom megvenni de lehet lassan el fogok én is csábulni rá. Mondjuk a Doom 3 Remake-re fáj nagyon a fogam az ID-tõl. Már csak pár hónap.

Tinman
Thx!

Miért mire kellett volna venni?

Jó hardver mellett a PC-s a superior verzió! Kérdezd csak meg SQJ-t!

arty
köszönöm! (tehát csak felesleges baromságok)

Forza.

DarkSector
Pont a Rage-et.....Pont Pc-re? 😄

Amúgy grat.

Tinman
Kis off...

Karácsony óta erre fáj a fogam, februárban(!) in stock státusz mellett rendeltem meg Zavvi-ról, de végül csak nem kaptam meg. A türelmem meg így fél év elteltével elfogyott.

Ebay-rõl rendeltem még múlt hét hétfõn, és PÉNTEKRE megérkezett. Igaz 3 fonttal drágábban, de már felhúztam magam, nem érdekelt:

davidka003

Tinman
Azt tudod, hogy nem voltam régebben egy finnyás jószág, de az akkor is a hitvallásom volt, hogy 5 alatt csak a halál és a siralom vár.

5 alatt már olyan mélységek vannak, amire már senki nem mer garanciát vállalni. Ott már szó szerint fizikai mellékhatásai vannak annak a mocsoknak ami a képernyõrõl feléd árad. Egyébként epic szar (1/10) játékot készíteni sem lehet egyszerû egyébként... egyedül a Bikinis csoda szerepel nálam a gödör legalján. Az teljes "játékoskarrierem" legdöbbenetesebb címe volt.

Nálam a közepes játék 6-7 körül van, a 7-8 körül a kellemes alkotások, 8.5-tõl 9.5-ig nagyon erõs címek, már-már azonnali klasszikusok. 9.5 felett pedig a "10 évente jó ha 1 születik ilyen" etalon kategória.

Persze ezek szubjektív számok/intervallumok, de nem vagyok már szakmabeli, hogy más szintén szubjektív skálájának tegyek eleget.

Más...

Nem véletlenül említettem itt múltkor a felköptök és aláálltok témát.
Arty-nak említettem igaz, de egyetemesen igaz, a "másik topik" látogatók legtöbbjére.

Olvastam milyen "jól" elvagy a Halo 2-vel ;-) Közben persze a Baldur's Gate-eket meg a Falloutokat belepi a por. Pedig mekkora erõvel tolták nekem az igét... ejnye.

DarkSector
Nm, amugy fura többieknek mindenkinek orosz lett miután aktíválta:

"Fejlesztõ: EA DICE Kiadó: Electronic Arts Nyelv: hang és szöveg (orosz only)"

nekünk nemtudom miért nem. 😊

balee4
*akkor nagyon jó

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Természetesen nem a mentésre gondoltam..., tudod, ha éppen egy küldi közben vagy és hirtelen abba kell hagyni a játék, de nem szeretnéd elölrõl kezdeni, gép kikapcs, bekapcsolás után pedig onnan folytatod, ahol abbahagytad. Gyakorlatilag ez akár nagyon jó, ha sokat tömegközlekedik az ember, sokszor nincs annyi idõ két megálló között, hogy eljussak a következõ mentésig. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector

DarkSector
Nemtudom, de Origin-en Standard Edition, meg YuPlay-en is Standard-nek írja. 😊

Totti5
Én az AC 3 után tûzöm ki az idõpontot. Ha jó lesz akkor veszem ( 20 óra, 9 pontos állejtõs, jó story, tartalmas mint egy AC2, vagy Brotherhood vagy Revelations ), ha nem akkor még várok.

w77d
nna kapott valaki valamit a gyûjtögetõs szavazásos cuccokért?

Dj Tommy
Expanded Edition, ami az oroszoknál Extended Edition néven "fut" és ez van elvileg benne:
Physical Warfare Pack + 10 Dog Tags + Specact Kit

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Totti5
Annyira nem is jó. Story béna. Tombolni viszont talán a legjobb.

davidka003
Prototype 2 bemutató
Nem rossz játék.

davidka003
"Leginkább azt imádom benne, hogy bármikor elõ tudod venni, bármikor félbe lehet szakítani a játékot, és akár napokkal késõbb is lehet folytatni, addig minden futó alkalmazást hibernál a gép."

Ezt hívják mentésnek és minden konzol tudja. Sõt még olyat is lehet, hogy másik játékkal játszok aztán visszarakom a lemezt és folytatom a régit.

arty
<#taps><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

köszi DarkSector, nekem is lett BF3-am!!!

Aki tud oroszul: ez mi?
Battlefield 3 Расширенное издание - ez a premium ??

Forza.

Tinman
True <#nyes>

Shep
Ezt a Prototype 2-t te nagyon favorizálod, miért?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

artschi
nem rossz 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

zzeN
Ennyiért honnan?😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

balee4
Én egyszerûen imádom, nagyon durván jól összerakott készülék, utóbbi idõben nagyon sokat használom, Gravity Rush-ba pl. beleraktam olyan 30 órát. Leginkább azt imádom benne, hogy bármikor elõ tudod venni, bármikor félbe lehet szakítani a játékot, és akár napokkal késõbb is lehet folytatni, addig minden futó alkalmazást hibernál a gép. Ilyen feature kéne a nagykonzolokba is. Mellesleg bármilyen típusú játék tökéletesen irányítható vele, még a Resistance Burning Skies is tökéletesen kezelhetõ.

DarkSector
kis off.

Nemolyanrégiszerzeményem. 😊
A Steam Summer Sale-ek mellé:
Witcher 1 (1.99 euro)
Alan Wake American Nightmare (3.74 euro)
Dark Sector (8 dollár)
Prince of Persia TFS (2.49 euro)
Darksiders (GMG) (3 euro)

Tinman
Ja-ja! Én is ezt nézem... mintha 7.49-ért ment volna Sale-ben nem????

Durva!

Add 2 cart szintén...

balee4
Köszi. Oka: utóbbi idõben (fõleg így nyáron) keveset vagyok itthon, sokat utazgatok, viszont nem szeretek ilyenkor sem játék nélkül maradni. A Metal Gear Vita-s verziója meg elsõrangú konverzió, semmivel sem rosszabb, még így kicsiben sem, mintha a PS3-as változat.

Zomil
Én olyan 4ezret költöttem, de lusta vagyok összeszámolni:
Civ V GOTY
Saints Row: The Third
Dungeon Defenders - Series EV Hero DLC
Dungeon Defenders Lost Eternia Shards Complete DLC
Dungeon Defenders - Summoner Hero DLC
Binding of Isaac Wrath of the Lamb

Még bastion-t szerettem volna, de max. 500-at adtam volna érte.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"