Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Next PC upgrade: 2022
2299-EB0B-4BE0
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nyári vásár alkalmával nekik nem cseppen semmi? Majd el is hiszem.
Nem jótékonysági intézmény a Valve, de a steam sem.
Steam egy disztribúciós szolgáltatás, ha sokat adnak el az nekik jobb pozíciót teremt a jövõben, ráadásul ezeket az akciókat fel kell tölteni, le kell bonyolítani, ez plussz munka, biztos, hogy kérnek érte valamit. Fõleg, amilyen szinte monopol helyzetben vannak kizártnak tartom, hogy nem keresik ilyen degeszre magukat (szerintem eladott példányonként kapnak egyébként jutalékot!)
Kiadó megspórolja a doboz, miegymás elõállítását, a szállítási költségeket/biztosítást, még ha ad a hasznából valamennyit még akkor is bõven marad profitja. Win-win szituáció.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A második rész nagyon érdekel.
[merlinw.org]
Persze így is jó volt, de Valve szerintem nem tervezte ezt be idénre.
Megint tripláztam, bocs érte😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A 75%-os leárazásaik és packjaikon kívül egy ordenáré lopóüzem az egész, úgy ahogy van.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Textúra hiba még hagyján lett volna, de 10 perc alatt 4x ctd-zett a rohadék.
Szép volt, jó volt, köszönjük, ennyi!
Ui.: Ha bárkinek bármi kell dailyben, Weekend vagy midweek dealben továbbra is lehet zargatni.
Ha megvan dobozban minek megvenni (habár én inkább ne szóljak: Witcher 1 dobozosban, Gog-on, és 2 euróért majdnem megvettem steamre is... legközelebb meg is fogom!)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Parasite Eve 2, best game EVER!
The only good thing is the AI and the graphics."
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
El van hanyagolva, igen, de tökéletesen játszható, nem igen vannak benne bugok, stb. Én speciel egyetlen hibájának csak az alacsony felbontású textúrákat tudom felhozni, azt pedig percek alatt feledteti az élvezetes játékmenete.
[merlinw.org]
Persze mivel nincs már meg azóta lehet csoda történt, de ezt nem hagyhattam ki, mint picike poénkodást, de nem sértésnek szántam.
"....minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
És elkezdtünk matrix-ozni. 😊
Lõttünk egymásra, kb 10 percig és utána sikerült eltalálnia a rakétákkal vagy mivel...
Én pisztollyal voltam, szóval nem csoda hogy õ gyõzött. -.-
1920x1080
Minden details maxon (2db antialiasing-ot kivéve)
Folyamatossan fut, immel-ámmal kisebb lassulások mellett. De nem akad.
Ennyit a gépemrõl. 😊
Rage ettõl erõsebb vagy mi?
Sokan jöttek nekem régen hogy BF3 nagy falat multiban...hát ja látom.17-18-ezres VGA meg a kis procim melett nagy kihívás. igen. Erõsen az.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha arra célzol hogy nem futna maxon nekem a Rage. 😊
Én életemben két olyan játékot játszottam végig, melyet a kelleténél többet untam, a jó pillanataik mellett. Az egyik a Halo: Combat Evolved, a másik az õsklasszikus, általam gyûlölve szeretett Half-Life volt. Az utóbbi kihagyását azért erõsen megbántam volna.
A Fallout egyébként nem porosodik nálam, sokszor belefogtam, csak XP alatt mindig problémáik voltak vele, és emiatt abba szoktam hagyni. Persze a Halo 2-t se XP-re találták ki, de eleddig mégis azzal volt kevesebb gondom.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Asus P5K-SE, e6550 2.33GHz, HD6670 1GB, 2x2GB 800MHz"
Ezen a konfigon el is hiszem, amiket írtál.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
és igen, élvezetes lelõni õket 😊) viszont számomra ez a posztapokaliptikus világ nem hangulatos, nekem a madmax is csak so-so film 😉 az autós részek olyan kritikán aluliak, hogy az vette el egyébként végleg a kedvem - tudván, hogy eléggé sok van/lesz belõlük a kampány során.
Forza.
Mindegy te játékod, te pénzed arra veszed amire kedved tartja...
Nem akarom más faszával verni a csalánt, de pont a Rage-et, amirõl kerek perec mondta carmack hogy telibeszarták a PC-s változatot.
Dead solus meg amúgy a többi multiplatform esetében valóban az van amit írsz, de itt Rage-rõl nekem mindig eszembejut Carmack bácsi mondókája. Meg az a förtelem textúra szarság, meg a sok hiba amitõl kifagyott nekem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy igen, azt tudom, hogy megjelenés után még jó ideig iszonyat volt PC-n, de azóta sok idõ eltelt.