Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Már nem kapható a játék.
2. Már nem kapható a konzol, amin a játék elfutna.
3. Kapható a játék aukciós portálokon, de az exkluzivitása miatt elképesztõ drága.
4. Ha meg is van a játék, szereztél is még egy mûködõ konzolt hozzá akkor rájössz, hogy a HD TV-den az eredmény sokkoló. Ezzel szemben PC-n sokkal jobb arányban lesz sikerélmény felbontás terén is, ráadásul a GoG/Steam-nek hála a régi játékok nagy része a jelenlegi op. rendszeren is elszalad.
De hogy mennyire van jogosultsága GOOD OLD GAMES idejében egy BG, Planscape remake-nek? Nem igazán.
Persze a fanatikusok ezt a verziót is megveszik, a kíváncsiskodók közül is lesz pár akit érdekelni fog... de ezzel értékelhetõ eladásokat produkálni !PC-n! a warezolás mekkájában? Ugyan már...
A másik probléma pedig az ötlethiány... lehet itt játékipari legendákkal dobálózni, meg olyan nevekkel, hogy hû+haaaa, csak az a k. nagy helyzet, hogy igenis kell a friss vér, az újító gondolatok, ötletek az iparba.
Chris Avellone, Brian Fargo, Tim Schafer, Peter Molyneux, John Carmack, stb. hosszú a sor nagyon. Legendák? Persze, nem vitás.
Õk is voltak ifjak és ötletektõl duzzadók? Igen.
Most is vannak ifjak, tele jobbnál-jobb ötletekkel? Hülye kérdés... naná!
Ez a lényeg! Azért mert most 2012-ben egy Chris A. azt mondja, hogy... ez egy dolog. Én meg azt mondom ezernyi jobb ötlet van ennél, csak lehet, hogy a "senkiknek" esélyük sem lesz soha kibontakozni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szóval ezzel az erõvel vissza lehetne utazni az idõben, és beszólni a BioWare-nek, hogy ne merjen Baldur's Gate után fantasy RPG-n dolgozni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Zombi, vámpír, meg film-adaptációk korát éljük - ja és a rókabõrökét.
Ettõl függetlenül, nagy ritkán, és csak egyes sorozatokká alakult játékok esetében, a folytatások kellemesek.
A biztos, jövedelmezõ utat - kisebb ellenállás, ugye - választják a kiadók, fejlesztõk.
Zombi-téma a menõ? Csináljuk zombis játékot! Régebbi játékunk mellé adjunk ki fizetõs zombi-DLC-t!
Vámpír téma a menõ (rohadj meg S.M.!)? Gyártsunk egyre több vámpír témájú játékot, DLC-t!
Menõ az egyik játék a játékosok között ('Trónok harca' mond valamit)? Gyártsuk le gyorsa az adaptációját, lehetõleg annak is a folytatását, de izibe, míg menõ a film/sorozat!
Menõ manapság a hádé (HD, anglomániákusoknak: édzsdí)-sítés? Akkor nyomassuk, de gyorsan a régi, bevált játékokat hádébe!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Mondtam már ma erre a témára, hogy száni?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
http://cdgalaxis.hu/PC/19885/world-of-warcraft-kiegeszito-mists-of-pandaria-collectors-edition.html
Az a baj, hogy valszeg mégegyszer úgysem kezdeném el ezért eladtam de lehet majd benevezek pár hónap múlva GOTY kiadásra ha lesz olcsón.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"A nagymúltú RPG mágus, Chris Avellone erõsen gondolkodik azon, hogy újra feltámasztja a Planescape: Tormentet, méghozzá a Kickstarter és a mi segítségünkkel. Õ volt a hihetetlenül népszerû, 1999-ben megjelent PC-s szerepjáték vezetõ dizájnere. Viszont ha megtenné, eldobná a Dungeons & Dragons szabályrendszert és a kapcsolódó Planescape környezetet, mert szerinte azok nélkül sokkal jobb játékot tudna csinálni."
Ez volt a legdurvább eset:
LINK
Ezek után még rámírt privátban, hogy õ soha nem csapná be a másikat és reméli, hogy a következõ üzletünk majd jobban sikerül. lol? Hát most is ki miatt nem jött létre? Hát nem miattam. Írtam, hogy ha elõre utal, ezek után is elküldöm neki a 2 játékot. Erre már semmi reakció nem jött. Tiltottam is le a picsába.
Én nem vaterázok, de ph!-s eladásaim során jópár alkalommal megszivattak azzal, hogy rakjam félre, mert neki 100000%, hogy kell... (persze, hogy nem kellett), az emberek általánosságban sajnos ilyenek.
Forza.
Aukciós oldalakon ez mínusszal jár? Igen. Puff neki. Nagy kaland.
[merlinw.org]
Nagyon könnyen megeshet, hogy bejön egy pár százezres költség, és így muszáj valaki visszakozni egy 10-15k-s tételtõl helyette. Nem hiszem, hogy fair elvárni, hogy aukciós oldalon csak az próbáljon spórolni, akinek amúgy olyan az anyagi helyzete, hogy földrengés esetén (nem kell ám szó szerint venni) is ki tudja csengetni az összeget. Nyilván nagyon végsõ esetnek tartom az ilyesmit, és elvárható a korrekt kommunikáció, de nem kell élbõl kizárni minden visszalépõ jóhiszemûségét. A kíméletlen kategorikusságodat vetem el, nem a megfogalmazott fõszabályt, amivel egyetértek.
Rengeteg hírportálon szinte 2 hetente van errõl cikk... mintha a Baldur's Gate 3 jönne kb.
Meg visszaszámlálás a baldursgate.com? Miért mi jön? BG3 bejelentés?
Mert ami jön az kb. annyi értékkel bír, mint a többi HD kiadások. Vannak, tudjuk, vegye aki kimaradt belõle.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Rókabõr. Pénzgyár. Undorodom.
"Jade Empire Special Editon (full angol, de felbõvítve extrákkal, érdeklõdj ;-)"
Érdeklõdöm, mit jelent a felbõvítve extrákkal? 😊
S ez minden verzióra felpakolható. Alap + kiegre 100%-osan.
Lehet rejtett minimálár és nem rejtett is.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Azt se értem mikor ki van írva, hogy minimálár 40k és a licit meg 5k-ig megy el. Van olyan ember, hogy látja, hogy 40k alatt úgysem nyeri meg mégis licitál mondjuk 5k-val. De minek?
#50593: valamennyivel drágább igen
Szánalom. Rókabõr n+1 a legendáról.
Majd 3.49 Euro-ért esetleg hajlandó leszek a kosárba tenni.
Egyébként attól, hogy fúhédésítik, attól most majd többen játsszák végig?
Mert a BG az sok minden ugye, csak nem éppen egy laza hétvége... inkább egy laza évszak :-D
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Forza.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A legjobb mikor nézem az Xbox aukciókat és már 1 héttel a lejárat elõtt magasabban van az ár, mint a bolti ár.
#50537: Tinman lézernyomtatós sztorijára válasz:
Gyakorlatilag 1 Ft-ért akkor érdemes ha tudod, hogy kelendõ cucc.
Például Xboxnál azért jó, mert sokan megnézik az 1 Ft-os aukciókat és jobban szem elõtt van a terméked mintha mondjuk fix 40 ezerért raknád fel.
Valszeg én nem merném egyébként.