Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
Nekem még semmimet nem törték fel.
Havernak meg igen mert a steam és az ahhoz tartozó jelszava ugyanaz volt.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
1, Steam és a többi fontosabb fiókhoz és a hozzá tartozó mail fiókhoz más, lehetõleg bonyolult jelszavad legyen. Legalább ezt megtanultam én hülye.
2, Vírus ellen legyen minden programod, nekem is egy jelszó lopó bot volt. (gondolom én)
Ennyi jutott eszembe 😊 Amúgy este megvoltak a fiókjaim, reggelre meg már nem. The End.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
11 órányi játék után úgy áll, hogy életem egyik legjobb játéka lehet... (pedig több mint 25 éve játszok! egen, k. öreg vagyok :/ )
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hatezer! -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az már más. Valamiért az az elképzelés élt bennem, hogy "baráti áron" 49 dolcsi körüli áron szeretnék majd. Steam-en 3.99 Euro? Jöhet.
Gyanús nekem ez az egész ügy... múltkor a pagonyba az a melegparádé, most meg ez...
De most komolyan! Kovács Béla? Tényleg van még ilyen név? Van Kovács apuka, aki a gyerekét Bélának hívja? Miért? Ennyire nem kívánt terhesség volt? Akkor miért nem szakították meg?
Sikerült ma visszaszereznem az Origin fiókomat is 10 perc beszélgetés után egy EA-s alkalmazottnak hála. Beléptem a fiókomba és mit vettem észre? Átírta a nevemet Kovács Bélára.
Enyhén meglepõdtem hogy egy magyar tette, és ráadás hogy gimiben volt egy ilyen nevû osztálytársam 4 éven át. Nem nézném ki belõle, de ki tudja hogy milyen igazából. Utána járok...
Az ilyet eméssze fel valamilyen betegség.
Csak ennyi 😊
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Az egész csak hipotetikus volt, azzal, hogy "ha visszamehetnék a múltba, akkor"...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Addig viszont nekem tetszett. Azóta meglett dobozos verzióban
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Q4 gyengébb, de az is kellemes, viszont az meg nem ID cucc.
Rage meg olyan amilyen...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
[merlinw.org]
A játékfejlesztés régóta csak hobbi nála. Nincs ezzel semmi baj.
[merlinw.org]
Nálam a DS3 volt ami kicsapta a biztosítékot... Bár ha jobban megerõltetem magam, akkor a Dragon Age 2 és Mass Effect 3 is helyet foglal mellette a "kerülendõ" listámon.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A Quake 4 nem volt annyira rossz. Nekem jobban is tetszett, mint a Doom 3. Bár mindkét játék számomra olyan volt, amit egy életben elég egyszer végigjátszani... <#idiota>#idiota>
Ellenben a Planescape hívószó, a sajtó is jobban futtatja, és a veterán játékosok is szívesebben mögé állnak (pontosabban egyfolytában sírnak utána náluk). Õ a designer, és azért ért is az RPG-k mögött húzódó rendszerekhez, szóval biztos nem fogom monitor nélkül megmagyarázni, hogy a fejében lévõ ötletekhez jobban passzolna-e az AD&D - ami persze jogi okokból amúgy sem opció számukra. Én nem látom problémát egy új alapokra helyezett, low-budget szellemi utódnak. Csak legyen jó!
Nem értem, hogy szerinted mit kéne neki csinálnia ebben a helyzetben, és miért bántod az említett interjúért, melyet talán nem is olvastál el.
Quake 2-t tonnaszám online, és csak nagy nehezen álltam át a Quake 3-ra
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ilyen ötleteket várok a nagyoktól! Csapjanak pofán gyalogsági ásóval és vezessék belém az ipari feszt!
Nem fisi-fosi "hát én ezt a régi legendát jobbá tudnám tenni" nyávogást. FCK seggükbe!
C.A. azt mondja, ha kivesz pár dolgot és hozzátesz pár dolgot, akkor a Planscape jobb játék lesz. Miért kéne a zseniálisat fokozni? Nem értem.
Miért 12 évvel a megjelenése után? Elfogyott a pénz? Küldjek Kickstarteren? -.-
Egy C.A. kaliber nekem ne azt mondja, hogy lehetne a gyémántból platinát csinálni, hanem azt, hogy 6 év múlva kész lesz a project amin dolgozik és alapjaiban fogja megrengetni az RPG piacot. Ezt várom egy C.A.-tól.
A Quake 4-et bevallottan elszúrták - a technológiai demó-gyártásra álltak a Doom 3 (idTech4) motorjával, és azóta gyakorlatilag semmi jót nem csináltak.
A Bethesda-felvásárlás volt az utolsó koporsószeg.
RAGE fiaskónak nézett ki az elején, és több gigányi javítás tette elfogadhatóvá.
Bele sem akarok gondolni, mit fognak összehozni mondjuk a Doom 4-el...
Ha akkoriban valaki jól megrázza a kis szemüveges szöszit, és azt mondja neki, hogy ne csak a Ferrarik gyûjtésére, hanem a céged fejlõdésére, a minõségi, nem lélekszegény játék készítésére (hyak. engine-gyártás) összpontosíts, és mondogass nagyokat a nagyérdemûnek - a "PC halott" és társaik -, akkor lehet, hogy nem ott tartanának, és tartanánk ahol.
Qrvára nem egy kategória "felpimpelni" modernebb köntösbe egy zseniális címet, meg kiadni egy legendás RPG még tartalmasabb 2. részét.
"Announcing Baldur's Gate: Enhanced Edition™. March 15, 2012." -harsogták a fanfárok.
Most 2012 július 24.-ét írunk. Eltelt pár hónap és már hipp-hopp itt is a megjelenés.
Azért annyi rálátásom van a játékfejlesztésre, hogy ennyi idõ alatt csodákat nem lehet tenni. Rókabõrt megmosni, megszárítani és kivasalni, azt lehet...
Tisztelem a munkát. Tisztelem amikor valaki szinte a semmibõl valamit létrehoz. És LENÉZEM azt, aki valami grandiózusból próbál nyerészkedni, gyíkfing befektetett munkával. Tiszteletlenségnek érzem, hogy egy akkora RPG legendát, mint amilyen a BG bármilyen módon átformálnak!
Nem érdekel, hogy de hát az nem 1080p, meg nincs DX11 effekt! Leszarom! Az úgy volt szinte tökéletes ahogy volt és most is az!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szegényke azota annyi baromságot összehordott, h az fájdalmas.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mondjuk, ha a BG után a fantasyrõl, KotOR után a Star Warsról, Mass Effect után a sci-firõl tiltjuk le õket, akkor mehetnek Modern Warfare-t fejleszteni.