Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komolyan mondom ekkora barmokat, idiótákat még nem hordott a hátán a föld.
1 héttel a lejárat elõtt az 1 Ft-os játékra ráígér 3000-et. Most normális az ilyen (ne vedd magadra w77d, csak most felhúztak... Meg akartam venni a cuccot, de már most többe kerül, mint amennyit szántam rá :-( )
Nevesíteném a dolgokat: Egy kitûnõ állapotban lévõ Dungeon Siege 2 Deluxe volt az a dolog, amit nagyon akartam (mellesleg ugyanez az állat az Oblivion Gyûjtõinek is felnyomta 3k fölé az árát... Egyébként nekem nagyon gyanús, hogy összebeszéltek az eladóval és direkt küldték föl erre az "alapárra" mindkét termék árát!)
De akkor is a qurva életbe már, hogy nem tud várni pár napot!!!!<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Na kidühöngtem magam... További szép napot mindenkinek!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Én meg 1034 emberbõl nyertem, egy F1 2011-t.<#vigyor0>#vigyor0>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Playblinken egy Torchlightot (Giveaways entered: 145). Örülök mint majom a farkának! 😊)))
- Puzzle Agent
- Geneforge Saga
- Oniken
- Mutant Storm Reloaded
- SWIFT☆STITCH
- Unepic
(engem spec csak a Puzzle Agent miatt érdekelne, de azért nem vagyok hajlandó pár száz Ft -nál többet fizetni ... ez így elég lapos)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Láttam már pár eladónál ehhez hasonló kiírást:
"Téves licit nincs,a leütött terméket köteles a vásárló átvenni!"
Eleve abszurd az egész. Köteles átvenni. Elméletileg igen, gyakorlatilag meg ha az ember úgy dönt, hogy mégsem kell neki akkor úgysem fogja átvenni.
Nem értem miért jobb az ha mind a ketten ez miatt lenegatívozzák egymást ahelyett, hogy az eladó törölné a licitet ha már úgyis van ilyen funkció.
Én hiszek abban, hogy licit után bármi közbe jöhet. Például licitálok egy órára 40k-ért aztán 1 napra rá elromlik a gépem akkor nyilván nem az órát fogom megvenni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nincs ezzel végül is semmi baj, én vagyok ilyen érdekes gamer (fõleg, hogy egy Binding of Isaac nevezetõ "indei fos" flash játékba már a 150. órát tolom: 😄).
grebber: igen, topikjában nézegettem, hogy te meg néhány kolléga még jópár évvel ezelõtt nagy lelkesedéssel beszélgetitek meg a különbözõ kínjaikat a játékkal kapcsolatban, de amit most írtál, még inkább elriasztott és egyre úgy tûnik, hogy ez bizony maradni fog már Steam-en a "Lomtár" kategóriában.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Aki erre magától rájött hogy hánykor és kit kell hivní az már hatalmas elismeréstérdemel.
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nembaj, magamtól is megvettem volna amúgy lehet, mert olcsó volt, meg képekrõl is nagyon bejött hangulatilag.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"New Update - "Cold Stream"
Cold Stream is the new update for Left 4 Dead 2 and is free on PC and Mac!
Cold Stream features the community made Cold Stream campaign, 20 maps, and the L4D1 campaigns Blood Harvest, Crash Course, Dead Air, Death Toll."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mármint a CoD-okat utálom, nem azokat, akik elküldenének. 😊
Nemrég kezdtem bele 2 órája, miközben a kinti borongós, lehangoló idõjárás is a játék javára kedvezett (jobb beleélés 😊).
Eleinte tetszett is az egész: ház körbebarangolása, felfedezése, érdekes történetek jegyzetekbõl... de ugye mindezek varázsa csak addig tart, míg be nem következik az ilyen kalandjátékokba a kötelezõ szituáció: "Mi a f*szt kell most csinálni". 😄
Annak beláthatjuk nem sok értelme van, hogy végigjátszások mellett játsszak, mert akkor már "végigjátszhatnám" akár az egészet youtube-ról is ugyanezen erõvel.
Felvehetõ tárgyak tömkelege, kombinálgatás, gúvadt szemmel bámulás a környezetre, feladatok csak egyféleképp való megoldása (legidegesítõbb, mikor a valóságban tudnék rá egyéb alternatívát) néha olyan logikátlan szituációk, amiket max a fejlesztõk tartanak értelmesnek...nem hiányzik nekem ez, nem ez a szórakozás számomra.
Pedig már korábban is megfogadtam, hogy kalandjátékot még egyszer sohase, belekezdtem már anno jó néhányba, de nem emlékszem egyre se, amit végig tudtam volna játszani.
Félreértés elkerülése végett még véletlenül se a kalandjátékokat akarom szidni. Sõt, szégyellem is magam, hogy ezek engem idegesítenek és tartózkodom tõlük, de nem tudok vele mit csinálni, mindenki más.
Aki pedig elküldene CoD-ozni, azokat még jobban is utálom. 😄
Nem baj ezennel kis tanulópénz is befigyelt, mert ez az elsõ kalandjáték, amiért fizettem (oké, Nikopol is megvan, de az bundle csomagban).
Illetve Tinman mesterrel cseréltem a játékot, csak lehet nem gondolta volna, hogy a retardált kezébe fog jutni. 😄
Leszavaz?
Leszakad?<#bohoc>#bohoc>
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Van egy olyan érzésem, hogy a Complete Pack-otok, már nektek sem az :-/

Nem kell licitálnod, viszont kapsz mailt mindig arról, hogy éppen hol áll a történet... a végén meg beszállhatsz, ha akarsz.
Jelenlegi reális ára 6k körül lehet valahol.
Egyértelmû, hogy ha felvered 4k-ig azt túl fogják licitálni. Csak ugye nem mindegy honnan verik fel az emberek az árát.
Ezzel a lépéssel szinte 100%, hogy esélyed sincs elvinni a játékot. (Már csak azért sem, mert 4k felett te már nem licitálsz ugye...)
Míg ha az emberek az utolsó percekre hagynák a versengést úgy sokkal nagyobb esélyed lenne neked is nyerni.
Ha ilyen korán felvered az árat biztos lesz olyan, aki rád ígér az alatt a 7 nap alatt (ha felfedezi).
Többet értél volna, ha utolsó 1 órában hirtelen ennyit licitálsz, mert akkor talán már nem ígérnek rád.
Ezt innentõl megjósolom, hogy el is felejtheted 4000 Ft-ért.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Köszi!
1. Fõnököm pár éve a Vaterára feltetetett velem 2 még mûködõ, de már használaton kívüli lézer mono nyomtatót. Követelte, hogy 1 Ft-os aukcióban tegyem fel, mert az k. jó buli...
5 Ft-ért vitték el tõle a KÉT nyomtatót úgy, hogy még neki kellett Pesten egy címre elmennie.
Visszajött, erre azt mondja: Végre elment ez a 2 vacak.
Én: Ennyi erõvel a kukába is dobhattad volna... üzemanyagköltség? Hmmm?
Persze mindenképpen ment Pestre akkor, de érted...
2. Ebay-en kb. 1.5 éve licitáltam egy elég ritka kiadványra. Fent voltam éjjel is, hogy enyém legyen a cucc, nagyon figyeltem rá. Aztán az aukció vége elõtt kb. 3 perccel az ár elérte azt az árat amiért másik eladótól buyout-al simán elvihetõ volt a játék.
Kiszálltam a licitbõl, leütöttem a másiknak, simán ügy. Ellenben a másik aukciót is végignéztem azért és 14 dollárral még továbbmentek!!!
De azért gondolom örült a licit nyertese, hogy mekkora király volt, mert nyert!
"Két dolog végtelen: az Univerzum, és az emberi hülyeség, bár az elõbbiben nem vagyok biztos."