Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most már elmondhatom, mert valaki sikeresen szétbarmolta az aukciót.

Komolyan mondom ekkora barmokat, idiótákat még nem hordott a hátán a föld.

1 héttel a lejárat elõtt az 1 Ft-os játékra ráígér 3000-et. Most normális az ilyen (ne vedd magadra w77d, csak most felhúztak... Meg akartam venni a cuccot, de már most többe kerül, mint amennyit szántam rá :-( )

Nevesíteném a dolgokat: Egy kitûnõ állapotban lévõ Dungeon Siege 2 Deluxe volt az a dolog, amit nagyon akartam (mellesleg ugyanez az állat az Oblivion Gyûjtõinek is felnyomta 3k fölé az árát... Egyébként nekem nagyon gyanús, hogy összebeszéltek az eladóval és direkt küldték föl erre az "alapárra" mindkét termék árát!)

De akkor is a qurva életbe már, hogy nem tud várni pár napot!!!!<#falbav><#falbav><#falbav>

Na kidühöngtem magam... További szép napot mindenkinek!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
grat

Þór vígi þessi rúnar

wesker24
Én meg nem rég nyertem egy Amnesia-t steamgifts-en !
ZsZso
Na, az is fincsi 😊. Oh, happy day! Ooooo happy daaaay! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Dj Tommy
Grat!

Én meg 1034 emberbõl nyertem, egy F1 2011-t.<#vigyor0>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

ZsZso
Köszkösz! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fpocok
gz

Parasite Eve 2, best game EVER!

wesker24
Grat !

<#taps><#eljen>
ZsZso
NYERTEM NYERTEM! Meg nem kaptam meg, de NYERTEM! 😊

Playblinken egy Torchlightot (Giveaways entered: 145). Örülök mint majom a farkának! 😊)))

ZsZso
Új July Jubilee Bundle (minimum ~ 1300 Ft)
- Puzzle Agent
- Geneforge Saga
- Oniken
- Mutant Storm Reloaded
- SWIFT☆STITCH
- Unepic

(engem spec csak a Puzzle Agent miatt érdekelne, de azért nem vagyok hajlandó pár száz Ft -nál többet fizetni ... ez így elég lapos)

Shep
Errõl beszélek ,hogy ha egyforma verzió akkor egyforma lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

davidka003
Igazad adok de ha én eladó lennék akkor én tuti megértõ lennék, mert ha a vevõ jelzi, hogy nem akarja megvenni akkor hiába õ lesz nyertes akkor sem fogja átvenni és gyakorlatilag magával baszik ki az eladó így. Ellenben ha törli a licitet akkor valszeg olyan nyeri meg aki fizetni is fog. WIN-WIN szituáció.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
akinek nincs meg a vételár tutira elkölthetõen, az ne licitáljon, ennyi 😊 sztem.

Forza.

davidka003
Vaterához kapcsolódóan:
Láttam már pár eladónál ehhez hasonló kiírást:
"Téves licit nincs,a leütött terméket köteles a vásárló átvenni!"
Eleve abszurd az egész. Köteles átvenni. Elméletileg igen, gyakorlatilag meg ha az ember úgy dönt, hogy mégsem kell neki akkor úgysem fogja átvenni.
Nem értem miért jobb az ha mind a ketten ez miatt lenegatívozzák egymást ahelyett, hogy az eladó törölné a licitet ha már úgyis van ilyen funkció.
Én hiszek abban, hogy licit után bármi közbe jöhet. Például licitálok egy órára 40k-ért aztán 1 napra rá elromlik a gépem akkor nyilván nem az órát fogom megvenni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

fery02
Elhiszem (neked meg ugye fõleg).
Nincs ezzel végül is semmi baj, én vagyok ilyen érdekes gamer (fõleg, hogy egy Binding of Isaac nevezetõ "indei fos" flash játékba már a 150. órát tolom: 😄).

grebber: igen, topikjában nézegettem, hogy te meg néhány kolléga még jópár évvel ezelõtt nagy lelkesedéssel beszélgetitek meg a különbözõ kínjaikat a játékkal kapcsolatban, de amit most írtál, még inkább elriasztott és egyre úgy tûnik, hogy ez bizony maradni fog már Steam-en a "Lomtár" kategóriában.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Prince23
Jövõre f2p lesz a L4D2 😄

grebber
Scratches-al én csak végigjátszással tudtam mit kezdeni ,mert egy idõ után a házban nem tudtam mit kell.A végigjátszás meg ledöbetett,mert ilyen volt x óra x perckor hivjak fel valakit telefonon.
Aki erre magától rájött hogy hánykor és kit kell hivní az már hatalmas elismeréstérdemel.

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Még a legjobb kalandjátékok is ilyenek...ilyen a stílus.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

fery02
Erre sajnos nem tudok elfogadhatót válaszolni. 😊
Nembaj, magamtól is megvettem volna amúgy lehet, mert olcsó volt, meg képekrõl is nagyon bejött hangulatilag.

DarkSector
De akkor is. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fabio Capello
4 kampány, 5-5 map.

DarkSector
De lol 20 új pálya? Alapjátékban nincs ennyi. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
ezért vettem meg az elsõ részt?! 😞((

Forza.

DarkSector
L4D 2 :

"New Update - "Cold Stream"
Cold Stream is the new update for Left 4 Dead 2 and is free on PC and Mac!

Cold Stream features the community made Cold Stream campaign, 20 maps, and the L4D1 campaigns Blood Harvest, Crash Course, Dead Air, Death Toll."

arty
😄DD

Forza.

Tinman
LeszaTmrom? Nem értem<#nemtudom>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
nah jó 5000-ig adok neki esélyt, azé csak kéne a cucc, de ez a vége...

Tinman
Mit vársz egy kalandjátéktól?<#papakacsint>

arty
😄

Forza.

fery02
*"Aki pedig elküldene CoD-ozni, azokat még jobban is utálom. 😄"

Mármint a CoD-okat utálom, nem azokat, akik elküldenének. 😊

fery02
Befürödtem ezzel a Scratches játékkal nagyon Steam-en. :/
Nemrég kezdtem bele 2 órája, miközben a kinti borongós, lehangoló idõjárás is a játék javára kedvezett (jobb beleélés 😊).

Eleinte tetszett is az egész: ház körbebarangolása, felfedezése, érdekes történetek jegyzetekbõl... de ugye mindezek varázsa csak addig tart, míg be nem következik az ilyen kalandjátékokba a kötelezõ szituáció: "Mi a f*szt kell most csinálni". 😄
Annak beláthatjuk nem sok értelme van, hogy végigjátszások mellett játsszak, mert akkor már "végigjátszhatnám" akár az egészet youtube-ról is ugyanezen erõvel.
Felvehetõ tárgyak tömkelege, kombinálgatás, gúvadt szemmel bámulás a környezetre, feladatok csak egyféleképp való megoldása (legidegesítõbb, mikor a valóságban tudnék rá egyéb alternatívát) néha olyan logikátlan szituációk, amiket max a fejlesztõk tartanak értelmesnek...nem hiányzik nekem ez, nem ez a szórakozás számomra.

Pedig már korábban is megfogadtam, hogy kalandjátékot még egyszer sohase, belekezdtem már anno jó néhányba, de nem emlékszem egyre se, amit végig tudtam volna játszani.

Félreértés elkerülése végett még véletlenül se a kalandjátékokat akarom szidni. Sõt, szégyellem is magam, hogy ezek engem idegesítenek és tartózkodom tõlük, de nem tudok vele mit csinálni, mindenki más.
Aki pedig elküldene CoD-ozni, azokat még jobban is utálom. 😄

Nem baj ezennel kis tanulópénz is befigyelt, mert ez az elsõ kalandjáték, amiért fizettem (oké, Nikopol is megvan, de az bundle csomagban).
Illetve Tinman mesterrel cseréltem a játékot, csak lehet nem gondolta volna, hogy a retardált kezébe fog jutni. 😄

w77d
amúgy ezt a Risen 2-t mennyiért lehetne máshonnan a netrõl megszerezni dobozosban?

Tinman
Leszalad?
Leszavaz?
Leszakad?<#bohoc>

arty
lesza*** 😄

ma is 1(!) pályán játszottunk haverral (vagy két órát)

Forza.

Renjike
Magicka olyan mint a Dungeon Defenders rengetegszer jön új tartalom hozzá.... ne is várjátok hogy vége lesz.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Tinman
Magicka Complete Pack felháborodásomra emlékeztek?

Van egy olyan érzésem, hogy a Complete Pack-otok, már nektek sem az :-/

w77d
mind1... amúgy gyanítom valaki a topicból nyomta fel az árat, benyögtem a 4ezret, rá 2 percel meg is lett és azóta áll XXXD

Tinman
Aukciófigyelõ funkció.

Nem kell licitálnod, viszont kapsz mailt mindig arról, hogy éppen hol áll a történet... a végén meg beszállhatsz, ha akarsz.

w77d
mind1... mondom 4rugóig érdekel, fölötte nem... ha nem én viszem el, akkor sem omlok össze. Ha valaki meg ennél többet ad érte, annak meg valószínûleg annyit ér. Nem akarom állandóan lesni a licitet, 1 hét alatt meg azt is elfelejtem, hogy volt ilyen licit...

Tinman
Ejj, de egy rugóra jár az agyunk :-D

arty
ez így van, csak a végén szabad licitálni komolyan <#eljen>

Forza.

Tinman
8 nap van hátra.

Jelenlegi reális ára 6k körül lehet valahol.

Egyértelmû, hogy ha felvered 4k-ig azt túl fogják licitálni. Csak ugye nem mindegy honnan verik fel az emberek az árát.

Ezzel a lépéssel szinte 100%, hogy esélyed sincs elvinni a játékot. (Már csak azért sem, mert 4k felett te már nem licitálsz ugye...)
Míg ha az emberek az utolsó percekre hagynák a versengést úgy sokkal nagyobb esélyed lenne neked is nyerni.

Ennek semmi értelme így!

Ha ilyen korán felvered az árat biztos lesz olyan, aki rád ígér az alatt a 7 nap alatt (ha felfedezi).

Többet értél volna, ha utolsó 1 órában hirtelen ennyit licitálsz, mert akkor talán már nem ígérnek rád.

Ezt innentõl megjósolom, hogy el is felejtheted 4000 Ft-ért.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
nekem 4ezret ér, annyiért kell... innentõl aki akar többet ad érte. Nincs ez felverve, hanem kinek mennyit ér alapon. 4001 ft alatt én elviszem, fölötte pedig más.

Tinman
Én kérek elnézést a nevében. Ne haragudjatok pls!
Köszi!

Már ne haragudj, de te nem vagy 100-as (Többiek: 3200-ig tolta már a licitet...)

Tinman
2 sztori:

1. Fõnököm pár éve a Vaterára feltetetett velem 2 még mûködõ, de már használaton kívüli lézer mono nyomtatót. Követelte, hogy 1 Ft-os aukcióban tegyem fel, mert az k. jó buli...

5 Ft-ért vitték el tõle a KÉT nyomtatót úgy, hogy még neki kellett Pesten egy címre elmennie.
Visszajött, erre azt mondja: Végre elment ez a 2 vacak.
Én: Ennyi erõvel a kukába is dobhattad volna... üzemanyagköltség? Hmmm?

Persze mindenképpen ment Pestre akkor, de érted...

2. Ebay-en kb. 1.5 éve licitáltam egy elég ritka kiadványra. Fent voltam éjjel is, hogy enyém legyen a cucc, nagyon figyeltem rá. Aztán az aukció vége elõtt kb. 3 perccel az ár elérte azt az árat amiért másik eladótól buyout-al simán elvihetõ volt a játék.
Kiszálltam a licitbõl, leütöttem a másiknak, simán ügy. Ellenben a másik aukciót is végignéztem azért és 14 dollárral még továbbmentek!!!

De azért gondolom örült a licit nyertese, hogy mekkora király volt, mert nyert!

"Két dolog végtelen: az Univerzum, és az emberi hülyeség, bár az elõbbiben nem vagyok biztos."

Húúú gyerekek olyat láttam....Hogy el se mondom, mert képesek vagytok elvinni elõlem....😛 <#finom>

MerlinW
<#ravasz1>

[merlinw.org]

Én is így gondolom, de ennyi eszük nincs.