Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Addig nem akarom beaktiválni egyiket sem, amíg nem próbáltam ki õket.
Csak attól tartok, hogy ha Darksouls végül nem hozza a hozzá fûzött reményeket, akkor eladhatatlan lesz (elég rétegjáték valljuk be!)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az amúgy "pár órás" játékot ez tesz 100+ órássá ahogy írják 😄
Így is lehet játékidõt hosszabbítani nem kellenek hozzá plusz pályák küldetések!
Next PC upgrade: 2022
Darksouls kontra:
Harcrendszer (kissé fura statikus harc van benne. Mintha nem egybefüggõek lennének a mozgások, hanem darabosak... Egyik videóban az egyik ellenfelet hátbaszúrja erre az támad tovább... Ez nekem nagyon furcsa... Majd játszva derül ki igazán, hogy mennyire használható ez a rendszer így.
Mentési rendszer: Másik eléggé nagy aggodalmam (ha elszáll jó pár 10 perc játékidõm egy halál miatt, akkor biztos nem leszek boldog),ezt is lehetne némileg felhasználóbarátabban kialakítani pc-re... De mivel fejlesztõk mondták, hogy 1 az 1-ben átrakják pc-re a játékot így nem is reménykedem!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PSN ID.: Beegabor
Gondolom ezzel akarják elpasszolni az elõzõ generációs kártyákat.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Darksiders 2 pro:
Darksiders világ hatalmas + imádom!
Fõszereplõ (meg úgy eleve az alapszitu)
25 órás fõszál, rengeteg mellékküldetés
Loot rendszer (páncélok, pajzsok, fegyverek, legendás tárgyak, mind ráaggathatók Death-re!)
Fõhös fejlõdik
Darksiders grafikai stílus (videók alapján az art team valami fantasztikusat alkotott a 2. részben!)
Darksiders harcrendszer, kivégzések
Újrajátszási faktor(erõsebb loot, újabb questek elvileg)
Immáron lesznek NPC-k, tõlük felvehetõ questek, változatos helyszínek és városok!
Darksiders 2 kontra:
-Ismeretlen futási teljesítmény, optimalizáltság (elõzõ rész alapján nem lesz gond)
Darksouls pro:
-Nehézség
-Környezet kidolgozása
-Grafikai megvalósítás
-Játékidõ (100+óra)
-Környezeti elemekkel támadás
-Boss-ok
-Konzolokhoz képest több ellenfél, fegyver miegymás
-Kasztok eltérõ játékmenettel
Darksouls kontra.
- Nehézség (elképzelhetõ, hogy annyira nehéz lesz, hogy nem jön be... óvatos vagyok ebben a kérdésben... De ha bejön, akkor biztos, hogy nagyon bejön).
- Optimalizáció (Már a fejlesztõk hangsúlyozták, hogy nem tapasztaltak a pc-s fejlesztésben... Félek tõle, hogy elbarmolják az optimalizációt és vagy erõs gép kell hozzá vagy ok nélkül fog szaggatni és ez nagyon agyonvágná az élményt!).
- Nincs térkép (Lehet mondani, hogy Noob vagyok, meg nem vagyok elég Hardcore játékos, de azért ez egy Sandbox-ra hajazó fantasy RPG-nél elég sunyi húzás... Barangolással elmehet sok értékes játékkal töltött perc. Örülnék neki, ha a casual pc-seknek bedobnának egy térképet!
Ha GTX 570 vagy 580 kártyát vásároltok, ingyen kapjátok a Borderlands 2-t Steam-en: http://ipon.hu/site/borderlands2?bannercount
A srác pedig megbízható! Nem orosz vackokat ad, hanem a Retaillal egyenértékû Steam-es kódokat, amelyek angol nyelvû játék letöltésére jogosítanak fel.
Tegnap már linkeltem: a CD Galaxis-nál már elõrendelhetõ a Collector's Edition is.
Csak azért kerítek neki nagy dolgot, mert ilyen hamar még nem jelent meg Blizzard játék! Úgy értem, hogy tavaly októberben jelentették be a BlizzCon-on, hogy lesz egy ilyen kiegészítõ és most szeptemberben már meg is jelenik.
Melyik Blizz játék az manapság, amit a bejelentéstõl számított 1 éven belül kiadnak?
Örülnék neki, ha a SC2 kieg is befutna még 2012 végéig, bár erre nem sok esélyt látok, hisz azzal együtt jön a Blizzard féle Dota Allstars + PVP rendszer a Diablo 3-ba, ami nem kis meló...
De 2013 elején tuti megjelenhet a StarCraft 2 kieg (fõleg úgy hogy már megy a zártkörû béta) és akkor a Blizzard végre utolérte magát, hisz nem lesz más játékuk, amit bejelentettek!
(Diablo 3 kieg nincs bejelentve + SC 2 Protoss kiegészítõ sincs ténylegesen bejelentve, csak az alcíme ismert és gondolom 2013 októberéig (BlizzCon) ez így is marad, hisz az idén még BlizzCon sem lesz, hogy be tudják fejezni a mostani projekteket...
Élmény lenne 1 évben 3 Blizzard játék! <#idiota>#idiota>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
-Rig'n'Roll
-Death to Spies
-Death to Spies: Moment of Truth
-Theatre of War 2: Africa 1943
-King's Bounty: Armored Princess
-Star Wolves
-UFO: Afterlight
-Reign: Conflict of Nations
-Space Rangers
Eddig ennyi tuti, de szerintem lesznek még meglepetések"
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Most viszont már tényleg áruld el, hogy miért akartál a nagyon közeli múltban Jagged Alliance: Back in Actiont venni! (Remake is, gyenge is, elképesztõen pofátlan áron nyitott, pedig nem éppen AAA, és még lehúzós DLC-üzem is van mellé. Maga a sztereotípia!) Nem cseszegetés, csak érdekel, hogy az miért különb az általad kritizáltaknál.
[merlinw.org]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
- Jobb felül neved, majd Áruházi tranzakciók fül
Ajándékok elõzménye:
- játékok menü, ajándékok és vendégbelépõk kezelése, jobb felül - tárgytároló elõzmények
Ha egyikben sincs gyanús elem, akkor más lesz a probléma, mert nem lehet törölni a fenti adatokból. Tehát ha nincs ott, akkor nem játékvásárlás történt. Wallet tranzakció talán, de tudtommal azt nem lehet csereberélni, vagyis az is kiesik...
Ha a bankod számlatörténetében szerepel a dolog, akkor azzal fordulj a Valve-hoz.
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(DS2)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Példának okáért lehetne "steam1972*-+" ezt törd fel...😊
Nem boltból, hanem oroszból!
Ti mit vennétek?
Random karaktersorok (6-10 hosszú), minden jelszó füzetbe leírva. No persze, ha azt lenyúlják akkor cumi van.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
originxyz
persze ezt nem klienseknél csinálom, hanem weboldalaknál
a fontosabb helyeken számomra fontos szavakból összeállított jelszavak vannak
De weboldalak-nál én is így csinálom, a weboldal neve és 2-3 jel vagy karakter mögé.
jelszó: megjegyzel egy számkombinációt(pl. 326), elé/mögé rakod az oldal nevének egy megadott részét, mondjuk a 2. és 3. betût.(pl. steam esetében "tE"), így kapsz egy tûrhetõ jelszót (tE326), csak egy számot kell megjegyezned, mégis minden oldalon különbözik a jelszavad.
Fogadni mernék...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Jobb fent rányomsz a [email protected] 's account-ra
Ez a Commandos is mi idõrabló egy játék (régen is az volt de most meg pláne 😊) De jó is volt régen mikor havi 1-2 játék volt és nem akart az ember 3-4 játékot is megnézni, elég volt az az 1 amit a sarki "DVD gyárból" beszerzett.
Forza.
És máshol sem lépsz be e-mail-eddel hanem kell tartani egy olyan e-mail-t ami csak egyébb dolgokra van azzal beléphetsz haverok számigépén is.
Vagy használhatod a HOTMAIL-t és hozzárendeled a fõ e-mail-t és akkor igaz hogy máshol a hotmail-be lépsz be de benne látod a másik e-mail címre érkezõ leveleket. 😊
Forza.