Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Tudom, de ez nem probléma, mert nem a SteamGiftsen nyertem, hanem a Summer Sealben.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

"ShadowGrounds Survivort nyertem, amibõl az egyiket elpasszoltam"

Azt tudod, hogy ezért kivághatnak steamgifts-rõl! Nyert ajándékot tilos továbbadni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát én úgy nyilatkoznék, mint aki nem ismerte az elõzményeket!

Nekem tetszett, kifejezetten jó, igaz most nem vettem meg, de ami késik nem múlik (hagytam karácsonyra is vásárolni valót, azért 1-2-t :-D )

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ZsZso
De csak 0.01 😛. Bocsesz, csak ilyet tudtam felmutatni.
Szerencsére nekem sikerült 2 ingyen játékot is elpasszolni, így megvan (Lucidból anno egybõl 2 kulcsot kaptam a redditen, meg most 2 ShadowGrounds Survivort nyertem, amibõl az egyiket elpasszoltam)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fpocok
contributor only.

Parasite Eve 2, best game EVER!

ZsZso
Darksiders GiveAway (SteamGifts)
Hátha ...

Shep
Hát ezzel én is így voltam (JA 1x, JA 2 2x, UFO 2x, UFO 2 1x lett végigjátszva részemrõl, na meg volt a JA 2 Wildfire azzal is elvoltam egy ideig) de ez a remake sajnos gyenge lett igaz jó sok dolgot már javítottak az eddigi kb 6-7 patch alatt de a demo nekem teljesen elvette a kedvemet az egésztõl, inkább a 2. rész újra, vagy most a Commandos 2. Az javaslom próbáld ki a warezt, vagy a demot és utána dönts, látatlanba ne adj ki érte pénzt!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nekem is lehetnek gyengébb pillanataim. Az csak a baj ,hogy ezekbõl van több 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Jaa... hogy épp újra felraktam a batman:ac-t, már végigtoltam a fõsztorit, 17edik óránál vagyok hardon... és még MINDIG TUD MEGLEPETÉSEKET OKOZNI? (új gonosz karakter)... én kérek elnézést 😄

ollie
Tényleg, az új Jagged Alliance-t már kipróbálta valaki? Engem is érdekel, de mivel nem jók az értékelései, inkább kihagytam a Steam Summer sale alatt.

MerlinW
Dehogynem. Ellenõrzés idején (havonta kb.) publikusra teszed 1 percre, majd visszaállítod. Írja a SteamGifts is, hogy nem kell állandóan publikusnak lenned, csak az ellenõrzés idejére.

[merlinw.org]

Valóban nem, nálam JA2>BG 😉 Sokak számára legenda, ha annak idején nem is fogytak belõle milliók. Persze ennek téged nem kell meghatnia, ahogy mindenki mást sem a te legendáid remake-jeinek, de hogy a saját stílusában az egyik legnagyobb klasszikusnak számít, az tény. Ahogy a RÓKABÕR és a felvizezés is.
Tinman
Nem jól, mert a BG és a Jagged Alliance semmilyen téren nem egy ligában játszanak.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Érik a sokadik végigjátszás immáron ezzel! <#eljen>

Más: Valamelyik nap feldobtam a Jade Empire-t kíváncsiságból (haver azt mondja nála 64 bit-en nem fut a launcher, hanem hibával kilép), és most erõs késztetést érzek, hogy 3x-ra is végigjátszam!

A tervben és folyamatban lévõ játékaim többsége idõsebb 10 évesnél. Nem egy pedig simán 20-25 is megvan.
Ezt megértem, olcsón én is be fogom szerezni (remélhetõleg akkor már másnál lesznek a jogok, a mostaniaknak egy centet se szívesen juttatnék), de a fenntartásaim és a RÓKABÕR ellenére 😉 Remélem, hogy te is így érted, és nem adsz neki valamiféle speciális felmentést.

Persze a "tökéletesen megfelel" kifejezésen lehetne még mit rágódni. Egy legenda középszerû remake-je például belefér ebbe? Képzeld csak el a BG1 single-t a Dragon Age (2) rendszerével és engine-jével, vitatható minõségben feldolgozva! Hogy állnál hozzá?
Tinman
Bocsi, hogy beleugatok, de Davidka003-al kell, hogy egyetértsek.

Sokan vagyunk itt olyan játékosok, akik akár 10 éves játékokkal is manapság játszanak és lehet, hogy elsõ végigvitel. Ha most valaki ide benyögne nekem egy Deus Ex I. (12 éves játék!) major spoilert, eskü. elküldeném a k. anyjába. Lehet beszélni, úgy játékokról, hogy ne spoilerezzünk.

A Diablo 3 pedig egyelõre olcsón még mindig nem beszerezhetõ, így tessék gondolni azokra is, akiknek egyelõre nem telt rá, de végig szeretnék játszani.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Mihez képest... ;-)

PC-n elhiszem, hogy ez az etalon. PÉCÉN!

Tinman
Jagged széria mindig is bejövõs volt (akárcsak az X-Com-ok, UFO-k), így normális áron feltétlenül érdekelt volna, mert igaz csak képeket és pár videót láttam, de nekem tökéletesen megfelel majd... aztán lehet, hogy csalódok, de az esélyt megkapja.

Tinman
Még jó, hogy ki volt kapcsolva az irony detectorod :-D

Nekem a térkép sosem hiányzott, megismerhetõek a helyszínek. A pályatervezés is nagy erõssége a játéknak. Ha majd meglátod, hogy hogyan kapcsolódnak a különbözõ területek össze, hidd el, majd te is egyetértesz.
A harcrendszer, a fegyverek, a mozgás pedig szerintem a legjobb: ilyet akarnék még egy csomó rpgben.
zorrobomber
KotOR 2 The Sith Lords Restored Content Mod 1.8-as final verzió <#szeret>

ZsZso
Egyetértek! Pont ez (Prometheus) volt a fejemben nekem is 😊. Spoilert spoiler tagbe, azért van!

Engem se érdekel a játék, de ettõl függetlenül teljesen egyetértek!!

wedge31
A Darksiders minden volt csak nem sótlan. A második rész meg sok tekintetben jobbnak tünik az elsõ résznél.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

shaddam
Ja kiszabadult a patás öld meg

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Renjike
ööööööööö.... az összes diablonak volt sztorija .....

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

shaddam
A diablónak van sztorija amit el lehet spoilerezni? Ej de nagy hypeot csinált a blizzard a koreai grindszimulátorának.
Más: A darksiders2 mellett én nem érvelnék a dark soulssal szemben. Az elsõ rész alapján legalábbis is sima, sótlan hack and slash (Ok a god of war trilógia után nekem már mind sótlan lesz)

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Renjike
hát igen az áruló ribit szivesen odacsaptam volna 😄D a Maghdát (vagy hogykell írni) is úgy élveztem mikor szétkellett szabni az arcát 😄D

Renjike
hát azért annyira nem nehéz a játék....

arty
jah, csak oda direkt jutsz el, az itteni spoileredbe meg bárki belefuthat...

Forza.

davidka003
Az elvet nem érted. Nem akarok semmilyen kibaszott spoilerbe belefutni egy olyan topicban ahol nem számítok rá. Filmeknél sem szokás spoiler nélkül írni amíg nem jelent meg DVD-n.
Ne rakd spoilerbe de annyit ki lehetett volna írni, hogy Diablo 3 spoiler és akit még érdekel a játék az nem olvassa el.
Tinman sem szokott bebaszni ide Darksouls spoilereket.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ollie
Nem biztos, hogy a Steam accountodon keresztül történt, lehet, hogy a kártyád adatait lopták el.

TBTPumpa
Ha nem érdekel a Diablo 3 akkor minek rinyálsz?
Akit érdekelt az már végigjátszotta, ebben biztos vagyok!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

ollie
Mikor bejelentették, már legalább 1 éve dolgoztak rajta.

davidka003
Az érvelésed faszság.
Lehet, hogy sok embert még érdekel innen a játék csak vár, hogy legyen pénz vagy olcsóbb legyen.
Attól még, hogy a net tele van teljes történettel nem jelenti azt, hogy mindenki direkt elolvasta. Youtube-on meg egy Diablo 3 videót sem néztem.
Mondom én leszarom de azért annyit ilyenkor ki lehetne tenni, hogy Diablo 3 spoiler. Diablo 3 topicban nem érdekel ki mit írogat. De mondok olyat ami felbaszna. Ha véletlen valaki leírná IDE a Prometheus film spoilerjeit nem örülnék. Az adott dolog saját topicjában lehet nyugodtan írogatni de más topicban ne fusson már bele az ember.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

wesker24
Szintúgy abszolút hidegen hagy a Diablo III na majd jövõre a Grim Dawn meg ebben az évben a Torchlight II ! 😄
TBTPumpa
Így jártál. Bõ 2 hónappal a játék megjelenése után már ne Spoilerezzünk, mert fölösleges. A net már tele van a teljes történettel és YT is ezzel van elárasztva, tehát bárki rájöhet erre.

Fpocok
2 kieg is lesz.

davidka003
Még jó, hogy egy cseppet sem érdekel a Diablo 3, mert ez spoilernek tûnik.

TBTPumpa
Mert 2 jelentõs dolog még elvarratlan maradt, mégha Diablo soha többé nem is térhet vissza!
És Blizz-nál is mondták, hogy 1 Expanzió mindenképp jönni fog majd a Diablo 3-hoz (de az sem kizárt, hogy 2)!

Darksiders 2 pro még:

Lesz párbeszédrendszer!

Tudom! Pont ezért kérdezem, hogy aktiváltad-e?

wesker24
Na ebben én is tökéletesen egyetértek a Darksiders 2 pont egy olyan játék hogy én azt még warez nélkül is tuti venném 0 day !

De a Dark Souls-sal már fenntartásaim vannak mint mondtad valaki inkább szórakozni akar egy játékkal nem pedig szivni vele hogy milyen nehéz !
wesker24
Preorder játékok nem jelennek meg a steam listában hiába vannak elöre be aktiválva !
davidka003
Igen mindkettõnél lesz lehetõség de DarkSiders2 egy fasza kis könnyed játék lesz. Azt warez nélkül is megmondom, hogy jó lesz.
DarkSouls meg lehet, hogy jó de nem mindenki szereti ha nehéz egy játék. Valaki csak szórakozni akar egyet munka után. Úgyhogy azt tuti nem rendelném elõ.

Renjike
mibõl gondolod h lesz d3 kieg?

De te egy állat vagy! Te mindent megveszel...XD

Darksiders 2-t aktiváltad már egyébként, mert nem látom az inventory-dban?

Mindkettõnél lesz lehetõség warezra.

Igazság szerint Darksiders 2-re kaptam egy olyan ajánlatot, amit nem tudok kiverni a fejembõl!

wesker24
Nekem már ott van a Steam Inventory-ban a Dark Souls de elõtte tuti warez próba lesz mert ha nem jön be akkor még mindig lesz egy eredeti Dark Souls példányom annak akinek bejön !