Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Azt tudod, hogy ezért kivághatnak steamgifts-rõl! Nyert ajándékot tilos továbbadni!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem tetszett, kifejezetten jó, igaz most nem vettem meg, de ami késik nem múlik (hagytam karácsonyra is vásárolni valót, azért 1-2-t :-D )
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szerencsére nekem sikerült 2 ingyen játékot is elpasszolni, így megvan (Lucidból anno egybõl 2 kulcsot kaptam a redditen, meg most 2 ShadowGrounds Survivort nyertem, amibõl az egyiket elpasszoltam)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Hátha ...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Parasite Eve 2, best game EVER!
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Más: Valamelyik nap feldobtam a Jade Empire-t kíváncsiságból (haver azt mondja nála 64 bit-en nem fut a launcher, hanem hibával kilép), és most erõs késztetést érzek, hogy 3x-ra is végigjátszam!
Persze a "tökéletesen megfelel" kifejezésen lehetne még mit rágódni. Egy legenda középszerû remake-je például belefér ebbe? Képzeld csak el a BG1 single-t a Dragon Age (2) rendszerével és engine-jével, vitatható minõségben feldolgozva! Hogy állnál hozzá?
Sokan vagyunk itt olyan játékosok, akik akár 10 éves játékokkal is manapság játszanak és lehet, hogy elsõ végigvitel. Ha most valaki ide benyögne nekem egy Deus Ex I. (12 éves játék!) major spoilert, eskü. elküldeném a k. anyjába. Lehet beszélni, úgy játékokról, hogy ne spoilerezzünk.
A Diablo 3 pedig egyelõre olcsón még mindig nem beszerezhetõ, így tessék gondolni azokra is, akiknek egyelõre nem telt rá, de végig szeretnék játszani.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PC-n elhiszem, hogy ez az etalon. PÉCÉN!
A harcrendszer, a fegyverek, a mozgás pedig szerintem a legjobb: ilyet akarnék még egy csomó rpgben.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Más: A darksiders2 mellett én nem érvelnék a dark soulssal szemben. Az elsõ rész alapján legalábbis is sima, sótlan hack and slash (Ok a god of war trilógia után nekem már mind sótlan lesz)
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Ne rakd spoilerbe de annyit ki lehetett volna írni, hogy Diablo 3 spoiler és akit még érdekel a játék az nem olvassa el.
Tinman sem szokott bebaszni ide Darksouls spoilereket.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Akit érdekelt az már végigjátszotta, ebben biztos vagyok!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Lehet, hogy sok embert még érdekel innen a játék csak vár, hogy legyen pénz vagy olcsóbb legyen.
Attól még, hogy a net tele van teljes történettel nem jelenti azt, hogy mindenki direkt elolvasta. Youtube-on meg egy Diablo 3 videót sem néztem.
Mondom én leszarom de azért annyit ilyenkor ki lehetne tenni, hogy Diablo 3 spoiler. Diablo 3 topicban nem érdekel ki mit írogat. De mondok olyat ami felbaszna. Ha véletlen valaki leírná IDE a Prometheus film spoilerjeit nem örülnék. Az adott dolog saját topicjában lehet nyugodtan írogatni de más topicban ne fusson már bele az ember.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
És Blizz-nál is mondták, hogy 1 Expanzió mindenképp jönni fog majd a Diablo 3-hoz (de az sem kizárt, hogy 2)!
Lesz párbeszédrendszer!
De a Dark Souls-sal már fenntartásaim vannak mint mondtad valaki inkább szórakozni akar egy játékkal nem pedig szivni vele hogy milyen nehéz !
DarkSouls meg lehet, hogy jó de nem mindenki szereti ha nehéz egy játék. Valaki csak szórakozni akar egyet munka után. Úgyhogy azt tuti nem rendelném elõ.
Darksiders 2-t aktiváltad már egyébként, mert nem látom az inventory-dban?
Igazság szerint Darksiders 2-re kaptam egy olyan ajánlatot, amit nem tudok kiverni a fejembõl!