Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Én csak a digitálisat néztem

Rowlend
ollie
ollie
Amúgy gamersgate-en a legolcsóbb, ha van IGN diszkontod, úgy a co.uk oldalon 30 GBP-re jön ki, ami 38 euró, és még blue coin-t is kapsz.

DarkSector
Ó fákk . 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ollie
Ó fakk, elõ kéne rendelni a Borderlands 2-t...

DarkSector
GMG-n van akcióba.
Sima 3.74 euro, a GOTY az meg 4.99 és ebbõl jöhetnek a kedvezmények...kuponok meg trade értékek...😄

Steam-en meg 7.5 euro a GOTY

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jaka923
Hunnajd?

DarkSector
Kiss off.
Borderlands GOTY bezsebelve 3 euro-ért

DarkSector
A baj ott van hogy 2 külön stílus, nem keverendõ, mert a Darksiders inkább H&S, míg a Dark Souls egy HC RPG inkább.

Shep
Pont ezt akartam írni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

De te meg láttatlanban beszélsz a Darksiders 2. részérõl, ami lehet, hogy sokkal jobb lesz az elsõnél és talán elérheti a Dark souls szintjét is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Darksiders picit marad el pontokba, mert kevesebb ember volt hajlandó szavazni...😊

D meta

DarkSector
Azt a 10000 Tinman szavazatot? 😊
Thx de mint többször is említettem én nem más véleménye után válogatom meg hogy mi tetszik nekem. 😊

Tinman
Akkor talán a user score-t nézd...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
De bazd nincs még Ouya...😄

shaddam
Nem...Ouya 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Hosszú és felesleges, nem a külföldi tesztelõk, akarom mondani fizetett tesztelõk alapján szoktam játszani .😊

Amúgy én a 2 címbõl a 2013-as Tomb Raider-t fogom elõrendelni. 😊

DarkSector
PS3?

Tinman
Metacritic, IGN, Gamespot, Eurogamer, hosszú a sor!

Nem csak szerintem jobb, hanem a kritikusok és a gamerek is többre/jobbra értékelték a Dark Souls-t.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

shaddam
DUST 514 béta kulcsok :
R3KE-NQN9-H8QF
NCDL-KMN6-C9NF
Vigye akit érdekel én kiábrándultam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

wedge31
Nem igazán egy kategoria a két játék igy nem is nagyon érdemes hasonlitgatni öket.
A DS-t majd csak jövõ hónapban tudjuk tesztelni pc-én...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
Pontossan ...ahogy írtad ez izlés kérdése.
A Dark Souls nem jobb! Hanem, neked jobban tetszik.
😊
Én is csak leírtam, hogy nekem meg a Darksiders, már csak a sokszinûsége miatt is.
Itt a Dark Souls-nál a monotonitásra azt értem ahogy a környezet kinéz.
Ellenben a Darksiders-el.

zzeN
Zavvi 10%-os kód: 2298-96A3-46E6
Aki felhasználta kérem jelezze!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tinman
"Én nem fogok játszani egy idegölõ, monoton,"

Eskü azt hittem a Darksiders-rõl írsz :-D

"mivel kapásból nem is érdekel, pont ezek miatt."

Vagyis nem tudhatod szubjektíven sem, hogy vajon jobb-e. Az infóid nem közvetlenek, hanem közvetettek.

Ellenben én mind a Darksiders-t, mind pedig a Dark Souls-t végigtoltam és olyan, mintha a Zamárdi felsõt hasonlítanánk, Monaco-hoz.

Viszont most jól leálltam ízlésrõl vitatkozni, amit ezennel be is fejeztem.

DarkSector
Nemtuom, nincs mögé írva semmi, de lényeges ez 3 napra? 😊
Úgyis csak multizni lehet szerintem mivel free hétvége, és ezeknél általában a single off-olva van.

Ha engem kérdezel, akkor én azt mondanám hogy tuti nem...mivel ez csak amolyan proba dolog, és nem hiszem hogy adnának dlc-ket 3 napra. 😊

DarkSector
Persze hogy nem játszottam, mert nem is érdekel.
A te véleményed is szubjektív, meg enyim is. 😊

Én nem fogok játszani egy idegölõ, monoton, ellenfeleket úrjratermelõ, H&S RPG-vel, mivel kapásból nem is érdekel, pont ezek miatt.

Ezért is csak Darksiders 2 jöhet szóba.
De ez egy saját vélemény ahogy a tiéd is. 😛

wedge31
GotY?

Tinman
"Ilyen stilusu játék amugy nagyon kevés van pc-re"

Maximálisan egyetértek.

Tinman
"Pedig de, mert igazából nincs hozzá hasonló játék."

Tény! Annyi Smici+c; Smici+v van benne, mint égen a csillag.

DarkSector
Borderlands ingyen hétvége steam-en ha valakit érdekel.

Tinman
Nyilván jobb egy olyan játék amivel még egy percet sem játszottál <#taps>

wedge31
Én sehol se írtam, hogy etalon, szerintem egy nagyon jól sikerült játék a második rész meg még jobbnak igérkezik.
Ilyen stilusu játék amugy nagyon kevés van pc-re én amit még kiprobáltam az valami ninjás cucc volt de az nagyon rossz lett, szvsz.

Totti5
Még PS1en játszottam(tuk) végig ismerõsnél... intrója, egyes jelenetei máig megvannak, pedig már több mint 10 éve. Második rész egy ici picit gyengébb lett, vagy inkább másodjára annyira nem ütött már.

Szvsz mindenki ismeri, fõleg akik PS1-PS2 közelébe voltak vagy rendelkeztek vele, de hát a Blood Omen: Legacy of Kain ALAP.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
"Nem gondoltam, hogy ismeri valaki is a Soul Reavert. "

Pont ellenkezõleg, ez olyan játék mint egy Wolfenstein 3D.
Van egyeltalán olyan aki nem ismeri?

Amúgy az a 2 rész a legjobb amit írtál.
Meg PS2-re a Primal.

davidka003
Nem gondoltam, hogy ismeri valaki is a Soul Reavert. 😄
A Soul Reaver 2-vel játszottam, akkoriban nagyon jó volt. De a Legacy of Kain: Defiance sem rossz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Pedig de, mert igazából nincs hozzá hasonló játék... GoW játékmenetre nem Darksiders és fordítva szóval kár felhozni. Persze az etalon az túlzás ( az mondjuk a Soul Raver 😊 ), de egy nagyon jó játék. Második része pedig még jobb lesz a látottak alapján, szóval akár a 10/10 közelébe is érhet😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Egyetértek mert valóban közepes vs legendás cím, a legendás viszont csak a címre igaz, maga a játék viszont a Darksiders 2 ami egyértelmûen jobb. <#taps>

ollie
Én most ezen nagyon gondolkodom: paradox cuccok

Na most ugye ezek vannak benne:
1. Crusader Kings II
2. Magicka Collection
3. Magicka: The Stars Are Left DLC
4. Sword of the Stars - Complete Collection
5. Sword of the Stars II: Lords of Winter
6. Victoria II

Jó játék a Crusader Kings 2 meg a Victoria 2? Az elõdökkel sem játszottam. A Magicka meg a Sword of the Stars 1 már megvan, azokat elcsrélném.

TBTPumpa
Tényleg 990 Ft a Galaxis-nál is. Amúgy epic, hogy a második rész (pont a legjobb) nem kapható!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

davidka003
Lol én 990-ért vettem elsõ kiadást vaterán.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

kemszi2
kicsit félre érthetõ lett tehát a Mass Effect 1, 990FT
kemszi2
Mass Effect 1 990 a cdgalaxisnál.
régóta kerestem már de sokáig nem volt kapható sehol,gondoltam szólok hátha más is így járt
Tinman
Ez azt hiszem biztosabb volt, mint a lottó 5-ös.

w77d: Risen 2 aukción már rád is ígértek... Errõl ennyit....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
Tudom, de rájöttem, hogy az enyém csak magyar feliratos. Elég rossz a fordítás minõsége de nagyon király játék.

ollie
Azt tudod, hogy magyarok csinálták?

davidka003
Magyar szinkronosban megvan. Nagyon jó játék csak néha nehéz.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, még drága... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ollie
A Nexus megjelent a GOG-on!