Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
igen 😞 és nemcsak ezt, semmit(?) 😞

Forza.

Nem te hoztad szóba, de minden alkalommal te húzod fel magad rajta :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
kár hogy giftként nem lehet aktiválni

Tinman
Köszi az infót! 1146 Ft-ért bevállaltam :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
Link lemaradt: GreenManGaming

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Ööööö ... Borderlands GOTY 5 EUR ?!
- 20%
COSYO-UDIDN-TGET1
PARTP-ALCNO-TIESU

= 4 EUR és még lehet Creditet is beszámítani. Ehh.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
Jogos! De ha megnézed nem én hoztam szóba, csak reagáltam rá.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Talán arty írta korábban, hogy azzal, hogy beszélünk az emberrõl kiemeljük a szürke tömegbõl!

Miért zavar az téged, ha valaki hülye és magából csinál idiótát? Hagyd a francba, van neked ennél több eszed (erre megy ki az egész vedd észre már Tinman... Neki mindegy hogy csak nézettsége legyen). Aki komolyan veszi és nézi az meg megérdemli.

Kapcsold be az Ignore gombot magadban és ennyi!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
Az a vicc, hogy GTX 680 SLI-je van de GTX 690-et akar venni. 😄
LINK

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

ollie
Már a videói elõtt is mindig csúcshardvere bolt. Biztos apuci adja neki a lóvét.

Tinman
Ezzel nekem egy picit bajom se lenne, ha lenne fogalma arról amirõl beszél. Így tényleg bicskanyitogató az egész. Mintha Pákó beszélne a fúziós reaktor mûködésérõl.

Tinman
De akkor miért nem ért hozzá?

7 percet néztem a videóból, de olyan laikus, hogy az valami elképesztõ.

- "Asus Xonar, azért ez lett a választásom, mert az az új" -> halvány fingja nincs róla mikre képes a kártya, de levonja azt a konzekvenciát, hogy sajnos ezen sincsenek magas hangok ^^

- "erõsítõ... másfajta dugó megy bele: coax vagy milyen" ^^

- Toslink kábelrõl fogalma sincs, hogy mi... meg sem nézi mit vett?

- IRQ-ról talán még nem is hallott... lényeg, hogy piros a doboz és minden rajta Republic of Gamers jelzés. Arcpálma.

- "Pirosan csak akkor világít, ha valamilyen más fajta OHM... mittoménmilyen kábelt csatlakoztatunk."

Mindezt csupán 7 perc alatt!

Ez így egy semmi... ennyi erõvel anyám is tesztelhetne HW-t.

Fpocok
Szerintem ne beszéljünk róla többet, nem tartozik a topikhoz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

davidka003
CNC esztergályos.
Úgy könnyû ám, hogy ha örökölt egy házat aztán semmi kiadása nincs a rezsin meg a kaján kívül, mert barátnõje nincs meg nem is költ másra. A gép az élete.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

kemszi2
jön majd szerintem abból is valamikor megint,legalább is remélem,az még hiányzik nekem. erre is vártam bõ félévet,mindenhol kifogyott le is vették a webshopokról,írtam az itthoni kiadónak is hogy lesz e vagy sem,akkor nem tudtak mit mondani,most kíváncsiságból rákerestem és volt
arty
van egy jó melója és a gép az élete 😊

Forza.

Tinman
Akkor mi a xarból veszi ezeket a válság közepén?

wesker24
Talán majd 1,5 év mulva ! xD

Még ki se jött a játék 😄
wesker24
Hát jelenleg a Gameshop-on lehet kapni legolcsóbban de annak tuti felmegy az ára igy a legolcsóbb jelenleg az INTkeys-nél van ott 38 dolcsi ami kb 9000 FT és steames Region free !
Jó lesz nekem az 5 euróért is majd Goty változatban. Addig meg multizgatok bõszen a tört verzióval...XD

Csak, hogy értsétek egymás játékízlésének módszeres lexarozása weskerrel már egyfajta hagyománnyá alakult...<#nevetes1>

wesker24
Az sajnos nem fog müködni semmiképp se fogjuk tudni megvenni oroszoktól a Borderlands 2 mivel full régiózáras ugyanugy mint a Max Payne 3 !

Szóval Borderlands 2 esetében oroszok kilöve ! Amcsiknál meg ugyanannyiba kerül mint nálunk !

Nálam AC 3 lesz idén még 0 day (habár most a Darksiders 2 0 day-nek számít? Nem fizettem érte 0 day árat....)

Wesker egyébként most vagy könnyesre röhögi magát az AC hallatán vagy double facepalm-ot alkalmaz (és mellesleg magában elfajzott hibrid, kifacsarodott ízlésvilágú állatnak becézget....Ugye Mester <#nevetes1> <#crazya>)

Az nem újdonság, hogy Steam alap esetben patika drága (ezért kell megoldani okosban a dolgokat!)

Árváltozásról, hogy ennyit: Pár hete néztem, hogy Darksiders limited edition 8500 Ft... Gondoltam is, hogy hát ez azért igen jó ajánlat. Tegnap steamtrades-en kajtattam Darksiders 2-t olcsón, egy user felvett barátnak és egyezkedés közben mondtam neki a 8500 Ft-os dobozos árat. Azt mondta, hogy dobjak már errõl egy linket! Kikeresem a Gameshopban a Darksiders 2-t (nem merek rövidíteni mert könnyen összekeverhetõ a Darksouls-al) és figyelem, hogy wazze már 9990 az ára.

Egyébként steamtrades-en 30 usd alatt nehéz beszerezni a Darksiders 2-t. Láttam 42 eurós árat is, az azért már vicces.

Lényeg ez a Borderlands 2 Gameshop-ban tuti felkúszik megjelenés elõtt 10k-ra abban biztos lehetsz!

Egy számomra örömteli hír: Lesz Transformers Fall of Cybertron játék pc-re is és egy idõben jön a konzolos verziókkal.

Fejlesztõ elõzõ Transformers játéka a War for Cybertron is eléggé fogyaszthatóra sikeredett, így reménykedem, hogy a 2. rész még jobb lesz.

ollie
Semmit nem kap a google-tól. El kell érnie a 100 ezres nézettséget ahhoz, hogy pénzt kapjon, és nem összesen, hanem videónként.

grebber
Akinek van mibõl arra költi amire akarja. Az irigyeibõl él akik nézik a videoit,mert ezért a google fizet neki nem is keveset.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Mé van letilva a like bar? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Most nem csak szegény srác miatt, hanem általánosan nem sem vágom ezt a fajta pénz pazarlást.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
off:
Nem igazán foglalkozom Tirexi-vel össz-vissz jo ha 1videoját láttam, de igy eljutva ennek a videonak a negyedéig, csak én érzem ugy, h semmi köze ahhoz amit probál itt mutatni? 😄
Ö is tipikus az a vársálo akinek ha valamire nagy betükkel rá van irva, h GAMER, meg hasonlo reklámszövegek már veszi is meg 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
Hát az is több, mint a semmi de tegyél bele egy akármilyen sound blastert és hallgasd meg, sokkal szebben szól.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

shaddam
Optikai hangkimenet nélkül? És ha valami gémer filmet is nézne házimozin?
VESSZENEK A HÓDOK!

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Zomil
Huuu, akkor rohanok a boltba 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

w77d
nemtoom gyerekek de én mindig alaplapi hangkártyát használtam és bõven jó volt mindenre, legyen szó mélynyomós buli zenélésrõl vagy gamelésrõl...

DarkSector
Én hallottam róla.
40%-al több fps-ed lesz tõle. Meg a skilled is javul...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
Öööö, beleolvastam a hsz-ekbe...gamer hangkártya? WTF 😄

DarkSector
Hangkarin télleg ilyen fontos hogy milyen felirat és milyen színben világít?
Egyeltalán ha világít valami az lényeges?
Hiszen a gépház oldala tudtommal oda megy nem?

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Én Tomb Raider-t veszem meg, még talán Metal Gear Rising-et.
és a Silent Hill Downpour-t most utólag.

Én teljesértékût 0-day-ben nem tervezek már sem PC-n sem máshol. 😛 (a fentieken kívül)

Shep
Én meg azt hittem csak nekem nem jön be az a játék 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Mindjárt könnyesre sírom a szemem...😄

wesker24
Na ugy látszik az orosz verzió nem fog müködni mivel full régió záras !
DarkSector
Jah még mindig errõl a szarról van szó? 😊

wesker24
Borderlands 2 de ahogy elnézem oroszoknál csak 6k-ba fog kerülni !

Tuti vétel lesz !
Shep

Jaka923
Amirõl ment a beszélgetés alatta, te is beleszóltál 😊

DarkSector
Mi az a B2?

Sir Quno Jedi
hülyék ezek a steamen, kell a b2 de nem 15k-ért vazze...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DarkSector
THX de télleg dobozban olcsóbbnak túnik, bár árváltozás jogát gondolom gyakorolják ....😄