Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Hello ha tényleg 8200 FT-ért tudsz szerezni engem érdekelne egy példány !
IMYke2.0.0.0
Csak attól tartok, hogy a Mechromancer másként nem lesz elérhetõ - vagy, a drága DLC-kkel... 😞((
A GOTY meg ugye 2014-ben, ha lesz egyáltalán...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jó lesz az késõbb is. Ez most egy olyan eset mikor mi sem tudunk mit csinálni (orosz buhermátrixosok...XD).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ollie
Én 8200-én tudnám a 4 packot venni (x4 persze), legálisan (tehát semmi trükközés nem lenne benne).

Mert a gamersgate.co.uk oldalon is lehet venni, és ott 15% kedvezményt kapok alapból.

Lesz minden a Goty-ban szerintem! Nekem ez pont ráér... Amúgy is itt figyel már a steam fiókomban a Darksiders 2 és ha jó lesz jön mellé a Dark souls is.

Ezzel le lesz tudva a 0 day 2 hónapra, aztán jön az AC 3 és idénre befejeztem! Jövõre lehet úgyse lesz mibõl.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Igen, bazi drága.
A plusz tartalmak érdekelnének, de nem ilyen áron 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Jah 12 ezer pénz sok érte a legolcsóbb most kb 9000 FT de lesz ez még olcsóbb is !

Ha Four Packban vennénk a Border 2-öt akkor kb 9700 FT-ra jönne ki darabja ! De még az is sok érte !
IMYke2.0.0.0
12.000 pénzért tényleg rohadt drága a "digitális Borderlands 2" - hiába a Premiere Club Edition upgrade...

Durva dolog ez. Késõbb tuti nem lesznek meg ezek az ajánlatok, és úgy fogom érezni, hogy rohadt nagy hibát követtem el, hogy nem dobtam ki az ablakon ennyi pénzt...
...a GOTY-verzióra meg ugye minimum 1 évet kell majd várni, és akkor is még vagy felet, hogy "magyar fizetés-kompatibilis" legyen...
Ehh...

IMYke2.0.0.0
Nem - csak az "Orcs Must Die" játék címére próbáltam utalni 😊

ollie
Szereted az orkokat?

IMYke2.0.0.0
"Na, ma mit nem veszek meg?" felkiáltással ránéztem a STEAM-re... és igazam lett: nincs mit megvenni 😊

Orkokat nem ölök.

IMYke2.0.0.0
Engem is sikerült meglepnie - az eddig elolvasott hozzászólásokból, és a félig-meddig átnézett tesztekbõl az jött le, hogy "bárcsak ne csinálták volna meg ezt a feldolgozást" és "inkább nevezték volna el másnak, semmint Syndicate-nek" dolgok...

w77d
há bammeg nekem bejött a cucc rendesen 😄 jó hangok, helyenként tényleg kurva kellemes grafika, a környezet is jó... a sztori sem roszz

de az is lehet, hogy az utóbbi idõben nekem csúszott a béka segge alá az ingerküszöböm XD

zorrobomber
na ilyet se olvastam még róla sehol? 😊 ugyanarra gondolunk?

w77d
Nnna a Syndicate végére értem. Gyerekek zseniális lövölde hangulatos világgal és jó sztorival. Jó volt!

ZsZso
Aranyos vagy, de egyrészt nem tudnék csere-alappal szolgálni, másrészt annyira nem ismerem a játékot, hogy erõs késztetést érezzek tulajdonlása iránt 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Ez a Death to spies elég érdekes! Következõ steam leárazásban behúzom, többi felejtõs.

ollie
Ha gondolod, a King's Bounty-t szívesen elcserélem veled, mert nekem már megvan.

ZsZso
Nekem csak a King's Bounty keltette fel az érdeklõdésem és az is csak mérsékelten. UFOnak nem vagyok nagy szerelmese, a többit meg nem ösmerem.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

5,36-ért már egész jó játékok is vannak.

ZsZso

ollie
A Steam kifogyott a kulcsokból, majd hamarosan pótolják.

MerlinW
Végigjátszottam a Batman AC-t. Jó kis játék volt, bár a történet nagyon összecsapott lett. Mintha mindenbe belekezdtek volna, aztán félúton abbahagyták volna. A macskanõs részek speciel teljesen feleslegesek voltak.
Az elsõ rész jobban tetszett, de ez is igényes darab lett.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Pedig van ám hozzá magyarítás is! <#ravasz1><#wilting>

ZsZso
Na így játszok én Borderlands -et... Failed to contact key server. Jeee!

Renjike
hm??? what?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Tinman
Nyah... el is adtam a dobozos Borderlands GOTY-t.

Semmi értelme a dobozosnak ebben az esetben sem, elvégre ez is Steam-hez kötött.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

acsati
Sziasztok!
Elõször is bocsánat, hogy ide írok, gondolom nem ez a megfelelõ topik, de nem találtam így hirtelen jobbat, ahol általánosan a játékokról lehet kérdezni. :/
Játszok Facebookon a Diamond Dash nevû játékkal, már jó régóta. Kicsit dühít engem, hogy miért nem tudok color splash-et használni? Annak a helyén nálam ott egy szürke doboz van kérdõjellel. Hogy kell feloldani? Szóval nem azt kínálja fel, hogy vegyek x bombát meg idõt, hanem egyszerûen nincs. Miért?
Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném!
Esetleg, hogy melyik topikban próbálkozzak.
grebber
Lassan hó vége van és sehol a júliusi IGN free game. Mingyá feljelentek mindenkit!<#boxer><#gun>

Next PC upgrade: 2022

ZsZso
So say we all!

grebber
Én megvettem a GOTY-ot azóta 1 percet nem játszottam vele.Majd nyugdíj elõtt talán belenézek és sikerült végigjátszanom!

wesker24
Jókor mondod már 168 órám van benne ! xD <#hehe>
ollie
Ja, és figyelmeztetek mindenkit aki Borderlands-et vett, hogy ne játsszon vele, mert függõ lesz! 😊

ollie
Még mindig accounthoz kötöttek ezek a kódok.

Teljeset.

zorrobomber
steamgifts a contribution-nél a teljes árat számolja vagy az éppen aktuális árat?

Én úgy tudom, hogy begyûjtés után 1 hónappal lehet csak trade-in-elni õket.

zorrobomber
Már mindkettõ invalid, mindenesetre kösz hogy megosztottad õket! <#eljen>

zorrobomber
ehh, mehetne már a noob.hu 😊
credit 8.40€

ZsZso
OFFFFF:
Ma m1 21:25 Olimpia nyitó ünnepség. Nem elfelejteni!

ZsZso
Nem tudom mit jelenthet a "késõbb". A Hacker evolutionos játékaim mai napig nem beválthatóak. A 3 EUR egyébként egy régebbi ingyen játékból lett, úgyhogy régen tuti mûködött ez rendszer. Mindenképp szólok, ha változik a jelen szituáció, és ingyen játékok trédelhetõvé válnak.

zorrobomber
Nem úgy van hogy amikor megkapod akkor még nem lehet, de késõbb igen? Mindenesetre amúgy is exploit lenne, ami nem szép dolog ha valós pénzrõl van szó, szóval legalább a lelkiismeretem tiszta marad 😊

ZsZso
Az a baj, hogy most már nem tudod betrédelni (de szép szó) az ingyen játékokat.

grebber
GMG: -20%-os kódok. (mivel nincs semmi olcsó game amire beválthatnám aki akar venni valamit használja)

Voucher Code: X6P2E-MI0Q2-GEU8R
Valid Until: 2012-07-31 17:36:07

Voucher Code: 1H9KX-1OAC0-FMREM
Valid Until: 2012-07-31 12:58:20

zorrobomber
Picit gonosz dolog, de most eszembe jutott hogy van egy másik accountom is gmg-n(épp keresem a login adataimat), innen pedig nem nehéz eljutni a gondolatmenetben oda hogy lehetne akár több is, mindegyikre aktiválni az ingyen cuccokat, és voilá, akciózhatod magadnak a steames cuccokat 😊

Tinman
Aztabetyármindenit :-)
Így kell vásárolni! <#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
Igen, ennek én is elcsábultam (úgy is meg akartam már venni a SummerSale alatt is). Maradt még 1 USD creditem így 900Ft alatt be is szereztem 😊.

zorrobomber
Végülis igen, jó ez a megoldás is.

wedge31
A CDG-nál meg olcsóbb lett egy ezressel...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tinman
Miért? Az úgy nem jó, hogy kapsz egy Steam kódot és azt gifteled? Teljesen ok szerintem.