Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
sok negativumot olvastam róla 😞 pl az USB-je nem képes elvinni egy 2.5" hdd-t se, meg még sok mással is lehetnek gondok, annyira kevés áramot ad le 😞

adaptert is neked kell hozzá szerválni, meg doboza sincs, stb :/

Forza.

Nincs hozzá köze! Orosz ugyanúgy aktiválódik.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

És minek ez mikor van nagy pc? XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Summer sale alatt többen is láttak ilyet no para!

DarkSector
THX még soha nem láttam ilyet. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
próbálgasd!

Forza.

shaddam
Nem konkrétan egyre, pl ez vagy ez esetleg ez urambocsá ez. A raspberry pi utáni fellelkesülés arra tökéletes volt hogy mások is elkezdjenek gondolkozni olcsó ARM-es gép kiadásán. Ottvan pl az ouya az 100 dollárért megint elgondolkoztató. Persze nem játékra mint ahogy habzó szájú fanok gondolják hanem pl xbmc-re, meg linux-szal kb bármire.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Tinman
Melyikre gondolsz?
Ugye nem arra VIA-s szörnyszülöttre?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

shaddam
Én is akartam egyet, de addig totojázott a gyártó amíg a kínaiak erõsebb vasat adnak minimálisan drágábbam,

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Szuper.
Lehet valami orosz gány.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zzeN
Nekem is így volt, 20-jára tudtam beváltani az SR3-omat.

A lopás után beakartam egy DLC-t váltani, ami már jó ideje az inventorymba volt. De azt írta ki, hogy "Limit exceeded".

Most nézem hogy már ott van a játék DLC-i között (ami azt mutatja hogy nekem mi van meg), de akkor meg miért nem tûnt el az inventory-ból? Bug?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tinman
Mini PC, rémesen olcsón!

"Demos of the board showed it running the LXDE desktop on Debian, Quake 3 at 1080p,<22> and Full HD MPEG-4 video over HDMI."

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Kis pc.
Én is terveztem beszerezni 1-et.

fullhd-ben elment rajta egy Quake 3.

Megy 1080p-s videó, böngészõ-torrent, kutyafüle.
1-2 w a fogyasztása, szinte hihetetlen kis gép.
Ja és linux alapú rendszer van hozzá.

Tinman
Thx!
USB elosztó? :-)

benőmenő
Ennek utána kellett nézni, hogy mi is ez xd
Ha kb. 3x ennyi usb port lenne rajta, még a linuxal is megbarátkoznék.
Grat hozzá!
DarkSector
Igen?
Pedig nekem ez marhára gyanús...eddig még nem láttam ilyet.
Nem valami trükközés ez?

Mondjuk kurvára nem vesztenék vele semmit mert ingyé volt, de hát azért beoldanám ha lehetne. 😄

Daell Drow
Mint ahogy az ablak is irja, probald meg kesobb. Jo lesz az, nekem is voltm mar ilyen.
DarkSector
Nah amit adtak Splinter Cell Conviction-t egy kis probléma van vele...Érdekes.
Ilyen trükköt még nem láttam!

Eszméletlen. Asszem én soha többet nem trade-elek.
Mondjuk most is egy ingyen szerzett kulcsot adtam érte, fura is volt hogy a csávó odaadta, de nem hittem volna hogy egy trade cuccot amit megkapok és látszólag rendben van ilyen létezhet!!

Ez érdekes...hogy aktíválhatták ha egyszer itt van nála?

Õõõõ, gratulálok? <#zavart2> Ez most mi a bánat egyébként?

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
OFF és elnézést, de világgá kell kiáltanom! :-)

"We are pleased to confirm that your shipment / parcel is being sent to
you with DHL Express on 27/07/2012."

Vááááááá! De örülök! Raspberry Pi ÚTON!!!! VÉGRE!

acsati
Erre nem tud valaki ajánlani egy topikot? <#worship>
Tinman
Bmeg! Neked meg elfelejtettem írni
Telóról néztem meg az üzeneted és utána totál elfelejtettem. Váááááá!<#falbav>

Tinman
Infamous 3 kijött? :-D

wesker24
Mondom müködött ez rendesen csak március óta valamiért egyet se hajlandó már elfogadni !
wesker24
Nekem amit elfogadott Discount Code-ot a zavvi az még márciusban volt azóta egyet se fogadd el !
IMYke2.0.0.0
Én már régóta nem rendelek külföldrõl, így, sajnos, nem tudom ellenõrizni, hogy nálam mûködne-e.
Nem úgy van, hogy a kifizetéskor kell beírni?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Nekem sem fogadta el soha egyiket sem😊

[merlinw.org]

wesker24
Egy dolgot nem értek nekem is küldik a zavvi kódokat de hiába próbálom beirni egyiket sem fogadja el !

Akárhova megyek akármit rakok be a kosárba nem fogadja el a zavvi kódokat !
DarkSector
Tényleg off:

Inversion-SKIDROW

IMYke2.0.0.0
Zavvi - jövõ hét keddig - DISCOUNT CODE: 2298-EF58-46B6

IMYke2.0.0.0
😊)))

wesker24
Egy kis OFF ! (Prototype II)

Let The Game Begin ! 😄

Egy kis harc a zombikkal hogy teszteljék az új erönket !

Irány a kórház hogy levadásszuk a célpontot !

Ideje rendet tenni a tömeg között ! xD

Célpont megzabálva !

IMYke2.0.0.0
Annyit biztosan lehet tudni, hogy nem lesz nagyobb gépigénye, mint az elsõ résznek - tekintve, hogy a Borderlands 2 is maradt Unreal 3 Engine-es játék.
Így, az optimalizáltsága is, szerintem.

Lammer
Szia!

En is bejelentkeznek 1 peldanyra... de meg nem biztos... sajnos a szitu a kovetkezo: Cimboraval vegigtoltuk az elso reszt coopban es annyira tetszett, hogy most toljuk vegig oda-vissza maxra masodszor is... de sajnos neki lapija van es felo", hogy nem fog menni a 2... az elso resz meg talan-talan... viszont ugye amig nincs demo, addig szerintem nem tudunk donteni 😞 ha menne, akkor ra tudnam beszelni, mert egy premier jatekert 8200 meg szerintem kifizetheto 😊

Fel tudnal engem irni ugy, hogy akkor max sub-nak 2 fovel? 😊

Koszi!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

IMYke2.0.0.0
Igazad van. Tiszta pszichológia. <#nyes>

Ezt már most tudják õk is, hogy 10k lesz a vége, csak ez így jobban csalogatja a népet.

És valljuk be, ha nagyon akarunk valamit és mielõtt megkapnánk azt mondják, hogy na még 1500 Ft, akkor szívesebben adjuk oda, mintha 10k-val kezdenének.

IMYke2.0.0.0
Fõképp, hogy rájönnek majd, van benne üzlet...
Igen, ezért nem is rendelem még elõ.

Hát Warez coop az lehet, hogy nem lesz. Engem mondjuk a coop pont nem izgat.

IMYke2.0.0.0
Mindenképp érdemes lesz megvenni a játékot - szerintem - mert tartalmasabb szórakozást nyújt majd, mint néhány újonnan megjelenõ. Tisztelet a kevés kivételnek.
Engem meg kilóra megvett a játék világa.

Az ingyenen van a hangsúly. Tehát a többi is megkapja csak fizetni kell érte.

wesker24
Ami a Gameshopban van 8500 FT-ért az a Premiere Edition ami már tartalmazza a Mechromancer character DLC-t is !

De annak tuti nem 8500 FT lesz az ára tuti feljebb megy majd az ára !
IMYke2.0.0.0
Ettõl féltem, de nagyon.

Ugyanennyi volt a Darksiders 2 is, most meg 10k.... No comment.

MerlinW
Igaz, de a Borderlands co-op játék. B2 pedig Steam-es lesz, így nem lesz warez coop. Ezáltal vagy várunk éveket és kínlódunk a társak keresésével, vagy fizetünk😊

[merlinw.org]

wesker24
Én persze hogy elöre utalom a pénzt ezt csak természetes szólj ha megvan a maradék 2 ember !
IMYke2.0.0.0
S nem tudod, lesz náluk kapható valamiféle gyûjtõi kiadvány belõle?

wesker24
Ez igy van a Mechromancer character packot csak az elörendelök kapják meg ingyen !
MerlinW
Gameshop-nál 8500Ft a preorder dobozos.

[merlinw.org]

ollie
Ha lesz még rajtad kívül még 2 ember, és elõre utalnak (mert ez azért sok pénz, hogy rajtam maradjon), akkor megveszem.