Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Be happy. :) Running!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ahogy ismerem magam a nehézsége miatt lehet hogy csak 1 órát lesz fent a gépemen a Dark Souls ! xD
Borderlands 2 meg MUST Have ott nem szívatják agyon a jó népet nem halsz meg minden 10 perc után ! xD
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Dark Souls-t adtam érte cserébe !
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Gran Turismo 5
Move Starter Pack
Elsõ nap Magicka
Második nap Majesty
Ma Europa Universalis
Holnap Mount & Blade
Én az Elven Legacy-t, King's Crusade-t és king Arthur 2-t várom.... Meglátjuk jó áron lesznek-e.
GOG-on Journeyman Project!
De hol az elsõ rész? :-((((
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mikor levered õket a földre látszik.
Nem a fizikára értem most hanem a mozgás a robbanások meg minden, ha megnézed Geow3-ban mikor fut-gurul, forgolódik, olyan effekt van ami látványosabbá teszi, ezt akár a most megjelent Ghost Recon FS-ban is láthatod.
Vagy a BF3-ban.
Mind1, részemrõl a Batman kicsit sterilnek tûnik.
Mint annó a Doom3 szép-szép, de ha megnézed kicsit élettelenek, ezt nehéz elmagyarázni, de Batman-ban inkább az ellenfelekre értem az eddig leírtakat. Batman meg Catwomen-el semmi bajom.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Max Batman meg a többi fõszereplõ korrekt, de az ellenfelek, meg a környezet nem annyira cool.
meg kevés az effect is benne.
Amúgy tekintve hogy kicsit sandbox játék, ahoz képest viszont csudajó.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A Spec Ops max abban jobb hogy nyitottabb kicsit a környezet, de ...
Engem speciel nem tudott, de a Gears 1 szintet simán hozta pc-n, sõt.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
keress másikat ha érdekel maga a játék végigjátszása. 😄
Tökmindegy mibõl mutatok, itt legalább látni egy növényes pályát, ennyi elég, csak egy minta...itt nem lényeg hogy single vagy multi.
Nesze: Single...ez volt a demo-ban is.
PC-n mondhatom hogy kimagaslóan jó.
és én ezt szeretem, üti az izlésemet, mind a karakterek, mind a környezet...én ilyen játékokat akarok látni.
Az már más dolog hogy ez egy akció játék és gondolkodni én is egy Portal-ba megyek, vagy más játékba.
Ezt csakis egy akció tps-nek kell venni, nem szabad hasonlítgatni egy RPG-hez vagy egy Tetris-hez. Vagy más logikai játékhoz.
Gondolom idáig egyetértünk....
Azért nekem a Geow3 még mindig látványosabb marad mint U3 engine-el készült játék...
A Google Nexus 7 is 200 illetve 250 dollárba kerül, itthon meg -azt írják- 90 ezer lesz. Tudom, vegyem meg külföldön.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
A "...sokkal..." szó nélkül.
Nemrég vettem fel: Inversion PC (max settings)
Ezt elfelejtettem írni.
Spec ops bemutató
Elég szépeket mondanak róla.
#50998: tuti fellehet majd. Nem tudnak ezek már mit kitalálni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
nemszóltam, annak nincs ellenfele 😊
shaddam: tévedés, droid bill+egérrel perfekt irányítható. egyébként fogadok, hogy ezek az armos-droidos cuccok 2 év alatt úgy lelépik a linuxot, mintha soha nem is létezett volna... (pusztán a felhasználóbarátosságuk miatt)
Forza.
150 dolláros PS3
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Én elvagyok a középfelsõ kategóriával is.
Amúgy korrekt a karakterek kinézete.
És valóban súlyosan GeoW copy, mert még az ellenség is eléggé hasonlít, illetve a fegyver azzal a pengével...<#whatever>#whatever>
De nem is baj egy jó játéktól lopni.
1, Unreal motort használják és sokkal gyengébb a kinézetük mint a GoW akármelyik része
2, mindegyik valami cover lövölde, de sokkal gyengébben kivitelezve mint a GoW + sotry béna vagy nincs + karakterek nonémek + unalmasak
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A 150 dolláros ps3 rumor meg érdekes. Olvasom az egyik többnyire IT témában hozzáértõk által látogatott oldalt, és amiket ott láttam... Kb a szar, drága, majd a 100 dodós ouya lemossa a színpadról vonalon mozgott... No persze lelkük rajta ha gameloftos szarral akarnak játszani, de nekem olyat a telefonomra/tabletomra se enged fel a gyomrom.
Másik oldalon meg ez a szavazás. Háát érdekes mikre lenne igény
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Doboza legóból lesz <#banplz>#banplz>
2.5 HDD-n nem töröm a fejem, de ha nagyon törném max. megtáplálom más forrásból, de ilyen tervem nem is volt.
Memkártya+pendrive kombóval kezdem elsõ körben.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A második a Linux lehetõség miatt már jobban tetszik, de 18k.
Szóval nekem továbbra is fontos szempont volt a pofátlan alacsony ár, a Linux futtatási képesség és a HDMI.
Egyébként elsõ körben média PC-t faragok belõle, némi filmes torrent kérdéskörrel megfûszerezve, aztán ha arra jó, akkor valami IP kamerás témán gondolkozok.