Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tototto
Nekem az lenne a kérdésem hogy borderlandsból megvan alap steamen, mennyi játékidõvel több ha a goty van meg az embernek, érdemes e megvenni, illetve ha greenmangamingen megvenném gotyt és hozzáaddolnám a steamfiókomhoz a kulcsot, amin ugye ott az alap borderlands mi történne, gondolom nem kapnék giftbe mégegy sima borderlandset, csak egyáltalán megkapnám a dlcket a meglevõ játékhoz? 😊

HappyHunter
Humble Music Bundle

5+1 album mp3 és FLAC minõségben, a szokásos humble módon.

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
Addig-addig beszélünk róla, míg én is elõrendelem a Borderlands 2-õt 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Ez igy van Borderlands 2 100 %-ban biztos vagyok de a Dark Souls-ban NEM beszereztem hátha jó lesz csere alapnak majd !
És még így is bármikor begyûjtheted Ukránoktól, azonban ilyen Borderlands 2 ajánlat nem terem minden bokorban. Jó döntés volt szerintem is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Úgy cserélgeti a premier játékokat, mint más a xaros alsógatyát....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Biztosra mentél.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

wesker24
Mert ugyis warez próba lesz belõle és ha ott nem jön be akkor meg megérte elcserélni a Borderlands 2-re ! 😄

Ahogy ismerem magam a nehézsége miatt lehet hogy csak 1 órát lesz fent a gépemen a Dark Souls ! xD

Borderlands 2 meg MUST Have ott nem szívatják agyon a jó népet nem halsz meg minden 10 perc után ! xD
IMYke2.0.0.0
Dark Souls-t mér dobtad?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Nah Borderlands 2 ROW Premiere Edition beszerezve ! <#nyes>

Dark Souls-t adtam érte cserébe !
IMYke2.0.0.0
The Hut: Your Unique Code: 2299-0BA7-4AA3

Nekem tetszett a GT5, jókat játszottam vele, de az egyetem miatt most szükségem lenne a pénzre 😊.

Fpocok
A régi GTkhez képest a GT5 egy fos.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Krisztiam
mi az ennyire nem jó a GT5,hogy eladod?😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Eladó Gran Turismo 5, illetve Playstation Move Starter Pack, ha valakit érdekel:

Gran Turismo 5

Move Starter Pack

Gamersgate-n Paradox summer sale:

Elsõ nap Magicka
Második nap Majesty
Ma Europa Universalis
Holnap Mount & Blade

Én az Elven Legacy-t, King's Crusade-t és king Arthur 2-t várom.... Meglátjuk jó áron lesznek-e.

Tinman
Atyaég!

GOG-on Journeyman Project!

De hol az elsõ rész? :-((((

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Változatos, de kidolgozottságra eléggé mûnek néz ki.
Mikor levered õket a földre látszik.

Nem a fizikára értem most hanem a mozgás a robbanások meg minden, ha megnézed Geow3-ban mikor fut-gurul, forgolódik, olyan effekt van ami látványosabbá teszi, ezt akár a most megjelent Ghost Recon FS-ban is láthatod.
Vagy a BF3-ban.

Mind1, részemrõl a Batman kicsit sterilnek tûnik.
Mint annó a Doom3 szép-szép, de ha megnézed kicsit élettelenek, ezt nehéz elmagyarázni, de Batman-ban inkább az ellenfelekre értem az eddig leírtakat. Batman meg Catwomen-el semmi bajom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Igen, szerintem az egyik legszebb U3 motoros, ha nem a legszebb (PC)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Milyen kevés effekt? Kapcsold be a physx-et és lesz neked effekt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Batman látványa? Há szerintem meg baromiszépen néz ki és baromi hangulatos. És az ellenfelek is változatosak... szóval

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Batman jó játék de a látványtól nem vagyok elájulva azért.
Max Batman meg a többi fõszereplõ korrekt, de az ellenfelek, meg a környezet nem annyira cool.
meg kevés az effect is benne.

Amúgy tekintve hogy kicsit sandbox játék, ahoz képest viszont csudajó.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Huh hát azért a GeoW 1 sem csúnya...
A Spec Ops max abban jobb hogy nyitottabb kicsit a környezet, de ...

benőmenő
Pedig ha el tud kapni a hangulata, mint #50999-ben tényleg fasza tud lenni.
Engem speciel nem tudott, de a Gears 1 szintet simán hozta pc-n, sõt.
arty
a specops max a te 3 fokozatu skáládon közepes 😊

Forza.

shaddam
Már hogy ne lenne. Van szar, csapnivaló középszar, egynekjó, nemrossz, fasza, überfasza.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Totti5
Dehogy szebb... GeoW 3 torony magasan a legszebb Unrealos játék. Max a Batman közelíti meg.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Van sok, de nekem ez bent van history-ba.
keress másikat ha érdekel maga a játék végigjátszása. 😄
Tökmindegy mibõl mutatok, itt legalább látni egy növényes pályát, ennyi elég, csak egy minta...itt nem lényeg hogy single vagy multi.

Nesze: Single...ez volt a demo-ban is.

Shep
Mindig ezt a szar multis videot mutatod, nincs valami normális single player video?

Shep
Nem lehet minden játék 10/10, kell ilyen "középszar" is. Mellesleg ha van középszar akkor van jobb, meg balszar is?

DarkSector
Hát sehogysem szebb, de azért mondjuk úgy hogy PC-n sem Geow3 sem Uncharted, sem Infamous (erre hasonlít szerintem a csávó inkább).
PC-n mondhatom hogy kimagaslóan jó.
és én ezt szeretem, üti az izlésemet, mind a karakterek, mind a környezet...én ilyen játékokat akarok látni.

Az már más dolog hogy ez egy akció játék és gondolkodni én is egy Portal-ba megyek, vagy más játékba.
Ezt csakis egy akció tps-nek kell venni, nem szabad hasonlítgatni egy RPG-hez vagy egy Tetris-hez. Vagy más logikai játékhoz.

Gondolom idáig egyetértünk....

Azért nekem a Geow3 még mindig látványosabb marad mint U3 engine-el készült játék...

Ezekkel az a bajom, hogy mire ideérnek már rögtön 1,5-szer annyiba kerülnek. Jól néz ki így, hogy 150 dollár,de itt már biztos 40k Ft felett lesz. Fél éve vettem a PS3-at 50 ezerért...
A Google Nexus 7 is 200 illetve 250 dollárba kerül, itthon meg -azt írják- 90 ezer lesz. Tudom, vegyem meg külföldön.
shaddam
Lehet kimaxolva pécén szebb mint a geow 3, de ettõl független nekem egy középszar tps jön le. Pont mint a spec ops.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
"1, Unreal motort használják és sokkal gyengébb a kinézetük mint a GoW akármelyik része"

A "...sokkal..." szó nélkül.

Nemrég vettem fel: Inversion PC (max settings)

DarkSector
Bocs én pénzért gondoltam. 😊
Ezt elfelejtettem írni.

Shep
Persze de majd pár €-ért akár megvenni is. ahogy a Binary Domaint is, mondjuk ez utóbbit megvettem volna most ha nem vettem volna Batmant 😊

davidka003
Lewarezolni teljesen megfelelõ. 😄

Spec ops bemutató
Elég szépeket mondanak róla.

#50998: tuti fellehet majd. Nem tudnak ezek már mit kitalálni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Fõleg ha fel lehetne törni 😊

Shep
Hát szerintem sem ez sem pedig a Spec ops nem rossz. Arról nem beszélve, hogy PC-n nincs csak egy Gears tehát nekünk az ilyen n+1 középszerû szar lövöldék is nagyszerûek, fõleg mivel annyira nem is szarok. Ráadásul nekem nagyon bejön a színvilága ami nekem sokat számít egy játéknál, még ha valaki szerint ez hülyeség is. Mindenkinek van valami heppje.

arty
jahogy 7500 😮
nemszóltam, annak nincs ellenfele 😊

shaddam: tévedés, droid bill+egérrel perfekt irányítható. egyébként fogadok, hogy ezek az armos-droidos cuccok 2 év alatt úgy lelépik a linuxot, mintha soha nem is létezett volna... (pusztán a felhasználóbarátosságuk miatt)

Forza.

DarkSector
Ha ez igaz, megveszek 1-et és visszafelé lejátszom a jobb címeket...én vevõ lennék egy ilyenre.

davidka003
lol a szavazás. Hát eleve fos ingyenes konzolra nem jönne Assassin's Creed meg ilyesmik. A kiadó se hülye. Ja meg el sem bírná. Double fail.

150 dolláros PS3

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Igen nem lehet minden AAAA kategóriás, de a GeoW-ban nincs sem homokvihar(meg egyebek), sem gravitáció móka. 😊
Én elvagyok a középfelsõ kategóriával is.
Amúgy korrekt a karakterek kinézete.
És valóban súlyosan GeoW copy, mert még az ellenség is eléggé hasonlít, illetve a fegyver azzal a pengével...<#whatever>

De nem is baj egy jó játéktól lopni.

Totti5
N+1 jellegtelen lövölde. Ilyen a Spec Ops is, meg még vagy 10 másik. Két közös pont van bennük

1, Unreal motort használják és sokkal gyengébb a kinézetük mint a GoW akármelyik része
2, mindegyik valami cover lövölde, de sokkal gyengébben kivitelezve mint a GoW + sotry béna vagy nincs + karakterek nonémek + unalmasak

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

shaddam
Majd írj róla mit tud XBMC alatt! A raspberryvel kicsit az a bajom hogy hiába olcsó, mire ideér meg kell hozzá x kábel már lehet jobb egy kicsit drágább. Az androidot mondjuk én is gyalulnám le ezekrõl, mert az tapicskolásra való.

A 150 dolláros ps3 rumor meg érdekes. Olvasom az egyik többnyire IT témában hozzáértõk által látogatott oldalt, és amiket ott láttam... Kb a szar, drága, majd a 100 dodós ouya lemossa a színpadról vonalon mozgott... No persze lelkük rajta ha gameloftos szarral akarnak játszani, de nekem olyat a telefonomra/tabletomra se enged fel a gyomrom.
Másik oldalon meg ez a szavazás. Háát érdekes mikre lenne igény

DarkSector
Belekezdtem kicsit.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DanielT
Az évezred baromsága a 150 dolláros PS3. Közvetlen utána jön az Úja bullshit, semmiresejódelegalábbolcsó "konzol".
davidka003
Ooya 100 dollár, nos jön a 150 dolláros PS3. Öröm lesz nézni ahogy elbukik az optikai meghajtó nélküli Ouya.

Tinman
Adaptert már csináltam hozzá :-)
Doboza legóból lesz <#banplz>

2.5 HDD-n nem töröm a fejem, de ha nagyon törném max. megtáplálom más forrásból, de ilyen tervem nem is volt.

Memkártya+pendrive kombóval kezdem elsõ körben.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Elsõ 16k és android-os... Linux-t "kissé" jobban preferálom, no meg mikor elõrendeltem kemény 7.500 Ft-ért lehetett a Pi-t befoglalni.

A második a Linux lehetõség miatt már jobban tetszik, de 18k.

Szóval nekem továbbra is fontos szempont volt a pofátlan alacsony ár, a Linux futtatási képesség és a HDMI.

Egyébként elsõ körben média PC-t faragok belõle, némi filmes torrent kérdéskörrel megfûszerezve, aztán ha arra jó, akkor valami IP kamerás témán gondolkozok.